60330
-
#10194 Vagy inkább mi szoktunk hozzá a jóhoz mostanság.. :)
Azért ma is jött egy sniper skill tree, operative medic fa, meg egy valamivel részletesebb patch notes. -
#10193 Infók vannak inkább lemaradva. Napok óta semmi videó vagy kép :( -
#10192 Igen most az átállással kicsit lemaradt, meg az infók is egyre inkább megoszlanak a betacake meg az alterswtor között.
Ez van, majd meglátjuk pár nap múlva, hogy mizu. -
#10191 BH-t toljanak skill treeből :D -
#10190 Betacake kezd lemaradni... -
#10189 Swtor Beta IA sniper full skill tree -
radical #10188 Trooper videók megvannak valakinek? trooperspotról meg alterswtorról is leszedték. :( -
#10187 szerintem 3 lesz ebből 2 lesz használható egy meg csak hogy 3 legyen :D -
#10186 Hacsak nem fogunk pozitívan csalódni, akkor lesz 2-3 build kasztonként, oszt csá. Rosszabb esetben csak 1, a többi meg használhatatlan / haszontalan. -
#10185 Új buildről
They greatly improved character models, before the 'very thin' one looked 'skeletal' in facial structure and now looks quite visually pleasing. The other models have changed slightly as well but they were mostly good anyway.
As I and others have mentioned they made troopers and bounty hunters true mirrors of eachother (though there's currently a bug with one of the shared abilities where it's doing very different things for each class, but I suspect that will be adjusted). They also greatly improved the resource systems for both those classes so it's easier to tell what your regen rate and see it as it's happening. Makes them easier to play and plan ahead in terms of special abilities.
They've put in an expertise stat for pvp that a lot of people are whining about on the general public tester forum because they don't seem to understand it's still pretty insignificant. Currently cause of the low overall population in warzones you get people of all levels including 50s. And people assume that because you're 'bolstered' you at level 20 can solo a level 50 or have a 50/50 chance. This is not the case. Level 50s are still stronger overall and one on one will floor you unless they're bad. Has nothing to do with expertise (which having the max value on all slots would net you a ~10% increase to your abilities - not nearly as huge a leap as resilience in WOW).
They changed all the basic stats to make it easier for people to understand, each class basically has one 'go to stat' that increases everything they do (Aim for troopers, for example, will now modify all damage and healing, before it just modified blaster shots).
There's preliminary item linking in chat. You still can't link items but when you loot stuff you can see the quality color of the item in brackets (basically the same visual setup as actual item linking would have). I suspect by next build that will be fully working, or perhaps a patch this build.
As I mentioned there's area looting, you can turn this on. If you kill a bunch of stuff you just loot one mob and everything in a 30m or so range will get included in the loot window. Additionally the color of loot on corpses now is visually represented by the 'this corpse has loot' light stream. Before, if a corpse had loot there'd be a bluish white light shooting up from it. Now if it has a green item (or quest item) the light is green, if there's a blue there isn't a light (bug), and if there's a purple you get a red light. Kinda cool.
Eléggéb bugos lett azt írják, de valószínű azért, mert átimportálták a régi karaktereket, ami a legtöbb hiba forrása. -
#10184 Köszönöm szépen, nem valami sok több talent pont több variáció, de majd később a kiegekkel és a patchekkel talán:) -
#10183 10től indul, szintenként 1, 50es szint a max, és más forrásból nem kaphatsz talent pontot, csak szintlépésből
= 41
Zozzancs: havidíjról senki nem tud semmit a tippeken kívül
másikra: Igen, több az erőhasználó, mint a nem-erőhasználó. Olyan.. 60-40% az arány kb. -
Zozzancs #10182 Amúgy azon gondolkoztam, hogy a JK a SI Warri mag az inqusitor meg a consular nem lesz nagyon sok belőlük.. mármint gondolom mindenki ezek közül akar valamelyiket indítani.. nem azt mondom hogy a bounty vagy az imperial nem fog menni csak nem fog túl sok lenni ezekből a klasszokból? -
#10181 Biztos mondtad már, de hány talent pontod lehet? Ha jól emlékszem 55 pontot említettél? -
Zozzancs #10180 Az jó lenne , nem olyan vészes, köszi :)! -
LaCz #10179 Ugyan nem vagyok Jonnyka, de megmondom neked, hogy 13 euró. -
Zozzancs #10178 Csak sac/kb -
Zozzancs #10177 amúgy Jonnyka.. nem lehet véletlenül tudni, hogy mennyi lesz körülbelül a havi cash amit perkálni kell? :) -
Zozzancs #10176 Köszönjük :) -
-
Nephin #10174 Nyilván akkor érvényes, ha ugyanott veszed a véglegeset, azt hittem, egyértelmű. :P :) Bár látom, olyan esetről írtál alapból, ha máshol venné... nem baj, legalább tisztáztuk. :)
Tanulság: ne szólj hozzá munka közben. :D -
#10173 Oh, köszi, így átgondolandó. Na majd ha ott leszünk, hogy jön a játék, odafigyelek. -
Boncmester #10172 Nem számítják be pl az origines preordert a dobozos verzióhoz, mert a számla kell nekik, hogy ott vetted a preordert, és annak alapján tudják lepapírozni. Ugyanúgy a dobozos preorder ára se számít bele a digitális véglegesbe. -
Zozzancs #10171 Ja értem :) -
Boncmester #10170 Sokan megvették előrendelték a játékot, de magyarországon szeritnem 6 méteres sort is optimista becsülni egy MMO-ra :) -
Nephin #10169 Persze, hogy jó. Aki első nap regisztrált, az sem hetekkel korábban fog játszani, órákról van szó. -
Boncmester #10168 Az előrendelésed már nyilván megtörtént, regelve is van a kódod, és ezt nem fogják visszavonni nyilván, és ha beírod az új kódot, amit kapsz a véglegeshez a megjelenés napján, addigra már tökmind1 lesz, hogy a pre-order kódod digitálisan vagy dobozosan szerezted-e :)
Tehát a játékba te már mindenképp hamar bekerülsz, de ez független attól, hogy később mégis dobozosat veszel-e majd, vagy digitálisat.
Persze nekem nyilván tökmindegy, csak fölhívtam a figyelmet, hogy nem biztos, hogy olyan rossz dolog az, hogy még nem kellett kifizetni az egészet :) -
Zozzancs #10167 Remélem augusztus 2. még jónak számít :D -
Nephin #10166 Nem, az számít, mikor regisztrálod a preorderes kódot. -
#10165 Szerintem meg az is olyan lényeges, hogy mikor előrendelted esett az eső vagy nem:) Kb. ilyen lényeges ez a dolog is nem tök mindegy:) -
Nephin #10164 Nem buksz, mert a preorder árát levonják a végleges árból. :) -
Zozzancs #10163 De mindenkinek lesz early acess aki előrendelte nem? csak abban a sorrenben ahogy előrendeltük? hm érdekes -
Nephin #10162 A CD Galaxis árai nagyon becsült árak, ne lepődj meg, ha nem ez lesz a végleges. -
#10161 Ez is jogos. De erre meg azt tudom mondani, hogy ez az előrendelésem júl 21.-én megtörtént, ergo (az eddigi infók alapján) én igen-igen hamar be fogok kerülni a játékba. Oké, ezzel bukok mondjuk.. 1700 ft-ot, de annyit éppen megér. :)
Mármint azzal együtt, hogy nem kell kavarnom, meg gondolkoznom rajta. -
Zozzancs #10160 Hát nem tudom... álljak végig egy 600km-es sort vagy mennyek oda reggel hata hogy meglegyen a játék? :D inkább kifizetem a digit mert egy lusta disznó vagyok , de legalább játszhatok miután letöltöttem :P ennyit megér :D -
Boncmester #10159 Mellesleg 55 Euró = 15.000 Ft, 5 Euró = 1360 Ft. A CD Galaxisban 12.000 Ft lesz a játék, szóval jobban jársz, ha onnan rendeled majd meg, és akkor is 13.600-ba fog kerülni ezzel az előrendeléssel együtt, vagyis nyersz kb egy fél havi díjat :)
Szóval ezt is érdemes végiggondolni, és ha levonták volna a teljes összeget, akkor most ezt már nem tudnád kitalálni :) -
Zozzancs #10158 Maximum csak az euró árfolyam befolyásolhatja :) -
Zozzancs #10157 Nem hinném hogy megemelnék az árát... -
#10156 Hja, igazad van. Bár mondjuk az a ~3 hónap kamat 15000 ft-ra.. ö.. nem sok?! :)
Nekem kb. többet érne, hogy túl vagyok a fizetésen, mint az az 50-100 ft kamat (vagy még annyi sem). -
Boncmester #10155 Szerintem halál mind1. Addig is nálad van az a pénz, nálad kamatozik, nem az EA-nál.
Plusz így még később árat emelhetnek, ha gondolják, meg az sem biztos, hogy aki megvette a preordert, az később megveszi a játékot. Nyilván 99,9% megveszi, de biztos lesz olyan, aki ilyen-olyan okból kifolyólag nem.