60330
  • Zozzancs
    Csak zavar támadt az erőben, hogy stílusos legyek :D
  • j0nNyKa
    Ma egyébként tényleg a meleg miatt lepték el a topicot a balfaszok? Vagy van valami spec. oka, amiről nem tudok? Pénteki update? Új béta kliens? Más?
  • j0nNyKa
    !!! :D
  • Kazagor
    Amit már hetek óra várunk. Az elmaradt fan friday!:)
  • Bhalage
    jol van buksi
  • LaCz
    Na ki mit gondold, mi lesz a mai ápdét? :D
  • Zozzancs
    Itt volt az ideje, hogy halj :P
  • Egoraptor
    +1 lájk

Méghogy a játék lvmax után kezdődik, ekkora baromságot se hallottam még :D
  • 1Darton1
    Ha a leendő előfizetők egytizedét érdekelni fogja a sztori, az már jó.
    De valamit kell majd a többségnek is nyújtaniuk, ha hosszútávon gondolkodnak.
    Nekem személy szerint elég lesz maga a világ is, de egy idő után annak is elmúlik a varázsa.
  • t0xikus
    Gondolom az írásjeleknél még nem tartotok az általános iskolában:D
  • Boncmester
    Lehet iPhone-ról tolja :)
  • cikasz
    Rossz mesében vagy aladin!
  • Boncmester
    Na végre valami anyázás, már éppen kezdtem volna unatkozni :D
  • Zozzancs
    Te most nem a gép előtt ülsz? o.O
  • eurom
    nem tudod te hogy miröl beszélsz ha tudnád anyu sütne neked otthon valamit igy meg csak egy picsán rugást kapsz hogy sokat ülsz a gép elött és ilyen idióta maradsz
  • TDC Geronimo
    Ha te mondod... 8*200 órányi story miatt valóban hülyeség megvenni...
  • Zozzancs
    :D:D
  • Bhalage
    gondolom elso mmonoob wow jatekos vagy vagy vmi hasonlo fortelem
    ez egy sztorialapu mmo lesz, egro nem az endgamenel kezdodik a jatek, hanem az elso perctol amint elkezdted. a hozzad hasonlo degeneralt, alacsonyintelligeciaju letformaknak ezt valoszinuleg nehez megerteni, lehet nem is fog menni ezert inkabb csak keruljed el, es nagyon fasza lesz mindekinek
    johetnek a lajkok!
  • j0nNyKa
    Sikerült! :)
  • j0nNyKa
    :DDDD jogos
  • BoneDragon
    Ismerős érzés...
  • mgerihun
    Ne gonoszkodj, akkor nem lesz hisztis. 8éves párkapcsolat után már amúgy is Immunis vagyok mindennemű hisztire
  • t0xikus
    :D
  • itlosz78
    Most akkor ez nem magyar játék? (Átbasztak tuti:)) Sőt nem is single? De akkor remélem olyan mint a WOW? Remélem egy MMO-ra hasonlítani fog azért? Ugye ez a játék mindenkinek jó lesz aki szereti a PVP-t, aki a story-t szereti annak is sőt aki csak gankelni szeretne annak is be fog jönni?
    Lehetek egyszerre gonosz és jó is, vagy úgy lehet én jó vagyok, de a compaionom az pedig full gonosz? Ugye ingyenes lesz, nehogy már fizessek is érte?

Megjegyzés: Csak ki akartam én is venni a részem az idétlen és értelmetlen kérdésekben? Remélem sikerült:)
  • Boncmester
    Ha nem húznánk meg valakit, mert hisztis, már rég kihalt volna az emberiség :D
  • Zozzancs
    Olvasgatni én is szoktam de azért köszönöm :)
  • j0nNyKa
    Vette-t sokan nem fogják meghúzni, mer olyan hisztis, mint.. na mind1, hisztis... :)

Meg annyira szerintem nem előnyös társ a warrior mellé, vannak nála jobban paszolók
  • t0xikus
    jéger már megint rám vetíted meleg fantáziád?:) maradj flamynél. ő megért:DD
  • Boncmester
    Most toxikusra gondoltál? :D
  • mgerihun
    Itt béta infók alatt sokat megtudhatsz és ajánlom Béta Q&A-kat is.

swtorhun.blogspot.com
  • mgerihun
    Az szerintem elég változatos hatás, hogy megölöd a quest végén azt akiért küldtek, majd a visszavezető úton a lánya neked támad, mert kinyírtad az apját. Persze ez nem egy sandbox MMO, de a döntéseidnek súlya van. Gonosz vagy jó oldal felé fejlődsz az hatással van a társaidra, ezáltal a kapcsolataidra is irányukban.Lehet pont azért nem hú...od meg Vette-t pl Warriorral mert gonosz vagy Lehet, hogy Repu frakciók fognak a döntéseiden múlni, elvégre már a WoW-ban is volt erre példa. Szóval tényleg olvass utána picit.
  • itlosz78
    Akkor csak lehet színezni a cuccaid:)
  • Zozzancs
    Persze hogy van aki nyomta csak aki nem nyomta az ne generáljon ilyen hőhullámokat, én se játszottam vele ezért én se fogom azt mondani hogy szar vagy jó.. majd meglássuk :)
  • mgerihun
    Más.

Tudom imádjátok a toborzó hsz-eket, de lassan betelik a létszám, ha valaki szeretne még jelentkezni Nemesis-be az még megteheti :

Keresett classok
  • j0nNyKa
    Mondjuk ahhoz képest, hogy én nyomtam, a hisztisebb fajta sokkal jobban ismeri a játékot nálam.. :/
  • mgerihun
    Már van aki nyomkodta azt a gombot
  • Zozzancs
    bocsi.. a vesszőt és a hangsúlyt, mindenki oda helyezi ahova akarja.. :)
  • Zozzancs
    Épp ezt mondom.. amíg nem jött ki a játék mindenki mondja a maga véleményét és ténylegesen amúgy semmit nem tud a játékról csak amit kiszivárogtattak... de okoskodni lehet végülis hogy ez szar lesz e vagy jó majd kiderül felesleges vitába bonyolódni egy olyan dologról amit valójában nem nagyon ismerünk, mert mi nem bétatesztelünk és még ténylegesen nem játszunk vele.. majd akkor kéne véleményt formálni, pozitívat avgy negatívat ha nyomjuk a gombot till we die...
  • j0nNyKa
  • Agamemnon69
    Nem a vita kedvéért, de most már a companion-t sem tudod megölni. Ergo tényleg azon kívül, hogy egy adott küldiben megmented a srácot, vagy megölöd sok kihatása nem lesz a válaszaidnak a "nagy egészre". (Persze, ez a döntés ettől még lehet, hogy nagyon meghatározó lesz a számunkra, de a tengerben csak egy aprócska hullám lesz.)