Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már a játék mejelenése óta előfizető vagyok, nem ez volt a kérdés.
Pár hozzászólásban azt a kérdést tettem föl (kicsit bonyolultan), hogy sokan miért csinálják azt, hogy úgy szerzik be a RÉGI kieget, hogy egy hónapra előfizetnek (és akció keretében megkapják a kieget), ahelyett, hogy kiegeket a megjelenésükkor veszik meg szintén 4000 Ft-ért, és akkor mindig tudnak játszani az aktuális tartalommal.
Én egyszerűen nem látom értelmért lvl 50-en játszani (vagy 55ön) az SWTOR-ral mikor már 60-on is lehetne (nem beszélve a rengeteg plusz tartalomról).
És a fentiek alapján nem is költenek kevesebbet a kiegre azok, akik mindig csak az előző kieggel játszanak (akciós beszerzés előfizuval) az aktuális helyett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.25. 14:56:04
Ezek után már tényleg nem értem, hogy ez kinek éri meg (mármint előfizetés mellé akcióban megkapni a régi kieget) <#fejvakaras>#fejvakaras>.
Tied lehetett ingyen a starfighter és a stronghold kieg.Igaz az nem adott sem szintet sem sztorit,de ha nem vagy előfizető akkor többet ne is várj.
Kérlek segítsetek az alábbi rejtély megfejtésében is: van egy játék (pl.: SWTOR <#action>#action>), amit lehet ingyen játszani és szereti is az ember, és egyszer csak jön ki plusz tartalom (nem kevés), amiért fizetni kell, csak egyszer és keveset. De az ember inkább nem fizeti ki és játszik tovább a játékkal (amit szeret) a plusz tartalom nélkül (ami MMO esetében plusz szint, történet, skillek, rédek, fp-k, stb) és várja az akiókat (hogy mikor lehet ingyért beszerezni), ami valószinű, hogy a következő hozzáadott tartalomkor kap meg, de azt is csak az előző kiegészítőre. Tehát ingyért sosem fog annyi tartalomhoz hozzáférni, mint azok, akik kb másfél évente !!! kifizetnek 4000 Ft-t. Tehát a rejtély: a fent leírtak miért jó (azon kívül hogy másfél évente spórolsz 4000 Ft-t)?
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.02.25. 08:54:01
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Ha lesz majd valami akció,mondjuk előfizetés mellé kapsz kieget is akkor megnézem g2a-t.
Amúgy nem azon van a hangsúly, hogy mennyi CC-t veszel (az 5500 CC-t azért hoztam példának, mert azt éri meg a legjobban megvenni, de még az is drága szerintem), hanem azon, hogy sokkal jobban megéri előfizetésre költeni a pénzt mint CC-re (legalábbis szerintem). Mivel ha előfizető vagy nem kell megvenni az unlock-okat minden féle cuccra, és a cartel marketben lévő cuccokat meg lehet venni ingame pénzből GTN-en. Azt is megértem, hogy sok ember úgy gondolja, hogy azért nem éri meg előfizetni, mert nem tudja, hogy mikor lesz ideje játszani és az is előfordulhat, hogy az adott hónapban (amire előfizetett) egyáltalán nem tud játszani. Én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy tudom előre mikor nem lesz egyáltalán időm játszani (pl.: nyáron) és akkor nem fizetem be. Mondjuk én nem sokat költök az SWTOR-on kívül más játékra, mert arra már nincs időm (évente max 1-2 single player orientált játékot veszek, de van, hogy 1et sem).
Amúgy bankkártyával nagyon egyszerűen lehet venni Game Time-ot g2a.com-on (mondjuk egy kicsit drágábbra jön ki, mintha az SWTOR-on lennél előfizető).
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.02.23. 11:30:21
Ez így 4900 forint.Játszani SwToR-al nem olyan egyszerű,először is nekem nyugi kell hozzá,más játékkal tudok játszani ha közben zavarnak,de SwToR-hoz az kell hogy legyen pár óra szabadidőm amikor nem zavarnak meg.Másrészt már nincs utánvétes gamecard amivel előfizetnék,a bankártyás meg telefonos bukta után el is ment a kedvem az előfizetéstől.<#hawaii>#hawaii>
Ha nem jó a bankkártyám kapják be a,szóval azt.
Section X szerintem még mindig unlock köteles, nem nyitották meg f2p/prefered játékosoknak
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Én több tízezer CC-t vettem és régen előfizető is voltam mégsem kaptam meg.
Anno még megjelenéskor megvettem a játékot, de a gépem nem bírta. Azóta van úg felszerelés, de elfelejtkeztem a játékról😊
Ha most újra játszanék, kell valami hozzá? Érdemes előfizu nélkül?
köszi
- a broken mid bracket pvp-ről,
- a fos bolsterről,
- az assasinokról amik most durvábbak mint az 1.0-ás dps operativok,
- a borzalmas matchmaking rendszerről
- és persze a borzalmas fps-helyzetről.
Tomb of Freedon Nadd
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.01.30. 13:55:38
Egy kis idő után újra nekiesem a gammának, érdekel az új kieg.
Pref vagyok jelenleg.
Kérdésem, hogy ha megveszem SoR-t akkor subra váltok vagy maradok pref?
Túrtam az official fórumot, de nem találtam rá választ.
Előre is köszi <#awink>#awink>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
A kicsik 1-7 nap felfüggesztést kapnak, aki nyakig benne volt permabant is kaphat
Emellé elveszik az exploit által szerzet gear-t, materialt, kreditet, commokat és tervrajzokat.
3.1.1 PTS Sentinel/Mara és Trooper/BH változások
Hajódroid már tud blaster pistole-t használni, hurrá
részletesebb összefoglaló valamikor hétvégén.

Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.01.28. 09:12:28
Tomb of Freedon Nadd
A böngészőváltás én is kipróbáltam, ugyanúgy a kártyaadatok újraírását, eredmény nélkül.
Dühítő lenne, ha nem tudnám fizetni, mert csak a Hungarikumon négy lvl60-som van, nem is beszélve a német szerverekről.
Reménykedem persze, mert úgy tűnik náluk van hiba, nem a kártyámmal.
Most olvastam, hogy valamilyen hacker csoport blokkolta a facebookot, talán ide is jutott belőle. ( kínomban viccelgetek )
Viszont angol fórumokon rendre felbukkanó problémának írják, 2013-as bejegyzések is vannak erről a hibáról, sajnos megoldást nem írtak.
Na, mindegy, holnap ránézek újra.
Amit javasolni szoktak ilyen esetre (a telefon a supportnak és a keressünk másik játékot lehetőség figyelmen kívül hagyásával):
- kipróbálni másik böngészőben (IE, Chrome),
- törölni a kártyaadatokat, majd felvinni újra,
- más fizetési módot választani (pl bankkártya helyett Paypal*) (*=Persze a Paypal mögött is állhat ugyanaz a bankkártya, de azt az EA úgy sem fogja látni).
- várjunk néhány napot, majd próbáljuk újra. Egyik lehetőség sem garancia a sikerre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A különböző fórumokon érdekes rémtörténeteket lehet olvasni. Azok közül, akiknek sikerült elérni a Bioware supportját, volt akinek azt javasolták, hogy hozzon létre egy másik accot a játékban, vegyen abban valamit, s utána majd tud vásárolni az eredetin is. Másvalakitől kérték, hogy inkább írja le levélben, hogy mi történt. Miután azt elküldte, a support válaszolt neki, hogy a hibát telefonon jelentse be. Volt olyan is, aki ahány supportossal beszélt, annyiféle választ adtak, de megoldást egyik sem adott.
Van akinek azt mondták, hogy ez a hiba a bank biztonsági intézkedése kártyalopás esetére, amikor pl. nem abból az országból próbálják használni a kártyát, amiben a kártyatulajdonos lakik/tartózkodik. Ezért megtagadja a tranzakciót, amit nem lehet manuálisan feloldani, kell várni pár napot, amíg ez automatikusa megtörténik. Volt olyan, akinek a többszöri próbálkozása miatt egy hónap várakozást javasoltak.
Azt olvastam, hogy a számlázó részlegük Svájcban székel, s ha igaz a fenti probléma, valamint ha azt jól is értem, akkor pl egy Magyarországról indított vásárlást a bugos számlázó programjuk svájciként azonosíthat/továbbíthat. De lehet, hogy rosszul gondolom, az biztos, hogy hihetetlenül béna és amatőr társulatról van szó.
(Mielőtt valaki Bioware ellenességet gondolna rólam, kérem, jusson eszébe, hogy ez nálunk bárhol bárkivel bármikor és bármelyik szolgáltató esetében előfordulhat, ehhez nem kell külföldre menni 😉
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Majd holnap meglátjuk.
Mára viradóan lejárt az előfizetésem, ezért a szokásos módon próbáltam befizetni a következő 60 naposat, de nem engedi.
A következőt írja :
This service is currently unavailable for this account. If you wish to purchase more cartel coins please call our Customer Service team or you can try again tomorrow.
Hogy mi baja lett hirtelen az accommal, nem értem. Beenged a játékba, de prefként, ami a csökkentett lehetőségek miatt elég gáz.
Volna erről valami infója valakinek ?
Amúgy nem véletlenül telepítettem fel a Win10 Pre-t. 😊
Hihetetlen, hogy tegnap megnéztem jó pár külföldi fórumot és semmi értelmeset nem írtak. Megnéztem egy youtube videót is, az sem segített. No de megy és én is megyek. 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy van egy fixlauncher.exe az swtor mappájában azt próbáltad?
A kép!
Utoljára szerkesztette: tomcsa4, 2015.01.25. 11:20:53
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amikor feltettem a klienst a gépre, elindítás után a bejelentkező ablakon elkezdi frissíteni magát, majd megy míg le nem áll hibával. Rákerestem a neten, eltöltöttem két órát, de egyik általam olvasott tipp sem jött be. (Pl nyelvválasztás, másik gépre való telepítés, frissítés, majd az egész átmásolása, hosts fájlhoz a megfelleő sor hozzáadása).
Szerintetek mi lehet a gond? Van rá megoldás?
Amit a tömeg akar az a class stroy-k folytatása, nagyjából mindenki tapsolt annak a nyúlfaroknyi tartalomnak amit a SoR hozott e téren, de ha mérget nem is vennék rá, azért eléggé biztos vagyok benne, hogy nagyszabású class story folytatás nem lesz.
Az hogy Ziost hogy fog megjelennei a játékban, nem tudom. Lehet olyan lesz, mint Manaan, csak egy FP indító terület, de az is lehet hogy Ilum/Maken/Oricon szerűen lesz minden benne.
Az már más kérdés, hogy cartel market is jól hoz a konyhára, így nincs annyira nagy mozgató erő, nem lebeg Damoklész kardja a fejük felett. ( erre jó példa, hogy képesek voltak annyi fejlesztőt elvonni és áttenni a Shadow Realm játékhoz, és mindezt hiába)
Az hogy átszabják a ruha design részét és lesz egy "skin" slot, ami mozgatható, az szerintem pozitív, pedig én nem vagyok sims rajongó. Ha a leírt módon megvariálják a companion rendszert azzal megint nem lenne nagy gond, most aki tehet Treek-kel megy, ami egy idő után eléggé idegesítő. PvP-hez nem igazán van mit hozzafűznöm, ahogy az exploit kezeléséhez sem, egyik sem érint.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.24. 19:15:55