Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi Cartel Coin kell ahoz,hogy "elfogadható stádiumba" kerüljön a játék?2 hónapos gamecard-ot most nem tudok szerezni így CC-al kellene megoldanom😊
Inkább csak Gameplay dolgokat oldanék fel tehát skinek semmi
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
oz:
köszi 😊
Amit sajnálok, hogy az eredeti rakghoul event nem fog visszajönni.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.01. 17:25:30
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
- A célállomás ezúttal Tatooine
- Minimális szint, ami a részvételhez szükséges:20
- A flottán a külső gyűrű lesz egy terminál, ami a kezdőküldetést adja
- Magyar nyelvű guide valamikor holnap délután várható
Dulfy és TORcommunity leírása az eventről
pár tipp:
- Legyen nálunk elég vakcina vagy használjuk a THORNE relicket
- Van 1 küldetés, ami az alagúton kívül van az egyik, hogy gyógyítsunk meg x fertőzöttet és a másik a "suicide bomber" küldetés
- Lehetőleg ne legyünk beflaggelve PvP amikor lent vagyunk az alagútban, sok a ganker ilyenkor
- A heroic küldetésnél a résztvevők szintje között ne legyen túl nagy eltérés, lehetőleg max 4-5 szint
- A Lost Island flashpointban ilyenkor feltűnik egy bonus Boss, ha gondoljátok nézzétek meg, egy egyedi petet dob majdnem 100% valószínűséggel
- Ha healerek vagyunk és van 1-2 felesleges percünk, segítsünk be kívülről a heroic4-ba, főleg ha alacsony szintűek csinálják.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.06.30. 16:45:17
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Rakghoul eventrol is van leírásod, jól rémlik?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Amúgy minden hónapban van ilyen event, nem kell sokat várni. (amúgy a launcher is kiírja, ha van új event)
Viszont elképzelhető, hogy jövő héten Rakghoul event, talán Tatooineon szóval suicide bomberek a flottán és hasonló nyalánkságok. Kaparjuk elő a raktár mélyéről a THORNE relickeket és a vakcinákat.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy szerintem tök elviselhető,már a második consulart húzom red eclipsen.
Jedi knight sztori sem zavar,csak a lovaggal unalmas a harc.
A sith inquisitor sztori meg néhol nagyon is jó.Azt már harmadjára csinálom.<#vigyor>#vigyor>
Na persze nem is tudok angolul,hozzá tenném,de azért ezt azt meg értek belőle,bár sokat nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.25. 13:28:53
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Ha nincs még MMO-s tapasztalatod, akkor a guardiant ajánlom, azon belül is dps-t. Mind a Vigilance, mind a Focus spec egyszerű rotációval rendelkezik (különösen a Vigilance) és jelenleg erős build pve-ben és pvp-ben is.
Ha van már MMO-s tapasztalatod, akkor indíts shadowt, jelenleg pvp-ben a leginkább overpowered karakter, mind dmg-ben, mind pedig defense-ben. De szerintem kezdő játékosnak nem ajánlott. Nagyon sok shadow/assassin van a szervereken, döntő többségük az iszonyat béna keyboard-turner/mouse clicker kategóriába tartozik, a top 10%-uk azonban uralja a leaderboardokat. PVE-ben shadow tankot rég láttam már (a 3.0 patch előtt még volt sok), dps-t még rengeteg van.
Tomb of Freedon Nadd
Nem tudom nekem nem tűnik nehéznek.lehet azért mert 4 szintenként modolom újra a ruháit.
Jah az én sith juggernaut-om poénból vaksi lett.<#vigyor>#vigyor>
Vagyis miraluka.Kedvelem a miraluka fajt,van belőle párt birodalmi karim.Fejvadász és sith is lett belőle.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.24. 09:15:52
Nekem is van Sith Juggernaut,szerintem elég könnyű vele fejlődni tankként.
viszont nagyon papír és ésszel kell tolni
amúgy attól h shadow v guardian simán mehet DPS-nek max fp-ben ops-ban kell tankra váltani, de ott a melee dps eleve ki van herélve a SoR contentben
persze előbb-utóbb mindegyiknek jut healer companion, de van, akinek csak utóbb...
bounty hunterrel például lenyomtam olyan lényeket, amiket az azonos szintű sith jugernautom nem tudott...
esetleg megoldás lehet a gyógyító kari, tank companionnal, max unalmasabb ..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Guardianom nincs,Jedi lovagom csak egy van az Sentinel,de én elég unalmasnak találtam.
Shadow karim van,tank,FP-re gyorsan talál partyt,ha van elég játékos.
Küldizni nem nehéz vele,bár lehet ez Treek miatt van,ő ugyanis elég tápos companion.
Van stealth-je ami megkönnyíti az életét.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De előfizetőként 12 karid lehet,utána ha lejár már csak 6.
Előfizetősként több fajt választhatsz.De úgy sem lehet bármilyened.Viszont ha csinálsz egy előfizetős fajjal karit és lejár az előfizetésed,természetesen a karid meg marad.Max ha csinálsz 12 karit,akkor abból lesz 12 inaktív kari,és te neked kell kiválasztani majd 6-ot amivel játszani akarsz.
De ha van párezer CC-d akkor akár 22 kari slotod is lehet preferedként,és olyan faj és class kombót is csinálhatsz ami még előfizetősnek sem lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.20. 23:39:45
Ha előtte előfizető vagy bizonyos dátumokon (júl 31, aug 31, szep 30 , okt 19), akkor kapsz apró ajándékokat, ha folyamatosan előfizető vagy július 31 és október 19 között, akkor early access van, október 20-tól csapathatsz.
Komolyan nincs ennyi időm SWTOR-ozni, pedig imádom, ahogy a másik 10 játékot is amit nyomok. És a sportot és a bulikat és csajokat és... Nincs elég ideje az embernek mindenre 😞
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.17. 22:36:56
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem van egy rahedli jó birodalmi karim.<#vigyor>#vigyor>
Fejből asszem van 2 jó sith inquisitor,1 jó sith warri,2 jó fejvadász meg 2 jó ügynők.<#zavart1>#zavart1>
Jobban szeretem a jó oldalt.<#idiota>#idiota>
Sötét oldalt meghagyom a gyerekeknek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.17. 22:27:53
A fejvadász hasonlít kicsit rohamosztagosra,de az más tészta és az ügynök is.
A light és dark választások pedig igencsak befolyásolják a történet kimenetelét
Kasztok