Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mulli1986
Nyugodtan beírhattad volna ide is, engem pld érdekelne 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Én a gamecardot részesítem előnyben (egyébként írtam privát üzit is ezügyben), mivel 60 nap után vége az előfizetésnek, de ha akarod pár perc alatt bármikor meghosszabítható, mivel egész jó áron lehet venni és olcsóbb is szerintem, mint a rendes levonásos előfizetés.
uh.. köszönöm a sok választ.. akkor hamarosan beizzítom én is azt a fránya subscribe-ot 😉
Nem, teljesen jól írtad. (ill van még 7 nap bonus előfizetés referal link esetén, de én mostanában nem találkoztam olyan játékossal, akinek ment volna...)

3.2-es update kedden kerül élesítésre 12 és du 6 között a serverek elérhetetlenek lesznek emiatt. Jön Ziost, az Outfit Designer, plusz cuccok a security key vendorhoz, stb. Részletesebb összefoglaló valamikor vasárnap délután lesz az swtor.hu-n

Erős idegzetűeknek ajánlom 3.2.1-es PTS update második részét, ami elég komolyan belenyúl a healer AC-be.

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Ha 30 napra fizet elő az ember (swtor.com-on), akkor az igen, ismétlődő (recurring) lesz, a 30. vagy 31. nap megpróbálja ismét leszedni a havi díjat a kártyáról. (Ha nem sikerül, akkor lehet, hogy pár napra letiltja az adott kártyát.)
A 30 napos mellett van még 90 és 180 napos ismétlődő, illetve 60 napos nem_ismétlődő előfizu is.

De van olyan lehetőség is, hogy amikor megveszed a játékhoz a kulcsot, akkor kapsz 30 nap előfizetést is vele. Na ez nem ismétlődő. (Ilyet egy acchoz viszont csak egyszer lehet aktiválni.)

Ha valamit rosszul írtam volna, akkor javítsatok ki, kérem. 😉

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

mulli1986
Nekem mikor lejárt a 30 nap, akkor küldte az üzit, hogy lejárt, butulok prefered szintre és ennyi. Azóta is ott vagyok. 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha előfizetek a 30 napos subscriber csomagra akkor az automatikusan levonja majd ha lejár a pénzem vagy sem?
Egyre inkább tetszik a játék és erőteljesen gondolkodom az 'extrákon'
Válaszokat előre is köszönöm!
Sajnos az el-eltünedező pallók ismét előjöttek, s még egy érdekes bug:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindegyik élő, interaktív npc volt. 😊
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.22. 12:19:28

😊
Ezentúl minden Cantine eseményhez kapcsolódni fog hasonló kódmegosztós móka, ami szerintem egy nagyon jó ötlet volt. Több ilyen apró dologra lenne szükség.

Igen, én is bedobtam amit kaptam még ha nem is ezen a néven
Ahogy nézem most egész jól pörög a kódosztogatós post és sikerült számos magyar (v. más SW fóromból ismerős) nevet felfedezni 😊
Igen, durva, de ezek az emberek veszik zsákszámra a hypercrate-eket is. Nekem eddig csak dye modulokat adott, de nem fogom az így is minimálisra redukálódott szabadidőmet ilyenekkel elcseszni. Aki akar, áldozzon a RNG istenségnek, én passzolom.

Köszi, ez is bezsákolva, mindenesetre kemény mikor írta valaki hogy már 300 karakter csinált a szobor miatt
Papírforma szerint holnap 😊

mulli1986
Gudott, ma kezdődik a bounty week?

mulli1986
Köszi a válaszokat!

A legacy ablakban a "character perks" részben lévő dolgok mindig csak az adott karakterre vonatkoznak. A "global unlocks" legacy szintű.

Csak az adott karakteren
mulli1986
Legacy-ban ha unlockolom a speeder használatot az csak az adot karakternek lesz elérhető? Vagy a legacyn belül mindenkinek?

ZaJanga
Köszönöm!
Próbáltam már én is korábban de sajnos már nem érhető el minden.

A tomb of freedon nadd szerveren van egy Magyar guild : Light Transcendency
Barátságos, segítőkész, jó csapat, TS szobával, guild shippel.
PVE, PVP egyaránt.
Aki szeretne csatlakozni szívesen látjuk.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Szia!
Sajnos nem tudok semmit a kérdéses oldallal kapcsolatban.
A régi tartalmak eléréséhez a https://archive.org/web/ -oldalt tudom ajánlani.

És nem feledni, ma estétől egészen szerda reggelig dupla xp jár mindenkinek ( F2P és prefered játékosoknak is)

ZaJanga
Gudott!
Tudsz valamit az swtorhungary.hu ról? Mi lett velük? Elég sok hasznos info volt elérhető náluk is.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Jó ötlet, csak nem mertem kipróbálni, mert nem tudtam, hol a palló széle 😊

Tomb of Freedon Nadd

Igazából elég az is (legalábbis nálam müködik), ha átsétálsz a hídon és egy pillanatra visszanézel, onnantól meg fogja jeleníteni, amíg ki nem lépsz.
Igen, ott van a kutya elásva, találtam egy elég friss topikot a fórumban egy megoldással: a grafikus beállításoknál megváltoztatok valamit (bármit, akár árnyéknál), rányomok az APPLY-ra (nem OK!), majd amikor megkérdezi, hogy megtartsa-e az új beállításokat, akkor arra REVERT (azaz nem), így újragenerálja a képet, most már jól.
A fejlesztők hozzáállásán meg nem csodálkozok 😄

Minden felbontásban ilyen? Mert ha nem akkor Rishin több dolog sem stimmel a grafikai beállításokkal (legalábbis nálam). A kezdővideó High settingsben pl. kifagy, de durván. Át kell állítani Low-ra és akkor végigmegy.

Tomb of Freedon Nadd

Ez nem olyan nagy probléma, hogy javítsák, kb egy hónapja ilyen már, ha nem több :S
Szuper ez az üvegpalló, csak nem tudom, hol a széle, s hova lehet lépni <#nemtudom> Kész üvegpalota ez a Rishi <#nevetes2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mulli1986
Köszi a tippeket! 😊 <#worship>

Igen, a tankolás van tervben
gondolom akkor tankolni fogsz 😄
a buff és a hp poti is fogyni fog 😄 és olcsóbb legyártani általában mint beszerezni GTN-ről 😄
nameg kényelmesebb is :p
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.10. 12:52:35

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Köszi a választ, azóta biochem+bioanalysis+diplomacy hármasával tolom, elég sokat azt tanácsolták guardiannak.
Muli1986:
A rapid shot (alap Bounty hunter képesség) már tényleg nem gyógyít combat suport cilinder esetén , hanem lett egy külön képesség Kolto Shot néven, de ugyanazt a feladatott tölti be, segít a heat managmentben és alap healt ad. És igen, érdemes ellátogatni a trainerhez, mostanában variáltak a skillekkel, ami miatt újra kell párat tanulni, de szerencsére már egy ideje nem kerül creditbe.

Amúgy érdemes a supercharged gas-t minél gyakrabban használni ( esetleg kombinálni a régi 2 setes bonust az új 4 setessel) plus SOS esetben ott van a Vent heat és Thermal sensor override képesség is.

A Shadow-ot meg max viccként említhették meg. Volt kb 1,5 napig egy "érdekes" bug az infiltration ágon, amivel az új low slash stunlockba tudta vágni az ellent (de még hullaként is <#nevetes2>) Szerencsére ma jött hotfix.

mulli1986
Közben skillfát is meg mindent kicsit átnyálaztam, próbálgattam, a lényeg hogy kiszedték a support cylinder gyógyító képességét és megdobtak más gyógyító képességekkel pluszba, csak ezeket be kellett tanulni a trainernél. Annyi, hogy most a heating kicsit lassabban megy fel mint eddig a gyógyitásoknál és az cooldown képesség is többet hűt vissza. Talán nem rontotta vissza sokat a dolgon. Egyébként full healer kari vagyok, nem kevert

Szerintem nem változott a helyzet a fenti FAQ-beli képhez képest. Ha egy crew skilled van, akkor a legjobbnak a slicing tűnik. Ha kettő, akkor érdemes lehet unlockolni a harmadikat, s olyanokat választani, amik kapcsolódnak egymáshoz (azaz egyikkel összegyűjtöd a nyersanyagot, a másikkal abból tudsz valamit gyártani, mint a képen).
Persze tetszőlegesen, a szánk íze szerint is választhatunk, csak egy megkötés van: csak egyetlen egy crafting skillt választhatunk, többet nem.
De dönthetünk aszerint is, hogy a leendő companionjaink milyen crew skill bónusszal fognak rendelkezni.
Wiki: link

A Repair gombot próbáltad?

Huh a sok hülye látom értelmes választ adott, mi a fasz köze lenne a Jedi Shadow -nak ahoz hogy neked nem mükszik egy képességed. énb épp pár napja töröltem a mercenary karakterem, szóval nem tudok segíteni. De nézted pl a discipline rendszert? lehet hogy megváltoztatták és csak a tiszta gyógyító ága használhatja ezt a képességet,
mulli1986
Nem azt mondtam, hogy egyik sem, de ugye mivel heating a karimnál elég durva, így az alap lövést használtam a combat support cilinderrel. Így a heating nem is nőt, még is áldottam a társakat a gyógyítással. Most nem megy csak a sima gyógyító képességem, de azzal 5-6 akció után túlmelegszek. Azért se értem ezt, mert a képesség, a combat support cyinder még mindig megvan, de csak lövésként funkcionál, gyógyításként nem. Az egyik srác azt irta játk közben, hogy azért nem megy, mert Shadow OP-ot csináltak az előző peccsel. Na most ez nekem kínai, meg nem tudom mi köze a Mercenary karakteremhez. De biztos van összefüggés. Ja és egy csomó régi képességem nem működik, csak úgy ott van, az akciógomb listában...

shaba23
Felpeccselt a kliens 87,5%ra, ott állt ~30 percet, amikoris kikapcsoltam az egészet. Persze most már 0% initializingről nem hajlandó elmozdulni 😞 Van valami megoldás azon kívül, hogy újra installálom az egész játékot?
Nem megy egyetlen healing képességed sem? Egy kicsit lehetnél konkrétabb.

mulli1986
Nobody? Azt olvastam, hogy a heat-et lehet valahogy csökkenteni most...

mulli1986
Sziasztok! Ma próbálok játszani a healer bounty hunteremmel, de nem működik a combat support cylinderem. Nem tudok gyógyítani. Én felejtettem el valamit, vagy az utóbbi patchben valami változott? Valaki nem tudja hogy tudnám hasznosítani ezt a karit?

Van valamiféle friss lista hogy milyen crew skilleket érdemes felvenni, vagy ahogy tetszik?
Ez kurva jo LOL
http://www.twitch.tv/kreea/b/647378970
pffff 😄D így milyen érzéssel menjek be a sorcimmal, vagy a pt-vel? 😄
Athletic  Bilbo
Menjenek a shadowok és a BW a francba 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Hát remélem kicsit hamarabb, az előbb voltam a Shadow karimmal (<#hehe>) voidstarban (republic ellen) és összesen 11 shadow volt a két csapatban. Hatalmas élmény, mindenki folyamatosan "dobálta" a low slasht. (Valaki azt írta a chaten, hogy ha nem respawnolsz, akkor a hulla is dobálja még egy ideig.)

Tomb of Freedon Nadd

Áááá, majd pár hónap múlva javítják... ez biztos nem olyan fontos, mint az, hogy ne tudj wz-commokat küldeni a karaktereidnek... Rishi hídjára sem volt idő, gondolom a következő patch-ben majd az egész bolygó eltűnik majd...