Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jön új patch még ma, az improved mounting global perk lesz, kiváncsi vagyok a Heroic moment bugott vajon még ebben az évben javítani fogják-e,
a fórum egy része is elveszett,( mármint a hivatalos oldalé), eddig csak pár ideiglenes ban-t osztogatnak, meglátjuk péntekig változik-e a helyzet.
szerk: egyelőre csak PTS patch, látom elfogyott a bátorság 😄,de amúgy megint f*sza a kommunikáció....
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.15. 16:48:06
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Holnap vagy csütörtökön jön valami összefoglaló féleség az oldalra, ha minden jól megy.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.13. 22:42:04
És a West Coast serverek most lettek lelőve, ebből ma már nem lesz game....
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
itt van egy lista
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
offhand asszem greenél
Eddig volt a játékban legacy main vagy offhand? ( az hogy van egy csomó armorszett azt tudom, Voss, Section Z, Czerka, stb stb)
Először a heti conquest csesződik el, majd a a levélküldés.
Well done <#banplz>#banplz>
ilyenkor a twitter-t kell nézni, ott a leggyorsabb az infoáramlás
https://twitter.com/swtor
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.13. 20:17:24
Mert így azért kívülről nézve - akármennyire tiltott dolog is az exploit - ennyiért túl súlyosnak tartanék egy perm bant. Valaki véletlenül beleszalad, akár több karakterrel is, s nem tudja, hogy ez bug, akkor bukja az accát, amibe esetleg több ezer dollárt töltött? Hát... :o
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Red Eclipsen mi a fene van,akár hiler akár dps karival próbáltam menni FP-re egyiket sem hívta be.
Kuat drive-ra arra igen,de rendesre egyikre sem.Kuat drive-on láttam egy 46-os gunslingert,szinte egyedül vitte végig,alig lehetett bármit is sebezni,minden csapatot levert gyorsan,nyomta a térsebző vackokat és piszkos erős volt.
Ne lepődjön meg senki ha a közeljövőben ban lesz-.
Gibson9: a netes letöltös verzió elvileg alapból bitraiderrel települ ( ami szerintem a hero engine mellett a másik sorscsapás a játékban)
de amúgy nem, a dobozoshoz jár 30 nap, de van hasonló starter kit a neten G2A-n is 5 euróért.
de hogy megvételi verzióra ez hogy áll azt nem tudom
ui: Ne felejtsétek el kivenni a 3. évfordulós ajándékokat a holnapi patch-ig.
El Protector: igen, elképzelhető hogy akkor az előfizetők nagy részét bannolni kellene
ha a Bioware áltvált troll módba, akkor szerintem hamar gear inflálódás lesz, a companionok már holnaptól megkapják a rating 192-es felszerelést, valami történni fog.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.12. 19:34:30
Kérdés követni fogja-e tömeges banhammer?
Artifact unlock csak lvl50-ig kell.
Ha megvan a hutt cartel vagy SoR és a max szinted 55 vagy 60 akkor a lvl 51+ lila itemeket tudod az unlock nélkül is hordani.
- igaz, pénzbe kerülnek, de szerintem megéri vesződni velük
3 féle van 50k , 150k és 600k
és ha van elég kredit az escrowban többet is felhasználhatsz
legyen itt egy példa, pl Treek elsőre kerül 1m creditbe de egyszerre preferedként csak 350k credit lehet nálad, viszont az escrowodban van credit dögivel, agy nincs más dolgod mint beszerezni egy 50k és 350k escrow-ot
így a max nálad lévő 350k credit mellé jön még 50k és 600k credit, amik így együtt kiadják az 1m creditet és treek kilockolható.
Tudom hogy "melós" és ezek csak egy egy alkalomra emelik meg a creditet, de ez az egy járható út van ha nem akarsz több pénz költeni a játékban.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.01.08. 20:32:12
Tomb of Freedon Nadd
Minden karid és a companion is viselhet lilát.Nekem is ilyenem van mert pref vagyok,és red eclipsen mind a 16 karimnál unlockolta.Bár nem lilát viselek hanem modolt adapted armorokat,legtöbbször companion is azt kap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.08. 16:45:17
Nagyon hosszú szünet után játszom újra, preffered vagyok. Az a problémám, hogyha megveszem a Cartel marketban az Artifact Equipment Authorization-t, akkor mindkét karakterem, valamint a companionok is hordhatnak majd lila cuccokat vagy ez csak arra a karakterre vonatkozik, amelyik éppen megveszi a jogosultságot?
Ez azért nagyon fontos számomra, mert a Cartel Market-ban ott van ugyan a két ikon az Authorization alatt, az egyik az aktuális karakterre vonatkozik vásárláskor, a másik az egész account-ra, de nem lehet közülük választani(mint máshol) és az ár is konstans. Főleg az érdekel, a companionok viselhetnek-e majd a vásárlás után lilákat?
Előre is köszi!
Aki nem érti elsőre mi a gond:
- A BW állította, hogy a Shadow Realm készítése semmiben nem befolyásolja a The Old Republic fejlesztését, minden úgy megy ahogy eltervezték
- Ennek ellenére folyamatos csúszásokat produkáltak, kezdve a Galactic Strongholddal
- Bejelentik a kiegészítőt (SoR), majd egy két fejlesztő elsimeri, hogy igen komoly erőforrás megosztás volt a Shadow Realm és a TOR között
- Erre ha hinni lehet a fenti cikknek, újrakezdik a komplett Shadow Realm fejlesztését (részletek a cikkben)
<#gun>#gun>
A játék egyébként megint belassult sajna, de legalább megint tanultam valami új dolgot a számítástudomány területéről: volt 76 dobozom, vettem két holofát egyenként 20 doboz áron, s így maradt 13 dobozom. <#email>#email> <#lama>#lama> Aztán lehet, h az új évben a vendorok már áfát is számolnak fel <#eplus2>#eplus2>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Normál esetben 1000 a limit, Bw gondolkodik, hogy megemelje-e 2000-re, de még semmi konkrétum nincs. Elvileg lehet transzferolni a commoak t karakterek között, black hole vagy oricon lockboxok segítségével ( beteszed a legacy bankba, másik karakter kiveszi és visszaváltja)
Athletic Bilbo : az oké, de típusonként 50 lehet ( legacynként) valamit farmolni is kell... <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.04. 19:23:09