Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elértem az 50 es szintlimitet.
Mi a legolcsóbb/legegyszerűbb mód, hogy tudjak tovább fejlődni 65ös szintig?
- Vegyek egyhavi előfizetést? Vagy vegyem meg az utolsó expansion pakkot? Valami más?
Választ előre köszönöm.
#54383: N gomb, vagy a fenti menüben a kéz ikon.
#54386: GTN-en creditért, vagy flottán a Supplies negyedben a Level 8 Equipment Vendortól
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
BBence95:
Elvileg megváltozott a menüje is, keress olyat hogy followers &contracts.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Ezek vagyunk mi, avagy a Nagy Magyar Seregszemle
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hiányzik Treek sok skillje,most alig van neki.És mintha szótlanabb lenne.
#54370: Igen. Két garnitúra cucc jár minden companionhoz:
- egyrészt az, ami legutóbb (a 20-i leálláskor) volt rajta és részlegesen lekerült róla,
- másrészt az, ami eredetileg volt rajta, amikor először csatlakozott hozzánk.
Andronikos bugos kicsit, nem fogadja vissza az offhandjét, olvastam, hogy elvileg javítás alatt van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy tegnap este sith-ek lerohanták Tython-t a Progenitor-on, 3-an 1 BH-val karöltve, a jedi templom aulájában párbajoztak pl, a frissen kezdett, leendő Sage-em el is csodálkozott rajtuk.
Amúgy az új karakterválasztó nekem is bejön, Ime a leendő Sage hölgyemény:
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.25. 11:34:06
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Bár azt nem tudom hogy a skill ugyanaz e mint a patch előtt volt.
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2015.10.25. 10:46:09
Amúgy a companionok rettentően OP-k lettek (é a heroic moment is), a játék érdekében nagyon durván le kellene nerfelni őket, mert most egy tank compi egyedül letol egy heroic missiont, miközben én a reggelimet csinálom.
Tomb of Freedon Nadd
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.25. 00:13:20
#54357: Köszi a Yavin 4-es vendor infót a 208-as lila modos cuccokról, jól fognak jönni 😄
Még annyit - ha volt már, bocs - , hogy a korábban Yavinon beszerezhető 190-es ratingű kék modokat átszínezték zöldre, de a statok úgy tűnik maradtak. Azt nem tudom, hogy ebből 60-as szinten lehet-e lilát fejleszteni (reverse eng), illetve érdemes-e.
Na akkor lelkiekben készítem magam a lvl 50/55/60-as setbonusos armorok hiányához is,
A CWG-nek nincs solo és hard módja, erre céloztam, a normál megvan (vagyis ez volt az előzetes infó)
- A Collicoid War Games kivételét passzolom, de esélyes mert futólag csekkoltam a listát, és mintha eltünt volna, de nem 100%-ra mondom,
- Az összes Fp-nek van elviekben (lista szerint), Solo, Tactical, illetve Hard módja, ezek annyiban különböznek, hogy,
- a Solo módban az SoR pre-lude-hoz hasonlóan kapunk 1 GSI droidot, de itt a bossok csak Data Crystal-t és pénzt dobnak, elvileg korlátlanul tolható,
- ha valaki gear-t akar szerezni, akkor a Tactical mód kell, ott bolsterrel felbuffol a game mindenkit 65-ös szintnek megfelelő statokra, ide ugye kell a 4 fős random csapat,
- illetve van a Hard mód még ahova kell szintén a 4 fős csapat, de ide már követelmény a tank - healer - dps felállás.
- HK-51 terminate skillje elviekben megvan ha jól láttam, csak kapott mellé még pár skill-t, amúgy 60-as szinten alapból minden compi 55k hp körül mozog, és a sebzésük olyan 1500-2000 körül van alapból.
- A vendorokat illetően az equipment vendorok totál eltűntek (erre panaszkodnak fórumokon is), kivéve a lvl 8, és a lvl 65 equipment vendort, a lvl 8 viszont ad minden alap kasztnak 1-1 szett narancs geart (kb. mint ami Esseles-en/Black Talon-on esne) átlagban 8-12 kristály/ruhadarab áron fülessel, off-handdel mindennel kb., a mod vendorokat illetően már csak 6 szintenként vannak vendorok 50-es szintig, és utána 58-as szinten még 1, és ezek a vendorok már csak zöld szinű modokat adnak (lvl 58-ast kivéve asszem) elvileg olcsóbban (az árakat nem néztem). Aki kék modokat akar az vagy megveszi GTN-en a családi aranykészletet feláldozva 😄, vagy elkezdi legyártogatni.
- Star fortress-t nem néztem még.
Viszont engem meglepett, hogy a bolygók közötti quick travelből kikerült Ziost, illetve a class küldik rewardjai változtak már nem ad minden egyes küldi 12 kristály-t (avagy régi nevén basic commendation-t), hanem van ami csak 2 db-ot ad, amit majd le akarok még csekkolni, hogy változott-e az átváltási ráta pvp vendornál esetleg, illetve még jelzem csöndben, hogy az eddigi lvl 60-as szettek (basic/elite/ultimate) totál kikerültek a játékból, Ziost-on és Yavin 4-en is lvl 65-ös narancs/lila szettet adnak a vendorok, szóval nem lenne meglepő, ha némileg átskinezve/átnevezve ezek a páncélok visszakerülnének majd CM-en keresztül a játékba rövidesen.
Annyi kérésem /kérdésem lenne, hogy mivel ez a nyomi patch még mindig nem jött le, így pár infó megerősítését kérném.
-Collicoid War Games kivételévez az összes Fp-nek van szoló ,taktikai és Hard verziója. Ezeknek van-e napi limitje? (mondjuk Black Talon naponta csak 1 alkalommal vihető végig vagy akárhányszor?)
-HK-51 és Treek mennyit változott? (pl Treek AoE-je még most sem töri meg a CC-t, HK-51 terminate skillje megvan-e stb)
-Tényleg egy darab kék szintű vendor sincs már? amit venni lehet az alap kristályokért, az minden zöld szintű és nincs vendornál moddolható gear sem?
A Star Fortress solo és H2+ verziója tartalmilag eltér-e egymástól?
És még egy: ha lenne rá igény, hét közben csinálnék egy alapszintű GSF (Galactic Starfighter) ismertetőt, mivel nagyon mostohagyerek státuszban van szegény és F2P játékosok is korlátozás nélkül annyi meccset tolhatnak, amennyit szeretnének. 😊
szerk:
A referal linknél tényleg úgy van elvileg ahogy írjátok ( 90 naponta lehet használni, stb stb) viszont sajnos sokszor bugos, talán az egész játék legbugosabb része...
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.24. 17:53:09
Ami flashpointokat illeti utánanéztem, és úgy lett megváltoztatva a dolog elviekben, hogy Solo módban nem ad geart, csak kredit meg adatkristály esik, és taktikai módban kap mindenki a kasztjának megfelelő geart személyenként elvileg szintre szabva ha jól értettem.
vagy előfizetőnek kell lenni (subscriber),
vagy olyan account amin több mint 90 napja nem volt előfizetés (preferred status),
vagy olyan account ami még új és nem volt használva hozzá referral (free to play).
Elvileg 90 naponként egy ilyen linkkel újra és újra lehet aktiválni egy hetet, de ezt nem tudom biztosra, ha van itt ilyen ember akkor erősítse meg, nem akarok hülyeséget mondani. 😊
Aztán ahogy írtad mindenféle jóságot kaphat az ember, amiből egyértelműen a legjobb mindkét félnek az ingyen inventory slot. Ha a legutolsó sort unlockolod ki vele akkor spórolsz 200k creditet (ezt ki lehet számolni, hogy pl. 5 karakterre is már 1 milla, ha nem felejted el mint pl én 😄 )
Nekem kifejezetten tetszik az új story és az új endgame rendszer, a kraft átszabása már kellett, de most csak kapkodom a fejemet, hogy melyik karimmal mit érdemes csinálni. Annyi biztos, hogy a legalapabb gyűjthető craft alapanyagok felértékelődtek nem kicsit. Az is nagyon tetszik, hogy aki pl nem szeret annyira raidelni, de kraftolni igen, annak majdnem a legjobb gear is kiszedhető.
Kis karival még nem néztem meg a bolygókat, de szerintem az is jó, hogy a flashpointokat leszólózhatóvá tették, illetve taktikai módjuk is van. De majd kiderül mennyire lesz életképes ez az új rendszer.
Utoljára szerkesztette: thomyboynk, 2015.10.24. 10:35:57
Amúgy a craft életképessebbé tétele nem rossz ötlet, mert eddig a hétköznapi halandók számára főleg az augmentek és a dye-ok voltak érdekesek
A craftot nézegettem délután: nálam gyakorlatilag minden kifejlesztett dolog átkerült az archívba, így mindent lehetne újratanulni jó pénzért. Szerencsére azért az archivált cuccokat is lehet még gyártani (kivéve persze azt, ami átkerült egy másik crew skillbe).
ChipHazard:
Offhand itemet csak azoknak adhatsz , akiknél látszik is ( lásd Ashara offhand saberje, Vette/ Andronikos offhand pisztolya és hirtelen más nem is jut az eszembe)
A levelek, amikben visszakaptuk a cuccokat, azok bugosak: 8 mellékelt tárgyat mutatnak egyszerre, de természetesen 10 van bennük (már amelyikben nem nyolcnál kevesebb van).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.10.23. 21:29:06
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.23. 21:12:38
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.23. 20:30:36
Lehet offhandot is adni a kezukbe (mar akinek persze), bar nem probaltam meg olyan compot, de szerintem lattam mar olyan mas jatek companionjanal. Ha megsem, akkor elnezest 😊