60926
  • Gudott
    Ez megesik, ha random emberkékkel játszik az ember fia/lánya. Nekem régebben a GSF volt hasonló, ott sokan nem objectivre mentek, hanem csak killre, szerencsére már annyira nem vészes a helyzet
  • Nomad90Hun
    Nem tudom miért, de az elmúlt 2 hónap alatt sikerült eljutnom oda, hogy kiégtem ismét a game-el kapcsolatosan.
    Egyszerüen elindítom és már semmi kedvem új karaktert kezdeni, a régiekkel meg a tökömnek sincs kedve grindelni, mert ha lenne is jo 1 hc kb 5-10 perc lenne ha nem 5-6-8-12-20-an csinálnánk egyszerre, arról nem is beszélve, hogy bemegy az ember fp-re és az idő 50%-ában verem az asztalt, vagy a fejemet a falba, hogy milyen idióta emberekkel rak össze, komolyan egymás után 5x megesett az, hogy egy nyamvadt boss-t nem sikerül leverni mert valaki egyszerűen felsőbbrendűnek, vagy tudom is én minek képzeli magát..., és az az 5x az csak 1 fp-n belül ezt egymás után 6-7 fp-ben megélni, hogy azért fekszik ki a csapat mert ugyan 6x elmondtuk, hogy az aoe-be nem kell beleállni, de a healer aki a 3-ik wipe után betévedt szánt szándékkal csakazért is beleáll 4x is egymás után, stb..
  • PiszkosFred
    +7 napos referal linknel szokott ilyet
  • Nomad90Hun
    Érdekes 4.0 óta 10 fp-ből 2-ben ha látok healert, másik meg nekem bebuggolt az accountom úgy néz ki.

Pénteken lejárt az előfizum szombaton már a weboldal azt írta 0 napom van hátra, de még ma is sub-ként kezel a játék, s kaptam még 500 cc-t is.
  • Gudott
    Eventek az Old Republicban.

Cartel coin:
    Felteszel egy security key-t és az add havi 100-at illetve amit Fred is mondott, van pár achievment is ami ad CC-.
  • PiszkosFred
    De, mint irtam, par achievementert kapsz 20-20 darabot. Pl egy-egy chapter utan a class kveszteknel, stb.
  • mate23
    és nem ad a maga játék?
  • PiszkosFred
    Bizonyos achievementekert kapsz parat, de osszesen jo ha 400-at ossze lehet szedni, de azt sem ket kattintasert adjak. Jobb, ha veszel par dollarert :)
  • mate23
    cartel marketes coin hogy lehet szerezni? pénzes megoldáson kivül.
  • PiszkosFred
    Eldobni tudod csak es 0-rol kezdeni, uj 500-ast nem tudsz valasztani, legalabbis nekem nem sikerult.
  • SoulMonkey
    Instant lvl60 karinak kiosztott 3 szakmát ami 500-as. lehet ezen változtatni? Guardiannak nem kell synthweaving :)
  • undY1ng #54663
    Szépen lassan ismerkedek/fejlődgetek a játékban, viszont lvl 10 után hirtelen megugrottak a szintek (jelenleg 41), mert mentem pár Warzone-t és Flashpoint-ot + napi küldiket és a kaszt küldetés nagyon alacsony szintű (lvl 20). Tudom, hogy ilyenkor lehúzza a szintemet, hogy nagyjából egyező legyen az exp és gondolom érdemes most inkább csak a kaszt küldit csinálnom, hogy felzárkozzak hozzá szintben (?). Crew skillek is (Biochem, Bioanalysis, Diplomacy - ezeket ajánlották Jedi Sentinel-hez) is gondolom érdemes szinten tartani (200/500).
  • PiszkosFred
    Csak a felsotestekre szoktak hasznalni, gatyat felvesznek hozza :) Mondjuk egy melee male karakternel a csupasz felso meg egy fejkendos "sisak" ad is nemi ertelmet - egyszer en is kiprobaltam vanguard tropperrel, megis csak Rocky a neve, adta magat :) -, de nem sokat, max poen. Female karaktereknel sem sok ertelme van, sokkal jobb (urambocsa' szexisebb) chest armor skinek is vannak, nagyon olcsoert is akar.
  • Plata
    De akkor sem értem mi értelme van annak szettnek,hogy néz már ki ha egy jedi vagy sith bugyiban rohangál,vagy egy fejvadász esetleg trooper.
  • Plata
    Nekem sem megy át off-ba,és iszonyú rossz ez a sárga szín.
  • Pacho
    Na végre volt egy kis időm játszani a hétvégén, és sajnos a companionok egyedi tulajdonságai mind eltűntek, ami miatt kijár egy virtuális pofánbaszás a BW-nek.

A HK-51-nek elvették az Assassinate skilljét, ami a companion legfontosabb unique tulajdonsága volt, Doctor Lokin nem változik rakhgoullá, Temple nem használ force skilleket, szóval ez a része vérgáz. Remélem ezeket idővel kijavítják.

Más:

Miért nem lehet kikapcsolni itt az sg-n a topic stylet? Ha rányomok, hogy off, semmi sem történik.
    Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.11.09. 11:57:48
  • PiszkosFred
    Pontosan errol van szo. Toled fugg, hogy mekkorat sebez, a viszonyotoktol es a te szintedtol/egyeb ertekeidtol (pl presence).
  • Pongyi
    Hali. Annyira nem vágom az angolt, de jól vettem le hogy Vette-re bármilyen páncélt adhatok nem változtat a statján csak a kinézetén? Tehát erősebb páncéltól nem lesz erősebb, jobb fegyvertől nem sebez nagyobbat? Akkor nem is érdemes jobb fegyót vadászni neki?
  • Panzeradler #54656
    Dual talent a több menthető disc ágat érti, hogy 1 gombbal váltani tud, teszem azt healer mercröl dps mercre.
    (Gondolom én, hogy ezt érti.(wowból jön ez és én is nagyon hiányoltam, field respecc nem ugyan az, mindig újra osztani az utility jobb balra klikkelni, eléggé fölösleges.))

Jah és hogy válaszoljak, rendes dual talent nincs, mindig el kell menni trainerhez vagy legacyban van field respecialization.
    Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.11.09. 01:05:45
  • oz
    A covert energy armornak az a lényege, hogy "láthatatlan", vagyis olyan modolható páncél, aminek nincs textúrája. Amit a képen látsz az az alap ruha, ami egy karakteren van, mivel a páncél átlátszó.
  • Plata
    De hát ez nem is szép ruha szett.
  • Ryanever
    Csak szerintem az egyik legjobb kiegészítő ami jöhetett? hihetetlen hangulata van a chaptereknek. Az erdő, az acnient ship. Nagyon eltalálták. :D
  • El Protector
    Nekem az van pvp-ben, endu/power cuccokkal, nagyon kemény damage-t lehet vele tolni, megfelelő minőségű protection mellett :)
  • Vincentcloud
    Scoundrel companionnal vagyok így Corso Riggs ugye healer volt régen, de ha most beváltod tankra, ugyanúgy healeli magát, egyszer nem láttam megmozdulni a hp-ját
  • Gudott
    covert energy armor:
    Különböző Packokból eshet, itt írnak róla bővebben (nem craftolható)

dual talent :
    klasszikus dual talen a 3.0-vál megszűnt, nyilván lehet játszani utility pontokkal, de pl dps/healer híbrid már egy ideje emiatt nincs.
    Ami talán működik az a tank discipline, de dps felszereléssel (nem próbáltam, így nem tudok nyilatkozni róla)
  • mate23
    lehet dual talent és ha van hogy tudom létrehozni?
  • SoulMonkey
    van ez a covert energy armor ami eltűnteti azt ahová berakom. GTN-en lehet kapni. De oda hogyan kerül? Lehet gyártani, mert cartel marketben nincs.
  • PiszkosFred
    Fogsz azzal meg talalkozni millioszor, nem tudom mi az isten van vele, de minden kosza mob dobja a galaxisban.
  • Gudott
    Keddtől újra rakghoul event. Ez most azért is fontos, mert az alliance rendszerben van egy társ, akit elvileg csak ezen event alkalmával lehet toborozni.
    Ő pedig nem más, mint dobpergés

Holnap este lesz egy eventes összefoglaló.
  • Plata
    Most jut eszembe tele a táskám ice scrabbler jerky receptel,mindig ugyanaz a schematic esett,lehet ez valami balmorrai specialitás.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.08. 19:07:27
  • Plata
    Végeztem Balmorrai sztori küldikkel,kb másfél szintet kaptam.
  • Plata
    Mi a szösz,akkor csak nem figyeltem.
  • PiszkosFred
    Ez mar a 4.0 elott is igy volt, talan a Raven kieg korul valtozott meg, hogy targyak helyett crafting alapanyagokat lehet csak talalni.
  • Plata
    Másik érdekesség hogy a security chest-ekben értékes cuccok vannak.Satchel of crafting materials,meg hasonló táskákat lehet benne találni.Régen általában csak sok vacak volt bennük.
    Igaz nem nekem való cuccok jönnek belőlük,mindig grade 6-7-8 jön belőle.Pedig én még csak 37-es szintű vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.08. 18:10:38
  • PiszkosFred
    Igen, ez ilyen. Healer uzemmodu tars = iddqd jelenleg, ha csak direkt nem akarsz meghalni, akkor sosem fogsz. :)
  • Plata
    Hallod halál könnyű a küldizés,Elara Dorne-t vittem magammal.Commando trooperem van,a küldiben be kell menni a birodalmiak városába,motorral berobogtam át az őrökön,simán bemotoroztam a város közepéig,ott be az egyik házba tönkre tenni valami vackot,magammal rántottam vagy 20 birodalmi katonát meg sith-et és még egy nagyon erős sith-et is,és levertük őket lazán,Elara vígan ki hílelt mindent.
  • PiszkosFred
    Pont ezer, mert amikro a tarsra rakod, nem aktiv/nem ad pluszt, de ha magadra, akkor igen. Ezzel is jelzi a kliens, hogy a tarsra csak esztetikai szempont miatt adhatsz cuccokat a 4.0 ota. (mar az sem szamit, hogy light/medium/heavyt adsz ra, cask ruha legyen es ne legyen classhoz kotve - pl HK-nek nem lehet inherite legacy sniper riflet - mert az ugyebar IA sniper class only fegyver -, stb.)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.08. 17:38:06
  • Plata
    De.
  • PiszkosFred
    Feleseges, mar nem szamit. A statok veletlenul nem halvanyabbsk, mint mas targyaknal, amiket te hordasz?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.08. 17:32:06
  • Plata
    Sikerült a trooper karimmal végre belépni,és gondoltam játszok vele kicsit.De azt vettem észre hogy a társának a ruhájának még mindig van statja,csak éppen 28-as szintű.Úgy látszik régen akkor modoltam utoljára,mivel utána Treek-et használtam.
    Az lenne a kérdésem most akkor menjek vissza a flottához és modoljam fel Elara cuccait is?Vagy fölösleges?
    Scout trooper armor szett van rajta.