Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Pedig van, csak amig a Rep csajok a tudos csajszival tudnak flortolni (de valami ovis szinten), addig az Imp sracok a sith "fiucskaval"...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Birodalmi oldalon nem nagyon találkoztam a Flirt opcióval Makeben, pedig két karakterrel is végigvittem.
S ha már Makeb: a staged weeklys achievementért járó ajándékot mindegyik karakter megkapja (így több lesz belőle). 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

MrPredator
Van ez az instant lvl60 lehetőség. Ez mit ad a karihoz? Companionok, story küldi, szakma, gear stb ezekkel mi van?
Üdvözlet!
Scoundrel healről van valakinek tapasztalata? Magasabb szinten mennyire hasznos?
Same gender romance a hutt carteltől van. Ott a rep oldalon a tudós lány elvileg annak számít, birodalmi oldalon passzolom, hogy ki lehet. Illetve talán még Beniko is az, de nem 100% (mondjuk szerencsére itt nem vitték túlzásba, ez nem Mass Effect vagy Dragon Age)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.27. 22:40:04

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Elvileg ha megvan a Hutt kieg lehet.

nöi karaktert öszze lehet hozni nöi pratnerrel?
Az jó kösz a tippet,csak közben felmentem STO-zni.

10 perc (kb) inaktivitás után kitesz a karakterválasztó képernyőre, gondolom a troopered nem mozog közben , így esélyes, hogy nem kell sokat várnod.

Na mára lőttek Sw ToR-ozásnak,be akartam lépni a trooperemmel,de betöltés közben kilépett a játék,hogy miért passz,újra indítottam,belépnék újra a karival de csak tölt tölt tölt sokáig,és nem töltődik be,másik karival meg nem enged be mivel a Trooper karim szerinte be van logolva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.27. 19:28:52

Attól függ melyik class: sok fejvadász és Sith warrior kapna az alkalmon és "terminálna" egy egy companiont véglegesen <#circling>

PiszkosFred
Hivjatok nyugodtan szentimentalisnak, de teny, sokkal jobban erzem magam igy, hogy terminallal ujra elerhetoek a regi tarsaim. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.27. 19:00:23

Akkor nagy valószínűséggel megvan a"hiba" oka
szerk: lehet a hivatalos oldalon valahol meg lehet nézni, de lehet a többieknek pontosabb infója van.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.27. 18:52:39

Jó lenne ha emlékeznék rá,de fogalmam sincs.

Mikor használta az utolsó ref linkedet? 90 napnak el kell telnie a kettő között

Gree és makeb kiesik.Dee valami nem kóser srácok.Kaptam egy levelet és egy Nico Okarr companiont levélben.<#wow2>
Épp Corelian heroic küldiket nyomom,és jött levél,benne a companion.
Már két alkalommal használtam referal linket.

A mai patch-ben nerfeltek valamit a companionokon? Mert kissé tényleg viccesen nagy erejük van. Tegnap este három karakterrel is sikerült a fejvadász eventen weekly-s kingpint elkapni. A legviccesebb talán az volt, hogy Coruscant-on Kira kis híján egy maga tankolta le az ottani főgonoszt, ami eddig rating 156/192 ruciban sem sikerült nekem.
Egyébként a cégek leszokhatnának arról, hogy ugyanazon a napon adnak ki az új kieget a saját játékukhoz. Most elég nagy fejtörést okoz nekem, hogy itt kezdjem el az új sztorit, vagy az STO-ban kezdjek új karit az ajándék ingyé' hajóknak 😄 A bőség zavara... 😉

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Szerintem a Gree eventes armorok egészen jól mutatnak az ügynökön., vagy talán a Makeb birodalmi oldal snowtrooper szerű armorja sem rossz.

A régi lvl50/55/60-es vendorok nincsenek eldugva valahova? Ott is rémlik, hogy vannak jó holmik. Az BH-h a lvl 50 classic szettet használtam szinte végig, a kék (tank) szett veszettül jól nézett ki. ( kár hogy a jetpack bug nem lett kijavítva azzal az armorral)

Referal link: lehet hogy olyannak működik csak , aki valaha előfizető volt és talán ebbe nem számíz bele a CD key 30 napja, szóval 1 hónap a hivatalos weboldalról vagy gamecard)

es ez holvan pontosan ?
Jut eszembe,Ügynöknek tudtok valami szép ruha szettet ami nem olyan drága de jól áll egy ügynöknek?
Mivel pref vagyok max 350k pénzem lehet,kb ennyit szánnék rá.

Sajna nem engedte.Egy próbát megért.<#whatever>
This referral already exists.

http://www.swtor.com/r/4RWzBJ

Naa,az csúcs,valaki tudna egy referal linket?<#hehe>

Ott nem nagyon tudsz. A GTN amire gondolsz, ami aukciós házként funkcionál. Ha van elég kredited. Ugyanakkor a fejlődés alatt kapsz Common Data Crystal nevű dolgot, amiből tudsz vásárolni a fleeten az adott vendoroktól. Tudsz teljesen modolható páncélt venni alacsony szinten a vendortól, azután már csak a modokat kell cserélgeni bennük. Bár a vendorok mostmár csak zöld modokat árulnak az eddigi kék helyett, de az is elérhetőbb sokszor, mint az esetlegesen drága GTN.
Utoljára szerkesztette: oz, 2015.10.27. 15:51:03

cartel marketben lehet fejlödös szetett venni meg ilyen feljlodo kirstályokat?
Utoljára szerkesztette: mate23, 2015.10.27. 15:26:46
PiszkosFred
Semmit sem kell csinalnod, ahogy lejar a 7 nap, minden megmarad, orokre. Ha majd jon januarban a chapter 10, akkor kell esetleg ujra elofizetned, ha azt is meg akarod szerezni.

ezt nem hiszem el, 7 napos sub miatt (referral link reward) megkaptam ingyen a raven-t, illetve fallen-t. így most nem kell majd megvennem a raven-t, ha lejár a subom, csak előfizetnem a fallen miatt?
Utoljára szerkesztette: Krusade, 2015.10.27. 15:01:10
PiszkosFred
Attol fugg, mit ertesz "starter pakk" alatt? A cdkey+30 napos nagyjabol 800-1000 Ft-os kulcsokat? Vagy az Amazon es hasonszoru tarsainal veheto 90 napos elofizetes + cartel coin + kiegek, stb bundlet? Vagy valami mast?

Aki ma kezdi a KOtFE sztorit, a tarsakrol a draga cuccokat vegyetek le, biztos ami biztos (carteles egyedi cuccok, stb., ami nincs unlockolva collectionsban)

Passz,nekem dobozosan van meg,az tartalmazott.

Még egy kérdés:

A starter pakk tartalmaz 30 napos előfizetést?
Ma délután 3-ig nem is lesz szerver?
Fel akartam menni egy kicsit játszani.Vicces STO-ban meg 3-kor lövik le a szerót.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem akkor felmegyek még kicsit delta bugolni STO-ba.<#hawaii>

Jah nem sith sorcit akartam írni hanem inquisitort.
Ha jól emlékszem van egy sorcim,meg két assasin
Ha lesz szerver majd megnézem pontosan,mert fejből nem biztos hogy jól emlékszem.

Ha nagyon unni fogom akkor max kezdek egy sith assassint 😄 Még úgy ahogy talán az is bejön spelljeit meg videókat nézve

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Nem akarom elvenni a kedved,de nekem a Sith warrior és a Jedi knight volt a leg unalmasabb.
Sith warriból jedi knight-ból csak 1-1 karim van,még ezeket sem tudtam felhúzni,mert 20 körül már piszkosul untam.
De a Sith sorciból már 3 is van.<#vigyor>Meg smugglerből is.Többiből 2-2,ha jól emlékszem.

Jugg vengeance ág elég jó, bar nézve a parse adatokat, marauder carnage is eleg kemény, ráadásul nagyon leegyszerűsítették, guild-társam szerint négygombos kari lett azon az ágon
Én ma kezdem a játékot a kieggel ha online lesz a server. Amit szeretnék kérdezni ,hogy sith juggernaut-ot néztem ki de viszont tankolni nem szeretnék csak dps. Van olyan talent fája ami tökéletes high-end dpsre ? Vagy inkább válasszam a sith maraudert ?

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Assam, most darknessen van, pvp-n nagyon komoly, főleg, hogy mindent endu/poweres modokra cseréltem le. így lett 89K hp, és a guard ellett még rohadt brutál sebzést is tud okozni, volt voidstaron volt már másfél milla damage is, ha van veled egy healer, akkor kell hozza 4-5 jó dps, hogy legyakjanak 😊
Valóban a

Darkness - tank, ami szerintem jó mind pve-re mind pvp-re, utóbbin föleg célpontok védelmére,

Deception - dps, ami pve-re már elég jó, de pvp-ben jobb föleg a burst-je miatt, healerek kiszedésére alkalmas pl, 3.0 óta már nem olyan pozíció függő,

Hatred - dps, amolyan hibrid szerűség a tank és a dps burst között, némiképp túlélőképesebb talán mint a Deception, pvp-ben hasznosabb a self-healjei miatt, és még annyira sem pozíció orientált mint a Deception most,.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Mi a cél? PVE? PVP? Daily grind? Ranked aréna?

Tomb of Freedon Nadd

kösz
Nem, de meg is lepődnék ha beengedne, mert maintenance van kb. délután 3-ig.

Tomb of Freedon Nadd

titeket se enged be a játék?
PiszkosFred
Ne legyen igazam, de mar az elmult napokban is lagzott Odessen, igy kicsit tartok a mai naptol 😊

Igen most lett vége az early acces-nek, du. 3-ig update van, utána minden sub tolhatja már az új kieget, és megkapja a rewardjait is mindenki akinek nem volt early acces-e elivleg.

Leállás van? Launcher nem enged be, "The login service is currently unavailable".

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

@ Mr. Predator

Nekem Deception Assa a mainem, Hatred nekem nem jött be, a Darkness discipline még egész jó. Deception 3.0 óta megjavult, kevésbé van arra korlátozva, hogy az ellenfél háta mögött kelljen állnia, mozgékonyabb, Low slash 30m-en elég brutál módon néz ki mikor elhajítod a fénykardod 😄 Ráadásul 4.0-al a Hatred / Madness kapott 1 kis nerfet, Death Field már csak az okozott sebzés 10%-át adja lopott életként, passzív skillel együtt is csak 20%-ot 3.0-a óta eléggé lenerfelték azt az ágat.

Amúgy csak én siklottam át afelett, hogy a gathering skillek-el már a skill szintje feletti "gathering node"-ok is használhatóak, és húzzák a skill-t is? Én a magam részéről azt mondom jobban megéri elkezdeni craftolgatni, mert GTN-en pofátlan árak vannak 4.0 óta, eddig az új armor set-ek legalább beszerezhetőek voltak olcsó áron is(volt, hogy komplett set 100k alatt kijött), de 4.0 óta 100k/darab alá nem igazán akarnak menni az árak, a dobozok meg 500k/doboz árnál kezdődnek...

igazából szintezni mindkettő jó
Deception talán kicsit trükkösebb, a low slash néha egész jól használható
Hatred: DoT pakolgatás ág, plusz van self-heal (életlopás)

Köszi. Megvárom a mai frissitést és előfizetek 1 havit.
PiszkosFred
Nem tudod megvenni az utolso kieget, mert nincs konkret onallo ara. Elo kell fizetni legalabb egyszer egy honapra es akkor a tied minden, ami a az adott (mai) napig megjelent a jatekhoz (hutt kieg, revan kieg, fallen empire kieg). Egy honap utan majd preferred statuszu leszel, de mindent hasznalhatsz tovabbra is. Szerintem neked is ezt kellene tenned.

Sziasztok!
Elértem az 50 es szintlimitet.

Mi a legolcsóbb/legegyszerűbb mód, hogy tudjak tovább fejlődni 65ös szintig?
- Vegyek egyhavi előfizetést? Vagy vegyem meg az utolsó expansion pakkot? Valami más?

Választ előre köszönöm.