Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltam 22-es influval és 10-es influs társsal is, de annyira imba a healing spec a companionnal, hogy hiába hagytam passzívon 20 secig és nyomtam mindent cdre a mercenaryval - hogy legyen némi "előnyöm" -, nagyon nehéz az Exarcht magamon tartani. Most, 10-es szimpi után az összeszerelhető gépágyú segít picit, mert az legalább lekapja a bosst a társról, de én azt akarom, hogy engem üssön, mert ők nem bírják annyira, mint a karakterünk. Tank speccel nincs gond, healerként sem tank társsal, de dpsként egyszerűen kínszenvedés És csak itt a H2-es SF-ben, más kontentben nem volt gond sosem, simán engem pofozott minden boldogtalan.
Vki? 😊 (ha cimborákkal vagy puggal csinálom, nincs gond, de most szóló üzemmód miatt kérdezem)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.28. 13:27:38
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Azt irjak ilyen esetben, hogy egy uj karakter gyors krealasa (majd torlese) utan volt, hogy megjavult a regi es be tudott azzal is lepni.
[email protected]
Melyik server-mi a karakter neve. És visszarakják vagy a fleetre , vagy a bolygó kiindulási zónájába. Nem gyakori, de néha előjön. (talán ha valamit törölsz az swtor mappában az is segít, de most hirtelen nem tudom, ha lesz egy kis időm, redditen/fórumon utánaolvasok-)
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Ami az előnye:
- nagyon mobilis karakter
- több HoT-al is rendelkezik ami megkönnyíti a healt.
- le tudja kapni magáról a root-okat és a DoT-okat is.
- és a legerősebb AOE healje most neki van.
Hátránya:
- a single target burst healje a sorchoz képest gyenge
- csak egy stun breakerje van (ez pvp-ben szívás)
- a healje erősen HoT-függő
- nincs interrupt immunityje, ezért interruptokkal nagyon nehezen birkózik meg (ez pvp-ben hátrány)
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
S ha már Makeb: a staged weeklys achievementért járó ajándékot mindegyik karakter megkapja (így több lesz belőle). 😊
Scoundrel healről van valakinek tapasztalata? Magasabb szinten mennyire hasznos?
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.27. 22:40:04
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.27. 19:28:52
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.27. 19:00:23
szerk: lehet a hivatalos oldalon valahol meg lehet nézni, de lehet a többieknek pontosabb infója van.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.27. 18:52:39
Épp Corelian heroic küldiket nyomom,és jött levél,benne a companion.
Már két alkalommal használtam referal linket.
Egyébként a cégek leszokhatnának arról, hogy ugyanazon a napon adnak ki az új kieget a saját játékukhoz. Most elég nagy fejtörést okoz nekem, hogy itt kezdjem el az új sztorit, vagy az STO-ban kezdjek új karit az ajándék ingyé' hajóknak 😄 A bőség zavara... 😉
A régi lvl50/55/60-es vendorok nincsenek eldugva valahova? Ott is rémlik, hogy vannak jó holmik. Az BH-h a lvl 50 classic szettet használtam szinte végig, a kék (tank) szett veszettül jól nézett ki. ( kár hogy a jetpack bug nem lett kijavítva azzal az armorral)
Referal link: lehet hogy olyannak működik csak , aki valaha előfizető volt és talán ebbe nem számíz bele a CD key 30 napja, szóval 1 hónap a hivatalos weboldalról vagy gamecard)
Mivel pref vagyok max 350k pénzem lehet,kb ennyit szánnék rá.
This referral already exists.
Utoljára szerkesztette: oz, 2015.10.27. 15:51:03
Utoljára szerkesztette: mate23, 2015.10.27. 15:26:46
Utoljára szerkesztette: Krusade, 2015.10.27. 15:01:10
Aki ma kezdi a KOtFE sztorit, a tarsakrol a draga cuccokat vegyetek le, biztos ami biztos (carteles egyedi cuccok, stb., ami nincs unlockolva collectionsban)
A starter pakk tartalmaz 30 napos előfizetést?
Fel akartam menni egy kicsit játszani.Vicces STO-ban meg 3-kor lövik le a szerót.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem van egy sorcim,meg két assasin
Ha lesz szerver majd megnézem pontosan,mert fejből nem biztos hogy jól emlékszem.
Sith warriból jedi knight-ból csak 1-1 karim van,még ezeket sem tudtam felhúzni,mert 20 körül már piszkosul untam.
De a Sith sorciból már 3 is van.<#vigyor>#vigyor>Meg smugglerből is.Többiből 2-2,ha jól emlékszem.