60330
  • N1ggA
    akkor mégse :D
  • orichalcos
    Tudni fogják ha esetleg megosztanád a klienst? :D
  • j0nNyKa
    Rajta leszek, ígérem, de van még pár akadálya a dolognak. Természetesen már megint nem saját accountról vagyok. Össze kell lőni a vpnt a 2 gép között, meg valahogy ban-mentesnek kell maradni. De igyekszem mindent összehozni pár napon belül, tényleg. :)

.. Ja és még 40 giga letöltés hátravan, bár az éjfél körül kész.
  • N1ggA
    Gondolom még a régi kliens
  • Vlaghimiir
    hát neked meg ezt honnan? oO
  • orichalcos
    Nem mondod hogy megint bekerültél?
  • TDC Geronimo
    FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :d

Najó, de ezek után minimum képeket várunk meg videókat
  • madmex
    A két szörös disznó epicfail.com
  • j0nNyKa
    De rég láttam már ezeket, hiányoztak :)

• j0nNyKa
    vagy egyszerűen lehúzod innen
  • itlosz78
    Letöltéshez segítség Free download :)
  • itlosz78
    Nekem tetszik végre valami és legalább egy középszintű Opi-t látni, a kedvencem, köszönet érte.
  • N1ggA
    Teljesen fölösleges rohadt sok skill, ha úgyis csak 5-6-ot fogsz használni, és annál még így is sokkal több van. Talentek arra jók, hogy néhányat erősítsenek a többivel szemben. Én nem tudom, ezzel mi a baj. Lehet, hogy skillekben hasonlítani fogsz a többi karakterre, de hogy melyikeket éri meg használni, abban nem.
  • BoneDragon
    Mittomén, nem nézek meg ilyen unalmas sz*rokat. :D
  • TDC Geronimo
    streames minősége elég gány, letöltéshez meg membernek kell lenni? :/
  • BoneDragon
    Imperial Operative: Stealth Gameplay
  • Chris
    Nem mellesleg itt a dolog, amit előre vizionáltam:

"Alignment has alot of potential but seems to play virtually no role whatsoever. In my experience the characters you interact with react the same way regardless of your alignment"

Na meg a másik dolog amitől féltem:

"The talent trees are VERY underwhelming. Each one offers 3 new skills which don't change the class all that much. Most talents have minimal impact and because you are limited to 40 skill points, you don't have that much flexibility to throw around. Because you are forced to invest 5 points in each tier you actually end up being forced to take all but 4 of the Skills regardless of what choices you make. Most of the time the choices will also be very clear cut since the useless talents simply jump out at you... meaning that most people will have identical specs before the spreadsheets even hit the internet."
  • TDC Geronimo
    Nehéz lenne aocot elfelejteni. Azért itt attól nem tartok, hogy tartalom nélkül adnák ki. Legalábbis "single" tartalom biztos lesz 50ig :D
  • Chris
    Aha, lvl 10, én inkább az ilyen (lvl50 sage) véleményekre adnék. Nem emlékszel, hogy mi volt AoC-ban is? Első 20 szint hihetetlen jó, aztán hirtelen elfogyott a pixel a karaktered lába alól és ott lebegtél a nagy büdös nihilben. :D
  • N1ggA
    Ez idegesít: "Thank you for participating in the Game Testing Program."
    Hívjanak be engem, és megígérem, hogy nem fogom elvárni, hogy megköszönjék...
  • j0nNyKa
    forráskód alapján:
    http://i.imgur.com/rw3x2.jpg

egyébként hülyeség, hogy nincs eu teszt, egy csomó angolról / németről tudok, akik bent vannak már jó ideje

na jó, értem én, hogy eu != németország / anglia, de ez van, ezt kell szeretni..
  • Khabbas
    Mi van a képen?
    Mert én nem látom..
  • TDC Geronimo
    I got to level 10 as a Jedi Knight. Holy fucking shit this game. I can honestly say this is already my favorite game of all time.

It took me like 8 hours to get to level 10 and I didn't do anything yet. The scope of this game is just insane. The amount of work and love bioware put into it is unbelievable.

Egy újabb rohadt szerencsés :(
  • LaCz
    Kanadaiból amúgy alig van, nem rég hívták be őket is, addig egy se volt.
  • LaCz
    Én is tudom, de ha nem jutott be akkor minek postolta volna ezt?
  • TDC Geronimo
    EUból kb senki se jut be. Szinte csak US meg kanadai teszter van, abból is kevés... Körbenézhetnének a piacon, hogy hogyan kell egy MMOt rendesen letesztelni
  • LaCz
    Bejutottál?
  • BoneDragon
    !!!4
  • N1ggA
    Ennyit lehet tudni.
  • Braikingboss
    A guild rendszerről volt már valami infó? Húzni kell e a szintet. Guild q-k stb stb Guild szövetségek?
  • itlosz78
    Majd meglátjuk, hogy Az "Alderaan-i konyhán", hány Jedi-t "sütünk" meg :)
    Ízletes fasírt lesz...:)
  • Nephin
    Nyehehe, mi jobb levest főzünk. :P
  • j0nNyKa
  • itlosz78
    Én se hiszek a képnek, rengeteg ember bizonytalan és a kezdésnél még 10x-er meggondolja magát, vagy megunja menet közben és vált stb.
  • itlosz78
    A sok republic fallen heroes:) Lesz mit aprítani a levesbe:)
  • Ahet
    "Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok."
  • Nephin
    Van bőven köztársasági klán is. :)
  • j0nNyKa
    8 class videó összegyúrva egybe, 1080p-ben:
  • Evoluti0N
    Biztató látni, h nincsenek hatalmas százalék különbségek a kasztok között. Kezd elillanni az a félelmem, h szinte csak jedik fognak a játékban szaladgálni.
  • Vlaghimiir
    Ahoz képest, hogy a kép alapján a Jedi Knight a legnépszerűbb ahogy nézegettem a magyar guildeket a legtöbb a birodalom felé hajlik nem a köztársaság felé.