Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dulfy:SWTOR Togruta and Yavin Stronghold Livestream Notes
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.06.04. 00:05:17
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Köszi, most ott járok 35-ös szinten, csak elég szivatós a küldi 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
után egy küldetéssel zárul. Normál esetben 26-28. szint körül emlékeim szerint.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Arról nem is beszélve, hogy legalább 5 játékot próbálok egyszerre tolni, szóval így még gázabb.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

a solo FP ért járó xp-t elvileg nerfelték, mivel ismételhetőek lettek. (így már 3 féle fp van: daily, normal és Hard mode)
Szerintem a Forged Alliances 4 flashpointja még mindig jól használható és elsőre elég sok basic commot is ad.(meg nyilván ez a bevezető a SoR-hoz)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.06.03. 18:54:58
amúgy a 4 solo flashpointra már nem ad bónuszt akkor?
mondjuk azok alapból ha nyomsz egy sima boostert kb 2 szint asszem
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.03. 18:48:19
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ezen megakadt a szemem, ki tudnád fejteni nekem kicsit bővebben a "kis trükközés"-t ? 😊
Utoljára szerkesztette: bekasybalazs, 2015.06.03. 18:46:08
lvl51-60 között nincs ilyen korlátozás.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nem szeretem ha közben zavarnak.STO-ban nem zavar ha közben piszkálgatnak,azt ott lehet hagyni pár percre,sőt ha félórát afk vagy az sem gond,de Sw ToR-hoz tök nyugalom kell.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
-Amúgy a következő fejvadász event kb 3 hét múlva lesz.
Terawatt:
Vannak összeérő szálak, amik inkább utólag derülnek ki. pl:
Warrior/Kniht/Consular végkifejlete pl igencsak előrelöki a történetet a SoR irányába.
Vagy Imperial Balmora vs Consular stb illetve , vannak pár apróbb crossoverek egyes classok társai között, stb stb.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.06.03. 14:22:07
Nekem úgy kerek hogy csinálom a fő sztorit mellette eljárok FP-re és mellé mellék küldik,sok nagyon jó és hangulatos mellék küldetés van.Sőt sok veszett jó,ami történetben és hangulatban baromi jó.Igaz nekem csak prefered accom van és max 50-es szint,de erről sem én tehetek,ez köcsög nem fogadta el a bankártyáim.<#wow3>#wow3>
Bezzeg CC-t tudok venni.<#mf2>#mf2>Mindegy most úgyis nyár van,időm alig.Majd ősszel lehet megpróbálom újra.Vagy veszek valami nem hivatalos oldalról előfizut.De most semmi értelme,úgysincs időm játszani.
Gondolom e boosternél is igaz, hogy ha már hét szinttel erősebb vagy, mint ami az adott küldetéshez szükséges, akkor csak pár xp-t ad érte.
De ettől függetlenül érdemes kipróbálni, a játékélmény miatt, vagy ha egy altnál már kihagynád a mellékküldetéseket.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.03. 13:31:35
Maga a boost lvl 55-ig (Makeb) kis trükközéssel egészan 56-57-iug ki lehet tolni vele.
Az új tartalomhoz meg kell külön venni a SoR-t ( Rishi, Yavin IV, Ziost) és ez emeli a max szintet 60-ra.
Én szereztem vagy 20 tokent,pontosan nem tudom,csak aztán felraktam a GTA 5-öt és el felejtettem az eventet.<#falbav>#falbav>
De azt tudom hogy egy rakás reput adó itemem maradt,mert a heti repu limitet elértem 2 nap alatt.Ha nem rakom fel Gta-t akkor végig nyomtam volna eventet 10-12 karival,de így kihagytam pár napot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.03. 10:27:07
Vagy ugyanott jobb gomb a nevén és kiválaszthatod a parancsot.
Azt nem tudom, hogy nem subnál milyen korlátozások vannak a chatelésre, de itt van néhány chat parancs: link.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.02. 23:54:52
ja még valami felvett valaki társnak aztán elmászkált hogy tudom elküldeni melegebb éghajlatra?
#53550: Azt hiszem, most nincsen akció, így csak a standard dolgok járnak: 500 cartel coin (per hónap), a Rise Of The Hutts kieg ingyen (50-55 szint közötti történet), plusz az előfizetés idejére jópár könnyítés: link. A lejárat után preferred státuszú leszel. Mind acc wide.
Az előfizetés előtt érdemes egy referral code-t kérni egy előfizetőtől, kapsz némi cuccot 7 nap teljes előfizetői státusz mellé (csak akkor vehető igénybe, ha az elmúlt 90 napban nem voltál előfizető), link.
#53552: Szerintem ajándéktárgyra értette 😊 Mint a tavaszi akciónál a lila kristályt.
HK-51
Kezdő küldetés:
-Belsavis Section X (a priority termináloktól is elérhető)
alapból előfizetőknek érhető el, de lehet unlockot venni hozzá (GTN vagy CM)
A menete röviden: felveszed a kezdőküldetést, majd irány a Fatality- majd Theoretika majd alkatrészszerző körút, ide kell egy kis szintű karakter a másik frakcióból, mivel át kell adni egy alkatrész. Fontos, hogy elvileg már a totális F2P-k és meg tudják csinálni a legacy storage-nak köszönhetően. Végül visszatérni a Fatality-hez
GSF: Galactic Starfighter, magyarul PvP űrharc
Shroud/Dreadseed: A huttos kieggel jött ez a két apró küldetéslánc, szerintem egész jól megtervezett mindkettő, bár a végéhez 4 ember kell
Rocket Boost: totál random, hogy melyik armornál használja a jetpackot és mikor jön a boost a talpból 😊 Mondjuk ott is lehet használni, ahol mountokat nem, 2 unlockkal 30 másodpercre lehet levinni a CD-t Van GTN-ról beszerezhető variánsa is.. A Force speeddel kombinálva igen gyorsan lehet zárt helyen is haladni 😄
PvP: ha minden jól megy a Nar Shadda nightlife event guide mellett lesz egy bővebb írás az oldalon a hírekről. Ha jól rémlik Rishire terveztek egy v. két új PvP mapot. Amúgy régebben volt olyan elképzelés, hogy a GSF mellett a Warzone is limitmentes lesz (igazság szerint kis trükkel most is az, egy előfizetővel együtt jelentkezve ki lehet kerülni a heti limitet)
Datacron: Nagyon vegyes, van pár rohadt szemét, pl Corellián a birodalmi willpower,de vannak kevésbé vészesek is. Yt-on egész jó videókat lehet róluk találni.
ugrálni kell sokszor hozzá meg jófelé menni meg ilyesmi
GW2-ben elég szépen ki van dolgozva, itt sem rossz mondjuk

Nagyon átgondolták a fejelsztők látszik!
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.06.02. 17:02:47
HK51: régebben elég volt a kezdéshez egy 50-es szintű karakter (akié lesz HK51), egy ellenkező frakcióbeli legalább 15-ös szintű játékos és Section X hozzáférés.
http://dulfy.net/2013/11/15/swtor-galactic-starfighter-new-player-guide/
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Akkor ha jól értettem 2 fajta ilyen repülős bisz basz van, a hátirakéta rocket boost meg rakéta nélkül, csizmat is láttam karakteren aki azzal csapatta
A GSI Shroud nemtommi' igen bugos.
#53525: Van ilyen hátirakéta rocket boost néven, azzal is lehet gyorsabban repülni, bár nekem mindig bugos.
A GSF is fog talán kapni egy ráncfelvarrást (rá is fér)
Megint eltoltak egy CM pakkot, ezért 3.2.2-ben jönnii fog egy deco item (valami jedi szék?) 1 credirét, nem kell hozzá repu, stb. 50db legacynként a max.
Azt hiszem ez a party bomb, Social 10 kell hozzá (de ezt most csak emlékezetből írom, majd kijavít valaki)
Alapból 400-ig mehet a szakma, Hutt kieggel 450-ig SoR 500ig, de meg kell venni hozzá trainernél az advanced és expert "skilleket"
Beragadásra: Sage/Sorc baráti pullal ki tud húzni ha a /stuck nem menne
DK: Én is azzal a HK résszel szenvedtem a legtöbbet, 4-en 20 perc alatt leltük meg....
Más: Guildtársnak segítünk a Shroud utolsó H4 küldetésben, de nagyon bugos lett, nem klikkelhető panelek, eltűnő ajtók...., nem tudom hogy ez általános vagy tavaly óta ez a küldetés is begombázott