Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Mastery meg a sebző statokat cserélte le, lásd Aim, Cunning, Willpower, Strength, de a müködése ugyanaz emellett ha jól tudom, akkor tank karik esetén hp-t is ad ugyanúgy mint az Endurance.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
És a Wukira miért nem tudok ruhát adni? De ugyan akkor Corsora még lehet adni valamenyit, ez is egy hülyeség volt így rá nézve. Miért kell enyire butítani mindet, pláne ugy hogy volt egy normális rendszer ami müködött. Tehát nem volt rá szükség. Most aztán mégkevésbé viszed magaddal a társakat, mert mindegyik jó mindenre aminek nincs értelme, mert elveszítették a különlegességüket!!!
Van pozitívum is azért, az uj karakter választó jólnéz ki, vajon megint csak egy bug, hogy egészalakos modban láthatlyuk a karakterünket, vagy most így is marad.
hivatalos oldalról a 30 napos havi előfizetés 4000ft
60 napos Gamecard ilyen olyan oldalakról olyan 6500-7800ft között jön ki
illetve van egy un. starter pakk , ami 30 nap játékidőt ad, accountonként csak egyszer használható, azt olyan 1-2000 ft körül lehet beszerezni
Ezen kívül van még többféle verzió pl 90/180 napos gamecard, amazon bundle , stb
Gunji:
Szerintem így próbálják rákényszeríteni az embereket, hogy valamilyen szinten együttműködjenek , illetve indirekt módon guildek felé "lökik" őket. A craft és GTN élénkítése mellett.
Amúgy elvileg a craft folyamatosan fog updateket kapni (ruhák, dye-ok, stb)
A szinkronizáció a bolygó szintje felé+2 értékre lövi be az embereket, ha jól tudom (de ez lehet zónánként is változik, passz)
A class változások miatt elég keményen csuklik a fejlesztőgárda, lásd PT/VG tankok
Az a kedves sith pedig előre megelőlegezte magának a cross-faction-t 😊
Amúgy meg egy talicska aprómajmot a patch serverek üzemeltetőinek is. Kemény 80Kb a letöltési sebességem.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.23. 15:51:00
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Amikor én kezdtem, először a játékot vettem meg az origin oldalán, ami egy emailben küldött sorozatszám volt és járt hozzá 30 nap előfizetés is. Külföldi boltokban néha ezt is meg lehet venni olcsóbban (pl. itt).
Hogy érdemes-e az olcsóbb forrást használni, azt szerintem döntse el mindenki, hogy megéri-e neki. Én mindenesetre a biztosabb és igaz, drágább hivatalos forrást szoktam igénybe venni.
Nem tudom, hogy él-e még a 7 napos ref-kódos akció, de ha minden igaz, új accountra is működik. Ha igen, akkor én ezt ajánlanám először: egy ismerős előfizetőtől kérsz egy kódot, azzal hét napig teljes körű előfizetőként lehet játszani, s mellé ajándék is jár.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nem értem, hogy Makeben miért 56-os szintű vagyok (eredetileg 60-as JK), ha a bolygó 55-ös, s miért kapok XP-t, mikor még nem szabadna (elvileg nincs early accessem).
A Makeb Staged Weekly is megmaradt, egy terminálba betettek a régi küldetések közül hatot (inkább a hosszabbakat), Avestan lehet felvenni őket.
Kissé pipa vagyok a fű alatt behozott class-változásokra, mint pl. hogy tönkreszabták a sentinelt azzal, hogy a force leap már nem használható 0-10 méter között, ezzel a harcstílus egyik alappillére esett ki. 😞
Ma egy assasin járt a flottán:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami meg a változásokat illeti, van 1-2 dolog amin megemelkedett a szemöldököm... A craft változásokra még azt mondom, hogy jó is lett tulajdonképp, ami most marhára fel fog futni a gear crafter képességek (armormech pl), illetve a modokat gyártó képességek. Ami nekem nem tetszik, hogy a vendorokat csúnyán nerfelték. Na és ha jól értem akkor a lvl 8 és, a max lvl equipment vendort kivéve kikerült az összes equipment vendor? Mert ha igen akkor vagy GTN vagy legyártja magának az ember amit akar, mert ha jól vettem le, akkor a flaspointokra hiába került solo mód az is adatkristályokat ad, és nem geart, pedíg utóbbi jobb lenne.. Jah és ha már emlegetem a geart, háát megnéztem az új lvl 65 armorokat, a BW ismét negatív csúcsot döntött kreativitás terén, ráadásul ha jól néztem adaptív az összes, szóval halál mindegy mit rak az ember a karira...
A Cartel Marketet én is szeretném pörgetni, de sajnos az érdekesebb cuccok csak random packban vannak, azért meg a fene fog CC-t adni, inkább GTN.
Pár régi ruhadarabot kaptam postán (a companionok eredeti cuccai közül), de korántsem mindet.
Chaten beszélik, hogy egy sith bejutott a Carrickre o_O.
A class storykat végig lehet vinni, illetve a frakció történetét Ilum-ig, valamint korlátlan űr PvP ( Galactic Starfighter) áll rendelkezésre.
mate23: akinek már van Fallen Empire, azoknak 65
fizetős a játék ?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ebbe a 8 classba beleszámolódik az a karakter, amit lvl60-on kreálok? Vagyis igy el lehet csalni 1 karakternyi fejlesztést?
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval írhatók a support -nak?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
#54312: Eddig vendoroktól lehetett huszonvalahány commendationért különböző dobozokat venni és küldözgetni, de - ahogy látom - azok is megszűntek.
Egyérteleműen negatív, hogy nerfelték a vendorokat: az eddigi kék modok helyett csak zöldet adnak, s mást már nem is lehet náluk venni (kék vagy modolható barna ruhadarabot és fegyvert sem).
Nem tudom, milyen elv alapján, de a companionjaimról leszedték a gatyát és a fegyvereiket, az élőkön a többi ruhadarab rajtamaradt. Elég viccesen néznek ki gatya nélkül 😄
A többi leszedett cuccot visszakaptam levélben, de igazából átírhatták volna Bind on Equipre, mert Pickup-pal használhatatlan minden.
Elég hülyén írják ki az influence-t is. A jedis Kirának volt 10k affectionje, most 0/2100-t mutat (persze rájöttem, hogy mellette van még 10/50 rank is, s hogy a kettő együtt számít).
A megszűnt makebes achivementekért Ti kaptatok valamit, vagy csak későbbre halasztották?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.10.21. 21:24:06
Illetve aprosag, de majdnem az osszes companion elvesztette a gatyajat es ugy kellett rajuk adni az inventorybol 😄
Ami a commendation cuccokat illeti, bele kell rakni mondjuk 10 szintenkent egy-egy garnitura modot egy-egy legacy bound szettbe (ha mas nincs, akkor a pilota egyenruhakba - az outfit designer miatt teljsen mindegy, mi van rajtad, nem latszik), es azt tarolni a bankban, aztan amikro kell, felvenni az adott alttal, aztan visszarakni ha "kinotte". 10 szintenkent boven eleg lecserelni oket, es mivel kiszedtek a fobb statokat, igy boven eleg egy szettet osszerakni 10 szintenkent, mondjuk powerre kihegyezve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.21. 20:54:04
@PiszkosFred érdekesen oldották meg. Bekerült ugye inventoriba a cuccuk, de fegyót nem tudok mindnek adni. Oké, hogy nem használom mindet, de a sajátját fenéért nem veszi vissza? :S
Treek minden cucca elveszett se táskában se levélben nem kaptam vissza,így nincs fegyvere,venni akartam neki vendornál,de csak modot lehet venni.
Blizz-re és Treek-re nem lehet adni cuccot csak fegyvert,a többi társon van felszerelés,kivéve nadrág és fegyver.<#wow3>#wow3>
Gondolom már rájöttetek fejvadászt néztem meg,46-os fejvadásszal mentem fel,a sok pofázástól 47 és fél szintre mászott fel.Vagy egy óráig dumáltam a társakkal.<#wow3>#wow3>
Viszont már nem 4 szintenként lehet újra modolni a ruhánkat hanem ha jól láttam 6 szintenként,42 majd 48 szintre lehet venni vendornál modot.
aki tudna segíteni az írjon már rám facebookon , és kímásolom az emailt neki.
face link : https://www.facebook.com/istenvagyok.neszolits
köszi előre is.😊
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.21. 14:36:35
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Úgy néz ki, hogy már csak az operationok nem szólózhatók. Még......
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Most szólóztam le Tarison a Fall of the Locust, eddig ez H4 volt, eszembe nem jutott megpróbálni, az első mobcsapaton elborultam volna. Most az elitek helyett strong van mindenhol.
Ez így túl könnyű lett, azért legyenek már komolyabb küldetések is. Én imádok szólózni, de ez azért egy mmo, néha kellene grp is.
Már fent is vagyok.. 😄 😛