Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Mentem tactikai FP-t nem volt semmi gond,a flottánál sem,de elmentem nar shaddára küldetéseket tolni,erre csúnya lagok.Közben szintet léptem,elmentem trainerhez és ingyen tanította meg az új dolgokat.
Csak akkor segítenek, ha előfizető vagy és néha elég sok időbe (rossz esetben akár 2-3 hétbe is) beletelik mire az emailre válaszolnak.
Ha van rá lehetőséged, később állíts be egy security key-t (android/ios) azzal nem lesz gond és havi +100 cartel coin is üti a markod.
Két napja nem tudok se a játékba, se az accountba belépni, mert one time passwordot akar. Eddig ezzel nem volt semmi baj, de most nem küldi az emilt. Többször több módon leellenőriztem az emil fiókomat és nem nálam van a hiba. Mi a rákot lehet csinálni? Sehol nincs semmilyen e-mail cím megadva csak néhány telefonszám, ahol pár ezer forintért munkaidőben talán beszélni is lehet valakivel, amit azért kicsit durvának tartok úgy, hogy rendszeresen fizetek a játékért...
Help!
Előre is köszönöm!
én infiltr shadowval nem érzek ilyet, de Tank Shadow ismerőseim panaszkodnak
guardiannel nem éreztem ilyet amúgy, de az tény hogy az 50-55s mobok nagyobbat csapnak
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A másik: Akinek van tapasztalata assassin-al, mire érdemesebb gyúrni modificationben powerre vagy critre?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha sub vagyok, az kevés a lvl 60-hoz? Meg kell külön vennem a Revan kieget? Én azt hittem, hogy egy idő múlva mindenkinek elérhető lesz a lvl 60... pláne, ha rendszeresen fizetek a játékért.
előfizu sztem csak a "pénz" miatt számít preferred elviselhető
2 és fél éve (tehát kb. fél évvel a megjelenés után) óta nem játszottam, akkor azért hagytam abba, mert kb. mindenki lelépett és ez elvette a kedvem.
Kb. mennyi idő lehet visszarázódni, mennyi minden változott (elolvashatnám 2 év cikkét, de hátha van valami rövidebb)
Mennyire érdemes előfizetni f2p helyett?
Kb. mennyit kéne rákölteni? (kiegészítők stb.)
Játszanak sokan még, vagy már megint? Karaktereim a tomb of freedon nadd-on voltak asszem.
Köszi a válaszokat
Spread De Love!
DE én is imádom és sikeresebbnek tartom mint mások
patch notes
A Life Day 2015. január 6-án délután egykor fog véget érni, addi látogassuk meg The Master of Ceremonies vendort a lfeet-en és ha már arra jérunk ne hagyjuk ki Anniversary Personnel-t sem.
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.12.16. 15:05:28
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Makeben az 54-es karakterem az egyik küldetés után, ahol 15.000 kreditet és 71.000 xp-t kellett volna kapnom, ott 15.000 xp-t és 0 kreditet kaptam. Viszont, amikor elértem az 55-ös szintet, akkor egyszerre megkaptam az összes rested xp-t (kb. 300.000 xp-t). Ez szokásos, vagy csak jól jártam?
<#nyes>#nyes>
Állandóan kapom az emaileket hogy password resetet/user név emlékeztetőt kértem, majd beesik egy másik mail is hogy a password sikeresen megváltoztatva - miközben én az égadta egy világon semmit nem csináltam. Nem is játszottam a játékkal, csak egyszer próbáltam ki 5 perc erejéig.
Azóta hetente-kéthetente esenek be a password változtatós mailek.... mintha vki lopni próálná az accot....
Nektek is vacakol a fórum?Hiába nyomom be a style off gombot,ha újra betöltöm a fórumot akkor úgyis az új stílus jön be,csak a számok és a gombok maradnak a régi stílusban.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2014.12.08. 11:14:32
Tomb of Freedon Nadd
Tele a hócipőm,se sms-el se bankkártyával nem jön össze.
Tomb of Freedon Nadd
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.12.03. 11:59:53
3.0 Known Issues | 12.02.2014, 11:03 AM
Hey folks, here are a handful of Known Issues that you may encounter while progressing through the Shadow of Revan content. This is by no means complete, and will be updated as needed. Thanks!
Grouped players attempting to start Shadow of Revan from another player's ship will encounter a number of issues associated with the cinematics. Workaround: Until we resolve these issues, please start Shadow of Revan from your own player ship Mission Console and then group with other players upon reaching the planet surface.
The final boss of The Ravagers does not provide any loot.
When grouped, players who interact with the Mission Console of the group leader’s ship will receive an error message or not see the Mission “Chapter 5: Shadow of Revan” as available.
If a player walks near the edge of the platform in the Trader’s Causeway, they will be killed.
The Battle of Rishi Flashpoint is missing French and German text for Light and Dark Side choices.
Shadows and Assassins do not receive any items if selecting the Force-Lord’s Gear Pack when completing the Mission “Confederacy” on Yavin 4.
The Mission Reward for the Mission “Shadow of Revan: Prelude” is displayed as “undefined.” The Mission still awards the correct items.
The Rishi Maze Demolisher’s MK-2 set is incorrectly named the Rishi Maze Med-tech’s MK-2.
The Rishi Maze Med’s Techs MK-2 set is incorrectly named the Rishi Maze Demolisher’s MK-2.
The “Wall Gears” Decoration does not drop in the Blood Hunt Flashpoint as intended.
It is currently impossible to complete the healing challenge during Dread Master Raptus’ encounter in Nightmare Dread Palace.
The Yavin Temple Chandelier Decoration does not drop from the Temple of Sacrifice as intended.
The Story Mode Operation tooltip does not include the new level 60 Weeklies and the level 55 Weekly category appears outdated.
És persze a "szokásos" még nem listázott dolgok: tooltipek hibája, strongholdba "visszakerült" bugok, valamint újak, pl. a decoriationok egy része amit unlockoltál de nem használtál fel, eltűnt, a training dummy megint bugged a hajón, a wz töltőképernyők hirtelen értelmezhetetlen karaktereket tartalmaznak, serverek eltűnnek/nem jelennek meg választhatóan stb. stb.
Aki eddig nem kezdett hozzá, az jövő hét keddig nyugodtan várhat, amikor kijönnek az első fixek.
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Amazonról elvileg kicsit trükközve meg lehet rendelni a kiegészítőt. (amerikai számlázási cím kell hozzá)
Eddig pozitív a 3.0, mintha folyamatosabb lenne a játék. a Rishi vendornál vehető olcsó 172-es modok nagyon megkönnyítik a még lvl55-ön lévő játékosok dolgát
Megmarad a lvl 50-es classic set, és maradtak a 4 részes set bonusok, az új bonus csak a lvl60-as setnél van, szóval idővel lehet kombinálni.
Olcsóbbak lettek az itemek, kevesebb comm kell mint korábban.
A forged Alliances solozás csak SoR megléte esetén lehetséges, egyébként marad a FP.
Még valami,. mindenki látogasson el a trainerhez, mert egyes skilleket újra kell tanulni ( monsjuk a force lift-nél nagyot néztem 😄 ) , és vannak újak is amik korábban valamely skill tree része volt, most általános lett, stb.
Köszönöm.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
A healer ágat sem temetném nagyon, az UH +6%-os healing buffja helyett a kolto cloud fog adni +3%-ot, és minden upper hand exploit +3%-ot (ez utóbbiról nem írják, hogy stackol-e, tehát valószínűleg nem). Ráadásul mostmár bemenni combat közben stealth-be healer ágon sem nullázza majd le a healt (sem az incoming, sem az outgoing healt)
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2014.12.01. 14:46:42
Tomb of Freedon Nadd
Mondjuk snipernél még mindig azon röhögök hogy a sima és a flashbang gránát single target only <#conf>#conf>
Kezdve az "agyonnerfelt" scoundrelekkel, akik majd 9 secre rootolnak, majd 4 secre stunnolnak bárkit, úgy, hogy ebből az elsőre nem kap resolve-ot sem az enemy.
Tomb of Freedon Nadd