Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve pár bugot megint javítanak.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Nincs másik SW MMO,vagy talán újat csinál a Disney?
És én szeretem az SW ToR-t akár mennyire is pénzéhes,de jó játék.
Már pedig mi másért engednének hirtelen ilyen sokat,ha nem azért mert bezárják.
pár lényegesebb dolog:
- Emergency Fleet Pass and Quick Travel cooldowns for Preferred players now match the Subscriber cooldowns as intended. (vagyis preferedeknek is 0-ra csökken a QT és FP cooldownja)
- Achievements earned during the Nar Shaddaa Nightlife event that were lost have been restored thanks to a gracious donation from Czerka Corporation. Czerka Corp: Anytime, anywhere…we’re there
- Preferred accounts may once again unlock a third Crew Skill via the Cartel Market.
- Preferred accounts may once again unlock up to six Quick Slot Bars via the Cartel Market.
További részletek (link)
-
Vagy csak telon nem jön be a többi?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Vannak lvl 50 és 55-ös Pve és PvP set bonusok, ill lvl 60-as megosztott PvE/PvP set bonusok
A lvl 55 és lvl 60 settek bonusait itt találod meg (link)
A lvl50-es bonus nagyjából megegyezik az 55-sel ( az operative/scoundler biztosan eltér 50-es szinten, de a többi szerintem ugyanaz)
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Köszi az előző választ! Akkor ezek szerint jól gondoltam.
Újabb kérdés: Athiss fegyver és páncél kombináció ad valami extra képességet? Vagy ha veszek más kinézetű felsőt, nacit, stb, akkor is ugyan olyan erős lesz a ruha képessége, mint az athis-é, főleg ha olyan modokat pakolok bele?
A havi CC (sub és ha van akkor security key) az elvileg az előfizetés napján jár (esetleg pár nap csúszás)
Az amazon bundle 60napos non recurring, játékidőt tartalmazott, nem hosszabbít semmit automatikusan, ha leketyeg akkor vagy előfizetsz egy recurring,-ra vagy újabb 60napos feltöltést veszel vagy pref státuszba kerülsz.
Sokaknak ez jobban tervezhető, ezért is van ilyen gamecard a legtöbb mmo-ben. (plusz sok helyen fizikai formában is lehet kapni a 60napos és pár féle cartel coinos kártyát is, főleg azoknak akiknek nincs megfelelő bankkártyájuk)
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Nem lehet valahogy elkerülni ezt a mail címre való biztonsági kód küldést?
Email-re már nem tudok belépni ahova küldi a kódot
Tomb of Freedon Nadd
-Jövő héten is az eheti conquest lesz
-A Bounty Contract Week eltolódik 1 héttel
-valamikor a héten lesz egy karbantartás, hogy helyrerázzák a conquestet.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Kijött újabb 4 rész a be nem fejezett Clone Wars 7. évadjából:
Bad Batch arc, de a korábbi Utapus szál is megvan lentebb
http://www.starwars.com/tv-shows/the-clone-wars-legacy
A kalózöbölben is megtalálhat, de sem angol, sem magyar felirat nincs a 4 legújabb részhez
Plata:
Nekem a style off gomb működik, esetleg próbáld meg a mobilos nézetben, ott is a normál sablon működik.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.05.10. 18:03:07
Birodalmi oldalon Balmorra úgy a 20-as szint körül érhet véget normál esetben, +10 szintkülönbségnél meg csak 6 xp jár küldetésenként. Azt nem tudom, hogy a 12X xp booster ezt is növeli is (az 500xp jobban mutat). :D
Amúgy meg minek sietni, az a lényeg, hogy az ember élvezze a játékot. <#eljen>#eljen>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Azt hiszem valami gond van az SG-vel vagy a topic-al,hiába nyomom meg a style off gombot,ugyanolyan marad,Csak a szegélye fehéredik ki,így meg szinte olvashatatlan,az ember szeme kifolyik tőle.
Én megcseréltem volna a Bounty Contract Week-kel, hogy több új játékos részt vehessen rajta. A fejvadász eventnek 15-ös a szintkövetelménye, de ne legyünk telhetetlenek. Remélem most végre sikerül kimaxolni a Gree reput :)
A Második sorig olvastam! :D
"Minimum 50-es szint a feltétele az eventen való részvételnek." XD
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Repulj el a Rishi/Yavin valamelyikere, ha le tudsz szallni, megvan a kieg :) (accountban nekem is csak Huttot mutatja az swtoron a my games pontban, pedig a SoR-t preorderrel vettem anno, ki is hasznaltam a 12x story xp-t)
Megvettem az amazon budlit, meg be is aktiváltam. Valóban amazon bundle címen lett aktiválva. Kaptam a CC-ket és az előfizetői cuccot, de nem töltött le semmit a játék pluszba és még azt se írja ki az accountomhoz hogy a hut cartelen kívül meglenne más kiegészítő is. Pedig az eddig is megvolt. Most akkor feltette ezt a dlc-t vagy sem?
a rating 204 mainhand (ami a HM instanceolt Ziost WB-ből eshet) minden modja boundos. Vagyis nem lehet áttenni őket sehova, csak mainhand-be (ezt jól találta ki a BW kivételesen :) )
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.05.05. 15:55:07
más: Akit érint: a 12 szeres xp boosthoz ki kell lépni teljesen a játékból, majd újra elindítani