Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.03.10. 21:09:19
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
- törölni a böngésző cache-ét;
- kipróbálni másik böngészőben (Firefox, IE, Chrome), volt olyan, akinek ez segített;
- kitörölni a fizetési módot az swtoros acc-on, felvinni újra vagy felvinni egy másik kártyát, vagy egy másik fizetési módot (pl. paypal), volt olyan, akinek az is segített, hogy törölte a paypal accát és létrehozott egy másikat;
- várni pár napot, ha lehetséges (ahogy olvastam, sikertelen vásárláskor a rendszer pár napra letilt);
- amazon.com-on rendelni, de ehhez kell egy USA-beli cím (nem tudom, hogy lehet-e random);
- ha előfizető vagy, akkor lehet a fórumra írni és/vagy jelenteni írásban a bugként;
- akinek meg sok ideje/pénze van és tud angolul, felhívhatja a supportot. De úgyse fognak/tudnak segíteni.
Mondjuk azt továbbra sem tudom megérteni, hogy ilyen hozzáállással (ui. három éve képtelenek megoldani e problémát) egy bármilyen cég talpon tud maradni és ellenük semmilyen jogi lépést nem lehet tenni.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
eddig semmi gond nem volt,ha venni akartam valait pl cartel coin stb...
Tomb of Freedon Nadd
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
És a dollár/forint árfolyam sem igazán jó mostanság, DE: és ez tényleg nagybetűs DE ha a hivatalos oldal valamiért nem szereti a kártyád és vagy paypal számlád akkor csak ez a lehetőség marad, mert a SoR nincs fent a CD-keyeket áruló oldalakon csak 60 napos gamecrad, szóval ha valaki nem akarja megvárni, míg a Shadow of Revan a Hutt Cartelhez hasonlóan járni fog az előfizetés mellé, annak jelenleg ez az egyetlen járható út.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
3.0 előtt is brutál volt a madness sorci (főleg arénában, de azért wz-ben se volt rossz). Most még durvább, gratula. Mondjuk 3.0 előtt még pont jó volt, csak most szálltak el vele elég rendesen.
Végre van értelme a sorci healernek is? Eddig is volt, csak kicsit talán nehezebb volt vele, mint az operativval, de összefutottam jó pár sorcival rankeden, akik nagyon jók voltak.
A hatred assa nerfek teljesen jók (nehogy már egy alapvetően melee classnak 30 méteres offensive skilljei legyenek).
Persze azt gondoltam, hogy aki a durva klasszokkal játszik az örül, mint majom a farkának (akadnak olyanok is akik mindig csak azokkal játszanak), így csak a többiek szórakozását cseszik el. Szóval ahelyett, hogy próbálnák kibalanszolni a játékot, még jobban elcseszik néhol.
Tomb of Freedon Nadd
Erre pont tegnap olvasom, hogy a pts-re felkerült 3.1.2-ben a deception assa kap még egy kis buffot (mert az ugye még kell neki) meg a jugg is (ahogy előttem Gudott írta).
Hihetetlen, hogy lehetnek ennyire hülyék a fejlesztők.
A rakghoul event :
Rakghoul Resurgence: Alderaan március 31.-étől ( ezt azért kezeljük fenntartással, nem ez lenne az elős eset, hogy PTS-re kitesznek pár kamú infót is a bányászoknak)
Áááá, nem az assasin a fotm class jelenleg, nem bizony.<#violent>#violent>
Tomb of Freedon Nadd
https://www.youtube.com/watch?v=6eJbF1b88So
2:18-tól a lényeg <#banplz>#banplz>
akinek gondja van a fizetéssel, az az amazonról is megveheti a korábban tárgyalt pakkot
http://www.amazon.com/dp/B00IN9OJC0
csak a "bundle" opciót kell kiválasztani
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.03.04. 11:49:52
Tomb of Freedon Nadd
Eleve járnak kiváltságok?? Hát ez lol.
Igen, járnak kiváltságok, amiért fizetünk is. Mit is? Ja igen, havidíjat.
Az megint más kérdés, hogy leszarják a hűséges előfizetőket. Pedig szép gesztus lenne, ha lennének ilyenek, hogy aki folyamatosan előfizető az pl.: évente kap valami egyedi cuccot (ruhát, decort, mountot, akármit). Ilyet láttam több MMO-ban is (pl.: Aion, Wow). De nem, most is az van, hogy megkapod a kristályt ha egy bizonyos napon előfizető vagy. Mindegy, hogy előtte nem voltál, csak aznap legyél az.
#53207: A redditen írták, hogy volt akinek így is működött. De nyilván nem éri meg a cancel, ha még egy hétnél több idő lenne hátra az előfizuból.
De köszi szépen ezt az infot, most 7 napra beneveztem igy én is, már épp törölni akartam a gépről XD
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
As a former Subscriber, you can begin activating your 7 days of subscriber level of access by visiting www.swtor.com/choose-your-path/rejoin and clicking ACTIVATE NOW. If you meet the eligibility requirements for the offer, you can click START NOW and immediately begin your 7 days of subscriber level access.
During this time, you will be able to play the game with full Subscriber gameplay benefits excluding the following rewards and promotions that are exclusive to paid Subscriber accounts, such as monthly Complimentary Cartel Coins, Friends of Star Wars: The Old Republic Referral rewards, the Black-Purple Color Crystals Subscriber Reward, and access to Rise of the Hutt Cartel Expansion content (Level 51-55 missions).
Tomb of Freedon Nadd
Vagy erre? :D
Van itt minden mindenkinek...
Wait, a 7 nap SUB az ingyér' aktiválható bármikor? Vajon a Hutt kieget megkapja érte a user? :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.26. 20:09:58
Nekem meg, mivel nincs még meg az új kiegem, ez kifejezetten előnyös. Köszönöm is a tippet. <#taps>#taps>
Összehasonlítva a kieg egy havi subbal $35 (~9500 HUF), amiért kapom a SoR-t, 30 nap előfizut és 500 CC-t.
Ha megveszem a $40-es cuccot (~11000 HUF), kapom a SoR-t, 60 nap előfizut és 3400 CC-t (2400+két havi apanázs).
S mint korábbi jelenleg nem aktív előfizető még a $40-es cucc vásárlása előtt aktiválni tudok 7 napnyi subot, így akár 67 nap subot is kaphatok <#nyes>#nyes> És ezen március 28-ig még gondolkodhatok is.
Most már csak a kártyás fizetést kell megcsinálniuk. <#help>#help>
(A kristály lehetne fehér vagy fehér-fekete is, bár ajándék kristálynak ne nézd a színét XD)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.02.26. 20:00:39
http://www.swtor.com/choose-your-path
Ennél kedvezőbb ajánlatot még nem adtak sztem. Megspórolsz 30 dollárt.
Tomb of Freedon Nadd
vagy az sem jó?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Tomb of Freedon Nadd
Alap játékkal, preferred státusszal elméletileg heti 3 flashpoint elméletileg full rewardot kéne adjon. Ehhez képest, ha vége, van egy badge meg egy doboz talán, de a dobozt nem kapom meg, csak ha subscriber vagyok. Akkor pontosan mit is jelent a full reward?
A másik, hogy hol látom milyen szerveren vagyok?:) Kerestem, de nem jött össze...
Azt látom, hogy vannak magyarok, mert a hungarian chat-re folyamatosan logolnak be emberek, de bármit kérdezek rajta, soha, senki nem reagál. Kerestem guildet is, de arra sem érkezett semmi.
dulfys hír
Darky • 16 hours ago
Does this expansion give any cartel coins or ingame time?
•Reply •Share ›
Dulfy Mod Darky • 8 hours ago
Nope
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
http://www.swtor.com/shadow-of-revan erre a megrendelésre gondolok...köszönöm előre is a segítséget.
#53186: Miért fizetnél elő, hogy megkapd a régi kieget? Akkor már megveszed az új kieget, és akkor is megkapod a régi kieget... Pénzben ugyanott vagy.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.25. 18:05:49
Na mindegy, ez számomra valószínű, hogy egy megfejthetetlen rejtély marad <#action>#action>.
Mert ezek a playerek egyáltalán nem vagy alig mennek operationt, és egyáltalán nem mehetnek ranked pvp-re. Nincs is értelme sietni, hogy elérjék a max szintet, ahol pont azon van a hangsúly hogy mehetsz end game operationt, és ranked wz-t.
Tomb of Freedon Nadd
Én már a játék mejelenése óta előfizető vagyok, nem ez volt a kérdés.
Pár hozzászólásban azt a kérdést tettem föl (kicsit bonyolultan), hogy sokan miért csinálják azt, hogy úgy szerzik be a RÉGI kieget, hogy egy hónapra előfizetnek (és akció keretében megkapják a kieget), ahelyett, hogy kiegeket a megjelenésükkor veszik meg szintén 4000 Ft-ért, és akkor mindig tudnak játszani az aktuális tartalommal.
Én egyszerűen nem látom értelmért lvl 50-en játszani (vagy 55ön) az SWTOR-ral mikor már 60-on is lehetne (nem beszélve a rengeteg plusz tartalomról).
És a fentiek alapján nem is költenek kevesebbet a kiegre azok, akik mindig csak az előző kieggel játszanak (akciós beszerzés előfizuval) az aktuális helyett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.25. 14:56:04
Ezek után már tényleg nem értem, hogy ez kinek éri meg (mármint előfizetés mellé akcióban megkapni a régi kieget) <#fejvakaras>#fejvakaras>.