Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hanem van egy új bug, mégpedig, hogy 60-as karit nem lehet kreálni, végignyomom a karaktergenerálást, írja, hogy 60-as, stb, és aztán bejön prológus szövege, s ha nyom az ember egy escape-et akkor meg a flottán találja magát egy lvl 1-es karakterrel, és a kezdő küldetés van megadva... <#conf>#conf>
Lehet ma emiatt lesz délután 2 és 4 között karbantartás.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.11.04. 06:43:03
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
#54584: Mindenkinek két swtor.exe fut játék közben, ez normális. Ha kilövöd őket vagy újraindítod a gépet, akkor el kell(ene) indulnia a játéknak.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Eddig mióta visszajöttem tolni semmi baja nem volt, de most belecsapott a lecsóba a game rendesen...
Gondoltam, hogy mivel már csak pár napom van hátra a megrendelt 60 napos subbol kreálok egy lvl 60 karaktert, sikerült is egy lvl 60 sentinelt, de miután nem igazán bírtam rávenni magam, hogy toljam kiléptem vele a karakterválasztó képernyőre, és itt kezdődtek a bajaim..., töröltem simán lvl 60 volt még alig 2-3000 xp-vel lvl 60 felett, igen ám, csakhogy a suboknak járó ingyen lvl 60 tokent nem kaptam vissza... Gondoltam ok játszunk microsoft-osat = game restart, én mekkora barom voltam... Mert azóta nem tudok belépni se a gamebe ugyanis csak a karakterválasztó képernyő előtti töltőképernyőn pörög a végtelenségig, többedszeri újraindítás után is, feladatkezelőben fut 2 db swtor exe egyik semmit nem csinál másik meg 1-2% processzor használaton ingadozik...
Bitraider ki van iktatva, a tüzfalon, vírusirtón át van engedve, javítani nem engedi magát a kis köcsögje, szóval már a hajamat tépem miért csinálja ezt, holnap 1 újratelepítést még megpróbálok, de már kivagyok tőle idegileg, lehet ismét elmegyek pár hónapos szabadságra ami swtor-t illeti...
https://www.twitch.tv/sp1gu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(Amúgy tényleg vicces/szomorú ez az autosync: Lord Tytonus legyőzéséhez eddig legalább 2 játékos kellett (meg a companionjaik), most meg egyedül is lehetséges, companion nélkül.)
Láma kérdés (bocs ha write-onlynak tűnik): az outfit designernél ha az egyes slotba beteszek egy gatyát (hogy az látszódjon, ne a statos gatya) és elcommitolom, akkor meg is jelenik az új kinézet, de a gatya az inventoryban marad, mintha csak lemásolódott volna. Így eltehetem máshova (pl bankba) is. Ennek így kell működnie vagy csak bugos?
Szerk:
Az instant 60-as karakter 60-as szinten kezd az új kieg elején. Nem csinálhatja meg a korábbi bolygók class storyját, s egyéb korlátok is vannak (pl crew skill nem választható), amiket nem ismerek pontosan, mert még nincs ilyen karakterem.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.11.03. 20:41:12
Republic:
Jedi Knight (epic!) > Trooper > Smuggler > Jedi Consular
Empire:
Sith Inqusitor > Sith Warrior > Bounty Hunter > Imperial agent
undY1ng:
Írj a supportnak, hátha visszaadják amit kitöröltél ( [email protected], írd meg melyik server, milyen karakter és konkrétan mit töröltél és nagyjából mikor.)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.03. 20:18:29
mi van story vagy copani feladatokal?
Ui.: Tomb of Freedon Nadd PVP szerveren aktív magyar guildhez csatlakoznék!
- Smuggler (jo poenok, csavarok, haverok-buli-fanta + tarsak nagyon jok)
- Jedi Knight (tipikus Kotor feeling, lassan indul a sztori na de a vege... + Kira)
- Trooper (tipikus katona sztori, karrierrol, faszkalap felettesekrol es dontesekrol, hogy koveted e vagy sem a parancsokat, kesobb pedig... + Elara)
- Consular (erdekes, vannak benne jo csavarok es sztorik, de a diplomacia nem az en stilusom + unalmas tarsak az utolsot leszamitva, aki tul keson lesz a tarsunk, szerintem - nem akarok spoilert irni)
Nekem tetszett a consular története is (ezt sokan utálták), hogy semmi sem fehér vagy fekete, mondjuk itt az a gond, hogy az első ill a 2 és 3. fejezet között mintha el lenne vágva a történet.
A csempész móka és kacagás (majdnem ) végig
Troopert nem próbáltam még.
Republic oldalon melyik kasztnak van a legjobb sztorija(esetleg egy sorrend? 😛)? Eddig a Birodalommal voltam, de megnézném a másikat is.
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Címeket meg azért nem tudsz beállítani magadnak, mert az insta 60as karival nem csináltad meg azokat a küldiket amik ezeket a címeket adják.
De szerintem érdemesebb kitolni mind a 8 karaktert, márcsak a sztori miatt is.
Koszi az infot a link+kotfe kapcsolatban.
Ami Niko-t illeti, nagyon sokan felreertettek. NEM CSAK KIZAROLAG azok kapjak meg, akik elofizettek anno nyaron, hanem ok barmikor elerhetik, akar lvl1-en is, nem kell elerni a kotfe megfelelo pontjaig ehhez. Lenyegeben Treek es HK mellett egy olyan comp, aki mar lvl1kent is hasznalhato, csak ezuttal ingyen. (es aki ugyanugy eltunik a tobbi tarssal egyutt, ha belekezdesz a kiegbe)
Leagalább is én így szoktam,azt hiszem 9-es szinten válik elérhetővé a ruha modolás,olyankor veszek a karimnak egy adapted armor szettet és utána már csak a modokat kell bele venni.
Még 1 dolog, guildtársaim tsen mondták, hogy ne csüggedjek Nico Okkar miatt, mert elvileg ha kész a 9 chapter, egy questtel meg lehet szerezni akkor is, ha nem kaptad meg a nyári subscriber akció keretein belül. Viszont többet nem mondtak el nekem a spoiler veszély miatt, így nem tudom, hogy is működik. Azt sem tudom, hogy bug-e vagy így van tervezve, csak gondoltam szólok. (Persze tudnám, ha nem az új kieg első napján adja meg magát a telefonom és maradok le, mint a borravaló...)
23-as szinten még közel sincs meg minden skilled, viszont dulfy oldalára felkerülnek a rotációk minden class minden ágához szépen lassan.
Amúgy PvP-ben 3 csoportra bontja a népet, te az elsőben vagy, azt hiszem oda 35-ös szintig tesz be, szóval mindig lesz olyan akinek több aktív/passzív képessége lesz. Emiatt is lehet gondod. Nekem csak guardianom volt, de ha jól rémlik az extra leap-et tartalmazó ág a PvP-re ajánlott (most nem érem valamiért a fenti oldalakat, így bocs, hogy csak körülírom)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.02. 20:05:21
Viszont WTF ez a referáló link. Aki aktiválta, megkapta az összes eddigi kieget is? és miután lejárt a 7 nap meg is maradt?
Mert akkor lesz egy összefoglaló féleség erről is. Holnap jön majd a hasznos oldalak/linkek ( Disciplin calculatorok, stb) gyűjteménye.
ui: az SG-s fórumon megint reszeltek valamit? Nagyon aprók lettek a betűk....
...egeszen a kovetkezo problemaig, de hat az majd a holnap problemaja, most orulni kell a ma sikerenek 😊
A het napot sose band, ha mazlid van, a kieget megkaptad es az megmarad mostantol vegig, az meg igy boven jo.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.02. 18:00:07
Amikre szükség volt: Felhasználó név, E-mail cím ( az sem volt gond, hogy ezt nem tudtam, a többi adat elegendő volt), Security Questionok amiket megadtam, Kérdezett pár karakter nevet, hogy hány karakterem van, melyik szerveren, hányas szintű, mikor léptem be vele utoljára stb. Aztán simán lecserélte az e-mail címet.
Természetesen sokszor kérte, hogy betűzzem a dolgokat, így a Kazagor által linkelt oldal nagy segítség volt. Köszönöm a segítséget mindenkinek, Kazagornak pedig kiváltképp 😊
kis fekete folt a dologban, hogy lejárt közben a referral linkes 7 nap, így egy napot tudtam használni belőle, de ez már csak egy kis apróság 😊
had ne írjam le, mit gondolok...
Olyanokat kérhetnek, hogy email cim, születési dátum, a beállitott titkos kérdés/válasz, nagyjából ezeket kérik.
Mivel ezeket nem árt betüzni, igy én előre lebetüztem és leirtam ezeket az adatokat betüzve.
Itt van ehhez a segitség: http://www.hu-uk.co.uk/content/bet%C5%B1z%C3%A9s-angolul
Neked csak azt kell elérned telefonon, hogy megváltoztassák az email cimedet.
Viszont az ügyintézés ebben az esetben is hasonló az általam leirtakkal, szóval suxxx...
Azért majd ird le, hogy mi történt az ügyintézés során.
Szóval, mondom irok a supportra a játékból. Persze arról nem tudtam amit elloptak, ezért csináltam egy free accountot. Ja, hogy free accountról belépve nem lehet ticketet irni? Kössz EA, rohadj meg.
Emailt sem lehet irni, hogy dögölnének meg.
Szóval maradt a telefonálás.
Ezen az oldalon irnak a telefonos segitségről.
http://www.swtor.com/support/helpcenter/5200#contact-form
Itt a telefonszám amit hivnod kell: 00442030141826
Szóval. Én sem vagyok egy nagy angolos, igy én is segitséget kértem.
Többször telefonáltunk, csomó adatot bekértek.
A telefonálások között napok teltek el, vártuk mi történik. Nem történt semmi.
Hiába hivatkoztunk az előző telefonálásnál megadott ticket számra, újra és újra bekértek minden adatot amit anno az accountod regisztrációjánál megadtál. A szivás továbbá az volt, hogy hiába mondta az ismerősöm a supportnak, hogy nem beszélem jól az angolt, ragaszkodtak hozzá, hogy adják át a telefont, és tőlem akarták hallani az adatokat, hehe.
A tanácsom az, hogy ha megkérsz valakit a telefonálásra, akkor az illető úgy adja elő a storyt, mintha övé lenne az account.
Annyit értünk el, hogy az accountot a bejelentés miatt bannolták, vagyis a tolvaj sem fért hozzá tovább. Ez rohadtul nem vigasztalt, mert tudtam, hogy addigra totál lerabolták a 12 karakteremet.
Majd újabb telefon, ismét egy újabb hang a telefon másik oldalán, újra megadtunk minden adatot. Viszont úgy látszik ez a srác értett is ahhoz amit csinál, mert elkérte a személyi igazolványom fénymásolatát. Beszkenneltem, elküldtem, majd újabb telefon.
Megkapta, 5 perccel rá élt az accountom (persze előtte kért egy aktiv email cimet amire átirhatja az account regisztrációt). Be tudtam lépni, azonnal megváltoztattam a jelszót.
Na itt kezdődtek az érdekességek.
Először is, a bannolásnál kinullázták a még hátralévő játékidőmet. Volt vagy 80 nap játékidőm befizetve. Na kereshettem elő a régi 2 hónapos gamecard kódjaimat, majd ezeket már a játékon belül ticketben meg tudtam irni nekik. Újabb pár nap, mire nagy nehezen minden napnyi játékidőt visszairtak. Persze azért is ment az irogatás, hogy a kiesett játékidőmet is irják jóvá.
Természetesen a karakterek le voltak csupaszitva, se ruha, se pénz, semmi. Legacy bank, bank kiüritve stb. Csoda, hogy a karaktereket nem törölték, akkor még a karakterneveimet is bukom.
Lehetett irni az újabb ticketet, hogy jó lenne, ha egy lopás előtti backupból visszaállitanák a cuccaimat. Persze ez nem ment elsőre.
Többszöri levélváltás után, nagy nehezen részletekben visszakaptam szinte mindent.
A telefon kb 3000 Ft-omba fájt.
Ha szerencséd van, akkor már az első supportos csóka érdemben tud neked segiteni, és nem fogsz ki olyan balfaszokat mint én.
Sok sikert!
Azt még nem tudom, hogy ezek ismételhetők-e hetente. Kíváncsi vagyok, hogy így hagyják, vagy javítják-e, ha hiba. Mindenesetre nem jó, ha ennyire belepiszkálnak a lezárt küldetésekbe.
Redditen olvasom, hogy állítólag jó pár küldetést kivettek a játékból. Nincs valaki, aki 4.0-ban olyan classt kezdett, amilyenje már volt, s tudna erről valamit mondani? Nar Shadaa-n találkoztam olyan korábban felvett küldetéssel, amit nem tudok végrehajtani, mert a célszemély nem interaktív, de aztán lehet, hogy ez csak bug.
Aki altozni akar, mert hianyzik par class sztorija, annak ez maga a kanaan jelenleg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.31. 14:28:02
"Greetings,
Thank you for contacting us regarding your Star Wars: The Old Republic Account.
In order to better protect your account, all Billing, Subscription and Account Security issues are dealt with via our Customer Service telephone support.
You can contact our Customer Service team over the phone for the price of a local call by calling the numbers listed below:"
A mailfiókot nem sikerült visszaszereznem, így biztos, hogy marad a telefonos dolog.
Van valakinek esetleg tapasztalata ilyen téren? melyik számot érdemes hívni? a VOIP rendszeres hívás megy? mert elviekben Skype, Viber, Google Callal megoldható. Örülnék neki, mert akkor ingyen megúsznám.
De ha sikerülne az email címedet visszaszerezni, ahogy Fred is tanácsolta, az sokat lendítene a helyzeteden.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.30. 18:05:46
Azért esetedben kicsit user error is benne van a pakliban (nincs meg se a sec key által generál serial number, olyan emal cím van/volt beállítva, amihez nem férsz hozzá plusz a jelszóreset ) Szóval a support jól járt el, azt kell sajnos mondanom, te meg ellőtted a jelszóresettel a hátsó kapus megoldást