60330
-
Zozzancs #10354 Szerinte ugyan olyat.. a taral V os vidibe is ugyan ilyen volt sőt az esseles be is is -
#10353 A köpeny az jól sikerült rosszabbra számítottam, de az a római szandál illúzió romboló:)
Mindig ugyanolyan szikladarabot fog kiragadni a talajból, vagy változni fog? Elvileg volt már róla szó, hogy különböző méretű és anyagú darabot fog kiemelni:) -
Zozzancs #10352 Amúgy a fasziról(a kecskeszakállas konzu) inkább egy szelíd harley davidzonos faszi jutna eszedbe nem ?:DDDD -
#10351 Tényleg nem volt az az ütős videó,... ahogy szokták mondani, valahogy nem jött át a feeling, de azért rossznak nem mondanám, lehet, hogy nem egy kecskeszakállas faszival, hanem inkább egy szexi dögös Miralukával kellett volna bemutatni.
Viszont Qyzen Fess nagyon állatul néz ki a szó szoros értelemben:) -
Zozzancs #10350 Az tény hogy a shadow ról semmi szó nem esett , pedig arra én is kíváncsi lennék -
Nephin #10349 Látnok, diplomata, az Erő kutatója - a Jedi Consular -
LaCz #10348 Maga a videó jó, csak nem ezt vártam. :) -
Zozzancs #10347 Nekem ettől függetlenül tetszett :) -
Zozzancs #10346 Konzulról -
LaCz #10345 Nekem inkább az lenne a véleményem, hogy szar. De valószínűleg csak azért, mert csalódással tölt el, hogy hiába tolnak egész sok infót Consularról, Shadow-ról soha a büdös életben nincs semmi, nem hogy kép vagy videó, még szöveg sem. -
#10344 "én megmondtam" -
Zozzancs #10343 Váááá mekkora az új vidi :D -
LaCz #10342 Consular infók! -
Zozzancs #10341 Nézzétek a hivatalos oldalt -
#10340 "Hmmmm.....dusty desk, check. Presumable bowl of food on the desk, check. Bong with the dirty bong water still, check and mate" :DD
-
#10339 De a legszörnyűbb,hogy a hivatalosan Bio-tól származó videókban is akkora fasznyomorékok játszanak,hogy szürnyű -
Zozzancs #10338 :D:D hát a taral V -on az a smuggler az kész volt Pax-os videóban -
#10337 Hát a sok jelzőt nem tűrő gameplay videókból leszűrve tuti, hogy valami elmegyógyintézetből verbuválták a tesztelőket. Egy-két videó azt mondom, nah ez tényleg ott van és érdemes volt megosztani, de kb.70 %-a az kritikán aluli. És egy igen ígéretesnek látszó class-t beállít full bénának és unalmasnak áhhhh... Force Choke-t nekik:) Mivel kevés információ szivárog ki én komoly dühöt érzek, az ilyen emberek iránt, hogy a bénaságukat még meg is osztják. Gondolom még büszkék is rá, hogy x perc lámaságot feltöltött. -
Zozzancs #10336 watch Daniel Erickson and James Ohlen dueling with foam swords
:DD
Tormag.. eléggé rávannak amúgy készülve a gémre elég sok téren -
Nephin #10335 :D -
#10334 egyébként elvileg ma kéne megjelennie a tormag magazinnak is... -
#10333 Todays update is Janitor's interview about his job at BioWare
9:00 AM get to work
10:00 watch Daniel Erickson and James Ohlen dueling with foam swords
12:00 cleaning the area
14:00 watching Stephen Reid torturing some Star Wars nerds on release date question
16:00 taking a nap
18:00 watching Dalass Dickinson shaving his beard *gasp*
And that would be this Friday's updates folks , stay tuned for more info NEXT week! -
#10332 Teljesen random, csak mivel a bétára jelentkezők kb. 10%-ának van fogalma az mmo-król, és mivel ez új (tehát bele kell tanulni, és ez sokaknak nem megy [gyorsan]), ezért nagy általánosságban totál noobokat látni a szerveren :) -
Zozzancs #10331 De amúgy random válogattak be ilyen embereket vagy tudatosan olyanokat akik még nem nagyon gémeltek? -
#10330 Nem is lesz ideje a sok flashbang-től:) -
#10329 Én csak azt láttam, hogy milyen gyengék a világos oldaliak :P
Na jó ez nem mérvadó, a bétát totál analfabéták tolják.. -
#10328 Akkor még is velünk és akkor ők a hibások mert megvárakoztatnak minket:) Elismerted a hibáikat:) Hehe...benned is ott rejlik a sötét erő:) -
Zozzancs #10327 Te meg a világosét... ja te már láttad :D -
#10326 majd meglátod ingame a sötét oldal erejét :P -
#10325 A könnyű az jó hehe:) "Könnyű és finom mint a Danone" -
Zozzancs #10324 Sok ifjú növendék tévesen azt hiszi, hogy a sötét oldal erősebb a világosnál, pedig valójában csak könnyebben járható. :P -
Nephin #10323 Dehogy védem, csak felvázolom a tényeket. :P -
#10322 Nagyon véded őket, egy jó "sith" akkor is őket hozza ki hibásnak:) -
Nephin #10321 Ha itt éjfél lesz, mire kiadják, ott még akkor is csak délután van, szóval igen, nem evening. :) -
#10320 Nem is Friday Evening :P -
#10319 Akkor meg tuti másnaposak és a reggeli kávét szürcsölik:) -
#10318 Lennék a helyükben szívesen, amúgy az EA helyében őket is preordereztetném:) (de szép szó lett ez így):) -
Nephin #10317 Ott még csak reggel van, előttük az egész péntek, nem Friday morning update a neve... :D :P -
Zozzancs #10316 Csak játszanak :) -
#10315 Nah, elaludtak?.:)