Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wardrobe van, outfit designernek hívják. Ha van egy ruhadarabod pl, azt beteszed az egyik ilyen slotban, majd kiveszed és átadhatod a companionnak pl. A skinje mindaddig a slotban marad amíg mást nem teszel oda.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Egész sok időt lehet vele elbabrálni, viszont ha nincs csapatmunka akkor nehéz érvényesülni
illetve a strike fighter és a scout hajók is jók megfelelő kezekben.
Although:
Csak röviden: egyre inkább casual barát lett minden, az embereknek nincs kedve/ideje/stb komolyabban belemélyedni a dolgokba. Változik a világ.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
https://www.twitch.tv/sp1gu
Most meg azt látom, amit írtok, itt minden megismétlődik. Mondjuk tudtam ezért is léptem le.
Hihetetlen visszanézve az éveket. RP szerver AOC nem voltunk rosszak sőt létszámhoz képest. De a fő szerver a Crom volt.
Voltak magyarok is. A fekete sereg. Néha néztem amit írnak. Volt viszonyítás. Nálunk is volt elit és ők magyaráztak is, nem lenéztek.
Ott talán nem így volt. De a sereg ismert volt. A legjobb 20 egyike. Most visszanézve mintha kísértetet látnék. Takakura volt a vezetőjük, nem sokat tudok de pár hónapja vagy egy éve meghalt, fiatal volt. Mindig néztem amit csinálnak, Kasuka, Mucsi, stb nem volt kérdés söpörtek HM-be is mikor én normálba is szenvedtem, de sose jutott eszembe nyavalyogni. Tudtam, azért jók mert időt ölnek bele és tanulnak, és a fejüket használják. Ezen múlik minden. Persze mi nevetgéltünk egymáson, jó mókának fogtuk fel. Sajna a tömeg nem ilyen.
De nem engedi használni,magasabb az Archeology skillem mint ami kellene hozzá.Ha rá kattintok azt írja insufficient skill level.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.13. 19:17:49
Állati jól jön xp,de sajna most meg hiába jelentkezek nem hív be semmi,se pvp se pve se gsf.<#szomoru1>#szomoru1>
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És az xp boost is jó,de úgy tudtam,hogy ha nekem van sub tuti kicsesznek velem és nem lesz időm.Mert valami közbejön.<#sir>#sir>
Este remélem pár órát fel tudok szabadulni,hátha elviszik addig GTN-ről a vackomat,legolcsóbbra tettem fel.
😊
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.12. 08:09:26
Kicsit olyan affliction warlock feelingje van, ami már alapból jó 😊
Utoljára szerkesztette: SoulMonkey, 2015.11.12. 06:49:50
Egyébkánt igazad van xp-vel,Előfizetősként rohadtul jön.Mentem egy taktikai vackot két szintet lépett a karim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 06:40:14
Szóval köszi de most 3 hónapig nem tudom kihasználni az ajánlatodat.Viszont kaptam 1 hét subot,felraktam piacra 28 bonty contractot,hátha megveszik és az árából vehetek +kari slotot.
A Stlye off megint nem megy.Ezért is nem olvastam eddig vissza hsz-eket.
Csak a sageről tudom (és az is csak néhány nagyon nehéz boss fighton), hogy könnyebben meghal, mert az a bizonyos néhány boss akkorákat üt, hogy a sage néha egy ütésbe meghal (ha full hp-n van akkor talán nem, de nem lehet mindenkit folyamatosan full hp-n tartani). Szóval ez az a bizonyos 1%, amikor a classtól is függ, hogy meghalsz-e.
De a legfontosabb, hogy olyan karival játsszál, ami tetszik, szóval, ha a guardian jobban bejön, akkor csak azért, mert a másiknak több hasznos skillje van/vagy több dps-t lehet vele csinálni ne válaszd.
Gunslinger nem jött be, amúgy is mindenképp fénykardos kasztot akarok.
Kijelölt részen elküldöd neki a linket(neked ott lesz 1), arra ő rányom kiírja majd neki, hogy ez a Te refer linked, akarja-e, leokézi és ha már volt 1x előfizető akkor megkapja a 7napot+a cuccokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Btw a mount miatt már megéri, mindig max speeddel(1es speeder lvl-es is!) megy és nehezen ütnek le róla.
A CM "nyavajgásnak" meg annyi a lényege, hogy folyamatosan szűkítik a rendelkezésedre álló itemek listáját (ami dropból és craftingból, meg pvp-ből jön), hogy mindent a CM-en vásárolj meg.
Mivel a CM-nek hosszú távon nem lesz konkurenciája (és a dropból/craftból/pvpből szerezhető cuccok undorítóan néznek már most ki) ezért rá leszel szorítva, hogy a szeretett karakteredre a CM-ből vásárolj. (Persze alternatívaként még ott a GTN, de a 4.0 óta nagyon felment mindennek az ára a szinte minden szerveren, párhuzamosan azzal, hogy a creditdrop mennyiségét a felére csökkentették.)
Mondom ezt úgy, hogy 3 év alatt összesen talán ha 3000 CC-t költöttem el ott. (Nagyrészt karakter transzferekre.)
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
4.000 Ft-ért előfizetsz egy hónapra, amivel minden eddigi kieget megkapsz (igen, a legújabbat is) és kapsz plusz 2 character slotot (és egy ingyen lvl 60as karit). Ezek után már hipp-hopp össze lehet gyűjteni ingame pénzt és megvenni a Togruta unlockot GTN-ről. És ennyi. Kérlek gondolkozzatok, mielőtt mennétek a Cartel Marketbe összevásárolni minden hülyeséget. Azt még megértem (bár azt is nehezen), hogy egy előfizető vásárol Cartel Marketből, de az aki előfizetésre sajnálja a pénzt, de Cartel Marketből vásárol azt már képtelen vagyok.
Tehát a lényeg, ha csak egyedül fogsz játszani és story mode operationokra mész, arra mindhárom class jó (story mode-nál nem nézek, hogy ki melee és ki ranged). Azonban, ha guildbe szeretnél játszani, hard és/vagy nightmare mode-ot akkor én inkább a shadow-t vagy a guardiant javasolnám, mert jobb túlélő skilljei vannak mindkettőnek, mint a sagenek. Dps-ben mindkét class jó, én személy szerint a guardiannal jobban szeretek játszani.
Viszont, ha csak dpselni akarsz, akkor a helyedben megfontolnám a gunslinger és sentinel classokat. Mindkettő class-szal csak dpselni lehet és mindkettővel nagyon komoly dps-t lehet csinálni és a védekező skilljeik is jók.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.11.11. 08:37:43
A Republic oldal mellett döntöttem, de (ahogy másnak is ahogy olvasom) egyszerűen képtelen vagyok 3 kaszt között dönteni. Szívvel-lélekkel játszom, és csak egy karaktert akarok. Jedi sage, jedi shadow vagy jedi guardian. Mindhárom kasztot kipróbáltam, mindhárom nagyon tetszik. Endgame PvE lenne a cél és kizárlólag DPS szerep (operation-ök), erre kell a karakterem. Mindháromnak van előnye, hátránya, tudom jól. De biztos tudtok tanácsot adni, melyik válik be jobban az általam játszani akart tartalomra.
Amit én látok eddig, illetve amit érzek velük kapcsolatban:
Jedi sage
Előnyök:
Egyszerűbb az élet és a harc vele, mert ranged, Elég jó DPS-t tol, van neki pajzs, self heal. Ranged lévén gondolom OP-ra szívesebben viszik mint egy melee kasztot.
Hátrányok:
Light armor, és nekem kissé unalmas hogy állok és castolom a spelleket. Persze van ahol mozogni kell, de valahogy nem elég dinamikus. Ettől eltekintve nagyon jó élményt nyújt mozgósabb, taktikusabb harcoknál.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jedi shadow:
Előnyök:
Nagyon jó DPS-t tol, jók az animációi és stealth. És ez itt a lényeg, megúszom a wipe-okat vele. Azt nem tudom, OP-on mennyire lehet vele eltűnni ha nagy a baj. Dinamikus játékélményt nyújt.
Hátrányok:
Melee létére light armor, gondolom nem kicsit sérülékeny. Szívesen viszik OP-ra? Emellett a rotációja nem olyan egyszerű.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jedi guardian:
Előnyök:
Jó DPS, heavy armor, szintén dinamikus mert melee. Az a skillje amikor felemeli az ellenfelét (Force Statis talán) pedig egyszerűen badass 😊
Hátrányok:
Melee, nem tudom mennyire szeretnek egy alapból tankolásra kitalált kasztot vinni OP-ra. Melee létére nincs olyan briliáns menekülő / túlélő skillje mint a shadownak az eltűnés.
Szóval a lényeg, egy olyan endgame PvE karaktert keresek (a három közül), ami viszonylag jó DPS (nem kell top-nak lennie), De ami a legfontosabb és minden felül áll, hogy nagyon jó legyen a túlélőképessége OP-on főleg.
Nem azt kérem hogy döntsetek helyettem, csak írjatok legyetek szívesek véleményt, melyik kaszt felene meg jobban az imént írt elvárásoknak OP környezetben, mert ott nem voltam még, és csak egy karaktert akarok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: SoulMonkey, 2015.11.11. 02:02:43
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.10. 17:45:58
Egy Togruta Jedi Sage nem lenne rossz,viszont 665 cc-m van,ami elég a Togruta fajra de nincs több kari slotom,GTN-en a kari slot elérhetetlenül drága,de lehet karácsonyra meglepem magam pár ezer CC-vel.<#whatever>#whatever>
Tavaly is az volt a karácsonyi ajándékom.
Ami nagyon hiányzik, azok az új raidek/fpk.
Flashpointok: Eddig is sok volt a fogalmatlan, csak nem tűnt fel, mert ritkán hívott be. A kuaton pedig abszolút látszott, hogy kinek nincs fogalma az alapokról, csak ott nem igazán volt ezzel probléma, legfeljebb a végén volt 1-2 wipe. De normál instákhoz mindig ki kellett fogni egy jó tankot (vagy egy jó dps-t, ha tankkal mentél), és egy olyan healert, aki nem dpsnek képzelte magát. Egyébként szívás volt. Most a taktikai fp-k gyors behívás miatt feltűnőbb a kezdő játékos. Türelem a tanításukhoz pedig nincs, megy a noobozás meg az anyázás (külön mókás néha nézni, amikor az a játékos noobozza a többieket (és lép ki anyázva), aki miatt történt a wipe). A bugos itemloot az meg bug, majd javítják. Megoldás: guild, vagy nagy friend lista. Az elején érdemes ellenőrizni az achievementeket, és rákérdezni a hiányosságokra, és már az elején lépni, ha úgy szükséges.
Heroic questek: ha ilyen tápos vagy, hogy a comp egyedül letolja, akkor minek neked használható item? Nem mindegy? a CM-es cuccokhoz képest kinézetre szinte mindegyik rosszabb volt egyébként is.
Crafting: Eddig sem volt sok értelme a low level craftnak (barrel/hilt megkönnyíti az életet, de az sem létkérdés), a high level pedig drága volt mindig is. Bár nem értem, hogy egy alig játszó, nem raidelőnek minek kell top gear?
PVP: Ez valóban mókás, sokkal több a PVE cuccos mókus, de remélhetőleg ezek kikopnak egy idő után. Ugyanakkor az alap problémák eddig is megvoltak (premade kontra pug, rossz bracket felosztás, fogalmatlanok).
A Cartel Marketes nyavajgást meg nem nagyon értem. Senki nem kényszeríti rá a játékost, hogy vegyen CC-t. Ha meg a legmenőbb, legtáposabb cucc kell, akkor játsz, menj opsokra, vagy fizess. El kell fogadni, hogy egy havonta néhány órára benéző, nem raidelő, guildben nem lévő magányos farkas nem fog tudni olyan dolgokat megengedni magának, mint egy sokat játszó, guildben lévő másik. Ezért nem érdemes a Cartel Marketet, meg másokat hibáztatni.
A sima tacticalon meg nem szabadna megfeküdnie senkinek. Minden Boss fight tele van kolto stationnel, simán letolható 4 dps-sel is. Direkt arra lett kitalálva. Nem kell sokat várni, hogy legyen elég healer vagy tank, hanem ha van 4 ember, már mehetnek is. Szerintem ezzel semmi gond nincs.
Amit még itt szeretnék hozzátenni az az, hogy érdemes elmagyarázni az embereknek, hogy mit is kellene itt csinálni? Én mindig megkérdezem, hogy ki csinálja először az adott fpt? Ha van ilyen, akkor elmondom, hogy fasza, csak a bossokra ne ugráljon rá rögtön és majd elmondom, hogy mit kell csinálni. Van ugyan pár hülye, akinek magyarázhatsz, de a többség hallgat a szép szóra és nem szokott gond lenni.
Szerintem meg izgalmasabb is így, mint anno amikor fél kézzel, oda sem figyelve pörgettünk végig minden hm fpt is vagy nim operationt.
PvP: olyan amilyen. Az nem a játékos hibája, hogy adott companion csak úgy szerezhető meg, ha x meccset játszol. Amúgy meg oda-vissza alapon megy a dolog és lehet szépeket nyerni és bukni is. Nem vagyok egy nagy pvp huszár, de azért megyek pár kört minden nap amikor játszom.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.10. 16:00:39