Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ők valami gumikarkötőt adtak hozzám, ha jól tévedek.....
De érdemes átforgatni a dobozt, néha beragasztják alulra ezeket.

lol, ez a launcher....
Na most sikerült egy bénát húzni , hogy anyázhat most az, aki a storyban ennél a résznél tart.....
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.02. 22:07:01

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Hát ha 576-ból van a játék akkor bizony előfordulhat hogy nem lesz benne semmi.<#vigyor5>

elvileg a dobozban lenni kellett egy papírdarabnak benne a kóddal, azt kell beírni valahova ( részleteket passzolom, ill terjengtek olyan pletykák, hogy tömegesen lopták ki ezeket a kódokat....)

A companion kérdést is kétesélyes, de most van/lesz plusz tartalom is hozzá. Szóval ha lesz is, én október/november előtt nem várnám
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.02. 21:45:01

Akad itt valaki esetleg, aki rendelkezik Battlefront dobozos PC verzióval? elviekben jár hozzá SWTOR ingame item...tauntaun mount és thermal set. Viszont én sehol nem találtam sehol kódot, sem ingame mail nem jött, pedig már egy ideje battlefrontozok, szóval az accomon aktiválva van a pc-s változat...

a másik, a bizonyos valaki akit akkor kapunk meg compként, ha január 11-én subok vagyunk, azt a későbbiekben aktivált subért is megkapjuk? Kb olyasmire gondolok, mint Nico Okkar előfizetői jutalom, nekik instant meg lesz, másnak viszont questelni kell hozzá.

Edit: Próbálok rébuszokban beszélni, hogy ne lőjek le semmi poént, erre belogolok és kiírják az arcomba...ülj le Bio, egyes! 😄
Utoljára szerkesztette: bekasybalazs, 2015.12.02. 21:28:48
Hát sith inkvizítorból nekem a villámlós sorci jött be,nagyon hangulatos.

Terawatt
Vegyesen akarok melee és force user lenni. Kevésbé fog ácsorgósnak tűnni. Valszeg az lesz, hogy hatreddel közelre megyek pofozkodni.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Van a Sorci az sokkal jobb móka,én villám sorcit húztam,de irtó jó volt.Piszkosul jó sebzést tol.Van egy tank assa és egy hatred is.<#vigyor>
Jah nem is mert a másik egy sith sorci madness ágon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.02. 20:33:59

A Hatred az DoT pakolgatós, életerőlopós móka, plusz van proc amire ügyelni kell. Én nem ismerem, de elvileg mindegyik spec jó szintezni.

Terawatt
Hatred vonal mire erősít? Én is női karaktert kezdtem egyébként, most vertem agyon a Sith fószer tanítványait.

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem ezzel sokkal inkább merek majd jól beszólni az npc-nek mint egy mék láv nát vór-os karakterrel. <#kuss>

az inkvizitor mindkét AC-je villámos, lévén nagyon sok az alapskillje ( shock, jolt, force lightning, stb)
Amúgy én marha módra totál tükörklasszban nyomtam a consularal, mindkettő healer....

Fred:
Én az inkvizítornál ha nem cseréltem a férfi/nő között az elején min 4x, akkor egyszer sem.
A többi klasznál nem volt nehéz (knight/smuggler/consular alapból férfi és az is marad, a fejvadásznál a férfit hamar eldobtam, de a női hang ott bejött)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.02. 20:04:18

PiszkosFred
En is a sorci female "hangba" szerettem bele eloszor. Furcsa volt, es talan mesterkeltnek is hatott eleinte, de aztan megszoktam, sot, nagyon megtetszett a szinkron szineszno jateka. Aztan kiderult, a sztori is kurva jo, az ahonnan indul es ami lett belole vegpontok kozotti amokfutas 😊

Probaltam LS verziot is, de a vege mindig dark lett, vagy egy sotetebb neutral 😊 De lehet nekiesek meg egyszer utoljara egy pure LS assanak, miert ne...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.02. 20:02:43

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Terawatt
Már esett volna le az állam. Nevem után nagyon vonzó a lightning-os advanced class, de a dupla lajzerkardot nagyon szerettem a sagenél. 30as szomt környéként viszont egy kezemen meg tudom számolni hányszor használtam a láthatatlanságot...ami egy kicsit kiábrándító. Elég későn is kapod meg a hátnaszúrós abilityt.

nincs: mindegy, hogy sorcerer,vagy assassin (nyilván játékmechanikában van eltérés)

Terawatt
<#hehe> Van eltérés az advanced classok között is sztoriban?

De lehetőleg LS-t, az kihagyhatatlan, mikor bambán néznek, hogy nem rendezel tömegmészárlást 😄 (különös a jedik, nagyon jó jelenetek, mikor lefagy náluk a softver.. )
plusz a női szinkron egész jó, egy párbeszéden belül képes hozni az "anyuci pici lánya" és az " arrogáns ribanc" hanghordozást <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.02. 19:46:09

Terawatt
Annyira ajánlod már egy pár hozzászólás óta a sorcit, csinálok is egyet. <#smile>

Fallen Empire: új fejezet, előfizetői jutalmak és pár apróság
enyhén spoileres azoknak, akik még nem vitték végig a Fallen Empire első 9 fejezetét

Igen, pont arra gondoltam, amiről azt gondoltad, hogy én azt gondolom. 😄DDD

Spoiler nélkül lehetetlen kifejteni.
PiszkosFred
Nezd, a jatek megvar. Mind a 8 classt erdemes vegigjatszani, mert nagyon jok a sztorik. Ha ket ev alatt, akkor ket ev alatt, addig csak nem lovik tan le a szervereket 😊 Ha nem tetszik a sage, akkor parkoltasd le valahol, es kezdj egy uj classt. Nincs ertelme vegigszenvedni csak azert, mert azt kezdted el, mert kozben lehet elmegy a kedved az egesztol.

Egyebkent jol belevalasztottal, mert a consular es a trooper sztori az, ami talan a tobbihez kepest kisse egyszerubb, monotonabb es urambocsa, unalmasabb, legalabbis szamomra, igaz, masok meg imadjak - embere valogatja. De persze nem csoda, hogy picit lassabb a dolog, hiszen egy katonatol es egy beket akaro diplomatatol nem varhatunk annyi szarkavarast es csavart (vannak azert itt is), mint egy jamesbond szeru ugynoktol, egy nagyvilago csempesztol, vagy egy ontorvenyu fejvadasztol. A sajat oldalt mindenek ele helyezo sith harcosrol es a jedi lovagrol nem is beszelve. A sith sorcit meg az orok kedvenc, ott a sztori es a valasztasi lehetosegek mellett meg az NPC-k is jok, foleg a chapter 2-3 kornyeken vannak nagyon jo pillanatok.

Instant 60-ast szerintem felejtsd el, majd a legvegen ellovod, amikor lesz konkret elkepzelesed, hogy mit akarsz, de a sztorit mar nem akarod ujra vegigcsinalni 1-50 kozott. Az 1-50 kozotti class tortenetek (chapter 1-3) tobbet ernek, mint a jatek 50-65 kozotti resze osszesen, makebbel, revannal, fallen empirevel.

Terawatt
Mostmár jobban rá fogok hasalni a játékra, már amennyire az időm engedi és áprilisra talán meg fogom érteni. 😄

Nagyon gondolkodok egy imperialos karakteren, mert a sage sztori kicsit lapos kezd lenni ezzel a rakghoul fertőzéses vonallal. A lőfegyveres karaktereknél meg nem tudom miért zavar az, hogy követi az enemyt, amikor fantasy mmo-kban meg a nyílvessző teszi ugyanezt. <#nemtudom><#nevetes1>

Ez az instant lvl 60 karakter is csábító, de az, hogy kimaradok az előtte lévő történeteiből eltántorító.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.02. 15:02:32

PiszkosFred
Hat, ha arra gondol amire gondolom, hogy gondol (egy bizonyos szemellyel es annak sorsaval kapcsolatban), akkor spoiler nelkul nehez lesz 😊

Terawatt
És lehetőleg spoiler nélkül pls, mert engem is érdekel 😄

PiszkosFred
Mire gondolsz?

Szóval, előnyt és plusz pénzt kovácsoltak abból, hogy vétettek egy hatalmas hibát a történet során...ez annyira az EA-re vall. Kétlem, hogy ha nincs ez a sok negatív utóhang akkor is meglépték volna ezt...
Terawatt
Sokan szeretik gyűjtögetni az ilyesmit és elmúltak 13. <#gonosz1>

Szerk.: sütit a ninjának. Új vagyok, de igazat adok neki
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.02. 09:38:22

KeyboardNinja írt egy nagyon jó kommentet a streammel kapcsolatban.

Komment

Tomb of Freedon Nadd

Jah, Én csak az értelmesebb eseményekre fókuszáltam.<#awink>
Az ilyen kis bisz-basz petek, meg hasonlók soha nem hoztak lázba, elmúltam már 13....
+ 4. évfordulós jutalmak, life day event, dupla xp-s hét, chapter 10, stb.
Illetve ez főleg azoknak szól, akik nem fórumozni, nem olvassák dulffy-t, stb

Ha január 11-én előfizető vagy, akkor február 11-én megkapod HK-55-t. Ugyanekkor jelenik meg a Chapter 10 is.
Ha január 11-től augusztus 11-ig folyamatosan előfizető vagy, akkor pedig kapsz egy bónusz chaptert, amiben HK-55-t irányíthatod.
Ennyi.
valamikor du/este felé lesz magyarul is infó róla.

Terawatt

Terawatt

Makeb történetében az volt a jó, hogy teljesen eltért a köztársaság és a birodalom oldalán. Az újrajátszás szempontjából is jobb volt (a 8 eltérő karakter által biztosított lehetőség után már ez is erős szűkítés). Revan gyakorlatilag 1 sztori volnal, a KotFE szintén, ott legfeljebb a light/dark döntési különbségek okoznak eltéréseket, de azok sem hatnak ki (eddig) relevánsan a történetre.

Nekem kicsit lapos.Asszem a sage karim volt a második karim,csak a sztori nem nagyon kötött le.

Terawatt
Hype is real. Sage story-t nyomom és eddig nem rossz. 😊

PiszkosFred
Nem kell mindenkinek pszichonak lennie a tanacsban, sot. A legtobb idiota elmeroggyant porul jar a sztori soran 😊

Ami a sztorikat illeti, sajnos de, sokat vesztesz. Makeb tortenete sem rossz (bar lehetne jobb is), de a Revan kieg viszont nagyon jo, a KotFE pedig a legjobb (szerintem legalabbis).

Hát akkor nem vesztek semmit.
Én azt szeretném ha a karakter önálló sztorija folytatódna,mert az jó.
Az azért meglepett a végén hogy a Sith Dark Council a tökéletesen jó sorcimat szó nélkül bevette,azt se mondták hogy legyek egy kicsit rosszabb.<#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.01. 13:44:32

PiszkosFred
Igen is, meg nem is. A chapter 3-mal lezarul az onallo sztori. Onnantol minden class ugyanazt a sztorit kapja sajnos, mind Makeben, mind a Revan tortenet soran, vagyis te vagy a rep/imp hos aki segit a sajatjainak rendbetenni a dolgokat. Egy aprosag maradt, ami classonkent egyedi lesz, az pedig a Revan kiegben egy nyulfarknyi kuldetes Rishiin, amely minden classnal egyedi, es amely kvazi egy zarszo/bucsu. A KOTFE-ben is nagyreszt azonos sztorit jatszik mindenki, igaz itt a vegen lesznek kulonbsegek, de nem a sztori miatt, hanem a tarsak szempontjabol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.01. 13:44:36

Nekem nagyon bejött a jó kis lány is,bár azért nem olyan jó így sem,még a világos oldalt választva is azért elég gonosz dolgokat tesz a végén.<#nyes>
De nem akarom ide írni,mert a végén valaki le tol hogy spoilerezek.Van gonosz sith sorci csajszim is,de ő még csak 20+.Most a Jedi Sage sztorit tolom,vagyis tolnám ha volna rá időm.
Egy dolog izgat még,ha nem csak az alapjáték van meg,akkor a kari története is folytatódik?Vagy nem?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.01. 13:34:44

PiszkosFred
Nalam is az egyik kedvenc a sorci sztorija, igaz en nagyon gonosz pszichopata csajszival nyomtam vegig, mert nagyon tetszett a szinkronszinesz hangja. Olyan amokfutast, mint amit rendeztem a sztori kozben, hat olyat ritkan latni jatekban 😄 Van (volt) egy "jofius" vegigjatszasom is folyamatban, de azt valahogy mindig megunom, igy nem haladok vele.

Ami a bejelentest illeti, ma ejfel korul lesz a stream, fel oras lesz es kivancsi leszek mit mondanak, mert kisse tulzasnak erzem a "our most-anticipated Producer Livestream" kifejezest, ha csak tenyleg nem durrantak be valami nagy dolgot, igy 2 hettek a film premierje elott.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.01. 13:26:41

Hát a Sith sorci történet ki pipálva,ember jó kislány sorcival vittem végig,nekem iszonyúan tetszett a sztori,majd egy év alatt lettem vele kész,mert sok időm nem nagyon volt játszani,de ez eddig a legjobb befejezés meg sztori.Igaz nem tudok angolul de sok mindent megértettem,és nekem nagyon bejött a sztori.

Nem tudom,de valóban régen voltak több órás küldik,főleg ha talált küldi volt.De most 275-ös skillel csak pár percesek.Még csak 275 a sith sorcimnak a skillje,a sorci meg 50-es,most megyek megint koribbanra a dark councilhoz.Ha jól emlékszem.
Így hogy a játék még mindig subnak hisz könnyű húzni,bár ha befejeztem a sztorit sajna nem nagyon fogok már vele játszani,pedig nagyon szerettem ezt a karit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.29. 22:03:02

PiszkosFred
No meg volt craft, ami 1-2 oras volt, azokbol belottel 4-5ot reggel, mire hazaertel este meg is csinalta 😊 Most nem is neztem, mennyi a leghosszabb ideig tarto craft? Fel ora?

Sőt, ha gyártás közben meggondolod magad, akkor vissza is lehet vonni, egész addig, míg el nem készül, s a nyersiket is mind visszaadja.
Anno mikor még volt értelme lvl50 alatti modokat craftolgatni, akkor nagyüzemben így gyártottunk zöld/kék itemet RE-hez: elindítottuk, aztán visszamentünk szintezni. Ami RE után maradt, az meg ment a piacra. 😉

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Kezdőbolygókon elég sokszor van tömegnyomor.

Ezt a "gyártási sor" lehetőséget én sem tudtam, majd ránézek.

Viszont a legtöbb heroic elég könnyű. Közepes gearben, 30-as körüli Treek-kel nem nagy kihívás
Kivéve az Aurora Canon Section X-ben. Ott majd 30 percig szórakoztam az utolsó boss-szal.
Egyszerűen mikor beesik a hp-ja kb 5% alá, kitesz egy stun és elkezdi gyógyítani magát. Egyszer sikerült kb 0.5%-ra leütni, de kétszer benyomta ezt a kis mutatványt, az elsőből kijöttem, másodikból nem. És ezt min 6-7x eljátszottuk, de meguntam

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.29. 20:46:16

Sith sorcival vissza kellett mennem koribbanra a fő küldiben,és meglepődve vettem észre hogy marha nagy tömeg van,szó szerint tele volt koribban kis karikkal,mindenhol tömeg volt.Mi a szösz történt hogy ilyen sok kis kari van?

Gyártásra bizony.<#whatever>

PiszkosFred
Marmint a gyartasnal? Mert ott mar a premeirtol kezdve be lehetett tarazni 5 itemig, hogy mit csinaljon. Vagy masra gondolsz? Mert akkor az engem is erdekel.

Na ma is rájöttem valami újdonságra,bár nektek biztos nem újdonság,nem tudtam hogy a companionoknak egyszerre akár 5 feladatot is lehet adni,most vettem észre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.29. 18:31:22

Vagy egy hónapja,de az csak 1 hetes.