60330
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    néhány kép:
    http://i44.photobucket.com/albums/f8/ClownPrinceOfCrime_IGN/6.jpg
    http://i44.photobucket.com/albums/f8/ClownPrinceOfCrime_IGN/8.jpg
    http://i44.photobucket.com/albums/f8/ClownPrinceOfCrime_IGN/9.jpg
    http://i44.photobucket.com/albums/f8/ClownPrinceOfCrime_IGN/10.jpg
  • LaCz
    Télleg fasza, főleg az alap PowerDirector effektes szövegek a legjobbak.
  • Bhalage
    almodozz
  • LaCz
    Háááááát... o.0
  • N1ggA
    Group Stealth. Faszásan hangzik :)
  • j0nNyKa
    úgy-úgy-úgy
  • Jabar
    valami külföldi
  • Susarc77
    ember,ember szarvakkal,kék ember,piros ember,félig robot ember:P
  • BoneDragon
    Én is egyedül szeretek questelni a saját tempómba, nem szeretem ha várni kell másra. :) Közbe úgy is ventri van és lehet mesélni a jó kis sztorikat.
  • Vlaghimiir
    most neked van beta kulcsod volt olyan szerencséd? mármint az első mondatodból adódóan. De akkor meg mind1 lenne ha nem kéne fizetni havidíjat a játékért amíg a tényleges multiplayer részt nem használjuk belőle.
  • j0nNyKa
    Ez így, ahogy leírtad, létező dolog. Viszont én level 37-ig nem találkoztam olyan class quest-tel, amiben segítséget kellett volna kérnem.

Persze, együtt jobb, meg hangulatosabb, meg minden, de igazából én úgy leszek vele, hogy inkább a haverok / klántársak is haladjanak csak a saját questjeikkel, meg én is a sajátommal, és zúzzuk az end game contentet.

Így is elég idő el fog menni a bámészkodásra, meg a szájtátásra, beszélgetések végighallgatására, stb. Én pl. tuti, hogy ugyanúgy mindent végig fogok olvasni / hallgatni, pedig már láttam egy csomó contentet a warriorral.
  • Vlaghimiir
    hát én meg nemtom mi fog ebből kisülni. Én mindenesetre mmo-nak veszem meg azért fogom a havi díjat is fizetni. Remélem minél többet fogok tudni majd segíteni klántársak történetébe belekukkantani gondolok itt arra, hogy az ő történet szálukban segítek a küldikben meg ők is nekem és akkor könnyebb lesz a dolog szerintem.
  • j0nNyKa
    egész hangulatos videó, főleg pvp jelenetek vannak összevágva, alatta zúzós zenével, nézős!
  • j0nNyKa
    ja néztem :)

annó mikor toltam, partyztam operative-val, az rendszeresen felmászott a portable cover tetejére, és ott térdelt, vicces volt :)

itt van pár HD karakter generálós kép kivagdosva, 0:28 pl. nagyon beteg :D
  • BoneDragon
    4:09-nél van egy enyhe bug. Lerakja a pajzsot és átugrik elé a karakter. :)
  • LaCz
    irónilya
  • j0nNyKa
    Szerintem level 50-ig nem is akarnak mást adni, mint egy kotor 3-at co-op lehetőséggel. Én spec ennek örülök. Bár mondjuk pont ez az első olyan videó, amin valamennyire érzem az mmo feelinget.

Meg amúgy van mmo feeling, én éreztem anno ilyesmit, csak ezekből a videókból nem jön át.
  • BoneDragon
    ,Én is megnéztem a videót. Egész kellemes, de én inkább nézek ki ebből egy kotor 3-at mint egy mmo-t.
  • j0nNyKa
    Nah most kicsit ellentmondva magamnak, gyorsan lekaptam ezt a trooper videót, és megnéztem. Ahhoz képest, hogy 12-es szintű a tag, kb. eddig a legminőségibb videó, ami kiszivárgott. Csapatban mennek, megvan a normális felállás, tank trooper tankol, sage gyógyítja, gunslinger tolja a dpst. Spamolja a spelleket hotkey-jel, nem nyomorultkodik egérrel, és úgy egyáltalán, pörögnek. Éljen.
  • j0nNyKa
    jaj, ez asszem régi, csak újra feltöltve
  • Vlaghimiir
    am meg visszatérve egyik hozzászóláshoz. Én az 576 áruházban vettem meg a pre order cuccosomat. Ők azt mondták majd hívnak megjelenéskor amikor kapnak, hogy érdekel e akkor a játék és ha blokk van akkor levonják az árából de félre raknak akkor egyet. Ezzel csak az lesz a baj hogy limitált ideig él majd ez az akció, hogy levonják az árból. Azért 1500 huf az csak 1500 huf az 2 doboz cigi meg egy feles szilva már nem azért. Annyiban jó ez a pre order dolog, hogy egy egyedi színező kristályt kapnak a játékosok akiknek van és természetesen korábbi kezdést (gondolom én 2 hetet kapunk mint valami trial verzió lenne a játék kezdete előtt) Debrecenben az eladó srác azt mondta, hogy korai kezdést biztosít és ami szint lesz húzva az nem törlődik csak a karakternek a neve na ezt nem vágtam majd meglátjuk mi lesz ebből.
  • j0nNyKa
    SWTOR Trooper Tank Beta Leaked Gameplay!
  • Vlaghimiir
    a lézerkargya: "egy olyan tárgy amit a lányok esetlegesen más nemhez vonzódó fiúk használnak egy proton megajtású lézer vibrátor amivel a g pont automatikus megkereshető és izgatható.használható vazsinán és ánuszon. Ez a next gen forever alone gyártó új tesztszériás tárgya."
    sok keresghélés árán de megérte. Találtam olyat is amiben már van biotikus ánusz tágító lízör cucc de az meg sok lóvéta.XD
  • j0nNyKa
    SWTOR character creation leak video
  • BoneDragon
    Mi az a lézerkargya?
  • LaCz
    Kaszt: dzsedi
    Miért: mer annak van lézerkargya
    Profession: profi ja
    Beállítottság: a lányokat szeretem
  • Braikingboss
    Ja olvastam azt a tesztelőt amit irkált negatívumnak hogy szinte semmit se lehet használni a hajón meg székekre nem lehet leülni, minden csak dekoráció jelenleg. Hát remélem ezen dolgoznak még, meg panaszkodott pár bolygóra hogy kihalt. Na meg az UI-t nem lehet testre szabni. Ezek remélem olyan apróságok amit könnyen lehet majd orvosolni. Mythic-es fiúk remélem bele pakolják a jó dolgokat mert pl Warban nagyon jól alakítható volt az UI!
  • j0nNyKa
    lesz ilyen, ebben biztos vagyok! :)
    "toljuk a raidet 40 perccel, mert már ki van fizetve a teljes óra a twilek k**vámnál.." :D
  • j0nNyKa
    Igen, a béta teszterek szerint is, így 100%, hogy magas prioritást fog élvezni megjelenés után. De emiatt nem akarnak már +1-2 hónapot ráhúzni a megjelenésre, ami viszont jó.
  • Boncmester
    Mondjuk tényleg elég nagy királyság lenne :D
  • Braikingboss
    Egye fene addig felhúzom és kivárom hogy bele rakják a mini gameket:D Nagy buli lenne. Gyere instázni vagy Pvpzni jajj most nem érek rá nyerő szériám van:D
  • BoneDragon
    Ez nagy kár...
  • j0nNyKa
    Ez egy jó terv, veled is tartanék, de klánszinten nem lennék túl népszerű... :D
    (+ nem lesz "kaszinó" megjelenésnél, addig meg, amíg bekerül, csinálni kell valami mást)
  • Boncmester
    Nem azt kérdeztük, mit csinálsz a valóságban, azt tudjuk :D
  • j0nNyKa
    Sztem majd indulás után valami patch formájában. Ezzel már nem akarják húzni a megjelenést.
  • BoneDragon
    Tényleg, lesz benne pazaak? Vagy valami jó kis szórakozási lehetőség?
  • Agamemnon
    Jó, megnyugodtam, akkor általános jelenség ez a közöny az új videókkal kapcsolatban... (mert én is ezt érzem már pár hete)

Persze azért tessék csak kitartóan linkelgetni. Ha nincs jobb dolgom, akkor úgyis meglesem őket.
  • Braikingboss
    Én arra gondoltam hogy az IA-val beülök egy kaszinóba és piálok meg prostituáltakra költöm az össze kapart kreditemet amit a kaszinóban nyertem:D
  • j0nNyKa
    Erre a formátum lehet mondjuk ilyesmi:

Main:
    Kaszt: Sith Juggernaut
    Miért: Tankolni akarok tor-ban, mert.. mert.
    Profession: Még nem tudom, artifice talán, de annyira nem foglalkozok vele.
    Beállítottság: PvE tank, nyilván level 50-es operation-ökre kihegyezve.

Alt:
    Kaszt: Sith Sorcerer
    Miért: Mert gizda, akarok csinálni egy durva életszívós sorcit.
    Profession: Totál passz.
    Beállítottság: PvP dps, end game pvp-re kihegyezve.

(geri: azért lesz jugger a marauderből, mert rájöttem, hogy progress klánban több hasznom lesz így)