60268
-
Plata #54095 Biztos nem.Ha csak nem utoljára vagy 2 éve játszottál vele. -
bekasybalazs #54094 Hali! Gondoltam leszedem a 3 GB-s patchet már a héten, de ma jutottam csak géphez. Ma már 13,66 GB-s patchet szed, jelenleg is. az normális? :D -
Gudott #54093 csináltam 5 giga helyet.
elvileg holnap kint lesz az utolsó class változásos írás a BW honlapján és a maradék 3 pár class is meg lesz magyarul, igaz nem annyira részletesen, mert egyrészt úgyis lesz egy csomó változás, másrészt lehet komoly anyázásba fulladni pl a PT vagy a sorc/sage páros leírása -
Plata #54092 Kb vagy félórát patchelt,de úgy emlékszem 2.48 gb volt vagy 2.43?Valahogy ennyire emlékszem,nem vártam végig a frissítést,tévéztem közben. -
Gudott #54091 ok, köszi, akkor nem kell pakolni semmit. -
Plata #54090 Asszem 2.4 giga volt? -
Gudott #54089 Ha minden jól megy este lesz egy kis időm és ráeresztem a játékra a keddi patch-et
Kérdés: mennyi szabad hely kell neki? mert most elégé tele vagy. se pendrive se külső hdd nincs most nálam, szóval olyan 3,4-4gb?
És a telepítés után is ennyivel csökken a hely? -
BBence95 #54088 Köszi most már jó.
-
Plata #54087 Egy ilyen gombot keress.
-
Plata #54086 Mert 10-es szintűnek kell lenni,azt hiszem,vagy végig vinni a kaszt sztorit.Viszont ha nagyobb szintű vagy és úgy mész vissza,akkor már nem enged felszállni a shuttlera ami a flottához visz.Használd az emergency fleet pass vagy mi a rosseb nevű gombot,az bárhonnan egyből a flottára teleportál. -
BBence95 #54085 Nem tudja valaki, hogy miért nem tudom elhagyni a kezdő bolygókat? Múlt héten töltöttem le a játékot és egy karakterrel már csináltam a Coruscanti küldetéseket. A patch letöltése után kezdte el csinálni. -
Pacho #54084 Nem véletlen, hogy pont most jönnek elő performance upgrade-el, utoljára kb. a Hutt Cartel után nem sokkal volt ilyen.
Néztem a publikusan elérhető adatokat a Harbringer kb. 65-70%-ban van "tele" és ezzel messze a legnagyobb populációjú szerver, elvileg még bőven el kell bírnia az embereket (elvileg).
A szerver a szerverben megoldás nekem pl. tetszene, kíváncsi vagyok meg tudnák-e csinálni. -
Gudott #54083 Ha csak összevonások lesznek és nem kap az adott szerver "plusz vasat" akkor b***hatják
Amúgy a mostani szerverek nagyságrendekkel több játékost képesek kiszolgálni, mint ami induláskor volt.
De ha nem változtatnak rajta, csak terelik a népet, akkor megint hatalmas káosz lesz.
Harbinger már jó ideje túllépte az egészséges populáció limitet
Ha pl összevonják a két NA east PvE servert, amik magukban majdnem akkor populációval rendelkeznek,mint a Harb, akkor inkább zárják be a boltot, a kreténségnek is van határa.
Lehet egy szerver lesz régiónként, de eltérő instákkal ( PvE, PvP, RP és elszeparált chattel, és ezeken belül lehet újabb insta pl PvE-1-2)
szóval mintha server a serverben megoldás felé mennének. Ha nem tetszik a PvP akkor csak egy instaváltás és már PvE-ben vagy. Viszont ugyanaz a que lenne, ami a PUG findert megkönnyíti , plusz gyakoribb Warzone/GSF, stb
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.24. 09:27:45 -
Plata #54082 Red eclipsen most is sokan vannak,fejvadászat közben rengeteg játékost látni,ami érdekes hogy sok a kis szintű karakter is. -
#54081 Hat nem sok ertelme van(/volt eddig sem) francia meg nemet 3-3 szervert fenntartani pve, pvp meg rp beallitasokkal, amikor rengetegen jatszanak kozuluk is az angol realmeken, mert a sajatjuk kisse ures... -
Pacho #54080 Ez azt jelenti, hogy óriási szerverösszevonások várhatók, ami a szerverek jelenlegi telítettségét nézve persze nem is lenne meglepő:
TIPP: 3 EU, 3 West Coast, és 3 East Coast szerver marad. -
Gudott #54079 Talán az eddigi legjobb datamineolt infó:
Max character slots increased to 40 -
gunji #54078 Ezt nem teljesen értettem, mert nincs powertechem ;) A lényeg azt hiszem az, hogy a dolog nagyon class függő: sok múlik a karakteren és a companionján (tudnak-e gyógyítani).
Az utóbbi három évben azért sokat változott a játék, nem mindenben előnyére: nincs már skillfa, de vannak új companionok (HK, treek), s ki tudja mi könnyítette meg a játékot, könnyebbé téve a heroic-ok szólózhatóságát is. Maga az RL játékos is már gyakorlottabb lett azóta ;)
Annak idején azért nem volt olyan egyszerű dolog egy ilyen megcsinálni. -
Gudott #54077 Van amivel szívás pl sage/sorc ha véletlenül kifokúszálja akár csak 2 silver/gold akkor ott vége a dalnak
Míg mondjuk egy Powertech tank azért egész jól bírja a gyűrődést és ha valaki elmászik a healerre akkor ott a "szigony" vagy végső esetben a jet charge
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.22. 21:36:02 -
gunji #54076 Komolyan? Bocsi, kihagytam jócskán, úgy látszik :o :) Amikor még én szinteztem (van annak már két éve is talán), akkor még nem igazán lehetett. Pedig 16-20-as szint felett kék modos cuccban járattam mindenkit, igaz augmentek és relicek nélkül, s alapból megvolt a 4-6 szint előnyöm is :( -
Gudott #54075 Nézd a heroic szintje felett 2-3 szinttel jó gearban megfelelő companonnal (pl tank/healer páros) eddig is meg lehetett. oldani Heroic moment/stim/gránátok/medpack unity/sacrifice stb. Én kb most is erre számítok. -
gunji #54074 Oké, köszi. Áh, azért szvsz rossz ötlet, szűkíti a lehetőségeket. Nemcsak commandationt farmolni jártam vissza később is a bolygókra, hanem ott lehetett teszteli a karakterem erejét, vagy segíteni egy szintezőnek (mert sokszor nagyon nehéz társaságot szerezni, s ez így még nehezebb lesz), de a sok örömöt is adott a játék közben, ha sikerült leszólózni egy heroicot. Ha bevezetik, akkor hiányozni fog a játék ezen része. Nem beszélve a HM FP-kről :(
Ha már így belejöttem a fennforgásba: van valami olyan hely/dolog/küldetés, amit érdemes még megnézni/megcsinálni/kipróbálni a v4 előtt egy lvl60 karinak? :) -
Gudott #54073 Elvileg mindenhol. Sima bolygóktól kezdve Heroic-okon át Flashpoint-okig ( talán SM OPS-ok is belesnek, passz)
De ez egy azóta törölt usertől számozó képeken volt, lehet nem lesz kötelező használna, de akkor nem férünk hozzá rendesen az Alliance rendszerhez.
szerk:
Plata: igen az adott karakternek megvolt a szerver oldalon lementve
de pl nem lehetett átemelni másik toonhoz, csak manuális szöszölve vagy sokan megosztották a saját UI-jukat, amit most már a keybind-del is lehet, stb
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.22. 20:02:03 -
Plata #54072 Miért kellett volna?Kimentetted és a listában ottvolt elmentve,és betöltötted. -
gunji #54071 #54069: Nekem is hasonló, csak az f2p trial idejéből származik a telepítés. Még a melóhelyen szedtem le, ott is vagy 7-8 óra volt, míg lejött (pedig 100 megás volt a net), bele sem merek gondolni, egy akkori otthoni "elvi" 5 megás kapcsolaton meddig tartott volna :D Azóta is tartogatom az eredetit bezippelve :)
#54068: Ezt a skálázást hol vezetnék be: a bolygókon található H2/H4-ekben vagy a jelenleg még SM/HM-ezhető flashpointokban? -
Gudott #54070 Elvileg lejött a Sacrifice trailer is
Movies\en-us
sacrifice.bik
elvileg jobb a minőség, mint ami ami youtube-on van
Elmondások alapján jobb lett a töltési idő, smoothabb lett sokaknak (HDD-n és SSD-n is)
valamint van új particle és víz effekt egyes helyeken -
#54069 Hja ok, akkor azert nincs/nem latom, mert nekem ez a 2011-es kliens (meg origines volt anno), azota csak rakosgattam egyik vinyorol a masikra, nem raktam ujra sosem. -
Gudott #54068 keybind: billentyűkiosztás- eddig új karakternél mindent kézzel kellett beállítani, a 4.0-val (vagy már korábban) XML fájlba lehet exportálni, hasonlóan az UI beállításaihoz
Skálázódás:
pl van egy heroic/Fp legyen a szintje mondjuk 25. Te szolózni szeretnéd pl 30-as szinten, eddig megtehetted és minél nagyobb volt a szintkülönbség a javadra, annál könnyebb volt.
A 4.0-tól kezdve hiába leszel mondjuk 65-ös szintű, leskáláz a rendszer arra a maximális szintre (+2) ahol még xp járna normál esetben az adott küldetésért. Szóval ez itt 25+2 vagyis 27, nyilván az adott szint legjobb statjait kapod meg, de nem tudsz one shootolni mindenkit.
Szóval sokan farmolgattak így dolgokat, ez nagy vsz. meg fog szűnni ( de nem 100%)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.22. 18:50:53 -
Negritis #54067 a keybind import-export nekem tetszik -
Negritis #54066 nem láttd h van :D -
zsan666 #54065 Ezek mit jelentenek, illetve az utolsóhoz (heroic, flashpoint), miért?
"-a keybind import/exporálható lesz
-A karakterek skálázhatósága is bent lesz (azt hiszem ESO-ben is így van) bolygó max szintje+2 lesz
elég komolyan át fogják varriálni a dolgokat
Aki akar dekót és egyedi armorokat szerezni a heroicokból és Flashpointokból az siessen" -
Gudott #54064 Jó kérdés, lehet olyan lesz mint a 12x xp és ki lehet kapcsolni , csak akkor nem fogod tudni pl a heroicokat használni az Aliance rendszerben
(mertl pl lehet cuccokat szerezni, amivel sub-frakcókhoz vágodhatsz be, Mandók, alvilág, stb stb elég sok spoiler van benne illetve tudsz majd a storyban társakat toborozni)
Bitraider: streaming módú kliens :
egy jó dolog van benne, elég leszedni a kezdőbolygókat és már mehet is a game, a hátrányokat pedig olvashatod
Ha régi install vagy DVD-ről van telepítve akkor nincs, de egy ideje ez az alapértelmezett. szerencsére kikapcsolható, de teljes adatcserével jár
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.22. 18:39:53 -
#54063 De ezek nagy resze 4.0-as valtozas lesz.
Neztem kozben, az az adatforumatumos szarsag miatt lesz nagyobb a mai patch. Ami nem gond, egyszer leer, csak igy atutemezem picit a mai letoltesi folyamatokat, mert premier volt ma teves fronton is.
Kerdezni akartam mar, hogy mi lesz az instakkal? Oke, lesz story/solo mode, az egy. Marad gondolom a normal es ahol van, a heroic mod. Na most a normal minden esetben skalazodni fog, ha egyedul megyek be? Vagyis ezert irtad, hogy nem lesz tobbe +10 szintes kulonbseggel farmolas skinekert es dekor cuccokert/achievementekert, mert tobbe akarhogy is megyek be, mindig szintemnek megfelelo ellenfelek varnak?
Ez a bitraider egyebkent mi a loturo? Mindenki panaszkodik ra, de nekem sosem volt ilyen a gepen, vagy csak en nem lattam, hogy van? :D -
Gudott #54062 Átszervezik az adatformátumokat ( elvileg javul a töltési idő és talán FPS is nőni fog)
Már múltkor is giga körüli volt a patch, szóval lassan eltöltődik a 4.0 (pl új itemek, Thexan szettje és fénykardja)
-a keybind import/exporálható lesz
-A karakterek skálázhatósága is bent lesz (azt hiszem ESO-ben is így van) bolygó max szintje+2 lesz
elég komolyan át fogják varriálni a dolgokat
Aki akar dekót és egyedi armorokat szerezni a heroicokból és Flashpointokból az siessen
Ja és a Makeb birodalmi oldalon az acsihoz a False Hisory-t vagy szolózni kell vagy olyan segítség kell akinek az adott heroic nincs bent a questlogjában.
szerk:
amúgy a flash alapú UI-t is talán átdolgozzák ( Flash alapú 2015-ben....)
szerk 2:
akinek HDD-n van a játék, talán érdemes tolni egy defragot a patch után
(meg kidobni a bitraidert...)
szerk3:
Bounty Contract Week van, szóval hajrá :)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.22. 18:16:54 -
#54061 Valami patch volt ma, vagy mit akar ez 3gb-t (eddig) letolteni? Kieg data elso resze, vagymi? -
Gudott #54060 A Bounty Hunter/ Trooper változásokat látva nincs kétség: a BW fulba nyomja a kretént, kiherélték a PT tankokat, bastards... -
Zolkanoble #54059 Megcsináltam ezt a Bitraideres dolgot, órákon keresztül töltötte le a cuccokat, de nekem egy másodperccel sem lett kevesebb a betöltési idő sem a játék indításakor, sem pedig közben. Lag viszont tényleg kevesebb van. -
#54058 Passzolom. Guildben mesélték a metódust, de túlzásokban gondolom nem érdemes esni. Van olyan guildtársam, aki fő account mellé rakott 2 "friss" accot a referes rewardok felgyorsítása miatt (többen használtuk refként mi is azokat az accokat), és azóta sem jelezte senki sem, hogy ez így nem kóser. Mint minden ilyen okos skodást, csak saját felelősségre lehet használni. -
Pacho #54057 Eddig 3 class volt ami PVP-ben ért valamit: Assassin, Sorc, Powertech.
Elnézve a 4.0-as változásokat ez úgy fog módosulni, hogy: Sorc, Assassin.
Bármi mást teljesen felesleges lesz játszani, csak felbaszná az agyát az ember. -
gunji #54056 És ezzel az új acc ócóért dologgal mennyire szoktak v. próbálnak visszaélni, ill. az EA mennyire engedi a több aktív accountot? (Egyáltalán jár ekkor az 500 CC a sub miatt? Mert anno nekem egy hasonló konstrukció után nem járt, hiába reklamáltam.)
Plata:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha még nem sikerült, s ha jól emlékszek: elindítod a klienst, alul lesz egy '+ játék hozzáadása...' szöveg, oda klikk. Megjelenik egy menü: abból 'Nem Steames játék hozzáadása...". Ha a megjelent listában nincs benne, akkor 'böngészés'-sel meg lehet találni.
Ezzel nem adod hozzá a steames acchoz a játékot, csak indítani lehet onnan.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.09.17. 23:41:41