Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tomb of Freedon Nadd
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ellopták az accod-eladták-visszakaptad LoL ilyenről sem hallottam még.
Én azért a biztonság kedvéért jelszót váltanék az accnál (ez megtörtént, ha jól olvastam), valamint az email-címnél is, hogy a kollega ne tudja visszavenni az accot.
(Lehet, hogy őt is csak megvette a feltört accodat, mindenesetre bátor volt :o)
This service is currently unavailable for this account. If you wish to purchase more cartel coins please call our Customer Service team or you can try again tomorrow.
Ez az EA/BW-nél egy régi bug. Letiltották ideiglenesen a kártyádat. Vagy vegyél fel paypalt oda, vagy vedd fel még egyszer a kártyádat. De érdemes egy-két napot várni.
meg is néztem játékon belül van 2 darab lv 1-es karakterek német szerveren (kéne karakter transfer.😄), egyiken az invertory teljesen full lila dobozokkal, másikon meg 6-7 dolog lila doboz az invertoryba.
viszont cartel coint nem tudok venni, pedig 2 kártya is megvan adva, még hozzá franciaországból (visa és master) 😄
CC vásárlásnál ezt írja ki : This service is currently unavailable for this account. If you wish to purchase more cartel coins please call our Customer Service team or you can try again tomorrow.
most vagy nincs rajtuk már pénz vagy le lett tiltva.😄D
mit csináljak, ha valaki fel törte az accountomat, és havonta fizet 30 napot Subscriptionért, illetve most látom emailen , hogy lett véve 5500 CC-t?😮
jelszót változtattam, nevet is változtassak?
Amúgy ha már szóba került a Battlefront ezek a japó gyerekek nem viccelnek ha az ellen láb alól való eltevéséről van szó. Vader-t egyenesen 1 vadászgéppel küldték el amolyan kamikáze módra, hogy váljon eggyé az erővel. 😄
Tomb of Freedon Nadd
Én a szerepjátékokat és stratégiákat szeretem,engem az kapcsol ki,imádom a régi The Guild és Patrician sorozatokat.
Engem is szokott piszkálni gyerek hogy miért nincs gépemen több fps,de én nem szeretem.
Ha fel is rakom játszom vele 1-2 órát aztán elfelejtem.De az MMO-kat szeretem,Sw ToR-al az a baj hogy szerintem túlságosan beszívja az embert,ha leülök elé nehéz fel állni.STO-val ugyanez a helyzet.Sőt a WoW még rosszabb volt,de abból sikeresen kigyógyultam.
Mindenki felgota hogy neked nem jön be a játék, ez van ilyen az élet. Ettől függetlenül legközelebb talán nézz meg egy gameplay videót az adot játékról hogy kicsit képben legyél miről van szó, föggetlen attól hogy ingyé van e vagy sem.
Nem mindenki játszik a papa pénztárcájából! Már írtam, de leírom még egyszer: Nem ma kezdtem, nem vagyok takony kölyök már! (sajnos)
Segítséget kértem, kaptam, megköszöntem.
Ezek után véleményt nyilvánítottam, aminek köszönhetően ismeretlenül pálcát törnek felettem egyesek.. Inkább nem is reagálnék rá, ha nem gond... 😊
Amint mondtam a játék jellege zavar, ( irányítás, kérdezz-felelek etc), de ezzel nem azt mondtam hogy xar, csak nekem nem tetszik! ENNYI!
Nem több, nem kevesebb! Na mindegy, azt hittem közösség van itt, nem tanoda.
Am Én csak kikapcsolódni járok fel lövöldözni, nem életelemem..Én iknkább Szimulátorozok, és ha elfáradok a kormány mögött, akkor meek lődözni picit. Csak megörültem, hogy ingyenesen játszható online SW van, gondoltam rápróbálkozok, de nem jött be sajna.
@Although: Fogalmad sincs Ki vagyok, milyen alapon bírálsz, vagy feltételezel rólam bármit?? Gondolom TE különb ember vagy mindenkinél, meg okosabb, szebb, rád teljesen más nap süt, ugye?! Honnan a fenéből veszed, hogy nem tudok angolul, spanyolul, németül, akármiül???
Te szoktál segíteni is másnak, vagy csak oltogatni tudsz? Nagy segítség lehetsz...
Ha kell a telefonszámom, hívj fel és megadom!
Majd egyszer, ha megjelenik valami utódja a Jedi-nek akkor meg lessz az Én örömöm is! <#mf2>#mf2>Addig meg nézegetek videókat, filmeket, vagy, ha FPS játékot akarok, akkor a Star Wars-on kívül kell keressek, sajna...bár abból sincs olyan sok, hogy el lehetne telni vele. <#confused>#confused>
Ami használható és élvezhető talán 2-3 darab, ha van..Lassan 15 éve játszom online, ha feltűnik valami FPS azonnal próbálom <#violent>#violent> De, jelenleg is olyannal játszok, amivel 7 éve kezdtem. Az az Etalon, és nem sok van, amivel lecserélném...Talán BF, ami még szóba jöhet.
Utoljára szerkesztette: Zahi, 2015.10.15. 17:21:48
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2015.10.15. 16:36:25
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Azt csak tippelni tudom h az irányítás amiatt akasztott ki mert (ha valaha eredményesen pvp-ni akarsz) akkor előre a bal gombot nyomva tartva kellene menni ^^
No de a viccet félretéve, szerencsére jön elég sok új Star Wars játék a következő időszakban, köszönhetően a filmeknek, biztos vagyok benne, hogy megtalálod azt a stílust, amit keresel.
Abban egyetértünk, hogy a Jedi Knight sorozat mai napig unikum, de szerintem lesz majd hasonló játék a közeli jövőben, érdemes még várni egy picit. Ami az SWTOR-t illeti, azon kívül, hogy mindkettő Lukács apánk világában játszódik, sok köze nincs egymáshoz, két különböző műfajról beszélünk, nem csoda, hogy nem teszett, főleg azután, hogy a KOTOR sem tetszett. De legalább megpróbáltad, adtál neki egy esélyt, ez becsülendő 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.15. 12:12:23
Utoljára szerkesztette: Zahi, 2015.10.15. 12:06:52
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.14. 10:19:11
A 3.0 óta az igazi FOTM class (igazából a legerősebb class a játékban). (A merc amivel összehasonlítod pedig a második legfosabb - a sniper után). Ha OP classt akar valaki játszani, akkor sorcot indít.
Egyébként 4.0-ban már csak sorcot érdemes majd játszani (alt-ként pedig assassint) mert még durvább lesz.
De itt egy kis helyes táblázat beszéljen ez:
CURRENT PLAYERS ABOVE rating 1600
(PERCENTAGE = Class Representation >1599 bracket)
(4-Digit Number = Median Rating of first page of class specific leaderboard
127 SORC/SAGE............40.7%..........1866
64 PT/VAN.......................20.5%..........1785
33 SIN/SHADOW............10.5%..........1608
32 MARA/SENT...............10.2%..........1607
26 OPER/SCOUND..........8.3%...........1601
17 JUG/GUARD............... 5.4%...........1539
8 COMM/MERC............... 8.3%...........1403
5 SNIPER/SLING..............1.6%...........1396
Tomb of Freedon Nadd
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.13. 20:37:18
A kerdesem mar eleg regota motoszkal a fejemben, mert Treek es HK azert volt jo, mert fasza healer/tank/dps tarsak voltak mar alacsony szinten, es barmilyen karaktert is inditottunk, ok ketten ugy alkalmazkodtak, ahogy nekunk tetszett. De most, hogy mar barki lehet barmi (es meg gearelni sem kell oket), igy ez az extra elony ugrik veluk, vagyis aki eddig nem unlockolta, az mar nem a hasznossaga miatt fogja, hanem "coolsagbol" vagy mittomen, a wing commander achi miatt, stb. Gondolom en.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.13. 20:03:32
Kivancsi leszek, hogy mi lesz veluk egy het mulva. Mintha irtak volna, hogy nem valtoznak a kepessegeik, de igy, hogy minden tars univerzalis lesz, vajon mennyien fogjak kifizetni/osszekukazni a vilagban a HK/Treek parost az uj jatekosok kozul? 😊
Tomb of Freedon Nadd
Treek meg cuki és nem kell érte semmit sem csinálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 12:00:23
Ha sub vagy akkor Makeb után állj neki a Shadow of Revan pre-lude avagy másnéven Forged Alliance flashpoint sorozatnak, SOLO modban kapsz magad mellé 1 GSI droidot is ami szépen tankolgat meg gyógyit rajtad ha kell, és ha végigmész mind a 4 Fp-n kapsz egy 55-ös gear set-et, amit utána a Rishi-n kapott set-ből kiszedett modokkal még tovább lehet turbózni, de már az is elég, egy 45-50-es szintre gearelt healer compi mellett amit Fp-k adnak Rishi-re. Én most húztam újra mainemet meg 1 altot Makeben mglettem 56 úgy mentem SoR pre-lude-ba Rishi-t majdnem 58-as szinten kezdtem, és meglettem 59 mire eljöttem, Yavin 4-en meg végső harc előtt meglettem 60 mindkét karimmal.
@ Zahi
Esetleg megkérdezhetem melyik szerveren vagy? Amúgy sajna launcher mostanság gyengélkedik, de beállítások között ha kilövöd a Bitraidert akkor elég sok bajtól megkíméled magad a továbbiakban.
Amúgy meg aki Makeb végső harccal szívna imp oldalon esetleg, az álljon be Archon droidjának a háta mögé és onnan tessék ütni/lőni mindennel ami a csövön kifér, nem tud megfordulni így a "halálsugarat" sem kapja be az ember. 😉
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.12. 22:01:58
Végül 56-os lett a sorcim, 172-176-os kék modokat tudok neki venni most, remélem elég lesz 😄
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Utoljára szerkesztette: Zahi, 2015.10.12. 16:17:58
Makebet így a második karakterrel haladva már eléggé utálom, pedig szép hangulata van a környéknek, csak néha a készítőknél elszállt a billentyűzet a nehézség terén (záró küldetések). Valahol írták, hogy 12xp-vel egy-másfél óra alatt végig vihető a bolygó. Hm, én egy napja csinálom, de még nem értem a végére 😄
#54242: Rishi-ig sajnos nem tudok elmenni, de amúgy is pont más a main statja a két karakternek (sentinel vs sorcerer). De az enhancementeket megnézem, köszi. A többit megpróbálom majd a flottáról 170-es kék modokkal.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.12. 15:38:03
http://cdn-patch.swtor.com/patch/LauncherRepairUtilityP1.8.0.exe
Gunji:
Elvileg egy frakcióval elég, de talán dupla jutalmat ad, ha min a rep. mind a imp. megvan
Ha jól tudom valami stronghold deco lesz a jutalom
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Reggel 7 órától csak pörög,pörög a töltés jelző és ennyi..Mi fene van ezzel? Valami ötlete akad a tisztelt csapatnak?
Köszi előre is.
Utoljára szerkesztette: Zahi, 2015.10.12. 14:46:38
Lényeg a lényeg, 60-as jedimnek még négy ilyen achievement hiányzik: főként a heroicok és az idióta door2door miatt (régen sokszor vittem végig a staged weeklyt az ultimate/elite comm miatt). Csak azt nem tudom, hogy egy frakcióval elég-e megcsinálni, akkor is jár-e a cuccos, illetve csak egyet adnak acconként, vagy minden karakternek egyet-egyet.
Gondoltam, megpróbálom még imp oldalon is, ehhez kérdeztem a modokat. GTN-ről nem akarok venni, csak basic commandationért.