Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem azért nincs sok warzone mert kevés játékos megy oda,gondolom eventel vannak elfoglalva,vagy nyaralnak.
Azt mondják ott megy WZ egyfolytában.Bár ezt se hiszem el de hátha tényleg többször be lehet jutni.
Azért itt ma 2x voltam bennt akkor is délután.Ez nagyon kevés lévén,hogy vasárnap van
Most nem emlékszem van e hasonló pvp zóna mint az aocba van pve szerveren vagy minigames. Mert abba nem voltam.
Ha nem lenne Amerikánó a szerver még most is játszanék!
De most SWTOR meg GW2 egész jó párosítás.PS4-en meg tolom TES online-t😛
Edit: valószínűleg várják valaki megszólítsa őket. Ez általános volt a hyrkaniain is az aocban 2011-ig. De már csak a Progenitor létezik.
És néhány más szerver más játékokban úgy tudom a LOTR is tartja magát.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.07.03. 18:11:56
Normális volt eddig mindenki akivel beszéltem.
Na de!Vettem új hajat😄 ezt a double braids-ot a female Sentinelnek.Hova lett?Írta,hogy ment account-ra(Bound-oltam) de aztán semmi sehol?
szerk:
Közben látom, hogy Progenitoron vagy. RP-szerveren ez általános 😊
Utoljára szerkesztette: El Protector, 2015.07.03. 08:03:02
Ámde miért sétálgatnak a játékosok?Mármint nem mindenki de sok olyant látok aki csak sétál fel-alá de még olyan helyen ahol a madár se jár😄
Én arra gondolok,hogy az offline játékosokkal csinálja ezt a szerver random.Stimmt?
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Nem titok:livekodok.hu
GC-t hol és mennyiért sikerült venni, ha nem titok? 😊
Amúgy ha jól rémlik Plata jártas a CC-s témákban
De úgy tippre ezek hasznosak
- plusz karakter slot
- quickslot/bar
- inventory slot
- storage unit és plusz tárhely ehez
- crew skill
- GTN slot
- ha akarsz 50-es szint alatt is lila cuccokat használni akkor artifact unlock
- Section X unlock
- esetleg Treek
-érdemes beszerezni olyan +41-es ( endurance, power, crit) kristályokat amik már 10-es szinttől használhatóak és kollekcióban kilocokolni.
Nyilván account wdeosakat érdemes venni ezekből.
Ha valami kimarad volna majd a többik kijavítanak.
Ha valami kimarad volna, a többiek majd beírják.
El Protector:
Tatooineon csak az outlaw's den PvP terület (de az talán free for all frakciófüggetlenül Ilum egyes részein van még ilyen csodás terület.... <#banplz>#banplz> )
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Klános téma viszont érdekelne
Köszönöm!
Mennyi Cartel Coin kell ahoz,hogy "elfogadható stádiumba" kerüljön a játék?2 hónapos gamecard-ot most nem tudok szerezni így CC-al kellene megoldanom😊
Inkább csak Gameplay dolgokat oldanék fel tehát skinek semmi
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
oz:
köszi 😊
Amit sajnálok, hogy az eredeti rakghoul event nem fog visszajönni.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.01. 17:25:30
- A célállomás ezúttal Tatooine
- Minimális szint, ami a részvételhez szükséges:20
- A flottán a külső gyűrű lesz egy terminál, ami a kezdőküldetést adja
- Magyar nyelvű guide valamikor holnap délután várható
Dulfy és TORcommunity leírása az eventről
pár tipp:
- Legyen nálunk elég vakcina vagy használjuk a THORNE relicket
- Van 1 küldetés, ami az alagúton kívül van az egyik, hogy gyógyítsunk meg x fertőzöttet és a másik a "suicide bomber" küldetés
- Lehetőleg ne legyünk beflaggelve PvP amikor lent vagyunk az alagútban, sok a ganker ilyenkor
- A heroic küldetésnél a résztvevők szintje között ne legyen túl nagy eltérés, lehetőleg max 4-5 szint
- A Lost Island flashpointban ilyenkor feltűnik egy bonus Boss, ha gondoljátok nézzétek meg, egy egyedi petet dob majdnem 100% valószínűséggel
- Ha healerek vagyunk és van 1-2 felesleges percünk, segítsünk be kívülről a heroic4-ba, főleg ha alacsony szintűek csinálják.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.06.30. 16:45:17
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Rakghoul eventrol is van leírásod, jól rémlik?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Amúgy minden hónapban van ilyen event, nem kell sokat várni. (amúgy a launcher is kiírja, ha van új event)
Viszont elképzelhető, hogy jövő héten Rakghoul event, talán Tatooineon szóval suicide bomberek a flottán és hasonló nyalánkságok. Kaparjuk elő a raktár mélyéről a THORNE relickeket és a vakcinákat.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy szerintem tök elviselhető,már a második consulart húzom red eclipsen.
Jedi knight sztori sem zavar,csak a lovaggal unalmas a harc.
A sith inquisitor sztori meg néhol nagyon is jó.Azt már harmadjára csinálom.<#vigyor>#vigyor>
Na persze nem is tudok angolul,hozzá tenném,de azért ezt azt meg értek belőle,bár sokat nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.25. 13:28:53
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Ha nincs még MMO-s tapasztalatod, akkor a guardiant ajánlom, azon belül is dps-t. Mind a Vigilance, mind a Focus spec egyszerű rotációval rendelkezik (különösen a Vigilance) és jelenleg erős build pve-ben és pvp-ben is.
Ha van már MMO-s tapasztalatod, akkor indíts shadowt, jelenleg pvp-ben a leginkább overpowered karakter, mind dmg-ben, mind pedig defense-ben. De szerintem kezdő játékosnak nem ajánlott. Nagyon sok shadow/assassin van a szervereken, döntő többségük az iszonyat béna keyboard-turner/mouse clicker kategóriába tartozik, a top 10%-uk azonban uralja a leaderboardokat. PVE-ben shadow tankot rég láttam már (a 3.0 patch előtt még volt sok), dps-t még rengeteg van.
Tomb of Freedon Nadd
Nem tudom nekem nem tűnik nehéznek.lehet azért mert 4 szintenként modolom újra a ruháit.
Jah az én sith juggernaut-om poénból vaksi lett.<#vigyor>#vigyor>
Vagyis miraluka.Kedvelem a miraluka fajt,van belőle párt birodalmi karim.Fejvadász és sith is lett belőle.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.24. 09:15:52
Nekem is van Sith Juggernaut,szerintem elég könnyű vele fejlődni tankként.
viszont nagyon papír és ésszel kell tolni
amúgy attól h shadow v guardian simán mehet DPS-nek max fp-ben ops-ban kell tankra váltani, de ott a melee dps eleve ki van herélve a SoR contentben
persze előbb-utóbb mindegyiknek jut healer companion, de van, akinek csak utóbb...
bounty hunterrel például lenyomtam olyan lényeket, amiket az azonos szintű sith jugernautom nem tudott...
esetleg megoldás lehet a gyógyító kari, tank companionnal, max unalmasabb ..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Guardianom nincs,Jedi lovagom csak egy van az Sentinel,de én elég unalmasnak találtam.
Shadow karim van,tank,FP-re gyorsan talál partyt,ha van elég játékos.
Küldizni nem nehéz vele,bár lehet ez Treek miatt van,ő ugyanis elég tápos companion.
Van stealth-je ami megkönnyíti az életét.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer