Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali lehet hülye kérdés de hol lehet armorokat venni? Eddig a fleeten voltak de most csak mod-okat lehet.
PiszkosFred
Apropó, kérdés. Tegnap 10-10-10-10es lett a szimpi a tanácsadókkal, hát így mindjárt egyszerűbb szólózni a heroic star fortresst. De kérdésem lenne az, hogy a picsába tudom (lehet egyáltalán?) csökkenteni a társam aggróját, ha healer üzemmódban van a végső bossnál?

Próbáltam 22-es influval és 10-es influs társsal is, de annyira imba a healing spec a companionnal, hogy hiába hagytam passzívon 20 secig és nyomtam mindent cdre a mercenaryval - hogy legyen némi "előnyöm" -, nagyon nehéz az Exarcht magamon tartani. Most, 10-es szimpi után az összeszerelhető gépágyú segít picit, mert az legalább lekapja a bosst a társról, de én azt akarom, hogy engem üssön, mert ők nem bírják annyira, mint a karakterünk. Tank speccel nincs gond, healerként sem tank társsal, de dpsként egyszerűen kínszenvedés És csak itt a H2-es SF-ben, más kontentben nem volt gond sosem, simán engem pofozott minden boldogtalan.

Vki? 😊 (ha cimborákkal vagy puggal csinálom, nincs gond, de most szóló üzemmód miatt kérdezem)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.28. 13:27:38

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valóban nem unalmas 😊 Végülis marauder lett. Eléggé élvezem. 😊

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Majd megpróbálom,sajna nincs fölös kari helyem,16 karakter slotom van és pont 16 kari van Red Eclipsen.

PiszkosFred
Alttal belogolva is irhat egy ticketet.
Azt irjak ilyen esetben, hogy egy uj karakter gyors krealasa (majd torlese) utan volt, hogy megjavult a regi es be tudott azzal is lepni.

Írj a supportnak :
[email protected]
Melyik server-mi a karakter neve. És visszarakják vagy a fleetre , vagy a bolygó kiindulási zónájába. Nem gyakori, de néha előjön. (talán ha valamit törölsz az swtor mappában az is segít, de most hirtelen nem tudom, ha lesz egy kis időm, redditen/fórumon utánaolvasok-)

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Az eddigi 4.0 tesztek azt mutatják, hogy a scoundrel/operative healerek jobbak most mint a patch előtt.
Ami az előnye:
- nagyon mobilis karakter
- több HoT-al is rendelkezik ami megkönnyíti a healt.
- le tudja kapni magáról a root-okat és a DoT-okat is.
- és a legerősebb AOE healje most neki van.
Hátránya:
- a single target burst healje a sorchoz képest gyenge
- csak egy stun breakerje van (ez pvp-ben szívás)
- a healje erősen HoT-függő
- nincs interrupt immunityje, ezért interruptokkal nagyon nehezen birkózik meg (ez pvp-ben hátrány)

Tomb of Freedon Nadd

Tomb of Freedon Nadd

A warriort nem fogod unni. Nagyon jó most a rotation buildje és discipline miatt már alacsony szinten is élvezetes vele a játék.

Tomb of Freedon Nadd

Nem.

Tomb of Freedon Nadd

Sajna trooper karival nem tudok fel jutni,mással igen.

A Common Data Crystals -t át lehet valahol váltani Glowing -ra, a Glowing -ot meg Radiant -ra?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jaja, egyszer nekem is felajánlotta, de azt hiszem, kihagytam. Utána meg már nem volt több lehetőség rá, s inkább gyorsan lenyomtam a küldetéseket.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

PiszkosFred
Pedig van, csak amig a Rep csajok a tudos csajszival tudnak flortolni (de valami ovis szinten), addig az Imp sracok a sith "fiucskaval"...

Birodalmi oldalon nem nagyon találkoztam a Flirt opcióval Makeben, pedig két karakterrel is végigvittem.
S ha már Makeb: a staged weeklys achievementért járó ajándékot mindegyik karakter megkapja (így több lesz belőle). 😊

MrPredator
Van ez az instant lvl60 lehetőség. Ez mit ad a karihoz? Companionok, story küldi, szakma, gear stb ezekkel mi van?
Üdvözlet!
Scoundrel healről van valakinek tapasztalata? Magasabb szinten mennyire hasznos?
Same gender romance a hutt carteltől van. Ott a rep oldalon a tudós lány elvileg annak számít, birodalmi oldalon passzolom, hogy ki lehet. Illetve talán még Beniko is az, de nem 100% (mondjuk szerencsére itt nem vitték túlzásba, ez nem Mass Effect vagy Dragon Age)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.27. 22:40:04

Elvileg ha megvan a Hutt kieg lehet.

nöi karaktert öszze lehet hozni nöi pratnerrel?
Az jó kösz a tippet,csak közben felmentem STO-zni.

10 perc (kb) inaktivitás után kitesz a karakterválasztó képernyőre, gondolom a troopered nem mozog közben , így esélyes, hogy nem kell sokat várnod.

Na mára lőttek Sw ToR-ozásnak,be akartam lépni a trooperemmel,de betöltés közben kilépett a játék,hogy miért passz,újra indítottam,belépnék újra a karival de csak tölt tölt tölt sokáig,és nem töltődik be,másik karival meg nem enged be mivel a Trooper karim szerinte be van logolva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.27. 19:28:52

Attól függ melyik class: sok fejvadász és Sith warrior kapna az alkalmon és "terminálna" egy egy companiont véglegesen <#circling>

PiszkosFred
Hivjatok nyugodtan szentimentalisnak, de teny, sokkal jobban erzem magam igy, hogy terminallal ujra elerhetoek a regi tarsaim. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.27. 19:00:23

Akkor nagy valószínűséggel megvan a"hiba" oka
szerk: lehet a hivatalos oldalon valahol meg lehet nézni, de lehet a többieknek pontosabb infója van.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.27. 18:52:39

Jó lenne ha emlékeznék rá,de fogalmam sincs.

Mikor használta az utolsó ref linkedet? 90 napnak el kell telnie a kettő között

Gree és makeb kiesik.Dee valami nem kóser srácok.Kaptam egy levelet és egy Nico Okarr companiont levélben.<#wow2>
Épp Corelian heroic küldiket nyomom,és jött levél,benne a companion.
Már két alkalommal használtam referal linket.

A mai patch-ben nerfeltek valamit a companionokon? Mert kissé tényleg viccesen nagy erejük van. Tegnap este három karakterrel is sikerült a fejvadász eventen weekly-s kingpint elkapni. A legviccesebb talán az volt, hogy Coruscant-on Kira kis híján egy maga tankolta le az ottani főgonoszt, ami eddig rating 156/192 ruciban sem sikerült nekem.
Egyébként a cégek leszokhatnának arról, hogy ugyanazon a napon adnak ki az új kieget a saját játékukhoz. Most elég nagy fejtörést okoz nekem, hogy itt kezdjem el az új sztorit, vagy az STO-ban kezdjek új karit az ajándék ingyé' hajóknak 😄 A bőség zavara... 😉

Szerintem a Gree eventes armorok egészen jól mutatnak az ügynökön., vagy talán a Makeb birodalmi oldal snowtrooper szerű armorja sem rossz.

A régi lvl50/55/60-es vendorok nincsenek eldugva valahova? Ott is rémlik, hogy vannak jó holmik. Az BH-h a lvl 50 classic szettet használtam szinte végig, a kék (tank) szett veszettül jól nézett ki. ( kár hogy a jetpack bug nem lett kijavítva azzal az armorral)

Referal link: lehet hogy olyannak működik csak , aki valaha előfizető volt és talán ebbe nem számíz bele a CD key 30 napja, szóval 1 hónap a hivatalos weboldalról vagy gamecard)

es ez holvan pontosan ?
Jut eszembe,Ügynöknek tudtok valami szép ruha szettet ami nem olyan drága de jól áll egy ügynöknek?
Mivel pref vagyok max 350k pénzem lehet,kb ennyit szánnék rá.

Sajna nem engedte.Egy próbát megért.<#whatever>
This referral already exists.

http://www.swtor.com/r/4RWzBJ

Naa,az csúcs,valaki tudna egy referal linket?<#hehe>

Ott nem nagyon tudsz. A GTN amire gondolsz, ami aukciós házként funkcionál. Ha van elég kredited. Ugyanakkor a fejlődés alatt kapsz Common Data Crystal nevű dolgot, amiből tudsz vásárolni a fleeten az adott vendoroktól. Tudsz teljesen modolható páncélt venni alacsony szinten a vendortól, azután már csak a modokat kell cserélgeni bennük. Bár a vendorok mostmár csak zöld modokat árulnak az eddigi kék helyett, de az is elérhetőbb sokszor, mint az esetlegesen drága GTN.
Utoljára szerkesztette: oz, 2015.10.27. 15:51:03

cartel marketben lehet fejlödös szetett venni meg ilyen feljlodo kirstályokat?
Utoljára szerkesztette: mate23, 2015.10.27. 15:26:46
PiszkosFred
Semmit sem kell csinalnod, ahogy lejar a 7 nap, minden megmarad, orokre. Ha majd jon januarban a chapter 10, akkor kell esetleg ujra elofizetned, ha azt is meg akarod szerezni.

ezt nem hiszem el, 7 napos sub miatt (referral link reward) megkaptam ingyen a raven-t, illetve fallen-t. így most nem kell majd megvennem a raven-t, ha lejár a subom, csak előfizetnem a fallen miatt?
Utoljára szerkesztette: Krusade, 2015.10.27. 15:01:10
PiszkosFred
Attol fugg, mit ertesz "starter pakk" alatt? A cdkey+30 napos nagyjabol 800-1000 Ft-os kulcsokat? Vagy az Amazon es hasonszoru tarsainal veheto 90 napos elofizetes + cartel coin + kiegek, stb bundlet? Vagy valami mast?

Aki ma kezdi a KOtFE sztorit, a tarsakrol a draga cuccokat vegyetek le, biztos ami biztos (carteles egyedi cuccok, stb., ami nincs unlockolva collectionsban)

Passz,nekem dobozosan van meg,az tartalmazott.

Még egy kérdés:

A starter pakk tartalmaz 30 napos előfizetést?
Ma délután 3-ig nem is lesz szerver?
Fel akartam menni egy kicsit játszani.Vicces STO-ban meg 3-kor lövik le a szerót.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem akkor felmegyek még kicsit delta bugolni STO-ba.<#hawaii>

Jah nem sith sorcit akartam írni hanem inquisitort.
Ha jól emlékszem van egy sorcim,meg két assasin
Ha lesz szerver majd megnézem pontosan,mert fejből nem biztos hogy jól emlékszem.

Ha nagyon unni fogom akkor max kezdek egy sith assassint 😄 Még úgy ahogy talán az is bejön spelljeit meg videókat nézve

Nem akarom elvenni a kedved,de nekem a Sith warrior és a Jedi knight volt a leg unalmasabb.
Sith warriból jedi knight-ból csak 1-1 karim van,még ezeket sem tudtam felhúzni,mert 20 körül már piszkosul untam.
De a Sith sorciból már 3 is van.<#vigyor>Meg smugglerből is.Többiből 2-2,ha jól emlékszem.

Jugg vengeance ág elég jó, bar nézve a parse adatokat, marauder carnage is eleg kemény, ráadásul nagyon leegyszerűsítették, guild-társam szerint négygombos kari lett azon az ágon
Én ma kezdem a játékot a kieggel ha online lesz a server. Amit szeretnék kérdezni ,hogy sith juggernaut-ot néztem ki de viszont tankolni nem szeretnék csak dps. Van olyan talent fája ami tökéletes high-end dpsre ? Vagy inkább válasszam a sith maraudert ?

Assam, most darknessen van, pvp-n nagyon komoly, főleg, hogy mindent endu/poweres modokra cseréltem le. így lett 89K hp, és a guard ellett még rohadt brutál sebzést is tud okozni, volt voidstaron volt már másfél milla damage is, ha van veled egy healer, akkor kell hozza 4-5 jó dps, hogy legyakjanak 😊