Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
S ha már Makeb: a staged weeklys achievementért járó ajándékot mindegyik karakter megkapja (így több lesz belőle). 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Scoundrel healről van valakinek tapasztalata? Magasabb szinten mennyire hasznos?
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.27. 22:40:04
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.27. 19:28:52
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.27. 19:00:23
szerk: lehet a hivatalos oldalon valahol meg lehet nézni, de lehet a többieknek pontosabb infója van.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.27. 18:52:39
Épp Corelian heroic küldiket nyomom,és jött levél,benne a companion.
Már két alkalommal használtam referal linket.
Egyébként a cégek leszokhatnának arról, hogy ugyanazon a napon adnak ki az új kieget a saját játékukhoz. Most elég nagy fejtörést okoz nekem, hogy itt kezdjem el az új sztorit, vagy az STO-ban kezdjek új karit az ajándék ingyé' hajóknak 😄 A bőség zavara... 😉
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
A régi lvl50/55/60-es vendorok nincsenek eldugva valahova? Ott is rémlik, hogy vannak jó holmik. Az BH-h a lvl 50 classic szettet használtam szinte végig, a kék (tank) szett veszettül jól nézett ki. ( kár hogy a jetpack bug nem lett kijavítva azzal az armorral)
Referal link: lehet hogy olyannak működik csak , aki valaha előfizető volt és talán ebbe nem számíz bele a CD key 30 napja, szóval 1 hónap a hivatalos weboldalról vagy gamecard)
Mivel pref vagyok max 350k pénzem lehet,kb ennyit szánnék rá.
This referral already exists.
Utoljára szerkesztette: oz, 2015.10.27. 15:51:03
Utoljára szerkesztette: mate23, 2015.10.27. 15:26:46
Utoljára szerkesztette: Krusade, 2015.10.27. 15:01:10
Aki ma kezdi a KOtFE sztorit, a tarsakrol a draga cuccokat vegyetek le, biztos ami biztos (carteles egyedi cuccok, stb., ami nincs unlockolva collectionsban)
A starter pakk tartalmaz 30 napos előfizetést?
Fel akartam menni egy kicsit játszani.Vicces STO-ban meg 3-kor lövik le a szerót.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem van egy sorcim,meg két assasin
Ha lesz szerver majd megnézem pontosan,mert fejből nem biztos hogy jól emlékszem.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Sith warriból jedi knight-ból csak 1-1 karim van,még ezeket sem tudtam felhúzni,mert 20 körül már piszkosul untam.
De a Sith sorciból már 3 is van.<#vigyor>#vigyor>Meg smugglerből is.Többiből 2-2,ha jól emlékszem.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Darkness - tank, ami szerintem jó mind pve-re mind pvp-re, utóbbin föleg célpontok védelmére,
Deception - dps, ami pve-re már elég jó, de pvp-ben jobb föleg a burst-je miatt, healerek kiszedésére alkalmas pl, 3.0 óta már nem olyan pozíció függő,
Hatred - dps, amolyan hibrid szerűség a tank és a dps burst között, némiképp túlélőképesebb talán mint a Deception, pvp-ben hasznosabb a self-healjei miatt, és még annyira sem pozíció orientált mint a Deception most,.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Nekem Deception Assa a mainem, Hatred nekem nem jött be, a Darkness discipline még egész jó. Deception 3.0 óta megjavult, kevésbé van arra korlátozva, hogy az ellenfél háta mögött kelljen állnia, mozgékonyabb, Low slash 30m-en elég brutál módon néz ki mikor elhajítod a fénykardod 😄 Ráadásul 4.0-al a Hatred / Madness kapott 1 kis nerfet, Death Field már csak az okozott sebzés 10%-át adja lopott életként, passzív skillel együtt is csak 20%-ot 3.0-a óta eléggé lenerfelték azt az ágat.
Amúgy csak én siklottam át afelett, hogy a gathering skillek-el már a skill szintje feletti "gathering node"-ok is használhatóak, és húzzák a skill-t is? Én a magam részéről azt mondom jobban megéri elkezdeni craftolgatni, mert GTN-en pofátlan árak vannak 4.0 óta, eddig az új armor set-ek legalább beszerezhetőek voltak olcsó áron is(volt, hogy komplett set 100k alatt kijött), de 4.0 óta 100k/darab alá nem igazán akarnak menni az árak, a dobozok meg 500k/doboz árnál kezdődnek...
Deception talán kicsit trükkösebb, a low slash néha egész jól használható
Hatred: DoT pakolgatás ág, plusz van self-heal (életlopás)
Elértem az 50 es szintlimitet.
Mi a legolcsóbb/legegyszerűbb mód, hogy tudjak tovább fejlődni 65ös szintig?
- Vegyek egyhavi előfizetést? Vagy vegyem meg az utolsó expansion pakkot? Valami más?
Választ előre köszönöm.