Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alderaan összes heroic mission (soloban) együttesen: kb. 45 perc, lvl 34-re visszanerfelve a compi healje 100-500 között váltakozik (lvl 10-es influence), ennek ellenére 95%-ban simán lement mindegyik, egyedül a régi 4-es heroic - ami a duzzasztógátnál játszódik - bonus boss volt az, ahol heroic moment+unity+összes defense skill kellett, mert amikor 50%-ra ért a boss, akkor visszapoppolt mellette 2 strong + 3 sima mob.
Lvl 55 marksman sniper (156-os gear):
Belsavis összes heroic mission (soloban) együtt: kb. 1 óra, a compi healje (lvl 10-es influence) ismét csak kevéske, itt is egyedül egy régi 4-es heroicnál voltak izgalmas pillanatok, de wipe nélkül lement.
Lvl 51 serenity shadow (146-os gear):
Hoth összes Hoth heroic mission kb. másfél óra (companion influence lvl 8), itt már kellett trükközni sokszor, de wipe nélkül lement mindegyik.
Szerintem a low lvl heroic missionok azért teljesíthetőek, valószínűleg az új KOTFE content a nagy sírások oka, dea Star Fortresst nem próbáltam, mert egy 65-ösöm van, és amcsi szerveren, de ott úgy lagoltam tegnap, hogy minden játszhatatlan volt. (Mondjuk azt sem, hogy mondjuk lvl 25+ influencenél mennyivel jobb a companion.)
Tehát összességében látványos és komoly nerf, de azt azért nem mondanám egyelőre, hogy teljesen szétvágja a napi contentet.
Majd ma megpróbálok egy két GSI heroicot, meg Black Hole-t stb.
Tomb of Freedon Nadd
Kira volt a comp, healer módban, 26-s influence.
Kiváncsi vagyok magasabb szinten mi ahelyzet, majd jelentek arról is. Gyanítom egyébként, hogy gear+skill azért itt is számít. Pár évnyi wow múlt+rotáció+szakítás+aoe-ből kiállás azért jelentősen megkönnyíti az ember életét<#awink>#awink>
Serevin volt nehéz, ott csak én maradtam életben, éppen csak le tudtuk verni
Treekre nem panaszkodnak a guildben, majd kipróbálom én is H2 sólozást, a patch után csak a Czerka Heroic drooidot öltem le
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.18. 15:46:12
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Elvileg a 4.0.3-ra igíérik a defenzív stat/armor változásokat, de többen azt állítják a fórumokon, hogy az armor javítás már életbe lépett.
Az a sok tank mód miért kellett? 1 tank, 1 dps, a két comp heal módban sokkal életképesebbnek tűnik, mobokon is és bosson is.
Powertech: Jet charge szerencsére már alacsonyabb szinten is megtanulható (22 ha jól rémlik)
Treek: 11/50-es szinten is egész jó, viszont az armor/defenzív stat bug még mindig itt van, 4.0.3-ra ígérik a javítást
Egy f2p juggernauttal lenyomtuk a Battle of Ilum-ot tactical módban, én tank módban, ő tank módban , Vette szintén tank módban egyedül Treek volt heal módban. Nem mondom, hogy nem voltak meleg pillanatok, de a companion heal még mindig jó (elég sok presence volt bónuszban nálam)
Viszont amiért elmehet a BW a fenébe:
Ilum: napi küldetés nincs többé (csak most tűnt fel)
GTN-en "picit" elszálltak az árak
A Tactical módon kicsit még reszelhetnének
Illetve megint visszajött a FP bug, hogy hiába kezdenénk együtt élőről, nem engedi így a False Emperor csak soló módban volt meg.( így meg 2+2 comp +2 droid eléggé trolol volt)
Nerf:
Alacsony szinten, főleg akinek legacy-ből nincs sok presence ill alacsony influencénl gyilkos amit a BW levágott balance címszó alatt, magasabb szinten alig lehet észrevenni.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.18. 14:55:36
Plussz a tank nagyobb aggrót generált, és javítva lett az a nagyon idegesítő bug, hogy összerántja a közelben álló összes mobot, köztük a nem harcban lévőket is.
Utoljára szerkesztette: oz, 2015.11.18. 14:45:16
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindegy, ha hazamentem megnézem mi lett a helyzet, mert ellentétes véleményeket olvasni, van, aki rinyál, de van, aki azt írja, hogy nem sok változott.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.11.18. 09:39:57
Tomb of Freedon Nadd
lvl 65 toon - Xalek lvl 10 influence:
(heal)Soothe: 10214, patched: 2654-4109
(heal)Mending: 3850, patched: 4977
(heal)Enlivening Force: 14871, Patched: 3413
(dps)Pummel: 8312-8494, patched: 5905-6088
(dps)Finishing Strike: 15502-15842, patched: 11015-11354
(dps)Ground Quake: 3665-3745, patched: 2603-2683
lvl 65 toon - Xalek lvl 38 influence:
Soothe: 11787, patched: 3277-4741
mending: 4445, patched: 5908
enlivening force: 17160, Patched: 4051
Pummel: 11105-11132, patched: 7338 - 7365
Finishing Strike: 20711-20762, patched: 13687-13738
ground quake : 4898-4910, patched: 3236-3248
Ez nagyon brutális nerf lett, nyilván túl erősek voltak a compok, de eleve faszért kellett így játékba engedni őket? Az emberek hozzászoktak a "godmode"-hoz, most meg azzal vannak tele a fórumok, hogy hányan fogják törölni a sub-ot. Úgy tűnik BW tényleg ellensége a pénznek....
Nem tudom, hogy megy most Ákosnál, régebben sokszor vásároltam nála és akkor átutalással ment a történet...
elég sok embertől kapok e-mailt, hogy tudok-e megbízható eladót 60 napos gamecardra. Olyan kellene, amit sima banki utalással lehetnefizetni, mivel paypal és társaitól sokan ódzkodnak/nem ismerik/satöbbi.
Szóval, van-e olyan megbízható forrás, akitől lehet ilyen gamecardot venni és natúr utalással ( esetleg banki befizetéssel) lehet rendezni az anyagiakat?
https://www.twitch.tv/sp1gu
4.0.2 mined infó:
-Healing output from all companions has been significantly reduced. Probably 50% reduction
-ellenben Treek kap egy kis buffott
Kb 2-3 éve volt guardian tankom, így az valamennyire ismerős. shadow/assassin karakterem sosem volt, de a main storykat már nagyjából kivittem, így lehet egyelőre hanyagolnám ezeket.
Szóval a guardian/juggernaut életképes -e? illetve szintezésnél mennyire működik a Tank stance/DPS gear "hybrid"?
Tud valaki segíteni abban, hogy a statokat meddig érdemes húzni?
Konkrétan egy assa commando stat érdekelne.
Acc-t húzom most elsődlegesen, csak azt nem tudom, meddig érdemes.
Köszönöm.
Tud valaki segíteni abban, hogy a statokat meddig érdemes húzni?
Konkrétan egy assa commando stat érdekelne.
Acc-t húzom most elsődlegesen, csak azt nem tudom, meddig érdemes.
Köszönöm.
Amúgy mennyi játékos van most? Gondolok én itt a pve részére. Lehet találni raid képes guildeket?
Wardrobe van, outfit designernek hívják. Ha van egy ruhadarabod pl, azt beteszed az egyik ilyen slotban, majd kiveszed és átadhatod a companionnak pl. A skinje mindaddig a slotban marad amíg mást nem teszel oda.
Egész sok időt lehet vele elbabrálni, viszont ha nincs csapatmunka akkor nehéz érvényesülni
illetve a strike fighter és a scout hajók is jók megfelelő kezekben.
Although:
Csak röviden: egyre inkább casual barát lett minden, az embereknek nincs kedve/ideje/stb komolyabban belemélyedni a dolgokba. Változik a világ.