Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg egy - ha van azon a bolygón, akkor - egy ellenséges frakciójú játékos általi karakterhalál, utána a medcenterben ébredés.
JC-nél ilyenkor nem használható a pull?

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

meg van stonghold utána vissza
login-logout?
és gyorsan próbálj utána tolni valamit
esetleg /stuck

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sziasztok beakadt a karim egy sziklába úgy, hogy remeg egyfolytában és nem tudok kijönni ilyenkor mi van mert se teleport se flottatransz nem működik!
Hel me létszi valaki!!!!!!!!!!!!
DK semmi Hothhoz képest 😄
én arra ált egy délután szántam 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ha megváltozik a géped IP-címe, akkor kér a játék ismét ilyen azonosítást, s ez otthoni netnél elég gyakori és normális jelenség.

Most épp Dromund Kaason HK motivátorját keresgélem (mintha régebben meglett volna, de azóta lába kélt). Nehéz, macerás meló 😞 Hacsak nem trollkodik velem.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.01. 22:19:20

mulli1986
35-ös Bountyval becsekkoltam Yavin4-re. Csak 3-szor haltam meg, mert véletlenül belefutottam élőlényekbe 😄 Aztán találtam egy dobozt. Slice 451, mikor nekem csak 400-ig lehet még pimpelni 😄 Fasza kör volt... 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
Az oké, de régebben csak akkor kellett írni, ha hetekig nem léptem be vagy más gépről tettem. Most ugyanarról a gépről is minden nap elküldi a kódot. Akkor nincs semmi gáz ezek szerint?
Más: Mi annak a cuccnak a neve, ami nem speeder, de meggyorsítja a futást a karakter lábán van valami rakéta és azzal repül.
Még másabb: Ez WTF? Megy a diszkógömb, meg a zene és a karakterek ott csapják a tánctéren 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

hogy védve legyen az accountod. Le lehet cserélni azt is, mondjuk security key-re, azt viszont minden belépésnél be kell írni 😊
Nekem volt guildtársam, akinek feltörték az accountját, hidd el, inkább írom be 100x a jelszót, minthogy heteket görcsöljek a visszaállításért.
mulli1986
Miért kell minden nap belépéskor one time passwordot beírni????

Én inkább csak a SOR-beli új bolygókon voltam, ott annyira nem volt vészes a helyzet, előfordult, hogy npc-re várni is kellett (sorbaállás) 😄
Coruscanton jártam a BH event miatt, ott sokan voltak, sokan kértek segítséget heroichoz, igaz, nem annyian, mint évekkel ezelőtt.
Meg elmentem Alderaanra kipróbálni a Trade Secretset (GSI H2), mert a skill revamp után lvl55-ön nem ment, de nem sikerült, ehelyett generáltam egy bugot. Ami abból áll, hogy ha ennek a H2 vagy a Big Red keresése közben a daily reset átállítja a helyet (amit meg kell találni) egy olyanra, amit már vizsgáltál, akkor cumi van, s lehet kezdeni az egész küldetést elölről.

#53513: Tegnap sikerült Maelstrom Prison HM is szólóban csont nélkül. 😄 Nagyon durva ez a 190-es gear, még optimalizálatlanul is. Így most majd a többinek ugrok majd neki, meg a WB-knek, hátha sikerül valamelyikük 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.01. 15:12:04

yavin slice 😄

meg csinálod a napikat onnan is jön bőven

mulli1986
Én Dromund Kaas-on illetve kis szintű bolygókon mindig futok össze szintezőkkel. Mondjuk én is szintezek. Nem tudom Ti mennyi időt öltök a játékba, én már rengeteget beletettem és hozzá kell tenni, hogy mindig magasabb szintű voltam mint az adott bolygó, mert öz összer mellékküldit megcsináltam bolygónként, így ment az idő valamennyire gyűlt a money és nem nőtt az xp-m, mert jóval nagyobb szintű voltam. Így a 12-szeres xp-vel, meg tök jól megyek és csak a főszálat csinálom minden bolygón, kicsivel gyorsabban fejlődök. Nem is értem még most se, mikor mondjátok, hogy ripsz ropsz, össze lehet szedni 1 misit előfizuval. Hogy?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.06.01. 07:29:16

Nekem más tűnt fel,az hogy mennyire kevés a kis szintű játékos.
Máskor Hutta Coruscant vagy Dromund kaas esetleg Ord mantell-en mindig sok sok játékost látott az ember,most meg teljesen panganak.Tatuinon vagy nar shaddán sem nagyon találkozol szintezős karival.Szinte csak fejvadász küldit csináló nagy szintű játékost látni.

mulli1986
Mit tudok csinálni olyan dye modulokkal, amik tök drágák lennének, mégse lehet eladni mert boundos, se vendornál se GTN-en?
Eddig is ki lehetett szedni a cuccokból a modokat? Vagy csak nekem tűnt fel most, hogy ki lehet szedegetni?? Akkor minek van rajtuk lakat?
Dy modult és egyéb CC-s cuccokat csak ilyen packokba lehet CC-ből venni? PLD Dye modulok közül egy csomót látok GTN-en CC-s ikonnal a sarkában.

A coruscanti kingpinnel én is hasonlóan jártam, két napja nem tudom megcsinálni. A mostani játékosok többsége valahogy kevésbé segítőkész :/

Nekem segítettek,bár nem volt rá szükség és én is segítettem másnak.

mulli1986
"Ha látjuk, hogy egy játékosnak/csoportnak problémája akadt, segítsünk nekik. Különösen egy kis plusz gyógyítás jöhet jól, de dps/tank segítség is jól jön.

- Ugyanez áll a másik frakció játékosaira is. A /say opcióval a közelben lévő játékosokkal is tudunk kommunikálni. Várjuk meg, míg kicsalja a célpontot és segítsünk be. Ne feledjük, ő is segíteni fog nekünk!"

Muhaha... Kb 1 órája baszik nekem segíteni bárki is aki arra jár, pedig bőszen irtom az ő küldetésükhöz tartozó bountyt.... Mondjuk az elmult napokban is minden 5. volt képes segíteni...

Nem tudom, mennyire szólózhatók 55-ös szinten, szerintem erősen függ a kaszttól, a buildtől és talán magától a játékostól is. Tavaly anno még a skill revamp előtt 156-os lila gearrel nem ment az Esseles, a többibe bele se néztem. Ma próbáltam, lvl60-on viszont túl könnyűnek tűnt, így most kíváncsi vagyok a Maelstromra is 😊

Igen, drága mind cc , mind normál creditárfolyamon számolva, de ez van. ezek a csalik.
Amúgy néha érdemes rápillantani a GTN-re én nemrég egy Juhani settet olyan 500e kreditért vettem, Bastila Shan-t olyan 6-700e, Last Handmaiden-t pedig kb 800e creditért.. (nyilván darabokban és nem egyszerre, viszont a gold scalene két darabjáról pont lemaradtam, na majd legközelebb)

HK-51:
Mind a Foundry mind a Maelstorm Prison szolózható akár már 55-ös szinten is, komolyabb gear nélkül.

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.05.31. 17:26:56

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

A tatooini kégli jó ötlet köszi, megnézem, bár - ha jól emlékszek - nagyon drága. Egyebet nem terveztem már vásárolni, ami érdekelne, az túl drága (3-5 millió) vagy nem kapható.
A reverse engineering nálam sokszor bugos, mert rosszul mutatja az esélyt, vagy olyankor is mutatja, amikor már meglett a tervrajz. :/ Most inkább felpakoltam a 190-es modokat, nem bajlódok velük tovább.
HK-t egyszer már elkezdtem, már csak a HM FP-beli darab hiányzik, de épp most parkolópályán van.
A print screen érdekes dolog, nekem sem mindig működik 😞

Nekem nem csinál semmit a PrintScreen.Más játékokban megy de itt nem.

A 3.0-val egy csomó skillt újra kellett tanulni, masszív anyázás után pár hét múlva minden skillt ingyenessé tettek mindenkinek..

A Nar Shadda Sky Palace minden előfizetőnek ingyen jár, nem?

A PrintScreen miért nem menne?
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.05.31. 14:31:47

Eszembe jutott hogy van egy 39-es sorcim,gyorsan felhúztam 40-re és neki is ingyen volt speeder.

Már Nar Shadda Sky Palace is szopás preferedként.
Ezért is rendeztem be inkább a coruscanti házat.
Viszont lenne egy kérdésem,50-es szinten és 40-es szinten eddig is ingyen volt a speeder skill?Emlékeim szerint valami 250 ezer pénz volt 50-es szinten.Ma meg ingyen adta oda.
Átkozott Print screen nem működik Sw ToR-al.Steam meg homályos vacak képeket csinál.
És már meg is vettem a skillt,nyomtam prin screent,utána jutott eszembe hogy hiába,mert Sw ToR-ban nem megy valamiért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.31. 13:29:34

Elvileg csak az endgame gear nem lehet RE-lni, de ha bekapcsolod a RE akkor ha felé viszed, kiírja, hogy mekkora esély a tervrajz megszerzésére, szóval nem kell "vakon" próbálgatni.

Ha nem veszed meg külön a Section X unlockot, akkor az előfizetés után nem fogsz hozzáférni, így HK-51-et sem fogod tudni megszerezni. Szóval ezt esetleg érdmes megcsinálni.

Ha venni akarsz valamit kreditért, azt addig tedd meg, még él a sub (pl Tatooine Stronghold és egyén drágább dolgok) mivel preferedként elég nyögve nyelős lehet ezt megoldani.

Szerencsére javították, köszi, de a végigjátszás ez esetben a spoileressége miatt kiesett. Azóta Ziost is kész a weekly-vel együtt. Pár kérdés:
- van valami érdekes/értelmes küldetés, amit érdemes lenne még látnom, mielőtt lejár a 60 napom? 😛
- a Ziost vendortól kapható 190-es modokra működik a reverse engineering?
- esik valahol 190-es main hand (elsősorban fénykard)?
Köszi 😉
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.05.30. 21:02:12

Jahogy bug, megesik <#banplz>
Van fent YT-on végigjátszás, esetlég nézd meg azt, da ha tényleg bug, akkor várni kell a javításra (mivel ha továbbmész az adott karakterrel nem tudod megismételni)
Nekem most megint egy kicsit húzósabb időszak következik, elég kevéske szabadidővel. a Nar Shadda Nightlife eventről egy leírást még megcsinálok, és ha aktuális esz, akkor a Rakghoul eventről is. Remélem mire a FallenEmpire-ről valami bővebb infó kiderül, már jobban rá fogok érni.

Köszi, azt megcsináltam már elsőre, de nem is azzal van a nagyobb baj, hanem a Temporary Resistance/Time to Move résszel (nekem vagy eleve rosszul is írta ki a Dead Endhez, vagy éjjel már benéztem a sort). A többi a spoilerben:
A lényeg, hogy a Save civilians résszel van a gond, mikor megpróbálom kiszabadítani őket, leöldösöm az enemy npc-ket, de ők csak álldogálnak és nézelődnek tovább, nem mozdulnak. Egy ember szaladt el, a többiek tovább bámészkodnak, hiába öltem meg az npc-ket többször is.

Reggel még a leállás előtt olvastam a játék fórumában, hogy másnál is előjött (de sokan nem foglalkoztak vele, bár teljesíteni kell a
speederhez
), meg hogy elvileg valamit csináltak vele a mai patchben. Este kiderül.

Ott lesz a linkben képpel együtt (Link
)
Egy halott security officert kell lootolni először.

Ziostot valaki csinálja/csinálta? A Dead-End Security-t hogy lehet megoldani (a kiszabadított emberkék nem mozdulnak, nem interaktívak, hiába ölöm le az ellen npc-ket)?
Amúgy tök jó lenne a 190-es gear, ha nem most költöttem volna el közel ezer basic commt 186-osra 😄

Köszi.

A powertech tankommal ált nekem sem szokott gondot okozni, igaz sokszor szerencse is kell, hogy a knockback immunitást jókor használjam, illetve az addokat hamar lekapjam a healer companionról.

Elolvastam klassz leírás,volt benne pár dolog amiről fogalmam sem volt,pedig már pár eventet letoltam.
Nekem bounty hunterrel nem szokott gond lenni kingpin küldi,megizzaszt rendesen de sikerülni szokott.

Klassz,majd elolvasom,köszi.

Majd lesz, de előtte még a Bounty Contract Week leírását szeretném megcsinálni (szerintem ma estére meg is lesz)
A Nar Shadda Nightlife -ról meg jövőhétre fog elkészülni egy magyar nyelvű útmutató.

A Nar Shaddaa Nightlife eventről nincs valami jó leírásotok?
A gree eventes útmutató nagyon jó volt.

Mikor ma keresgéltem, véletlenül ráakadtam a 3.0-ás release notes-ra, ahol az alább idézendő résznél eszembe jutott az április elejei rossz tapasztalatom 'legyengült' jedimről:
"we are lowering the damage output across the board. Players at level 55 will find that their damage has dropped"
Hát akkor őszintén örülök, hogy mégse vagyok annyira béna <#lama>
"while players at level 60 end up having about the same amount of damage output that they did pre-3.0 at 55."
Hehe, ezt akkor viccnek írtam, nem tudtam, hogy tényleg így van <#nevetes1>

Játékosokra gondoltam elsősorban 😛

Más. Bevásároltam a jedimnek a Yavin 4-en 186-os cuccokat, de hogy mennyire jó/használható statokat adnak, arra nem igazán találtam sehol infót. Gondoltam, megnézem a dps-em, de a korábban használt torparse hálózati hibát ír (ami vicces, miközben megy a játék), de más se nagyon indul el.
Ti milyen dps-mérőt használtok? S watchmannél milyen dps mondható jónak?

De, a 20 éves Bioware törzsgàrdatagok egèsz szèpet kapnak
Ha jól olvasom, ma húsz éve alakult meg a Bioware. Nem hallottatok arról, hogy osztanának valami ajándékot eme szép évforduló alkalmából? <#phone>

Igen, köszönöm, ismerem 😉 Az igazság az, hogy amikor a játékot kezdtem, minden crew skillhez indítottam karaktert, mert nagyon érdekelt a craftolás is (meg ugye akkoriban még minden bolygónak külön commendation-a volt, s azokért csak 6-8 szinttel gyengébb modokat lehetett kapni, így érdemes volt craftolni). Anno ezt a nyugis gyűjtögető játékmódot nagyon élveztem. S most is, talán jobban, mint a story line-t. 😊
Nem vitás, ha csak egy karakterem lenne, akkor slicing-biochem-es párosom lenne (harmadikra passz most fejből), de így most már maradok a jelenlegi megosztásnál. Régebben a kristályok is sokat hoztak, de azóta ez is nehezebb lett, ahogy több lett a >lvl 50 játékos.

Nyilván szerver és időszakfüggő, de az alapanyagokkal még mindig lehet pénzt csinálni.

nyílván 😄 mondjuk én anno fémre mentem mert annak is jó ára volt
a mostani viszonyokat nem vágom

Csak a magasabb szinteken "kicsit" nagy a konkurencia a slicing node-okért (még ha időről időre kibannolják a botokat....)

arch helyett slicingot javaslom 😄

Így spoiler-mentesen: mindent, amit 55-60 közötti szinteken lehet az archology skillel 😉

A Yavin holdján rengeteg van, lehet, h ha befejeztem a küldetéseket, visszamegyek farmolni 😄

a melee-k nagyon szivatva vannak Temple-ben és Ravagersen

MrPredator
A sentinel jelenleg mennyire jó és hatékony DPS? Mennyire van hátrányban a melee kaszt a bossokon?