Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt neked kell eldöntened, hogy milyen karaktert akarsz húzni, legyen elég annyi, hogy mint annó a Mass Effect-ekben itt is megvan a döntéseidnek a következménye, spoiler mentesen, ha pl. van valaki aki ellened áskálódik, ne adj isten meg akar ölni, és amikor konfrontációra kerül a sor te megkíméled ha van rá lehetőséged, később még az az npc visszatérhet, akár segítőként is, hálából, hogy életben hagytad.
Más:
Az fp-ken amilyen béna emberekkel találkoztam az csak az 1-ik volt ami kiakasztott, de ami a legfőképp kiverte nálam az elmúlt 2-3 napban a biztosítékot, az az, hogy ok csináljuk 25-en ugyanazt a napi / heti küldit, és vannak bizonyos célpontok, 4.0 óta ha többen ugyanazt a küldit csinálják, és összeállnak csapatba, akkor a célokat mindenki megkapja nincs már olyan hogy külön-külön számolgatja, és mindenkinek egyesével kell nyomogatni a bombákat, stb, erre vannak az ilyen kis patkányok, akik a küldetési célok közelében várakoznak mindig, megvárják amíg a cél melletti 3-4-5 ellenféllel én elkezdek harcolni, majd odarohannak, és behúzzák előlem a célpontot....
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
https://www.twitch.tv/sp1gu
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Egyszerüen elindítom és már semmi kedvem új karaktert kezdeni, a régiekkel meg a tökömnek sincs kedve grindelni, mert ha lenne is jo 1 hc kb 5-10 perc lenne ha nem 5-6-8-12-20-an csinálnánk egyszerre, arról nem is beszélve, hogy bemegy az ember fp-re és az idő 50%-ában verem az asztalt, vagy a fejemet a falba, hogy milyen idióta emberekkel rak össze, komolyan egymás után 5x megesett az, hogy egy nyamvadt boss-t nem sikerül leverni mert valaki egyszerűen felsőbbrendűnek, vagy tudom is én minek képzeli magát..., és az az 5x az csak 1 fp-n belül ezt egymás után 6-7 fp-ben megélni, hogy azért fekszik ki a csapat mert ugyan 6x elmondtuk, hogy az aoe-be nem kell beleállni, de a healer aki a 3-ik wipe után betévedt szánt szándékkal csakazért is beleáll 4x is egymás után, stb..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pénteken lejárt az előfizum szombaton már a weboldal azt írta 0 napom van hátra, de még ma is sub-ként kezel a játék, s kaptam még 500 cc-t is.<#idiota>#idiota>
Cartel coin:
Felteszel egy security key-t és az add havi 100-at illetve amit Fred is mondott, van pár achievment is ami ad CC-.
https://www.twitch.tv/sp1gu
A HK-51-nek elvették az Assassinate skilljét, ami a companion legfontosabb unique tulajdonsága volt, Doctor Lokin nem változik rakhgoullá, Temple nem használ force skilleket, szóval ez a része vérgáz. Remélem ezeket idővel kijavítják.
Más:
Miért nem lehet kikapcsolni itt az sg-n a topic stylet? Ha rányomok, hogy off, semmi sem történik.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.11.09. 11:57:48
Tomb of Freedon Nadd
(Gondolom én, hogy ezt érti.(wowból jön ez és én is nagyon hiányoltam, field respecc nem ugyan az, mindig újra osztani az utility jobb balra klikkelni, eléggé fölösleges.))
Jah és hogy válaszoljak, rendes dual talent nincs, mindig el kell menni trainerhez vagy legacyban van field respecialization.
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.11.09. 01:05:45
Különböző Packokból eshet, itt írnak róla bővebben (nem craftolható)
dual talent :
klasszikus dual talen a 3.0-vál megszűnt, nyilván lehet játszani utility pontokkal, de pl dps/healer híbrid már egy ideje emiatt nincs.
Ami talán működik az a tank discipline, de dps felszereléssel (nem próbáltam, így nem tudok nyilatkozni róla)
Ő pedig nem más, mint dobpergés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Holnap este lesz egy eventes összefoglaló.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.08. 19:07:27
Igaz nem nekem való cuccok jönnek belőlük,mindig grade 6-7-8 jön belőle.Pedig én még csak 37-es szintű vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.08. 18:10:38
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.08. 17:38:06
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.08. 17:32:06
Az lenne a kérdésem most akkor menjek vissza a flottához és modoljam fel Elara cuccait is?Vagy fölösleges?
Scout trooper armor szett van rajta.
Totál semmi napi / heti küldi nincs ott, vagy csak a flottás terminálban nincs semmi róla? Ha az előbbi az gáz mert már majdnem fullos repum volt ott, és kéne az a walker 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.07. 14:33:24
Természetesen a Hűséges előfizetők kapjanak bonuszokat, soha senki nem vitatja ezt, csak legyen már ésszerü a dolog. Milyen dolog már az hogy egy Prefered vagy Free to play játékos, 50-55 szinten ragad, mig az előfizető 65-re megy fel például.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.07. 13:53:18