Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Achievementekből kb. 1000 cartel coint lehet összehozni (bár ehhez nem keveset kell játszani, mire ez megvan, addigra kb. 30 000 achievement pontod lesz<#smile>

Amúgy a referral linkkel is működik az instant 60-as generálása? Ez nekem új....

Tomb of Freedon Nadd

Veszel pénzért a honlapon.
Bizonyos achievementek is adnak cartel coint, de alapvetően nem sokat (20 körül). Ezekhez viszont általában sokat kell játszani. Nincs a fejemben a lista, mely acsik adnak cc-t is, nézz utána a neten.

Szintezni kell, csak új karakter létrehozásánál ban lehetőség 60-as karakter indításához.

Szereztem 7 napos előfizetést, ha most van egy lvl55-ös karakterem, abból tudok valahogy instant 60-ast kreálni, vagy szinteznem kell 55-60-ig, és csak új karakter készíteskor van meg a lehetőség, hogy lvl60 legyen?
tehát akkor igen válasz kérdésre.cartel hez hogy lehet coin szerezni?
Ha lejár a timer akkor bind on equip lesz és akár a GTN-re is beteheted.

Tomb of Freedon Nadd

ha lejar bond akkor el lehet kuldeni barhanyszor?
Át (ha jól emlékszem van egy "bound" timer, amit meg kell várni, hogy lejárjon amíg küldhető nem lesz), de mivel a cartel coin accounthoz kötött, ezért a legegyszerűbb az, hogy azzal a karival vásárolsz, akinek az itemet szánod.

Tomb of Freedon Nadd

cartel marketen veszunk fegyvert stb at lehet küldeni saját karatereknek?
A másik kérdésedre pedig: Beniko kinézete egyelőre nem "moddolható"

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

MrPredator
Még egy kéréds és mára békén hagylak titeket... :)
Azt írták minden flashpointnak van szólózható módja. Ebbe hogy kell bemenni? Fleet-en a quest termináloknál csak tactical és hard mód van.
Írj a megadott email címre, ha szerencséd van megoldják, ha nem, mehet a telefonos kör a supporttal. ( csatold a szükséges adatokat, stb)

Akkor most adtam magamnak egy pofont ezzel a jelszó resettel amit az oldalon kértem.
összegzem, mert kicsit zavaros a helyzet:
- security key aktiválva volt az accon, viszont a telefonom megadta magát, így az appot buktam
- a security keyhez kapott serialt, amit az appba kéne beírni nem tudom megnézni, mert nem tudok hozzáférni az e-mailhez
- az oldalon leszedni nem tudom a leírt módon a security keyt, mert nem tudok hozzáférni az e-mailhez (anno valamiért hotmailest adtam meg, nem tudom hová tettem akkor az eszem...)
- az originre sem tudok belogolni a jelszó reset miatt, amit már végelkeseredésemben kértem az oldalon, és arra az e-mailre küldte, amihez nem férek hozzá.

agyérgörcs.
PiszkosFred
Anno nekem is igy sikerul, az EA kozponti weboldalan :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Elvileg minden swtor account egyben origin account is. Ez annak a következménye, hogy az EA próbálta összevonogatni a kismillió meglévő azonosítóját. Nekem még nem volt dolgom vele, esetleg a többiek tudnak segíteni, vagy az a srác, aki a gamepodos fórumba írt.

köszi a címet.
Viszont ez az origines dolog nem tiszta, ki tudnád fejteni egy kicsit bővebben? az ottani supportra gondolsz?
[email protected] ide tudsz írni
Amúgy originen is meg tudod nézni ( a gamepod-os swtor fórumban volt valaki, aki így tudta visszaszerezni az accountját, displaynevet elfelejtette/nem jegyezte meg és a megadott email címe közben megszűnt, szóval ez olyan végső megoldásként itt is működhet)

Van egy másik érdekes bug: ha nincs magas szintű karakter tactical FP-ban, akkor a végén stat nélküli purple cuccot dob, ami nem is moddolható. Szóval remélem ráfeküdnek a bugfixre, nem úgy mint a SoR-nál, mikor is mint aki jól végezte dolgát szinte az egész brancs lelépet karácsonyozni....

Komolyan, kezdek kiszaladni a világból...nem elég, hogy a telefonom megadta magát, még az swtor accom is baszakodik. nem tudom levenni a security keyt, mert nem kapok a regelt e-mailre semmit. bár már abban sem vagyok biztos, hogy ez az az e-mail cím, mert hiába kérek elfelejtett acc és jelszó mailt, az sem jön meg...melyik e-mail címen lehet elérni a customer supportot? lehet e-mail cím váltást kérvényezni? erről az ipről van rendelve minden, erről volt előfizetve, erről volt csak belogolva.
PiszkosFred
Odessen kornyeken nezz szet a vendorok kozott, ha van - de szerintem egyelore nincs -, akkor majd ott lehet.

+ eventek, lasd kaszino vagy rakghoul moka

Azt hiszem csak az első companionhoz jár.
Vagy Cartel marketből lehet majd venni hozzá vagy egyéb helyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.29. 18:21:14

MrPredator
Valaki mondja már el, hogy lehet Lana Beniko-t customizálni. Ha megnyitom a companion panelt, csak a fénykardját lehet cserélni, kisebb kariknál van lehetőség armort adni a companionokra. Van hely nála egy olyan customization cuccnak, de nem kaptam ilyet. Régebbi kariknál ha megszereztem egy companiont, adtak egy customization tokent. Lana-nál semmi ilyet nem kaptam.
Elvileg már első nap jelezték, létezik róla reddit post (pl. Armor in 4.0 for preferred and f2p, 4.0 Bugs & Personal Feedback (lehet, hogy spoileres)) és fórumbejegyzés is (Artifact Gear Restriction Affecting Oranges and Green Mods).
Elég érdekes itt is a bugfixing :D

#54506: Igen, elég az 1 hónapos is.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

PiszkosFred
Egy hónapos is elég természetesen.

"Ha engem kérdezel jobban jársz ha veszel egy egyszeri két hónapos előfizetést, és akkor 2 hónapig nem lesz semmi gondod, kapsz a 2 hónap alatt 1000 cartel coint, amit el költhetsz amire akarsz, de ami a legfőbb, megkapsz minden kiegészítőt, fejlődhetsz 65-ös szintig, és ha lejár akkor preferred státuszba rak vissza a játék."

Megkapok minden kieg.-et és fejlődhetek 65-ig ez csak a 2 hónapos előfizetéssel érvényesül vagy elég az 1 hónapos is?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Hát ez király, szerintem tedd ki a Redditre is, akkor gyorsabban továbbterjed majd a hír. Amúgy mégegyszer elolvastam a patch notes-t, és nem javítottak ilyen hibát, egy ilyen mondat van ott helyette:

"Artifact items purchased from the Cartel Market no longer require Artifact Authorization."
<#nyes>

Tomb of Freedon Nadd

Ez bug és nem feature, elvileg már javították...., na majd a köv patch során.

Pacho:
A hajódroid-ot el tudod érni másik játékostól is, fel tudsz menni az ő hajójára (régin így volt) Csak van valaki a guildben, ismerősök között. Ha más nem , a fléeeten general chatben megkérsz valakit és ha segít neked, adsz neki valamit cserébe ( kredit, dekoráció, alapanyag, stb)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.29. 15:27:57

Van
De a hajóvendort külön meg kell vennie akkor, az 1 millió kredit. És csak az operation dummyhoz vehet kiegészítőket, a warzone dummyhoz nem.

Tomb of Freedon Nadd

55-ig tudsz szintezni, Makeb végéig.

Tomb of Freedon Nadd

Volt egy ilyen bug a múlt héten, de állítólag javították. Van screenshotod erről?

Tomb of Freedon Nadd

Igen a fleeten megfelelő szintű zöld hiltnél artifact eq.-t kér. Csak hiltnél és barrelnél kéri, modnál és enchantmentnél nem.
Attól függ, milyen címet használsz. Általában az általános nagy szolgáltatókhoz (hotmail, gmail) azonnal megjön a levél, a kisebb magyar szolgáltatóknál szokott probléma lenni (citromail, freemail, ilyenek). Ilyesmire inkább a nagyokat jó használni.

A hilteknek, modoknak van egy minimum szint követelményük. Csak pontosítás kedvéért: a vendornál vett, megfelelő szintű, zöld hiltet nem tudod berakni egy modolható (narancs) kardba?

Igen.Megengedik hogy előfizetèst vegyèl.

Azt tudom. De én a fleet-en mondom, a modifications wendor-tól nem tudok semmilyen hilt-et se.
köszönöm. az e-mailre még mindig várni kell jócskán? a legutóbbi ilyen akcióm során, amikor e-mailt kellett használni, elég sokat kellett rá várnom...
Ha csak preferred sátuszú vagyok (megvan a Hutt cartel), és belogolok 29-e után, kapok valami extrát? lvl 60-ig tudok szintezni, vagy lvl65-ig?
Ha jól emlékszem fél misibe kerül vagy 175 cc-be a training dummy.

Lila modokat csak előfizuval / artifact equipment authentication-nel tudsz használni (55 alatt)
Hali! Miért nem tudok hilt-et rakni a kardba? Valami artifact equipment kell hozzá, illetve küldiből kapott fegyverekhez is kell a Huttos kiegészítő. Vagy most mi van??
MrPredator
OMG mekkora ötlet köszi :)
PiszkosFred
Igen. De, hogy ez most exploit e vagy sem, az eyg eldontendo kerdes, amelyre nem tudok valaszt.

Ez tényleg így van? Ha csinálok egy instant 60-as karaktert a szabad lehetőséggel, leszedem róla az összes cuccot, majd törlöm, akkor létrehozhatok egy új 60-ast? És ezt megcsinálhatom tetszőleges számban (minden classra)?

PiszkosFred
Nem, a szetteket az instant 60-as karakter kapja, a classnak megfelelot, es mivel az "legacy bound", ezert tudod tarolni a bankban, es masik karakterrel felvenni.
Ahany instant 60-as karaktert gyartasz, mindenki kap egy egyedi szettet. Van, aki ezt kihasznalva gyartott minden classbol egy-egy karaktert, elment a hazaba, levetkozott, a cuccot berakta a bankba, torolte a karaktert es gyartott ujat, majd kezdte elolrol egeszen addig, amig minden class minden szettje meg nem lett.

Ha egy instant-60 karakterrel nem lepsz 61-es szintre, ha torlod, visszakapod a lehetoseget, csinalhatsz egy ujabb 60-ast. Ez azert kellett, hogy ha valaki - uj jatekos, aki most csoppen bele - menet kozben ebred ra, nem tetszik az adott class, legyen lehetosege valtoztatni.

Némi creditbe vagy cartel coinba fog kerülni. A legacy fülön vannak a global rész (nem emlékszem a pontos nevekre), ott tudod kilokkolni a training dummykat (ops és pvp külön), meg egyéb dolgokat. Mivel a globalban vannak, minden karaktered hajóján meg fog jelenni, csak egyszer kell megcsinálni. Guild hajóra sajnos nem megy a dolog.
A hajódon lévő vendortól tudsz kiegészítőket venni a training dummyhoz.

Amikor hozzákapcsoltad a security key-t az accounthoz, akkor kaptál egy sorozat számot. Ha az megvan, használd azt, ha nincs, akkor el kell távolítani az accountról a security key-t. Ezt a honlapon keresztül (www.swtor.com) tudod megtenni, már nincs szükség közvetlen kontaktra. Kezdj el belogolni oda, hagyd üresen a security key mezőt, aztán "Lost Your Security Key" opciót választva kövesd a leírtakat.

MrPredator
A hajómra akarok training dummy-t. Még nem tudom hogy lehet megszerezni de kell :)
MrPredator
Ja megvan csak le kellett rakni. De nincs benne semmilyen másik szett.
Köszönöm a gyors válaszokat! Bocsi azt még elfelejtettem kérdezni, hogy free to play játékosként is el tudom dönteni, hogy megvegyem-e vagy nem? Tehát pl. eljutok 20-as szintig és akkor az alapján döntök és ne úgy, hogy egyből megveszem aztán ha mégse tetszene akkor meg "felesleges pénzt dobtam ki".
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.10.29. 12:10:42

https://www.twitch.tv/sp1gu