Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JC-nél ilyenkor nem használható a pull?
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
és gyorsan próbálj utána tolni valamit
esetleg /stuck
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Hel me létszi valaki!!!!!!!!!!!!
én arra ált egy délután szántam 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Most épp Dromund Kaason HK motivátorját keresgélem (mintha régebben meglett volna, de azóta lába kélt). Nehéz, macerás meló 😞 Hacsak nem trollkodik velem.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.01. 22:19:20
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Más: Mi annak a cuccnak a neve, ami nem speeder, de meggyorsítja a futást a karakter lábán van valami rakéta és azzal repül.
Még másabb: Ez WTF? Megy a diszkógömb, meg a zene és a karakterek ott csapják a tánctéren 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Nekem volt guildtársam, akinek feltörték az accountját, hidd el, inkább írom be 100x a jelszót, minthogy heteket görcsöljek a visszaállításért.
Coruscanton jártam a BH event miatt, ott sokan voltak, sokan kértek segítséget heroichoz, igaz, nem annyian, mint évekkel ezelőtt.
Meg elmentem Alderaanra kipróbálni a Trade Secretset (GSI H2), mert a skill revamp után lvl55-ön nem ment, de nem sikerült, ehelyett generáltam egy bugot. Ami abból áll, hogy ha ennek a H2 vagy a Big Red keresése közben a daily reset átállítja a helyet (amit meg kell találni) egy olyanra, amit már vizsgáltál, akkor cumi van, s lehet kezdeni az egész küldetést elölről.
#53513: Tegnap sikerült Maelstrom Prison HM is szólóban csont nélkül. 😄 Nagyon durva ez a 190-es gear, még optimalizálatlanul is. Így most majd a többinek ugrok majd neki, meg a WB-knek, hátha sikerül valamelyikük 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.01. 15:12:04
meg csinálod a napikat onnan is jön bőven
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.06.01. 07:29:16
Máskor Hutta Coruscant vagy Dromund kaas esetleg Ord mantell-en mindig sok sok játékost látott az ember,most meg teljesen panganak.Tatuinon vagy nar shaddán sem nagyon találkozol szintezős karival.Szinte csak fejvadász küldit csináló nagy szintű játékost látni.
Eddig is ki lehetett szedni a cuccokból a modokat? Vagy csak nekem tűnt fel most, hogy ki lehet szedegetni?? Akkor minek van rajtuk lakat?
Dy modult és egyéb CC-s cuccokat csak ilyen packokba lehet CC-ből venni? PLD Dye modulok közül egy csomót látok GTN-en CC-s ikonnal a sarkában.
- Ugyanez áll a másik frakció játékosaira is. A /say opcióval a közelben lévő játékosokkal is tudunk kommunikálni. Várjuk meg, míg kicsalja a célpontot és segítsünk be. Ne feledjük, ő is segíteni fog nekünk!"
Muhaha... Kb 1 órája baszik nekem segíteni bárki is aki arra jár, pedig bőszen irtom az ő küldetésükhöz tartozó bountyt.... Mondjuk az elmult napokban is minden 5. volt képes segíteni...
Amúgy néha érdemes rápillantani a GTN-re én nemrég egy Juhani settet olyan 500e kreditért vettem, Bastila Shan-t olyan 6-700e, Last Handmaiden-t pedig kb 800e creditért.. (nyilván darabokban és nem egyszerre, viszont a gold scalene két darabjáról pont lemaradtam, na majd legközelebb)
HK-51:
Mind a Foundry mind a Maelstorm Prison szolózható akár már 55-ös szinten is, komolyabb gear nélkül.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.05.31. 17:26:56
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
A reverse engineering nálam sokszor bugos, mert rosszul mutatja az esélyt, vagy olyankor is mutatja, amikor már meglett a tervrajz. :/ Most inkább felpakoltam a 190-es modokat, nem bajlódok velük tovább.
HK-t egyszer már elkezdtem, már csak a HM FP-beli darab hiányzik, de épp most parkolópályán van.
A print screen érdekes dolog, nekem sem mindig működik 😞
A Nar Shadda Sky Palace minden előfizetőnek ingyen jár, nem?
A PrintScreen miért nem menne?
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.05.31. 14:31:47
Ezért is rendeztem be inkább a coruscanti házat.
Viszont lenne egy kérdésem,50-es szinten és 40-es szinten eddig is ingyen volt a speeder skill?Emlékeim szerint valami 250 ezer pénz volt 50-es szinten.Ma meg ingyen adta oda.
Átkozott Print screen nem működik Sw ToR-al.Steam meg homályos vacak képeket csinál.
És már meg is vettem a skillt,nyomtam prin screent,utána jutott eszembe hogy hiába,mert Sw ToR-ban nem megy valamiért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.31. 13:29:34
Ha nem veszed meg külön a Section X unlockot, akkor az előfizetés után nem fogsz hozzáférni, így HK-51-et sem fogod tudni megszerezni. Szóval ezt esetleg érdmes megcsinálni.
Ha venni akarsz valamit kreditért, azt addig tedd meg, még él a sub (pl Tatooine Stronghold és egyén drágább dolgok) mivel preferedként elég nyögve nyelős lehet ezt megoldani.
- van valami érdekes/értelmes küldetés, amit érdemes lenne még látnom, mielőtt lejár a 60 napom? 😛
- a Ziost vendortól kapható 190-es modokra működik a reverse engineering?
- esik valahol 190-es main hand (elsősorban fénykard)?
Köszi 😉
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.05.30. 21:02:12
Van fent YT-on végigjátszás, esetlég nézd meg azt, da ha tényleg bug, akkor várni kell a javításra (mivel ha továbbmész az adott karakterrel nem tudod megismételni)
Nekem most megint egy kicsit húzósabb időszak következik, elég kevéske szabadidővel. a Nar Shadda Nightlife eventről egy leírást még megcsinálok, és ha aktuális esz, akkor a Rakghoul eventről is. Remélem mire a FallenEmpire-ről valami bővebb infó kiderül, már jobban rá fogok érni.
Reggel még a leállás előtt olvastam a játék fórumában, hogy másnál is előjött (de sokan nem foglalkoztak vele, bár teljesíteni kell a
Amúgy tök jó lenne a 190-es gear, ha nem most költöttem volna el közel ezer basic commt 186-osra 😄
A powertech tankommal ált nekem sem szokott gondot okozni, igaz sokszor szerencse is kell, hogy a knockback immunitást jókor használjam, illetve az addokat hamar lekapjam a healer companionról.
Nekem bounty hunterrel nem szokott gond lenni kingpin küldi,megizzaszt rendesen de sikerülni szokott.
A Nar Shadda Nightlife -ról meg jövőhétre fog elkészülni egy magyar nyelvű útmutató.
A gree eventes útmutató nagyon jó volt.
"we are lowering the damage output across the board. Players at level 55 will find that their damage has dropped"
Hát akkor őszintén örülök, hogy mégse vagyok annyira béna <#lama>#lama>
"while players at level 60 end up having about the same amount of damage output that they did pre-3.0 at 55."
Hehe, ezt akkor viccnek írtam, nem tudtam, hogy tényleg így van <#nevetes1>#nevetes1>
Más. Bevásároltam a jedimnek a Yavin 4-en 186-os cuccokat, de hogy mennyire jó/használható statokat adnak, arra nem igazán találtam sehol infót. Gondoltam, megnézem a dps-em, de a korábban használt torparse hálózati hibát ír (ami vicces, miközben megy a játék), de más se nagyon indul el.
Ti milyen dps-mérőt használtok? S watchmannél milyen dps mondható jónak?
Nem vitás, ha csak egy karakterem lenne, akkor slicing-biochem-es párosom lenne (harmadikra passz most fejből), de így most már maradok a jelenlegi megosztásnál. Régebben a kristályok is sokat hoztak, de azóta ez is nehezebb lett, ahogy több lett a >lvl 50 játékos.
a mostani viszonyokat nem vágom
A Yavin holdján rengeteg van, lehet, h ha befejeztem a küldetéseket, visszamegyek farmolni 😄