60330
  • Boncmester
    Ha ilyen történt volna, akkor is az övék fájt volna, de asszem ez már eléggé offtopic :D
  • j0nNyKa
    Ah, a jó öreg teleportálósra iszom magam szitu. Like. :D

Most mondanám, hogy fejezzük be az offolást, de erről a retekről nincs mit beszélni.

Izé, próbálkozzunk. Pl. izé. izéizéizé..

Kinek mi lesz a main karija, és mondjuk az első altja? Miért? Milyen professionnel? Milyen beállítottságú karakter lesz, mire fog rámenni?
  • BoneDragon
    Ufók voltak, másnap nem fájt a segged? :D
  • Boncmester
    Nem tudom, mert a mostani az hiperűr ugrás volt. Pénteken elmentünk bulizni BP-n, szombat reggel meg Füreden lettünk :D
  • j0nNyKa
    Szombaton is pöcs voltál. :D
    Mikor utazol legközelebb hajnalban? Majd előtte ~1 nappal jól leanyázlak. Mindent a community-ért!! :D
  • Boncmester
    Elkéstél, szombaton kellett volna írnod :D
  • j0nNyKa
    Pöcs vagy.
    Tessék.
    :D
  • Boncmester
    Tegnap hajnalban vonatoztam, és eléggé meg is sértődtem, hogy 2 nap alatt nem volt itt semmi anyázás, egész unatkoztam, mikor visszaolvastam :)
  • j0nNyKa
    Én már vagy 1 hónapja így vagyok. Bár vannak nagyon-nagyon unatkozós pillanataim, amikor visszamenőleg megnézek 1-2 dolgot. Vonatra pl. 1. osztályúak :)
  • BoneDragon
    Ugyan így voltam múltkor. Csak linkeltem, de meg se néztem mit linkelek. :D
  • Boncmester
    Én már pár hete nem nézek low lvl videókat. Majd ha játszunk vele, minden kiderül.
  • Braikingboss
    Majd jövő héten hátha megint beindul az infó áradat és valami zsír infókkal halmoz el BW!
  • Braikingboss
    *ak :D
  • j0nNyKa
    Teljesen érthető, én sem nézem, csak linkelem.. :)
  • Braikingboss
    Szerintem nem gáz mert már kuka unalmas ezek a no level videók!
  • BoneDragon
    Az gáz, ha már meg se nézem ezeket a videókat? Számomra elég unalmasak. Inkább játszanék vele...
  • Boncmester
    3x annyi Firefox, mint Chrome? Ejnye, de le vagyunk maradva a nyugathoz képest :(

De amúgy boldog szülinapot! :)
  • Nephin
    Guildtoborzó első kör

Vasárnapi mese - Darth Malgus 4. rész

2 éves az swtor.hu!
  • j0nNyKa
    Stars Wars the Old Republic Jedi Knight Beta Leak Gameplay and Video Footage
  • j0nNyKa
    Na mire leírtam a választ, megtudtam, mi az igazság... :)

Szóval volt ez a "júni végén behívunk sok embert" dolog, nekik volt külön béta fórumuk, és azt lövik le. A nagyobb réteg fóruma, illetve az end game testerek fóruma marad.
  • N1ggA
    Miért van ez?
  • j0nNyKa
    Nah true, tényleg hétfőn leállítják a fórum feedbacket. In-game feedback marad, tehát a küldetések után, meg logoutnál ugyanúgy véleményezni kell majd.
  • j0nNyKa
    sajnos nem, ugyhogy folosleges is ezt a topicot latogatni
  • Bhalage
    na abba is hagytam mert vki azt hiszi, hgoy teriteni jottem, lofaszt :D

ebbol a TORbol lesz valaha vmi ?
  • Boncmester
    Szuper.
    Engem egyáltalán nem kötött le, nem volt benne semmi plusz, semmi hangulat.
  • Bhalage
    jobb mint itt ezen a foson agonizalni :o)

ááá na amugy viccet felreteve komolyan azon gondolkodtam, hgoy van-e meg ilyen dinamikus tartalommal megtoltott jatek, mint a rift es vajon a tor milyen lesz. kivancsi vagoyk mar en is!
    utolso par eventet vegignyomtam en is es azt az illuziot kelti, hgoy valtozik a vilag, persze alapvetoen ugyanaz marad mint minden rendes mmoban.
  • Boncmester
    Hát ezt nem lehet kihagyni :P
  • Bhalage
    hat abban, hogy annyi gyujtogetnivalo fos van benne, hgoy nem lehet elunni
  • Tatyla
    miben lett jó?
  • Bhalage
    inkabb gyertek vissza riftbe, k jo lett
  • TDC Geronimo
    Nem. Akkor még lehet,hogy megy, de ma kapcsolják le. Betacaken linkelték a forrást, de innen melós gépről ott nem érem el a kommenteket csak telóról.
  • j0nNyKa
    o, megy a beta forum ebben a pillanatban

te nem a gamesconos forumrol beszelsz?
  • j0nNyKa
  • TDC Geronimo
    A fejlesztők megköszönték szépen a "feedback"-eket és mai napon bezárták a test forumot. wtf?
  • Fenrir
    Nekem az alteregóm Zozy :P
  • wendi1106
    én mondjuk gondolkodom az előrendelésen, bár nem tudom lesz e belőle valami, de ha lesz is akkor is szerintem a standard edition lesz majd belőle ... mondjuk a másik 2 csomag extrái nem rosszak, de én személy szerint sokallom az az árat értük
  • Boncmester
    Benne van az alkotmányban, hogy aki megrendelte az SWTOR-t, és nem tudja kifizetni, annak visszaállítják a halálbüntetést...

Amúgy az, hogy előrendelted, és kifizetted a preorder árát, az nem jelenti azt, hogy megrendelted magát a játékot is, tehát azt külön kell majd megvenni. Úgy lehet tekinteni a preorderre és a végleges játékra, mintha két külön termék lenne, az egy másik dolog, hogy ha megvan a preorder is, akkor annyival kevesebbe fog kerülni a végleges játék. Viszont majd ha megjelenik, akkor rá kell klikkelned, hogy meg szeretnéd venni, és ezt akkor tedd meg, amikor van annyi pénz a kártyádon.

Legalábbis én így gondolom, de nem digitalt vettem, szóval nem olvastam el, hogy mi van az Originen, de felteszem, minden szépen le van írva.
  • itlosz78
    az tuti és a bagoly nem viccel:)
  • wendi1106
    hát de figyeljél már minek rendelnéd meg ha tudod hogy megjelenéskor nem lesz annyi pénzed hogy fedezni tudná a játék árát XD ?
  • Nephin
    Komolyan nem te írsz nekem Zozy néven? Valahogy a név is összevág és a kérdések is mindig megegyeznek az előző este általa feltettekkel... furcsa. :D

Persze lehet, hogy a Zoz-ság ezzel jár. ugyanúgy gondolkodtok és ugyanakkor jut eszetekbe minden. :P