Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Subscription Plans
You have 29 days of subscription play time remaining." <#awink>#awink>
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Amúgy ahogy azt már páran leírták, új játékosoknak nem ajánlott egyből a 60as karival kezdeni. Sok minden kimarad, sztorik, bolygók megismerése, de talán fontosabb, hogy az ilyen játékos a saját skilljeit sem fogja ismerni. Jómagam csináltam 60as karit, de csak azért, mert volt már 6 60as karim és a maradék 6 karim 59-57 között. Mivel volt ez a lehetőség, elöször egy friss karival néztem meg az új tartalmat s csak ezután indítottam el a régebbi karaktereim az új sztoriba. Biztosan csábító egy új játékosnak, hogy elkezd egy játékot és egy nap alatt max szinten lehet, de csoportos dolgokból valószínűleg ki fogják dobálni, hisz semmit nem fog tudni a saját karakteréről sem szinte, s az ilyen még nem a taktikát tanulj,a hanem kattingat a skilljein bőszen, azt sem tudva, mit csinál, mit kellene csinálnia... Ne vedd magadra, de ez a jellemző.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
https://www.twitch.tv/sp1gu
Te csináltál ilyen karaktert?
Utoljára szerkesztette: mate23, 2015.11.21. 08:04:54
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Makeben toltam, behúztam 2 csapatot, olyan 20% HP-n megálltam, amikor a 3. csoport meg rámpopolt, úgyhogy csúnya wipe lett a vége. Ha 1 csoportot húzunk be, és szépen szisztematikusan, ésszel haladunk akkor továbbra sincs semmi baj a H2 küldikkel.
Tomb of Freedon Nadd
A companion healje észrevehtően kevesebb, és ezért nehezebb is volt, de nekem ez a reális, így van benne egy kis kihívás, nerf előtt csukott szemmel mentem rajta végig.
Alderaan összes heroic mission (soloban) együttesen: kb. 45 perc, lvl 34-re visszanerfelve a compi healje 100-500 között váltakozik (lvl 10-es influence), ennek ellenére 95%-ban simán lement mindegyik, egyedül a régi 4-es heroic - ami a duzzasztógátnál játszódik - bonus boss volt az, ahol heroic moment+unity+összes defense skill kellett, mert amikor 50%-ra ért a boss, akkor visszapoppolt mellette 2 strong + 3 sima mob.
Lvl 55 marksman sniper (156-os gear):
Belsavis összes heroic mission (soloban) együtt: kb. 1 óra, a compi healje (lvl 10-es influence) ismét csak kevéske, itt is egyedül egy régi 4-es heroicnál voltak izgalmas pillanatok, de wipe nélkül lement.
Lvl 51 serenity shadow (146-os gear):
Hoth összes Hoth heroic mission kb. másfél óra (companion influence lvl 8), itt már kellett trükközni sokszor, de wipe nélkül lement mindegyik.
Szerintem a low lvl heroic missionok azért teljesíthetőek, valószínűleg az új KOTFE content a nagy sírások oka, dea Star Fortresst nem próbáltam, mert egy 65-ösöm van, és amcsi szerveren, de ott úgy lagoltam tegnap, hogy minden játszhatatlan volt. (Mondjuk azt sem, hogy mondjuk lvl 25+ influencenél mennyivel jobb a companion.)
Tehát összességében látványos és komoly nerf, de azt azért nem mondanám egyelőre, hogy teljesen szétvágja a napi contentet.
Majd ma megpróbálok egy két GSI heroicot, meg Black Hole-t stb.
Tomb of Freedon Nadd
Kira volt a comp, healer módban, 26-s influence.
Kiváncsi vagyok magasabb szinten mi ahelyzet, majd jelentek arról is. Gyanítom egyébként, hogy gear+skill azért itt is számít. Pár évnyi wow múlt+rotáció+szakítás+aoe-ből kiállás azért jelentősen megkönnyíti az ember életét<#awink>#awink>
Serevin volt nehéz, ott csak én maradtam életben, éppen csak le tudtuk verni
Treekre nem panaszkodnak a guildben, majd kipróbálom én is H2 sólozást, a patch után csak a Czerka Heroic drooidot öltem le
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.18. 15:46:12
Elvileg a 4.0.3-ra igíérik a defenzív stat/armor változásokat, de többen azt állítják a fórumokon, hogy az armor javítás már életbe lépett.
Az a sok tank mód miért kellett? 1 tank, 1 dps, a két comp heal módban sokkal életképesebbnek tűnik, mobokon is és bosson is.
Powertech: Jet charge szerencsére már alacsonyabb szinten is megtanulható (22 ha jól rémlik)
Treek: 11/50-es szinten is egész jó, viszont az armor/defenzív stat bug még mindig itt van, 4.0.3-ra ígérik a javítást
Egy f2p juggernauttal lenyomtuk a Battle of Ilum-ot tactical módban, én tank módban, ő tank módban , Vette szintén tank módban egyedül Treek volt heal módban. Nem mondom, hogy nem voltak meleg pillanatok, de a companion heal még mindig jó (elég sok presence volt bónuszban nálam)
Viszont amiért elmehet a BW a fenébe:
Ilum: napi küldetés nincs többé (csak most tűnt fel)
GTN-en "picit" elszálltak az árak
A Tactical módon kicsit még reszelhetnének
Illetve megint visszajött a FP bug, hogy hiába kezdenénk együtt élőről, nem engedi így a False Emperor csak soló módban volt meg.( így meg 2+2 comp +2 droid eléggé trolol volt)
Nerf:
Alacsony szinten, főleg akinek legacy-ből nincs sok presence ill alacsony influencénl gyilkos amit a BW levágott balance címszó alatt, magasabb szinten alig lehet észrevenni.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.18. 14:55:36
Plussz a tank nagyobb aggrót generált, és javítva lett az a nagyon idegesítő bug, hogy összerántja a közelben álló összes mobot, köztük a nem harcban lévőket is.
Utoljára szerkesztette: oz, 2015.11.18. 14:45:16
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Mindegy, ha hazamentem megnézem mi lett a helyzet, mert ellentétes véleményeket olvasni, van, aki rinyál, de van, aki azt írja, hogy nem sok változott.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.11.18. 09:39:57
Tomb of Freedon Nadd
lvl 65 toon - Xalek lvl 10 influence:
(heal)Soothe: 10214, patched: 2654-4109
(heal)Mending: 3850, patched: 4977
(heal)Enlivening Force: 14871, Patched: 3413
(dps)Pummel: 8312-8494, patched: 5905-6088
(dps)Finishing Strike: 15502-15842, patched: 11015-11354
(dps)Ground Quake: 3665-3745, patched: 2603-2683
lvl 65 toon - Xalek lvl 38 influence:
Soothe: 11787, patched: 3277-4741
mending: 4445, patched: 5908
enlivening force: 17160, Patched: 4051
Pummel: 11105-11132, patched: 7338 - 7365
Finishing Strike: 20711-20762, patched: 13687-13738
ground quake : 4898-4910, patched: 3236-3248
Ez nagyon brutális nerf lett, nyilván túl erősek voltak a compok, de eleve faszért kellett így játékba engedni őket? Az emberek hozzászoktak a "godmode"-hoz, most meg azzal vannak tele a fórumok, hogy hányan fogják törölni a sub-ot. Úgy tűnik BW tényleg ellensége a pénznek....
Nem tudom, hogy megy most Ákosnál, régebben sokszor vásároltam nála és akkor átutalással ment a történet...
elég sok embertől kapok e-mailt, hogy tudok-e megbízható eladót 60 napos gamecardra. Olyan kellene, amit sima banki utalással lehetnefizetni, mivel paypal és társaitól sokan ódzkodnak/nem ismerik/satöbbi.
Szóval, van-e olyan megbízható forrás, akitől lehet ilyen gamecardot venni és natúr utalással ( esetleg banki befizetéssel) lehet rendezni az anyagiakat?