60330
-
#10154 Nálad a pont :)
Nephin: én azért nem lepődtem meg, mert a netes bankszámlámra direkt csak 1500 ft-ot vezettem át, mondván hogy osszák be, oldják meg belőle az 5 eurót. Erre szólt a rendszer, hogy kevés lesz. Ott gondoltam, hogy szuper, az egészet most kell fizetni, átvezettem az 55 eurónak megfelelő ft-ot, és jó is lett.
Erre most mondjátok, hogy még igazából nem vettem meg a játékot. Crap. :) -
Zozzancs #10153 Jó hát végül is nem gáz mert ott marad a számlán a maradék 3 hónapig szal tökmind1 csak jobb érzés lett volna ha nem kell vele már törődni:D -
Nephin #10152 Igen, utólag nem bántam én sem, hogy levonták a DD árát, de abban a pillanatban azért kicsit megdöbbentem, hogy 5 euró helyett 75-tel lett kevesebb az egyenleg. :D -
#10151 Nah köszi neked meg Nephinnek, így leesett.
Akkor viszont nem értem a külföldiek hisztijét, ha egyszer nem is történt levonás. Na mind1.
Én btw annak örülnék, ha levonták volna, legalább nem kellene vele foglalkoznom.. -
Zozzancs #10150 Világos mint a nap :) -
#10149 Nem utalták át a teljes összeget, csak zárolták, majd feloldották. Ezért tűnik úgy, hogy szó nélkül megjelent 50 euró, és azért nem kaptál sms-t, hogy visszautalták a pénzt, mert sose volt elutalva. -
Nephin #10148 Nem levonják, zárolják, ezért van ennyivel kevesebb az egyenlegeden (ehhez nem férhetsz hozzá). Amikor feloldják (nem visszautalják, mert le sem vonták), akkor persze jelentkezik az egyenlegen. Ha nem érted, a bankod elmagyarázza szakszavakkal. :P
A feloldásról nem jön sms, hiszen nem volt tranzakció, csak az egyenlegen venni észre a dolgot. -
Zozzancs #10147 :D akkor biztos nekem is ott van a maradék csak akkor nem kaptam róla értesítést smsben -
#10146 Én is úgy emlékszem, hogy levonták a teljes összeget (nekem 55 eurót, sima verzióm van), de most a tranzakció history-ban meg már csak az 5 euró levonás van, és persze a maradék 50 euró meg ott csücsül a számlámon. -
#10145 Onnan én is veszek 10-et és az egyik hitelem meg is van oldva :) -
Zozzancs #10144 Nekem azt írták sms-ben hogy -20384 forint levonva -
#10143 Tényleg, most nézem, hogy a bankom szerint tőlem le sem vonták, csak a pre-order díjat (nálam ez 1368.75 HUF).
Lehet, hogy olyan gyorsan visszautalták, hogy végül nem is jelent meg tranzakcióként a játék ára? -
#10142 Hát ez van zavar volt az erőben -
Zozzancs #10141 De ennek mi az isten értelme van? hogy levonják vagy lezárolják az egésszet? aztán meg küldhetik vissza a teljesnek az árát... logikátlan :) -
Zozzancs #10140 Nem Zozy vagyok :D Vissza küldik ? hm érdekes -
Nephin #10139 Te nem Zozy vagy? :D
Ha igen, mondtam, hogy a teljes árat zárolják, pár nap és feloldják, a preorder árán kívül megint az egyenlegeden lesz az összeg.
Ha nem, akkor FYI. :D -
Zozzancs #10138 Igen de fölülre meg az van kiírva hogy a teljes játék árát levonják megjelenéskor :D -
#10137 A preorder kódot
Amúgy a vásárlásnál mielőt rányomott a jóember a fizetésre szépen ki volt summolva az összeg hogy xy összeg magyarul, annyit fog levonni ha leokézod.
Tehát ott már simán vissza lehetett volna lépni... -
Zozzancs #10136 Amúgy nem hinném hogy nem tudom hány százáezer embernek mostmár visszaküldözgetnék a teljes árát -
Boncmester #10135 Erről volt pár hete egy screenshot.
Amúgy nem direkt baszták át az embereket, hanem hiba volt. Tényleg az volt odaírva, hogy a pre order díjat szedik le, ehelyett pl itt is mindenkitől a full összeget levonták. -
Zozzancs #10134 Nem hinném hogy átbasznának.. sőt örülök hogy kivan fizetve és nem kell ezzel többet foglalkozni, csak érdekes hogy akkor miért van a pre-order ára külön kiemelve originen -
#10133 állítólag a mikulás is létezik :)
nyilván nem fog egy ekkora cég átbaszni, miért tenné? -
Zozzancs #10132 Azért az kemény... :D -
Boncmester #10131 Volt olyan csávó állítólag, aki 3-at vett, és kb 250 dolcsit vontak le tőle, na az anyázott rendesen... -
Zozzancs #10130 És nem is küldtek vissza semmit? -
#10129 Origin rendszerében volt a "hiba" aki ott vette az mind így járt (én is) más shopokban nemtudom mi a helyzet. -
Zozzancs #10128 Csak mert valaki azt mondta most hogy vissza küldik állítólag a teljes játék árát és csak a preorderét tartják meg.. de nem hinném -
Boncmester #10127 Ezt mindenkinek így csinálták, bár elvileg nem így kellett volna, de elrontották.
Mostmár legalább nem kell majd fizetned ha kijön ténylegesen (remélhetőleg :D ) -
#10126 Picit félreértelmezhető a cucc, de igen, levontak mindent, ami kell, többet nem kell fizetned. -
Zozzancs #10125 Lenne még egy kérdésem :) Megvettem a digital deluxe editiont, és levonták a teljes 75 eurós összeget.. annak így kell lennie? nem csak a pre-order árát kéne levonniuk? -
#10124 Hja, odafigyelnek az RP-re. Sokan úgy ülnek neki, mint egy vérbeli RPG-nek: szöszmötölnek a karakterek jellemével, háttértörténetével (ugyanígy a companionokéval), elolvasnak / meghallgatnak minden dialógust, és egyáltalán, beleélik magukat.
A játék erre megadja a lehetőséget, igen. -
Zozzancs #10123 Lehet, hogy ez egy nagyon hülye kérdés, de ha az embernek van egy jelleme.. és úgy cselekedik ahogy a lelke vagy a szíve diktálja akkor lehet úgy alakítani a karaktert hogy végül is egy kicsit a játékos legyen? mármint értitek.. ezért is érdekes számomra ez a játék... mert nem csak agyatlan hentelésből és farmolásból pvp-ből satöbbiböl áll.. hanem az embernek egy kicsit a saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie... ez most egy kicsit drámai volt de remélem éritek mit akarok ezzel mondani és kérdezni :D -
#10122 Az EA-nak küldeném a "bug-free" kifejezésre a youmostbenewhere.jpg-t, neked meg elárulnám, hogy nem lenne szignifikánsan kevesebb bug benne attól, hogy 2013-ban, vagy 2057-ben jönne ki. -
#10121 aha, jó ~2 hónap fejlesztése került be egyszerre -
LaCz #10120 Ilyen sok új cuccot raktak volna bele? Én azt hittem, hogy csak valami nagyobb bugtapasz lesz. Mondjuk igaz, hogy teljesen új kliens kellett. Ki tudtja. :) -
#10119 operative medic talent fa -
#10118 persze, mert mindenki nyomkodja őrült módon, próbálgatják az újdonságokat
nem tudtak játszani egy csomó ideig, aztán most meg vannak hülyülve.. :D -
#10117 Új buildből szerezzetek inkább képeket/videókat/infókat! :D
Furcsa, hogy semmi hír sincs még róla. -
#10116 Senkit. Gondoltam belinkelem, de mondom magamban úgysem érdekel senkit se... :) -
#10115 van új facebook hét képe, ha valakit még érdekel