60330
-
Zozzancs #10314 Most mondjátok, hogy nem vagyok optimista :) -
Zozzancs #10313 a 4-ből* -
Zozzancs #10312 Ugyan már.. :D egy hét már majdnem eltelt a 7ből.. észre se vesszük és eltelik az idő.. előre nézve mindig soknak tűnik:) -
mgerihun #10311 Azt tudod ugye, hogy még csak hó eleje van? :D -
Zozzancs #10310 Mindjárt szeptember van :) -
mgerihun #10309 Operation bemutatóknak-konkrétumoknak jobban örülnék, de az esélytelen sztem szeptemberig. -
#10308 Én nem tudom, hogy a konzum lady-t miért övezi ekkorra titok, róla van a legkevesebb infó. Biztos homály fedi a Sati babát.:) Jól jönne egy Consular videó:) -
#10307 Főleg hogy kb. ezekben a percekben is még állítgatják a talenteket. Consulart viszont egészen kipofozták a patch-ben, arról már esélyesebb infó. -
#10306 Esélytelen. -
#10305 Egy talent calculatort a népnek bio-tól :D -
Zozzancs #10304 Hehe :D :D zöld még nem vagyok :P -
#10303 Én is olyan feszcsi vagyok:) -
Nephin #10302 Nehogy valaki meghámozzon... :P :D -
Zozzancs #10301 Kivi vagyok már nagyon... -
LaCz #10300 Amikor ilyen sokáig húzzák, akkor általában kapunk egy devblogot. Remélem nem az lesz most. -
Zozzancs #10299 Szerintem is jöhetne :D -
mgerihun #10298 Jöhetne már update
-
#10297 Azt is végigolvastam már párszor, igen.. :)
Szerinted macbook pro - parallelses windows 7 - firefox kombóval milyen szintű szopás volt? :) -
1Darton1 #10296 Például, hogy a legtöbb böngészőn nem működött, és így nem is hagyott jelentkezni? -
#10295 :D Jólvan csak megjegyeztem :p -
#10294 hja már egy pár napja
hivatalos fórumon már végigolvastam ezzel kapcsolatban egy adag BS spekulációt, itt ne kezdjünk bele, lééééééééégyszi -
#10293 Hm most nézem swtor.comon kiszedték a gép scannelő robotot a test jelentkezésnél. Érdekes -
1Darton1 #10292 Rosszul fogalmazott szegény. Az MMO része kezdődik max szint után igazán. Maga a játék nagyon élvezhető lesz addig is.
-
#10291 Ahhoz képest, mint amire számítottam mondhatni tökéletes :) -
#10290 Hé, egész jó lett a fordítás :D -
t0xikus #10289 :DDD -
Zozzancs #10288 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#10287 Csak hogy ne kelljen szenvedniük, hogy megtalálják a google-ben a magyar nyelvet, hát lefordíttattam vele én:
magyar-angol fordítás
Ground cover plants in the graphic realization of challenges, impact assessment of the game, the difficulty to align colors, etc. ...
the twilak, slave labor, girls of the difficulties of oats while a brain surgeon removing a tumor Chewbacca long-forgotten cousin of the little finger leg.
Flies and bees, the planet's climate scaling ratio (attached in the past 10 years on-site observations with the results) ... -
#10286 Sajnos néhány (mostanság egyre több) pénteki update-nél még az is jobb lenne... :D -
Zozzancs #10285 Amúgy hánykor szokott jönni általában az update? vagy változó? -
t0xikus #10284 copy-pastelik az sg fórumot, google translatetel lefordítva:D -
#10283 Egyébként lehet hogy kapunk tényleg valami epic updatet. Pl. a lent leírtak összesítve, videóval, hanganyaggal, grafikonnal. -
#10282 "emóra melegíti" :DDDDD -
t0xikus #10281 :DD -
#10280 Illetve a legyek-méhek arányának skálázása az adott bolygó klímájához (csatolva az elmúlt 10 év helyszíni megfigyelések eredményeivel)... -
Zozzancs #10279 Szerintem már nem tudjuk fokozni :) -
Zozzancs #10278 Vagy a twilak ,rabszolgalányok vajúdásának a nehézségei miközben egy zabrak agysebész tumort távolít el csubakka rég elfeledett unokatestvérének a kislábujjából.. .) -
t0xikus #10277 virágok fölötti legyek zümmögésének frekvenciasávjának helyes megválasztása!:D -
t0xikus #10276 fronthatás. fejlődő szervezetek nem bírják és kiborulnak. emóra melegíti őket a nap:D -
#10275 Azért remélem valami tartalmasabb lesz, pld. a talajtakaró növények grafikai megvalósításának kihívásai, hatása a játék megítélésére, a színek összhangba hozásának nehézségei, stb...