60330
  • wendi1106
    hát én már nem bízok abban, hogy kapok meghívót a beta terszre már lehet több mint 1 éve be vagyok regelve, de frissítésekről, videókról és hírekről kaptam eddig mailt ... (pedig jó lenne 1 kulcsocska akár csak 1 napra is)
  • j0nNyKa
    igen, illetve annyi, hogy kopogtatni fog a rendorseg, es kovetelik a jatek arat.

esetleg bonuszkent elvisz a rezfaszu bagoly
  • Zozzancs
    Srácok, egy kérdés.. ha valaki előrendelte a digital deluxe editiont a preorder árát kipengette, de majd megjelenéskor nem lesz a kártyáján elég pénz hogy levonják a teljes árát, akkor "csak annyi" hogy bukta a teljes játékot és veheti meg máshol ugye ?
  • TDC Geronimo
    Na végre jönnek a cuccok :D
  • Braikingboss
    swtor Beta Orb Mantell photos
  • BoneDragon
    Egyből a kukába küldi a levelet, ezért nehéz bekerülni. :D
  • Boncmester
    Az swtor.com-ról én szoktam leveleket kapni, pl arról, hogy regeltem a kódomat, egy-két frissítésről, stb-ről, szóval eléggé meglepődnék, ha spambe pakolná a beta meghívót :)
  • Braikingboss
    Amúgy mindenki megnézi naponta többször hogy kapott e meghívót még spam-ban is vagy csak én vagyok ilyen elvetemült! :D
  • Braikingboss
    Hát ezért írtam hogy előtte is megjelenhet már.
  • TDC Geronimo
    Azt mondták, hogy megjelenés után is fognak eventekre járni, úgyhogy az nem mérvadó.
  • Braikingboss
    DREAMHACK, NOVEMBER 24 – 27, 2011 ez az utolsó event idén. Ekkora már megjelent vagy akkor jelenik meg:D
  • j0nNyKa
    Sokaknak kinyírná a vizsgaidőszakot.... :)

Bár, ha karácsonyig megjelenik (feltételezhetjük, hogy meg fog), akkor mindenképp kinyírja.
  • BoneDragon
    Én nem fogok hisztizni. Legjobban a karácsonyi megjelenésnek örülnék, mert akkor lenne időm rákockulni.
  • j0nNyKa
    Nem mernék mérget venni, hogy a készítők már napra pontosan be tudják lőni a megjelenést. Azért mondom, hogy egyelőre ne izguljunk rá, mert utána meg csak a hiszti lesz, ha esetleg nem novemberben jelenik meg. "Pedig ők azt mondták...". Nem, ők az égvilágon semmit nem mondtak. Addig nem is fognak semmit mondani, amíg nem tudják napra pontosan belőni a megjelenést, és nekem ez a kép ezért fura.
  • BoneDragon
    Tudom simán lehet szerkeszteni egy ilyen képet, de akkor is... :)

• BoneDragon
    Engem nem zavar, hogy spekuláció én simán elhiszem. Ez a legreálisabb dátum, ráadásul még kép is volt róla. :)
  • j0nNyKa
    Ez a tegnapi cikk, és ugyanúgy a spekulációból írja, mint ahogy a.. well.. tegnapi cikk.. :D

Azért dőlt betűs, mert a szerző kommentje.

Mellesleg igen, tényleg november felé mutat sokminden, de azért ne izguljunk rá, mert ez megint egy darab spekulációnak a folyamatos lihegése.
  • BoneDragon
    Egyre több helyen van november. Szerintem 100%, hogy akkor jelenik meg. :)
  • BoneDragon
    Mass Effect 3, Star Wars and the Bioware way
    Star Wars: The Old Republic is set to launch on PC in November
  • j0nNyKa
    Igen.

Star Wars: The Old Republic Hutta Screen Shots
  • Sir Quno Jedi
    nude patch kell hozzá és akkor el lehet adni
  • itlosz78
    "It may not displace WoW as biggest MMO" micsoda konklúzió, igazi jedivé vált és megtanult a jövőbe látni.:) Persze ez az ő személyes véleménye.
    Az UI-val tényleg lehetnek gondok, ha már ez az X-ik negatív vélemény róla. De majd az új build megoldja:)
  • Braikingboss
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Tester reviews his 20 days long test session
  • TDC Geronimo
    új build?
  • itlosz78
    Pontosan engem 4 karakter története érdekel, de már úgy is megéri a pénzét.
  • LaCz
    Hát ez nem sok semmi. :D
  • j0nNyKa
    http://i44.photobucket.com/albums/f8/ClownPrinceOfCrime_IGN/Untitled2.jpg
    http://i44.photobucket.com/albums/f8/ClownPrinceOfCrime_IGN/Untitled3.jpg
    http://i44.photobucket.com/albums/f8/ClownPrinceOfCrime_IGN/Untitled4.jpg
  • mgerihun
    Hétvégén megint lett pár update :)

swtorhun.blogspot.com
  • t0xikus
    remélem mythices war fejlesztők megmutatják,h jó pénzből mit lehet csinálni:)
  • wendi1106
    én úgy tudom(bár annyira nem merültem el a témában)ha nem is sok de azért van a BioWare-nek tapasztalata MMO-k terén.
  • j0nNyKa
    Annyira nem keresztezik egymást a questek, de ne legyen igazam.
  • j0nNyKa
    így vagyok ezzel én is, ha már egy 6-8 hónapra leköt úgy igazán a játék, mondjuk amíg végigjátszok 5-6 karaktert, már megérte az a ~30k, amibe addig került...

na persze ha mégtovább leköt, az csak jó :)
  • BoneDragon
    Meg is látszik rajta. Még ha a multi részét elb*ssza a bio, engem kárpótolni fog a single része...
  • wendi1106
    Obsidian cucc jaja, de azért kisebb-nagyobb részben közreműködtek benne :)
  • Vlaghimiir
    Hát igen maga a kotor az nagyon ott volt mind a 2 része. A LucasArts is letett már egy két nagy dobást nekünk az asztalra például sw jedi knight 2 vagy jedy academy amiket nagyon szerettem és élveztem, a kotor az örök kedvenc a dragon age az ott volt a szeren nekem a 2 is nagyon megnyerte a tetszésemet de ez amit ez a játék kínál ahogy nézegettem, hogy a történet szálat is lehet csapatosan végig csinálni és segíteni egymást. Úgy, hogy a csapattársak is dialógusoknál is beleszólnak a dolgokba mondjuk az egyik kinyitja a zsilipet a másik nem akarja és akkor a gonoszkodó fél győz akkor eleve máshogy alakul minden. Na meg a keresztszálakról ne is beszéljünk, hogy azt ígérték, hogy sok olyan küldetés lesz ami mind a 2 oldalon elérhető és ha mondjuk egy helyen egy időben érkezik a 2 oldalról a játékos mondá versenyfutás az idővel, hogy ki győzi meg a felet hamarabb. Nagy játék lesz ha minden összejön.
  • j0nNyKa
    tegyük hozzá, hogy a kotor2 nem bioware cucc, de jó volt az is
  • wendi1106
    hát sajna mindenféle lehetőség még benne van a pakliban, de jelenleg a BioWare-nél jobb fejlesztő csapatot nem tudok elképzelni(a LucasArts-al karöltve) Star Wars MMO piacra dobásával.

Én amúgy is nagyon szeretem a BioWare játékokat bár a Dragon Age 2 számomra nagy csalódás volt, viszont a KotOR 1-2 (nem említve az ME 1-2 és várhatóan az érkező 3.részt) elmondhatatlan élményt nyújtott nekem.

Szóval bízom benne hogy jó játék lesz, viszont a játék megvásárlását nem fogom elkapkodni, mivel ez nem egy olyan "egy délutános" időtöltést nyújtó játék lesz.
  • j0nNyKa
    Bízzunk benne, hogy nem lesz kuka a cucc.. :)
  • Vlaghimiir
    Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget:) én is beadtam a jelentkezésem a Hungarikum nevezetű klánba mindig is a sötét oldal vonzott jobban túl nagy az ereje:D hát ha igaz és novemberben jön a gamma akkor már a pre order-eseknek elvileg októberben vagy már szeptember végén kapniuk kéne a levelet szerintem. Amúgy tényleg elég rossz így hogy az EA ránkveri a sok vidit meg képet amire csorgatjuk a nyálunkat mert az év egyik legnagyobb durranása is lehet a játék de tartok tőle, hogy nehogy amennyire várjuk úgy dobjuk majd a kukába mert ez is benne van a pakliban.
  • TDC Geronimo
    Jó rossz így a mindennapos kép és videó áradat után ez a nagy semmi :(