60330
  • BoneDragon
    Volt, nem is egyszer.
  • j0nNyKa
    Swtor Beta sith inquisitor trees, bár mintha már ez is lett volna
  • Yed
    Izgalmas idő töltés megjelenésig :D
  • j0nNyKa
    We're happy to announce the first official expansion to SWTOR, the SWTOR: Fat Side of the Force. It inculdes a new alignment, called Fat side. You can go forward in Fat side by choosing fat side answers (yum yum yum), or doig fat side actions, like eating NPCs, or farting in converstaions. Fat side also comes with unique character looks, like... being fat (duh) and/or ugly. Also you can visit the new social hubs, like McDonald's, or Kentucky Fried Chicken. Stay tuned for more awesome features of SWTOR: Fat Side of the Force.

Na jó befejeztem.
  • Fenrir
    The fat side of the force.
  • Anthrax
    soha
  • DarkHorSe
    ez mikor jelenik mar meg?
  • Jeffjohnson
  • itlosz78
    Ez jobb mint amit a pénteki update:)
  • TDC Geronimo
  • j0nNyKa
    ezek utan nem kerdes, hogy milyen kasztot inditok :D
  • Yed
    Nem tudom láttátok e már .
    Jedi shadow :D
    http://www.youtube.com/watch?v=SUaaX3qC1M0&feature=related
  • Jabar
    Akár pre orderes akár open béta, ha azért nem csinálják mert öszeomlana a szerverük akkor... X+1 MMO-nál volt closed és open beta is igen nagy létszámmal.
    Ez van, majd játszunk ha kiadják^^
  • BoneDragon
    Nem rossz, csak azt nem értem, miért kell üvöltözniük minden egyes mozdulatnál... Ennyi kockát.
  • j0nNyKa
    na EZ tenyleg ez impressziv video, ebbol a szarbol is csinalhatnanak mar egy ilyet..
  • j0nNyKa
    Ja aha. Hat, ezt vesd fel nekik, mert jo otlet.. :)
  • itlosz78
    Skyrim
    Tudom nem ide tartozik, de aki még nem látta annak érdekes lehet egy nagyon jó videó:)
  • TDC Geronimo
    Nem open betara gondoltam, hanem legalább azokat 100%ra behívhatnák, akik az első nap preorderelték. Az nem lenne olyan sok.
  • Tatyla
    jó is lenne de csak ők is spekulálnak...
  • Braikingboss
    Megjelenés: november eleje Platform: PC Kiadó: EA ez szerepel az 576 őszi katalógusában hm...
    576 őszi katalógus
  • j0nNyKa
    marauder fanoknak jo hir: 30as mara video incoming! :)
  • j0nNyKa
    Szerinted ha most jonne egy olyan hir swtor.com -on, hogy "Hello szia open beta, lehet tolteni, irany jatszani" (lol rimelt), akkor nem lenne millio felett a jatekosok szama par napon belul? Ugyanmar. Elorendeles teljesen mas teszta. Es a szamadataid is furcsak. Nap vegere megvolt a fel millio elorendelo. Gondolj mar bele, hanyan esnenek neki a beta kliens letoltesenek, akik valamilyen okbol nem rendeltek elo (nincs penz, nincs bankkartya, nem volt gepnel aznap, egyszeruen nem biztos benne, hogy elo akarja rendelni, stb.).

En 100%-ig biztos vagyok benne, hogy egy open beta alatt lehalna barmilyen szerverpark. Mindenesetre szerintem ezt ok jobban latjak nalam, vagy akar nalad, es nyilvan helyesen dontenek.
  • TDC Geronimo
    Dehogy
  • Susarc77
    csak? sztem millió befigyelt
  • TDC Geronimo
    Milyen pár millió? Első pár napon olyan 150-200k rendelte elő max. Nehogy már az megdöntse a rendszert, mert akkor inkább ki se adják :p
  • j0nNyKa
    Ebben egyetertek veled. Szerintem azert nem mukodne tornal ez a riftnel hasznalt rendszer, mert x millio jatekos megrohanna a szervereket (gondolj bele, mondjuk 1 millio szimultans letoltese a 40 gigas kliensnek...), es osszeomlana minden. Nehez lenne ugy barmit is tesztelni.

Jo mondjuk a kliens letoltest az eppen meg lehet oldali p2p rendszerrel, de maga a jatek nem birna el azt az orult mennyisegu embert.

Szerintem amennyi most bent van, az elegendo a legtobb dolog tesztelesehez. 5-6ezer korul jarhatnak, de ez eros tipp csak.
  • Nephin
    Szia!

Guildtoborzó vagy ahogy már említették, a fórumon is találsz klánokat.
  • V43 1105
    Hát ez a duma, ez jó ..
  • eurom
    Vlaghimir lehetsz a padavanom, túlkoros vagy de kitanitalak.
  • cikasz
    swtor.hu fórumában vannak már guildek. Ott mazsolázhatsz kedvedre.
    Én a Hungarikumhoz csatlakoztam.
  • Vlaghimiir
    Sziasztok:) Nemrégiben megvásároltam a Star Wars The Old Republic pre order csomagját remélem hamarosan a korábbi kezdést ígérve már játszhatok is. Csak meg szeretnélek titeket kérdezni, hogy vannak e már kialakítva guildek akik már a kezdésben segítik egymást. Valami olyanra gondoltam, ahol szívesen fogadnának egy 20 éves mentő ápolót és a kevés idő miatt nem kapnák diszkriminációt a klán életében. Köszi szépen a választ ha írtok.
  • TDC Geronimo
    Igen ők a QA, de ők nem is képesek ellátni egy ekkora játék megfelelő tesztelését. Ez egy MMOhoz kevés. Miért kell ennyire különcködniük nem értem. Miért nem lehet széleskörű testet lebonyolítani, lásd pl Rift. Ott minden előrendelő részt vehetett a beta hétvégéken és rengeteg dolgot javítottak is azok alatt. Egyik legjobb beta élményem ahhoz a játékhoz fűződik és meg is lett az eredménye a nyílt testnek. Egyik legjobb, ha nem a legjobb MMO launchot produkálták szinte minimális gondokkal.
  • j0nNyKa
    Marmint belso teszteles alatt? Belso teszteles alatt a... belso tesztelesre gondolok. :))

Tudod, az a reteg, akik pl. a mostani buildet mar 1-2 honapja nyomjak, es akik mar akkor end game contentet teszteltek, amikor en pl. meg anyam hasat rugdostam... :D

Csakhat mivel ok belso emberek, nyilvan nem fognak infot szivarogtatni. Eleg jol megfizetik oket azert, hogy a letezesukrol is csak halvany fogalma lehessen a nagykozonsegnek. Ok nem bant kapnanak a kivillantott infoert, hanem kirugnak oket..
  • Zozzancs
    Neeem. Dr.Szőröstalpú Han Solo
  • Tababo
    és hogy hívják? palpatine doktor úr?
  • Zozzancs
    :) nem.. a pszichiáterem :P
  • Torzonborz
    "szerintem teljesen normális vagyok"

a hangok mondták ezt Neked , ugye ?
  • Zozzancs
    Nem értem egyébként, hogy neked mit jelent a nem értelmes hozzászólás...
    szerintem teljesen normális vagyok :D egy kicsit sokat írtam, na és akkor mivan..
  • BoneDragon
  • Pluskast
    Drága jó apám az ilyesmire mondja mindíg, hogy ne hisztízz mint egy fürdős kurva :D