60268
-
Plata #59668 Az a robotos?
Az sima ügy,úgy végig futok rajta mint a nyúl,kikerülöm a harc háromnegyedét.
Kivéve ha a bugos fahoz hozzá érek és a játék megszivat mert oda ragadok. XD
Az a fal ugyanis bugos kicsit,ha rossz helyen érsz hozzá cumi van mert nem enged el még /stuck paranccsal sem. -
Plata #59667 No para,ESO+ mindent meg ad.
Még ingyen deluxe dlc-t is.
Tényleg a héten zsebeltem be egy deluxe valami dlc bundlit,tök ingyen,mert ESO+-ra adták,de nekem a Necrom megvan.Volt valami speckó bundle akciósan amiben az összes sztori dlc benne volt és talán 65%-al olcsóbban? -
Orbancapitan #59666 a directive 7 laza? xd -
Orbancapitan #59665 xd nekem a necron kieg sincs meg xd -
Plata #59664 Várj csak,csak nem a ház küldis 3 fp?
Azok lazák.
Tegnap randommal le toltam.
Ui:Holnaptól admy hét STO-ban.
Ez azt jelenti 50 karival admiralty és csak utána érek rá.
Plusz holnaptól azure event.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.13. 17:49:26 -
Plata #59663 Hát ma fogalmam nincs mikor jutok fel,ha haza érek első STO,utána mehet Sw Tor.
De felkell néznem ESO-ba is ott is megy az előfizetésem,legalább napi jutalmat be kéne gyűjtenem,de folytatni kellene glenumbra sztorit is,meg pár bútort beújítani.
Mamám,de zűrös ha egyszerre több előfizu is fut. Xd -
Orbancapitan #59662 már is utálom a új season 3 legutálalatosabb fp kell megcsinálom plata ha lesz időd gyere xd -
gunji #59661 Olvastam, hogy valakinél egy párhuzamos flörtre szakított Lana, val'szeg nem szereti a konkurenciát :] -
Plata #59660 Lanával volt a karakteremnek viszonya,sokáig ő volt a barinője,aztán valamelyik KotFe utáni sztoriban valamit elnyomtam és újra Kira lett a barinője. -
gunji #59659 Ebben igazad lehet, nekem is csak egy Lanásat adott be, s vele már volt etye-petye. Más karaktert meg nem néztem. -
Ugy tudom - meg nem probaltam -, hogy csak akkor jon elo az uj randiszimulator, ha mar aktivalva van az adott npcnel a romance es vegig is nyomtad a szukseges parbeszedeket korabban. -
Plata #59657 Nekem az N megnyomása után csak az idegesítő küldetések jönnek elő amiket sosem csináltam meg. :D
-
Plata #59656 Igen más lett,ha jól láttam 3 napja volt utoljára aktív,hátha fel jön és rak be conquest célt. -
Flottara meg nem mentem el, de ha ennyire leegyszerusitettek a gear megszerzeset, akkor ertheto a dolog. Tegnap csak max szintu karakterrel nyomtam le 4 weeklyt, kicsivel meg nem neztem, de vajon ez a valtozas (itemlevel helyett skin) csak max szinten jon elo, vagy szintezes kozben is ezeket talalom? -
Es nem tudod visszaszerezni? Vagy mas lett a vezer? -
Plata #59653 Mázlim volt és fel tudtam menni a játékba.Ötvenöt vackot találtam tegnap.
Sajnos mivel nem voltam fent a játékban tavaly szeptember óta és nem volt előfizetésem így lecsúsztam a guild vezető címről,a guild meg F2p lett,sajnos mivel nem vagyok vezető nem tudok conquest célt berakni,így jutalom sincs.
Két évig építgettem majdnem a guild hajót és már szobátis tudtam bele venni a sok conquest vacakból,általában 7 karival le toltam a heti conquestet,de volt hogy többel is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.13. 08:54:44 -
pajer_csaba #59652 Szerintem az állhat a háttérben, hogy mikor tegnap, hosszú idő után felnéztem, sé elballagtam a gear-vendorokhoz, meglepve vettem észre, hogy már mindent, sőt mindent IS ki lehet tőlük váltani, a korábban csak Vet OPS-on farmolható lila geart is pl (ezzel ugye sztornózva lett korábbi hszm jórésze). Azt gondolom, azzal, hogy egyszerűsítették a gerelődést, plusz tech frag esik minden szarból, amivel az alapgeart seperc alatt megveszed (el keleltt vernek 10k tech fragmentet, 20 percig köröztem a Fleeten, hogy hol a faszba tudnám, és mit kapok érte...), így már nem látszik túl értelmesnek, hogy random loot is gear darab legyen. Nyilván a quest-rewardoknál jól jönne, pont ahogy írod, a lebontogatás miatt. -
Plata #59651 Nekem esett egy érdekes item.
12-es szitű és nem lehet eladni. -
gunji #59650 Igen, ezen dúl a háború a fórumban.
Az új stat nélküli loot: ez új, nekem hétvégén még normál statos 320-as cucc esett (alerteket csináltam). Korábban volt róla szó, hogy a daily login rewardok közé ilyesmik kerülnek, de az nem, hogy a normál lootba is. Szvsz direkt csinálták credit sink-nek. -
gunji #59649 Mondjuk így se úgy se jó. A GS5 repujából még 5500 pont hiányzik, ehhez kéne 100-120 dark spore, de nem is esik. Még a jawa intellel is olyan öt körül esett egy óra alatt.
Itt meg kell 1500 blueprint fragment 20 hét alatt, egy hét alatt a hetik adnak 35-40 között, a napik 7-t, de nehéz elérni a 25k cp-t, sub rewardból még jöhet 130. Így legalább 500-600 kellhet még máshonnan.
A napi egy fragmentért is sokat kell melózni: a négy fickó Queshen az ~7k, influence növelés volt nekem ~14k, strongholdban öt falikép felszerelése ~2k, öt crew skill ~2k -> így lett meg a 25k. -
Egyebkent ezt nagyon nem ertem, azert ket fontos valtozas/uj mechanika ez es csak ugy kimarad a patch notesbol? Mit gondoltak, hogy senki sem fog rakerdezni? :D Sokkal rosszabb igy, hogy sunyiskodnak es magyarazkodnak, mintha az elejen beleirtak volna, hogy "nerfeltuk oszt' kalap, majd valtoztatunk, ha sokat nyigtok". Na mindegy, a lenyeg, hogy a tokent el lehet adni, a repu conq direkt lett csokkentve, mar csak a random lootolt kek-zold itemeket nem ertem. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.03.12. 23:07:10 -
Plata #59647 Nem,nem adja be.
Azonnal megpróbáltam,de vendornál a buyback-nél nincs ott,csak a zöld kék cuccokat látom amiket eladtam. -
gunji #59646 A legacy-s panelen van achievement hozzá: Y gomb -> 'achievements' -> 'legacy' -> 'galactic seasons' -> 'building a season' -> a második sorban 'fragments found' x/1500.
Az swtor.com fórumában eléggé paprikás a hangulat, amúgy jogosan xD -
gunji #59645 Igen, a fórumból hozom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hey folks!
We are seeing reports from players who are confused with how the Galactic Seasons 6 currency functions. This was not originally included in the GS6 article, but the two intended changes below will be reflected there and in the patch notes as well.
Reputation Track
Galactic Seasons 6 does not have a Reputation track like previous seasons. There is still an item to collect the same way you collected Reputation currency in the past. However, it is for Achievement tracking only and progress is granted when you collect it - you're safe to sell them for credits! It’s worth noting that these will cease to drop when you’ve unlocked the achievement.
Reputation Conquest Objective
The amount of Conquest points earned for the Reputation Conquest Objective was reduced. This particular objective was over-represented in objectives completed and needed to be balanced. We've added new objectives to help offset the loss that encourage you to play Galactic Seasons in the same manner that the Reputation one did but lowered the effect that the Reputation objective gave in its place.
These changes will be reflected in future Seasons as well, however, we know they can have an outsized effect on smaller guilds and will be keeping a close eye on the data over time and make adjustments as needed.
Már azért egy jókora s*ggber*gás járna, hogy nem tették be ezt az infót a patch notes-ba. -
Kozben megneztem a tooltipjet, azt irja, hogy csak felszedni kell, utana siman el lehet adni a vendornak a cuccost. -
buyback nem mukodik mar a vendornal? -
Plata #59642 Nekem minden blueprints eltűnt,mert a játék szemétnek számolja és a vendornál automatikusan eladja.
Az egész nap farmolt blueprintsem oda,voltam hat Fp-n.
Megcsináltam a küldiket a házban,de azt sem kapok tovább.
Megcsináltam a házban kapható küldiket,de semmi jutalmat nem kaptam és ninsc folytatás sem. -
Hat, ugrott az evek ota mukodo kis taktik, hogy elfogyasztok egy random repunovelo kis cuccot es kapok erte majd 30k conquestet, ezzel kvazi 10 sec alatt letudva a daily conq-t. Most mar csak 5000-6000 korul ad...
Nem jatszottam az elozo szezon vege ota, azert kerdezem, hogy mikor vezettek be ezt a dolgot, miszerint az loot 99%-a csak kozmetikai 8-10 armoros ures akarmi? Regebben legalabb 320-as standard szarok voltak, amiket le lehet bontani, most ezekkel semmit sem lehet csinalni, max skinkent hasznalni. Ez msot bug, vagy direkt? -
gunji #59640 Baromira nerfelték a blueprint fragmenteket, jóval kevesebbet kapunk a season-ös napi/heti küldikből.
Amúgy mit lehet/kell csinálni velük? Mi a neve a blueprint fragmentes repunak? -
gunji #59639 Nyomd meg az N-t :) -
Plata #59638 Világosíts fel légyszi,hol is van az? :D -
gunji #59637 Nem ott, ahol az alertek voltak a KOTFE/KOTET alatt? Nekem oda tett egy 'date-night'-ot. -
Plata #59636 Jó rájöttem,a játék szemétnek tekinti az új season cuccot és a vendornál automatikusan eladja ha sell junk-ra nyomok. -
Plata #59635 Pár kérdésem volna,rég játszottam már.
Ez a date night hol található?
Másik hogy volt a táskámban azt hiszem talán 48 vagy 58 blueprint fragments,de eltűnt mikor leadtam egy Flashpoint küldetést a flottán.
Meg akartam nézni hátha rá van írva hogy hol kell leadni vagy mit lehetne csinálni vele de eltűnt.
Vagy ez normális? -
Plata #59634 Közben rájöttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.12. 18:16:07 -
Igen, beallt a sorba egy kozel 1gb-s csomag, lehet tolteni. -
pajer_csaba #59632 Mert még korán van. Majd déltől, ami otthon du 1. -
Plata #59631 Nekem nem frissít. -
Akkor kezdodik a kaosz megint. En a multkori szezon startnal ugy jartam, hogy az elso napon ujitottam meg az elofizut, de bebuggolt, volt vagy 4-5 nap, mire atvaltott prefrol subra. Na most elebe mentem, hetvegen kapott 30 napot a jatek, aztan meglatjuk, mit tud ez a szezon.
Azt hittem picit combosabb lesz a mostani kontent, a Date Night resze annyira nem erdekel, az alapjatek utani tarsak nem szimpik, a regiekkel meg kerek egesz a sztori. -
gunji #59629 Mai patch notes: https://www.swtor.com/patchnotes
Tegnap a Star Forge-on bugos lett a GTN (az ott vásárolt cuccok nem érkeztek meg), jó ideig állt is a szerver. Úgyhogy csak óvatosan.