Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a referral linkkel is működik az instant 60-as generálása? Ez nekem új....
Tomb of Freedon Nadd
Bizonyos achievementek is adnak cartel coint, de alapvetően nem sokat (20 körül). Ezekhez viszont általában sokat kell játszani. Nincs a fejemben a lista, mely acsik adnak cc-t is, nézz utána a neten.
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Azt írták minden flashpointnak van szólózható módja. Ebbe hogy kell bemenni? Fleet-en a quest termináloknál csak tactical és hard mód van.
összegzem, mert kicsit zavaros a helyzet:
- security key aktiválva volt az accon, viszont a telefonom megadta magát, így az appot buktam
- a security keyhez kapott serialt, amit az appba kéne beírni nem tudom megnézni, mert nem tudok hozzáférni az e-mailhez
- az oldalon leszedni nem tudom a leírt módon a security keyt, mert nem tudok hozzáférni az e-mailhez (anno valamiért hotmailest adtam meg, nem tudom hová tettem akkor az eszem...)
- az originre sem tudok belogolni a jelszó reset miatt, amit már végelkeseredésemben kértem az oldalon, és arra az e-mailre küldte, amihez nem férek hozzá.
agyérgörcs.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Viszont ez az origines dolog nem tiszta, ki tudnád fejteni egy kicsit bővebben? az ottani supportra gondolsz?
Amúgy originen is meg tudod nézni ( a gamepod-os swtor fórumban volt valaki, aki így tudta visszaszerezni az accountját, displaynevet elfelejtette/nem jegyezte meg és a megadott email címe közben megszűnt, szóval ez olyan végső megoldásként itt is működhet)
Van egy másik érdekes bug: ha nincs magas szintű karakter tactical FP-ban, akkor a végén stat nélküli purple cuccot dob, ami nem is moddolható. Szóval remélem ráfeküdnek a bugfixre, nem úgy mint a SoR-nál, mikor is mint aki jól végezte dolgát szinte az egész brancs lelépet karácsonyozni....
+ eventek, lasd kaszino vagy rakghoul moka
Vagy Cartel marketből lehet majd venni hozzá vagy egyéb helyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.29. 18:21:14
Elég érdekes itt is a bugfixing :D
#54506: Igen, elég az 1 hónapos is.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Megkapok minden kieg.-et és fejlődhetek 65-ig ez csak a 2 hónapos előfizetéssel érvényesül vagy elég az 1 hónapos is?
https://www.twitch.tv/sp1gu
"Artifact items purchased from the Cartel Market no longer require Artifact Authorization."
<#nyes>#nyes>
Tomb of Freedon Nadd
Pacho:
A hajódroid-ot el tudod érni másik játékostól is, fel tudsz menni az ő hajójára (régin így volt) Csak van valaki a guildben, ismerősök között. Ha más nem , a fléeeten general chatben megkérsz valakit és ha segít neked, adsz neki valamit cserébe ( kredit, dekoráció, alapanyag, stb)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.29. 15:27:57
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Ahany instant 60-as karaktert gyartasz, mindenki kap egy egyedi szettet. Van, aki ezt kihasznalva gyartott minden classbol egy-egy karaktert, elment a hazaba, levetkozott, a cuccot berakta a bankba, torolte a karaktert es gyartott ujat, majd kezdte elolrol egeszen addig, amig minden class minden szettje meg nem lett.
Ha egy instant-60 karakterrel nem lepsz 61-es szintre, ha torlod, visszakapod a lehetoseget, csinalhatsz egy ujabb 60-ast. Ez azert kellett, hogy ha valaki - uj jatekos, aki most csoppen bele - menet kozben ebred ra, nem tetszik az adott class, legyen lehetosege valtoztatni.
A hajódon lévő vendortól tudsz kiegészítőket venni a training dummyhoz.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.10.29. 12:10:42
https://www.twitch.tv/sp1gu