60330
  • j0nNyKa
    Swtor Beta – Graphic settings (old client vs new)
  • j0nNyKa
  • Torzonborz
    akár azonnal neki is állhat csak ne nyilvános helyen tegye
  • BoneDragon
    Ott a kezed erre a célra...:D
  • TDC Geronimo
    :o Hajrá, hétvégén játszani akarok!!4
  • Torzonborz
    cloudból kinyerni servert durva hack lenne, de elég sok scriptet látni már az is segítség lehet.
  • j0nNyKa
    Mondjad neki, hogy még várnia kell egy ideig. De ha tudsz rápakolni teljes HeroEngine szervert, király vagy... :D

Btw: A főmeüig sikerült bejutni.
    Choose your realm, settings, credits, és cinematics menük vannak. Itt persze megint elakad a dolog, de rajta vagyunk a témán :)
  • V43 1105
    A szerver gép a kész cuccra vár és mehet a móka xD
  • LaCz
    Azért volt idézőjelben. :D
  • Torzonborz
    na le is jött csak itt melóhelyen igp-s kütyü van és veszettül akad :(
  • Torzonborz
    jóvan , lehet beregelek kicsit bohóckodni vele :D
  • j0nNyKa
    azon már régen túl vagyok :)
    ezelőtti hozzászólás képét nyisd meg
  • j0nNyKa
    ismerős valakinek ez a grafika? fák? kövek? :)
  • Torzonborz
    de herocloudhoz regelni is kell amit elbírálnak , nem ?
  • j0nNyKa
    egyszer biztos meg fogják.. :)
  • madmex
    LOL
  • BoneDragon
    Ha ezt egyszer megtudnák, az ük-ük-ük unokádat is bannolnák. :D
  • j0nNyKa
    Hm. Szóval a játék perpill 2 dolgot nem talál indításnál. A repository browsert, és a login servert. Erről viszont beugrott, hogy a HeroCloud pontosan ezeket adja bárkinek a kezébe. Nem tudom, mennyit fog segíteni, de elvileg ingyen elérhető minden, ami egy emulátorhoz kellhet.

Ez így túl egyszerűen hangzik, persze, de kezdésnek elég jó.
  • j0nNyKa
    nálam működik, nem tudom, milyen net mögött vagy, próbálj meg egy ip frissítést
  • gerey
    Esélyes elég régen volt.

Azt nem tudjátok, hogy mitől lehet, hogy nem jön be az alterswtor, próbáltam firefox-on, chrome-n, meg opera-n is, de semmmi.
  • BoneDragon
    Mai update? Fan friday?
  • j0nNyKa
    Nagyjából. Ez a "csak" azért elég.. sok. :)
    Egyelőre ki kell bogarászni, hogy a futás mely pontján próbál csatlakozni az eredeti szerverre, és azt a részt kiiktatni. Utána jöhet a saját cucc, igen.
    Mindenesetre az eddigi tempó tetszik. 2 napja nem gondoltam, hogy ma el fog indulni a kliens bejelentkezés nélkül :)
  • LaCz
    Nem rossz, akkor már "csak" egy szervert kéne csinálni és megoldani, hogy arra csatlakozzunk, ugye? :D
  • j0nNyKa
    js.rar új verzió, előző bugos.
  • j0nNyKa
    Áh, most lassulnak a dolgok, innentől kőkemény assembly, amit:
    1) utálok
    2) utálok
    3) lassan fogok vele haladni
  • mgerihun
    Hajrá, hétvégén küld a működő sandboxot Már egy működő karaktergenerálónak is örülnénk, ha tovább nem is menne :) Ha sikerül adj címet, vendégem vagy 1 rekesz sörre
  • j0nNyKa
    még egy kis progress, lényeg, hogy elindul a kliens, yay!
    mostani js.rar, amivel ezt elértem
  • j0nNyKa
  • Jabar
    Már most Nerfelnek!!! :D
  • TDC Geronimo
    jajj észre se vettem
  • j0nNyKa
    #10800 :P
  • Susarc77
    rossz volt hallgatni azt a sok faszságot amit beszélt és ilyenek jutnak be értelmes arcok helyett akik érdemi infót és tapasztalatot is tudnának átadni...pffff
  • TDC Geronimo
    Huttball guide Hát beszarok :D Alterswtoros képen pont ez volt csak néztem, hogy mi ez.
  • TDC Geronimo
    Teszterek 90%a életében nem tolt kb MMOt se. Ne várd, hogy kiálljon belőle. Éljen a random invite rendszer. Amúgy gondolom ez már az új build, mert a nameplatek már máshogy néznek ki, meg a group conversationnál is más az ablak.
  • Susarc77
    kettes videó fel is baszta az aygam.......aztmondja a srác jönnek az addok és ha nem DPSelik le őket felrobbanak....ez idáig rendben is van,DE most jön a bicskanyitogatás...van healerünk nem megyek arrébb a robbanástól....FAIL
    az ilyen hígagyú dps-ek basszák el a játékot amikor majd később egy ilyen rossz beidegződés miatt wipe hegyek lesznek a partiban....
    a WOW elbaszása után szar nézni,hogy még ki se adták a játékot,de már szarnak a CC-re vagy hogy kiálljanak az AOE-ből és hasonlók...
    persze ez csak BÉTA ,de személy szerint nem szeretnék sok ilyen baromarcúval találkozni ha majd kijön....

2 hete kellett egy item egy WOW instából! 12 szeri!!!! try-ra találtam grp-ot akivel le is ment,mert csak össze vissza agyatlan DPS-elés ment

nagyon nem kéne ez ebbe a játékba!Amúgy meg ha ez heroic simán akkorát kéne robbania egy ilyen addnak,hogy instant öljön ,legalább megtanulná a majom ,hogy ésszel kell játszani!
  • j0nNyKa
    focis warzone leírás
  • BoneDragon
    Swtor Beta – Gameplay vids with commentary

Sokkal jobb mostanában alterswtor, mint betacake. Nem tett jót neki a költözés. :/
  • j0nNyKa
    Hááááááááááááááát.. ilyen széthekkelt kliens mellett.. hm.. majd. :)
    Odébb van még, amit most csinálok, az fontosabb.
  • TDC Geronimo
    Képek/videók mikor jönnek? :p
  • Bandras DaSilva #10796
    És ennek az egész projektnek mi az értelme?