60330
-
#10675 Persze arra emlékszem, így már más, csak azt hittem, hogy ide akarod posztolgatni :) -
#10674 Megvan erre is már az ötlet. Egyébként pontosan te vagy az egyetlen ember, aki ezt az ötletet tudja, mert anno elmondtam priviben, emlékszel? Olyasmit akarok most is, mint amit még akkor leírtam. -
#10673 Holnap még biztos, hogy nem. Hétvégén leghamarabb. Ennek most az okaiba nem megyek bele, de igyekszem! -
#10672 A videókat hogy akarod úgy csinálni, hogy ne bukjál le?
Én nem szoktam terjeszteni ezeket a videókat, mert nincs ismerősöm aki játszana, de hidd el, amit ide kiposztolsz, ez eljut a netre máshova is :) -
#10671 Meg legalább meg tudod mondani, hogy külcsínre (graf ,modellek, animok stb) mi változott régebbi buildhez képest. -
#10670 Képek jöhetnek már holnap is, azzal nincs annyi meló! :D -
#10669 Hát ha minden összejön úgy, ahogy tervezem, akkor bekerül egy 750es vinyó a gépbe üresen, és minden percet felveszek, aztán szétvagdosom részekre, meg kihalványítom az azonosítható dolgokat, stb.
Szerver / sávszél van, hogy ezt fel is tudjam tölteni.
De ez még nagyon a jövő zenéje, mindenesetre ez a végső terv. -
#10668 5-6 gigáért egy rekesszel is:) -
#10667 best idea ever! -
Boncmester #10666 Szerintem az a módja, hogy csinálsz kb 5-6 giga képet/videót, aztán fizetjük a sörödet, és tartasz egy bemutatót egy kocsmában :D -
#10665 Írom össze a kéréseket. A karakter jugger lesz, mondtam, de minden más teljesíthető :P -
#10664 fel nem fogom miért a Twi'Lek a legszeszisebb karakter mindenki szerint(beleértve engem is),de tuti ilyen karim lesz a köztársasági karakterem :)
-
#10663 Én kívánságom: Húzd fel nagyon gyorsan max szintre a karaktert és kérek pvp/fp videókat! -
#10662 Kívánság lista: IA/OP teljes talent tree képekkel, és az összes skill használat közben:)
Csak ennyi::) -
mgerihun #10661 Jonnyka rohadj meg, már bocs kivel feküdtél le már megint? Ha van kívánság lista akkor egy Női Twi'Lek inkvizítort kérünk, részletes karaktergeneráló videóval -
#10660 itt van egyébként az NDA, ha valakit érdekel -
#10659 ha ránéz de szerintem ennek nem olyan nagy az esélye...
én is írtam pár amerikai rokonnak meg havernak hogy regisztráljanak be :) -
madmex #10658 Végre valaki nem barbie. Grat a kari választáshoz. -
#10657 Hol kezded? -
#10656 Akkor meg kapják be:D -
#10655 Na majd akkor szeptembertől nekiállok, mert kezdek egy programozói iskolát. :) -
#10654 1. belépésig nem. Aztán ha valaki ránéz az ip logra, és meglátja, hogy a haverod magyar ipről játszott, repül az acc. -
#10653 Pl van egy angol ismerősöm és ő kap meghívót megadja az accját akkor gátolja valami hogy gameljek?:D -
#10652 Továbbra is programozó kollégáknak:
http://jonny.frogz.hu/upload/ez_veletlenul_sem_tor_installer.rar
Login nélkül nem sokra mentek vele, de ki tudja, ha valaki nagyon ráér, kihozhat belőle valamit. -
#10651 Már annyira unatkozom, hogy ezzel kezdtem el játszani. Mondjuk egész kellemes, szódával elmegy. :D -
#10650 Ha valaki nagyon hekker kedvében érzi magát, elvileg a kliens megszerzésének ez a file a kiindulópontja. Nincs most időm részletesen belemenni, hogy használható-e valamire, csak az installer logban néztem meg gyorsan, hogy valamilyen úton módon ebből a file-ból extractolja az adatot. -
#10649 Szintén... majd a "nagy" EUs országokból válogatnak párat. -
#10648 Tegnap meg ma hívogattak elég sok embert. Van olyan érzésem, hogy szeptemberi béta hétvégéken se jutnak be a magyarok.... -
#10647 Nekem is kell olyan ismerős aki bent van a bétában! Te mázlista. -
#10646 sith jugger <3 Pont azt szánom main karinak :) -
#10645 usa, természetesen..
onnan most megint behívtak egy adag embert (ő is tegnap került be) -
#10644 Ja igen ezzel kapcsolatban: Ha tényleg összejön minden, akkor egyetlen dolgot fogok én megmondani: Sith juggert csinálok. Minden mást úgy fogok tenni, ahogy Ti kéritek. Mit videózzak, milyen crafting skilleket tanuljak, melyik companiont használjam, dark / light side legyek, stb.
És igen, "mindere hajlandó vagyok" (lol), tehát videó, kép, minden játszik.
Ezzel kapcsolatban már vannak elég jó elképzeléseim, hogy hogyan terjesszem biztonságosan a dolgokat. Most már csak el kell jutni odáig valahogy. -
#10643 Ez a tag hova valósi? Gondolom ő se itthon lakik... -
#10642 Fenét, ha összejön minden, arra fogok fókuszálni, hogy nektek infót adagoljak. De még semmi sem biztos, mert ez a tag annyira nem jó haverom, és mindent 3x átgondol. Igazából bármelyik pillanatban közölheti, hogy megváltoztatta a jelszavát, és bocs. Na de mindenesetre dolgozom a részleteken, nyilván megteszek mindent az ügyért.. :) -
#10641 Sith warrioros vagy BHs képeket kérek! :D
Simán kitakarod neved meg feltöltöd akár egy rarba őket random néven valami feltöltő oldalra azt kész. -
#10640 Most megint jön majd a kérdés áradat feléd remélem most már meg is marad az acc:D Persze képes vagy és most 1 hétig nem is hallunk felőled mert bekockulsz:D
-
#10639 Wow, most nézem, hogy a jelenlegi patch a 91-es verziószámot viseli. Nem szarakodnak ezek sem.. :) -
#10638 39,1 egészen pontosan. Vagyis annyit ír, hogy annyi szabad hely kell neki. Majd ha lejött, megmondom, hogy valójában mennyi. -
#10637 40 giga az új kliens? Jézusom.... Lehet nem digitálisan kellett volna megvennem, mert szedhetem 4 megás nettel egy darabig majd -
SinkoRoli #10636 Muhaaaha!