Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ahol jártam nem talaltam qvestett
Utoljára szerkesztette: mate23, 2015.12.04. 16:48:22
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Viszont tény, az EA ezt megint megbonyolította. Ahogy körbekérdeztem a gamepodos BF fórumban, ott is eléggé vegyesek voltak a visszajelzések, volt akinél volt SWTOR kód, de Jakku DLC nem, stb stb.
Szerintem tulbonyolitottak ezt megint. Siman csak minden eredeti Battlefront fiokhoz kellett volna adni egy-egy kodot az Originen (gondolom origines a jatek), amit aztan lehet redeemelni az swtor.com-on. Akinek meg nem kell, az eladja, elajandekozza, kesz.
Viszont a Cd Galaxisnál sosem volt gondom vagy bajom.De 576-nál gyerekeknek vettem konzolt azzal is gond volt,mert megpróbáltak át cseszni.
Az 576-os gumikarkötőt pedig maga az 576 adja mellé, nem a beszállító. Ezért is kéne a dobozban kódnak lennie...na mind1, teszek majd egy próbát a customer supportnál, nem vesztek vele semmit.
Egyébként ez számomra csak egy újabb pofon az EAnak magától, elég sűrűn megy mostanság az önfenyítés náluk...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: bekasybalazs, 2015.12.03. 03:28:31
De érdemes átforgatni a dobozt, néha beragasztják alulra ezeket.
lol, ez a launcher....
Na most sikerült egy bénát húzni , hogy anyázhat most az, aki a storyban ennél a résznél tart.....
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.02. 22:07:01
A companion kérdést is kétesélyes, de most van/lesz plusz tartalom is hozzá. Szóval ha lesz is, én október/november előtt nem várnám
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.02. 21:45:01
a másik, a bizonyos valaki akit akkor kapunk meg compként, ha január 11-én subok vagyunk, azt a későbbiekben aktivált subért is megkapjuk? Kb olyasmire gondolok, mint Nico Okkar előfizetői jutalom, nekik instant meg lesz, másnak viszont questelni kell hozzá.
Edit: Próbálok rébuszokban beszélni, hogy ne lőjek le semmi poént, erre belogolok és kiírják az arcomba...ülj le Bio, egyes! 😄
Utoljára szerkesztette: bekasybalazs, 2015.12.02. 21:28:48
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Jah nem is mert a másik egy sith sorci madness ágon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.02. 20:33:59
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem ezzel sokkal inkább merek majd jól beszólni az npc-nek mint egy mék láv nát vór-os karakterrel. <#kuss>#kuss>
Amúgy én marha módra totál tükörklasszban nyomtam a consularal, mindkettő healer....
Fred:
Én az inkvizítornál ha nem cseréltem a férfi/nő között az elején min 4x, akkor egyszer sem.
A többi klasznál nem volt nehéz (knight/smuggler/consular alapból férfi és az is marad, a fejvadásznál a férfit hamar eldobtam, de a női hang ott bejött)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.02. 20:04:18
Probaltam LS verziot is, de a vege mindig dark lett, vagy egy sotetebb neutral 😊 De lehet nekiesek meg egyszer utoljara egy pure LS assanak, miert ne...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.02. 20:02:43
plusz a női szinkron egész jó, egy párbeszéden belül képes hozni az "anyuci pici lánya" és az " arrogáns ribanc" hanghordozást <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.02. 19:46:09
enyhén spoileres azoknak, akik még nem vitték végig a Fallen Empire első 9 fejezetét
Spoiler nélkül lehetetlen kifejteni.
Egyebkent jol belevalasztottal, mert a consular es a trooper sztori az, ami talan a tobbihez kepest kisse egyszerubb, monotonabb es urambocsa, unalmasabb, legalabbis szamomra, igaz, masok meg imadjak - embere valogatja. De persze nem csoda, hogy picit lassabb a dolog, hiszen egy katonatol es egy beket akaro diplomatatol nem varhatunk annyi szarkavarast es csavart (vannak azert itt is), mint egy jamesbond szeru ugynoktol, egy nagyvilago csempesztol, vagy egy ontorvenyu fejvadasztol. A sajat oldalt mindenek ele helyezo sith harcosrol es a jedi lovagrol nem is beszelve. A sith sorcit meg az orok kedvenc, ott a sztori es a valasztasi lehetosegek mellett meg az NPC-k is jok, foleg a chapter 2-3 kornyeken vannak nagyon jo pillanatok.
Instant 60-ast szerintem felejtsd el, majd a legvegen ellovod, amikor lesz konkret elkepzelesed, hogy mit akarsz, de a sztorit mar nem akarod ujra vegigcsinalni 1-50 kozott. Az 1-50 kozotti class tortenetek (chapter 1-3) tobbet ernek, mint a jatek 50-65 kozotti resze osszesen, makebbel, revannal, fallen empirevel.
Nagyon gondolkodok egy imperialos karakteren, mert a sage sztori kicsit lapos kezd lenni ezzel a rakghoul fertőzéses vonallal. A lőfegyveres karaktereknél meg nem tudom miért zavar az, hogy követi az enemyt, amikor fantasy mmo-kban meg a nyílvessző teszi ugyanezt. <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
Ez az instant lvl 60 karakter is csábító, de az, hogy kimaradok az előtte lévő történeteiből eltántorító.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.02. 15:02:32
Szerk.: sütit a ninjának. Új vagyok, de igazat adok neki
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.02. 09:38:22
Tomb of Freedon Nadd
Az ilyen kis bisz-basz petek, meg hasonlók soha nem hoztak lázba, elmúltam már 13....
Illetve ez főleg azoknak szól, akik nem fórumozni, nem olvassák dulffy-t, stb
Ha január 11-től augusztus 11-ig folyamatosan előfizető vagy, akkor pedig kapsz egy bónusz chaptert, amiben HK-55-t irányíthatod.
Ennyi.
Ami a sztorikat illeti, sajnos de, sokat vesztesz. Makeb tortenete sem rossz (bar lehetne jobb is), de a Revan kieg viszont nagyon jo, a KotFE pedig a legjobb (szerintem legalabbis).
Én azt szeretném ha a karakter önálló sztorija folytatódna,mert az jó.
Az azért meglepett a végén hogy a Sith Dark Council a tökéletesen jó sorcimat szó nélkül bevette,azt se mondták hogy legyek egy kicsit rosszabb.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.01. 13:44:32