60330
  • j0nNyKa
    gondolom az alján a reklám
  • Lonni
    Trojai-t jelzett erre a honlapra az avastom.
  • mgerihun
    Nem tudom azok hányas szinten vannak, mert aki felvette az kinyomta UI-t, pass.
  • Zozzancs
    Kíváncsi lennék az eladásokra, hogy állhatnak most előrendelés szempontjából szerintetek megvan a félmilla? ugya az első 5-6 napban már 200.000-ren rendelték elő
  • BoneDragon
    Az új videók is onnan származnak?
  • mgerihun
    Azért, mert Comic Con-os pvp-ken lvl 10es karikkal lehetett menni, amiknek volt 3-4 támadó skille
  • DummyBoy
    Én nem bánom, hogy gyúrnak rajta amíg csak lehet ...

Anno az il2 CoD-ot sokévniy fejlesztés után a kiadó nyomására kellett kiadni, és még mindig egy bughalmaz :(

Tuti lesz pár bug, de ne legyenek olyanok amik mondjuk játszahatlanná teszik majd a SWTOR-t ... Erre törekedjenek ...
  • Zozzancs
    Jonnyka igazad van, csak én már nem bírok a seggemen ülni:((
  • j0nNyKa
    Fan trailer, hangulatos nagyon, beágyazva nem megy.
  • Jabar
    •The more Dark/Light Side you go you gain access to more abilities that lean towards that calling that going the other way denies you.

Hm, ez is kimaradt nállam, ez azt jelenti hogy aligment-től függően lesznek skill-ek elérhetőek?
  • j0nNyKa
    Azt vágod, hogy a világ núbjai vannak összeszedve bétára, ugye? :D

#10100: nincs benne semmi ilyesmi.
  • Tatyla
    ha tényleg ennyire bugos akkor ne is jöjjön ki az idén csak mondjuk 2013-ban...
  • BoneDragon
    Flame gyanús: Nekem nem tetszik a pvp. Videóról nekem annyi jött le, hogy túl nagy a pvp map, de alig pörög a harc. Én azt szeretem ha pörög a játék, de így... Meg keveslem a skilleket is, mindig ugyan azokat használták, max 3 fajta skillt. Érdekes lesz...
  • N1ggA
    Persze, de csak meg kell nézni hogy a wow mennyire volt bugos kiadáskor (alig), meg az swg mennyire volt bugos (nagyon), és máris látszik a különbség.
  • Jabar
    "There are certain powers that you can unlock or have locked away from you as you level up"

Ezek szerint lesz olyan hogy bizonyos skill-t mondjuk csak lvl20-ig tudok használni?
  • j0nNyKa
    Sigh. Arra várnak, hogy kimondhassák: Igen, ez a játék normális állapotban van, jó lesz az első benyomás róla, kiadható.

Ehhez az kell, hogy a jelenleg létező 359389343 bug nagy része eltünjön. É... érthető ?
  • Fpocok
    Megengedem. Bugok mindig lesznek. Lehet nem is veszik észre egyelőre, csak ha kijött és mindenki felrakta. A fontos dolog az, hogy hamar javítsák... ha arra várnak, hogy bugmentes lesz, akkor sosem jön ki.
  • j0nNyKa
    azért ha megengeded a készítőknek (esetleg írásos formában, vagy ilyesmi), hagy törekedjenek már arra, hogy ne érezd bughalmaznak a kiadott verziót :)
  • Zozzancs
    Ezt akartam mondani... szinte lehetetlen bug mentesen kiadni erre való a patch hogy ha kell foltozzanak utána.. nem értem ezt az idő húzást, bár biztosra akarnak menni ez tény
  • Fpocok
    Nincs olyan, hogy bugmentesen kiadott játék... de egy jó kifogás, miért halasztanak.
  • Zozzancs
    Aha köszi :)
  • N1ggA
    Az, hogy bugmentesen akarják kiadni, teljesen kész állapotban, ezért nem jelentettek még be dátumot, mert simán csúsztatják, ha úgy érzik.
    A másik meg, hogy még legalább egy olyan része van a játéknak, ami legalább olyan nagy, mint a warezonok vagy a space battleök, és még nem beszéltek róla.
  • Zozzancs
    Nem mindent értek... mi is a lényeg?
  • j0nNyKa
    http://www.escapistmagazine.com/news/view/112041-BioWare-Keeping-Old-Republic-Release-Date-Under-Wraps-to-Work-on-Launch

The director of The Old Republic says it would be terrible if something went wrong just as the game was getting going.

After so many years of work on Star Wars: The Old Republic BioWare wants a smooth, bug-free launch, and that's one of the reasons the studio hasn't announced a launch date yet. Game director James Ohlen says that BioWare is keeping quiet about release dates in order to give itself the time to make sure that the game lives up to expectations.
    He said that with so much excitement and hype around the game - The Old Republic is apparently breaking EA pre-order records - it would be devastating if the game's servers went down or some other catastrophe occurred. Not just for the fans either, the development team - some of whom had been working on the game since 2006 - would be pretty disappointed, too, if something went wrong.
    Ohlen also said that players didn't quite know about everything that The Old Republic had to offer yet. He said that while most of the game's really big components - things like the space battles or the warzones - had been revealed, there was at least one more announcement to come on that scale. There would be a steady stream on information right up until launch, he added, but he could say any more without getting in trouble with the game's PR department.

Star Wars: The Old Republic is available to pre-order now, and theoretically comes out later this year.
  • Zozzancs
    Egyébként... nagyon hamar elfog menni ez a pár hónap .. észre se vesszük :P
  • Nephin
    Stresszteszt.
  • BoneDragon
    Csak tudják, ha elfogyott nálunk is az összes CE.
  • Braikingboss
    Ezek a béta hétvégék miből állnak? Akik kapnak meghívást rá csak hétvégén játszhatnak vele és kész? Ha igen akkor meg mit kell tesztelni? Egyből lvl50-es karaktereket lehet generálni?:D Nekem még az is bejönne persze ha egyáltalán tudják hogy léteznek magyarok is:D
  • mgerihun
    sry
  • BoneDragon
    Húzod itt az agyunkat...
  • Zozzancs
    na...
  • mgerihun
    Lehet sírni, így csak jobban belassul az idő

visszaszámlálás
  • Agamemnon69
    Hát ez a deception ág nem túl változatos (a talentfa alapján). Bár majd a játékban eldől, hogy mi mennyire használható...
  • t0xikus
    á, sima sörözés meg kis dudorgás:D
  • j0nNyKa

Mi ez, bachelor party?! :D
  • t0xikus
    tegnapi esti laza bulira simán elment egy standard edition ár+1havi előfizu:DDD
  • Agamemnon69
    Azért a jóindulat csak dolgozik mindenkiben :P
  • picket
    uharcolva lesz, szóval 100G
  • V43 1105
    Nagy kertet képzelj el, rengeteg fával amit kerülgethettem stb...
  • Zozzancs
    Aha téll :) hát igen