60330
-
#10835 Swtor Beta – Graphic settings (old client vs new) -
#10834 -
#10833 akár azonnal neki is állhat csak ne nyilvános helyen tegye -
#10832 Ott a kezed erre a célra...:D -
#10831 :o Hajrá, hétvégén játszani akarok!!4 -
#10830 cloudból kinyerni servert durva hack lenne, de elég sok scriptet látni már az is segítség lehet. -
#10829 Mondjad neki, hogy még várnia kell egy ideig. De ha tudsz rápakolni teljes HeroEngine szervert, király vagy... :D
Btw: A főmeüig sikerült bejutni.
Choose your realm, settings, credits, és cinematics menük vannak. Itt persze megint elakad a dolog, de rajta vagyunk a témán :) -
#10828 A szerver gép a kész cuccra vár és mehet a móka xD -
LaCz #10827 Azért volt idézőjelben. :D -
#10826 na le is jött csak itt melóhelyen igp-s kütyü van és veszettül akad :( -
#10825 jóvan , lehet beregelek kicsit bohóckodni vele :D -
#10824 azon már régen túl vagyok :)
ezelőtti hozzászólás képét nyisd meg -
#10823 ismerős valakinek ez a grafika? fák? kövek? :) -
#10822 de herocloudhoz regelni is kell amit elbírálnak , nem ? -
#10821 egyszer biztos meg fogják.. :) -
madmex #10820 LOL -
#10819 Ha ezt egyszer megtudnák, az ük-ük-ük unokádat is bannolnák. :D -
#10818 Hm. Szóval a játék perpill 2 dolgot nem talál indításnál. A repository browsert, és a login servert. Erről viszont beugrott, hogy a HeroCloud pontosan ezeket adja bárkinek a kezébe. Nem tudom, mennyit fog segíteni, de elvileg ingyen elérhető minden, ami egy emulátorhoz kellhet.
Ez így túl egyszerűen hangzik, persze, de kezdésnek elég jó. -
#10817 nálam működik, nem tudom, milyen net mögött vagy, próbálj meg egy ip frissítést -
#10816 Esélyes elég régen volt.
Azt nem tudjátok, hogy mitől lehet, hogy nem jön be az alterswtor, próbáltam firefox-on, chrome-n, meg opera-n is, de semmmi. -
#10815 Mai update? Fan friday? -
#10814 Nagyjából. Ez a "csak" azért elég.. sok. :)
Egyelőre ki kell bogarászni, hogy a futás mely pontján próbál csatlakozni az eredeti szerverre, és azt a részt kiiktatni. Utána jöhet a saját cucc, igen.
Mindenesetre az eddigi tempó tetszik. 2 napja nem gondoltam, hogy ma el fog indulni a kliens bejelentkezés nélkül :) -
LaCz #10813 Nem rossz, akkor már "csak" egy szervert kéne csinálni és megoldani, hogy arra csatlakozzunk, ugye? :D -
#10812 js.rar új verzió, előző bugos. -
#10811 Áh, most lassulnak a dolgok, innentől kőkemény assembly, amit:
1) utálok
2) utálok
3) lassan fogok vele haladni -
mgerihun #10810 Hajrá, hétvégén küld a működő sandboxot Már egy működő karaktergenerálónak is örülnénk, ha tovább nem is menne :) Ha sikerül adj címet, vendégem vagy 1 rekesz sörre -
#10809 még egy kis progress, lényeg, hogy elindul a kliens, yay!
mostani js.rar, amivel ezt elértem -
#10808 -
#10807 Már most Nerfelnek!!! :D -
#10806 jajj észre se vettem -
#10805 #10800 :P -
Susarc77 #10804 rossz volt hallgatni azt a sok faszságot amit beszélt és ilyenek jutnak be értelmes arcok helyett akik érdemi infót és tapasztalatot is tudnának átadni...pffff -
#10803 Huttball guide Hát beszarok :D Alterswtoros képen pont ez volt csak néztem, hogy mi ez. -
#10802 Teszterek 90%a életében nem tolt kb MMOt se. Ne várd, hogy kiálljon belőle. Éljen a random invite rendszer. Amúgy gondolom ez már az új build, mert a nameplatek már máshogy néznek ki, meg a group conversationnál is más az ablak. -
Susarc77 #10801 kettes videó fel is baszta az aygam.......aztmondja a srác jönnek az addok és ha nem DPSelik le őket felrobbanak....ez idáig rendben is van,DE most jön a bicskanyitogatás...van healerünk nem megyek arrébb a robbanástól....FAIL
az ilyen hígagyú dps-ek basszák el a játékot amikor majd később egy ilyen rossz beidegződés miatt wipe hegyek lesznek a partiban....
a WOW elbaszása után szar nézni,hogy még ki se adták a játékot,de már szarnak a CC-re vagy hogy kiálljanak az AOE-ből és hasonlók...
persze ez csak BÉTA ,de személy szerint nem szeretnék sok ilyen baromarcúval találkozni ha majd kijön....
2 hete kellett egy item egy WOW instából! 12 szeri!!!! try-ra találtam grp-ot akivel le is ment,mert csak össze vissza agyatlan DPS-elés ment
nagyon nem kéne ez ebbe a játékba!Amúgy meg ha ez heroic simán akkorát kéne robbania egy ilyen addnak,hogy instant öljön ,legalább megtanulná a majom ,hogy ésszel kell játszani! -
#10800 focis warzone leírás -
#10799 Swtor Beta – Gameplay vids with commentary
Sokkal jobb mostanában alterswtor, mint betacake. Nem tett jót neki a költözés. :/ -
#10798 Hááááááááááááááát.. ilyen széthekkelt kliens mellett.. hm.. majd. :)
Odébb van még, amit most csinálok, az fontosabb. -
#10797 Képek/videók mikor jönnek? :p -
Bandras DaSilva #10796 És ennek az egész projektnek mi az értelme?