60330
-
#10394 A térkép lesz a notebook fedél takaróm, vagy reggelizős alátét:) Az AlterSWtor-nak is annyi? Mi lesz itt minden jó kis oldal 404-es lesz. Várhatom a videókat:)
A Betacake lendülete egy kicsit, alábbhagyott:) A calculátort is csak ígérgette:) -
mgerihun #10393 Sith Warrior- Juggernaut talentek
swtorhun.blogspot.com -
Nephin #10392 A térkép minden verzióban benne lesz, nem CE-extra.
AC: igen, ez így sokkal jobb, mint nyakra-főre engedni a váltást. Szerencsére azt nem lehet majd. -
#10391 "Az AC váltás lehetősége még mindig teszt alatt van. Jelenleg szeretnék azt megoldani, hogy tesztelhessük 1-2 szinten át a másik AC-t, és megváltoztathatjuk azt creditért cserébe, mielőtt lezáródna. Szeretnék elkerülni a folyamatos AC változtatgatást, ezért a későbbiekben nagyon drága lesz ez a folyamat."
Helyes én még ennyit sem engednék meg, hiszen mindig azt sulykolják minden döntésnek következményei vannak. Én már jól előre eldöntöttem, hogy melyik AC-t fogom választani, attól függetlenül, hogy nagyon kevés infó van még róla. -
#10390 Skyrim CE -
#10389 A Collector's Edition extrái mellett természetesen megkapjuk az előrendelők számára hozzáférhető textiltérképet is:)
"The Making of The Elder Scrolls V: Skyrim" DVD Van olyan akit ez szokott érdekelni, maximum megnézi egyszer?
Ez már a 2. CE amiről le fogok maradni, most drágán adja ki minden stúdió és pénzéhes vagy csak mi keressünk túl keveset:(
A fizetésem 1/3-a és persze Európában lesz a legdrágább:(
Eljutni ahhoz a szinthez, hogy a kiéhezett játékosok közül, csak tehetősebbek tudják megvenni a CE-t na ez az igazi világválság:) -
Lonni #10388 ezzel azt szeretnéd mondani, hogy single player játék drágább legyen az MMO-nál? -
Nephin #10387 Vásárlói szempontból nekem teljesen mindegy, a cég milyen bevételhez jut később. :) Van két játék, ami érdekel, van CE mindkettőhöz, az egyikben ez van, a másikban az, összehasonlítom, az egyik nekem nem érné meg, a másik megérné, ha lenne annyi pénzem. Ráadásul az utóbbival összehasonlíthatatlanul többet játszhatok, mint az elsővel. Szubjektív, nyilván. -
#10386 ööö ne keverjük már a szezont meg mást. tor mmo , egyszeri megvétel után még havonta is hozza a cégnek a bevételt. skyrim single , egyszeri bevételt jelent. kicsit más a kettő.
jöhet a dislike. -
Nephin #10385 Térkép nincs itt, az a TOR-ban van. Plusz fémdoboz, autentikátor, könyv, soundtrack, szobor, ingame cuccok, itt semmi ingame és csak egy szobor, egy könyv (mindegy, hány oldalas) és egy Így készült-DVD. Nem lesz tőle olcsóbb a TOR CE, persze, de ez még nagyobb pofátlanság szerintem. -
LaCz #10384 Attól, hogy ez mégjobban túlárazott, még nem fog "nem is olyan drága" lenni az SW: TOR CE. :) -
#10383 Nem kötekedésképpen, de 2 könyv kinézete és terjedelme (200 pages) azért nem ugyanaz, sőt a szobor is nagyon jó a többi dolog amivel többet ad az SWTOR az nem olyan számottevő. De ez csak egy vélemény.
A térkép az bőr? -
Nephin #10382 Kijött a Skyrim collectoros verziójának tartalma... nos, ezek után a TOR CE nem is olyan drága, ez ugyanannyiba kerül, single player játék és feleannyi cuccot sem ad.
link -
#10381 Dehogy ez a kép egy apácára hasonlít nem is inkább Szulák Andreára, ahogy az activia joghurtot reklámozza, "minden rendben van belül":)
Én se erre gondoltam én éppen ezek a fejdíszek és vállpántok csicsás dolgok miatt nem indítok konzúlárt.:)
Így, hogy ismerjük már valamennyire, a classokat szerintem a birodalmi classok kinézete, megjelenése nekem sokkal jobban bejön.
Véleményem, hogy túlzottan is jobban sikerültek. Én maradok a solid IA/OP human karinál maximum egy kis arctetoválás abból is a nem feltűnő és ha lesz ékszer akkor az. A hupikék szín és a begyulladt szempár nekem nem jön be (Chiss):) -
Zozzancs #10380 Döntöttem :D -
Zozzancs #10379 :D Ez yodás volt ugye tudod? -
#10378 Ezt a döntést Te magadnak kell meghoznod. -
Zozzancs #10377 Az a baj ... hogy nem tudom mi a frászt indítsak... de nem tudok dönteni... JK, SI inquisitor :(( segítsen valaki dönteni :D -
#10376 Szerintem gamescomon lesz bejelentés,de PAX-on 100%, ezután jönnek stress testek szeptemberben és okt-nov jön a game -
#10375 Én erre a képre gondoltam:
Ha Te ezt tennéd a Playboy címlapjára.... hát persze ízlések és pofonok... -
Nephin #10374 Feltéve, ha novembert mondanak. :P Mondhatnának már valamit... :D -
#10373 AZ lehet de én érzem hogy szeptemberben bejelentik a megjelenési dátumot és ezek után már nem találgatás lesz:D -
Nephin #10372 Ez ugyanolyan találgatás, mint a többi. -
#10371 Béna... mitől béna? Én a legújabb Playboy címlapjára tenném:) -
#10370 Egy armor progression-nek jobban örültem volna, de az is jó kis update. Végre lecserélték azt a béna női karaktert a consular-nál... -
#10369 STAR WARS™: The Old Republic™ : Guardian.co.uk article marks November for release -
#10368 Nem is rossz ez a magazin:) -
LaCz #10367 Jaja, már több mint egy hete fent van. Mindig az aktuális témához van igazítva. :) -
#10366 TorMag magazin 1. szám pdf-ben -
#10365 hehe, ipon háttér -
#10364 Swtor Beta Sith Assasin Tree -
Susarc77 #10363 GYHÁÁÁÁÁ a hajtóműdarabok!!!:DD -
Zozzancs #10362 :D -
#10361 Fess Nem olyan a vállvédője mint a falcon?
A fülgyűrűs fejpánt bejön:) Illetve nincs is füle, akkor hallójárat gyűrű.:)
Könyörgöm egy ilyen snipert el tudnék képzelni tényleg... -
#10360 A Holoneten tud kavics övet maga körül, meg olyan piros izét is csinálni:) -
Nephin #10359 Az érdem Chai-é :) -
Zozzancs #10358 Ez mekkora :D:D -
#10357 Beszarooook!:) -
Nephin #10356 Hajtóóóműűűű! :D
-
Zozzancs #10355 Na... nem tudok írni :)