60330
  • BoneDragon
    Én is így gondolom. Azt sem értem miért ilyen nagy szám a release bejelentés. Tudjuk, hogy november december környékén fog megjelenni. Az, hogy pontosan mikor, számomra nem olyan fontos. Ha 1-2 héttel előbb vagy később semmit sem jelent. :)
  • Nephin
    Kezdődik a szokásos fesztivál előtti találgatás... :D

Gondoljatok bele, GC után PAX, ami sokkal nagyobb és sokkal nagyobb hírverésű, mint a GC, ráadásul az amcsiknál van. Komolyan elhiszitek, hogy európai bejelentést tennének a megjelenésről? :D Ráadásul sokszor elmondták, hogy tudni fogjuk, ha jön a bejelentés, ennek semmi nyoma, plusz az sem biztos, hogy fesztiválon jelentik be (amint ezt szintén számtalanszor elmondták).

Egyébként az idézet csupán annyit tartalmaz, hogy ez akár jó időpont is lehetne, mármint az újság szerint. :)
  • Anthrax
    Esélyesnek tartom,de már párszor ittam, aug bejelentés, szept stress test, okt megjelenés ha nem akarnak sokat várni bejelentés és megjelenés között, pedig ők azt mondták nem akarnak :D
  • mgerihun
    Lehetséges Gamescon Release Bejelentés
  • TDC Geronimo
    20 perces a full videó a srácnak, de a pvp részét kipostolta hamarabb, úgyhogy majd még jön a többi.
  • TDC Geronimo
    lvl 12es volt. Mondjuk én ennek csak örülök, hogy a harcok hosszúak. Legalább lesz értelme a csapatmunkának és nem a lolburst fog menni mindenfelé. Bár még ez is változhat max szintre uber cuccokkal.
  • lolSL
    egyedül meg se tudja karcolni az enemyt mehh
  • j0nNyKa
    Nem, nincs. Csak úgy simán egy szinten van hpban meg sebzésben a nála 20-22 szinttel nagyobbakkal.
    :)
  • TDC Geronimo
    Egyik sith inquisitornak ott nagyon baba armorja van. Nem tudom hányas szintű lehet. De most itt hogy van a pvp bracket? Minden szintűt bedob egy helyre és bolsterolja őket egy magasabb szintre?
  • TDC Geronimo
    Ja nekem se tetszik a 2 fénykardos felállás.
  • BoneDragon
    Végre pörgősebb pvp. Viszont számomra emészthetetlen ahogy a karakter ugrál azzal a 2 fénykardal, eszméletlen idiótán néz ki.
  • TDC Geronimo
    Látom jól el lehet már távolodni a kamerával a karaktertől. Régebben nem lehetett ennyire nem? Örülök a sith warriornak, bár 1h-s juggert szívesebben néznék :) Ami viszont nem tetszik az a scrolling combat text. Eléggé átláthatatlan ebben a formában. Bár gondolom ez még változik.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk jó hülyén vannak kitakarva a dolgok. Na mindegy örüljünk, hogy van :)
  • TDC Geronimo
    wow 9 perces PvP videó

Nézem is! :D
  • Kazagor
    Ja bocsi, akkor félreértettem amit írtál.
  • TDC Geronimo
    Hely az van. Net a szar :D
  • Kazagor
    Vagy esetleg vegyél egy vinyót. 10k-ért 1 TB-nyi helyet kapsz.
  • TDC Geronimo
    ja lol. Hát akkor meg tömörítsék be jobban.

Lehet a dobozosat kellett volna megvennem :D
  • j0nNyKa
    Csak az angol nyelvi file-ok vannak lent.
  • TDC Geronimo
    Hát remélem azért a végleges kliensre összetömörítik valamennyire... Esetleg nem köteleznek arra, hogy leszedjem az angolon kívül az összes többi nyelvi filet is, mert ez így marha sok lesz :(
  • j0nNyKa
    Mai frissítéssel együtt:
    45,2 GB (48 609 633 291 bájt)
    ...
  • TDC Geronimo
    I having something really nice coming up guys.... The editing of it is really painful but its progressing
    Getting there sooner or later though. Stay tuned

/Alterswtor
  • j0nNyKa
    Lesz még idén GamesCon-on kívül 3 európai gamer event, ahol ott lesznek.
  • TDC Geronimo
    Nem csak swtor miatt mentünk volna :p

Lehetőség meg szerintem nekünk nem lesz. Elnézve a trendet náluk, a beta hétvégék is messze elkerülnek majd minket :p
  • j0nNyKa
    Na azér hisztizni nem kell, lesz ott még lehetőség.

Meg nem hiszem, hogy (max) 1 óra játék megéri az utazást + jegyet + egyéb költségeket.
  • t0Mi
    Minden lehetőséget meg kell ragadni... :D
  • TDC Geronimo
    Most már bánom, hogy nem mentünk ki haverokkal idén gamescomra. Más kipróbálási lehetőségünk úgyse nagyon lesz.
  • BoneDragon
    Így van, kár rágerjedni a hírre. :)
  • TDC Geronimo
    Úgyis megint a szokásos országokból válogatnak úgyhogy, tök mindegy...
  • TDC Geronimo
    doctordake David Bass
    by Rockjaw
    Yes, #swtor Guild Testing has started. We'll make a post soon with all the details. Please do not contact any of us with invite requests :)

Twitterről
  • j0nNyKa
    eredeti, hanganyaggal

Egyébként hozzátennék egy apró adatot: swtor.com -on perpill 56175 guild van beregelve.
  • t0Mi
    Link formájában is: Indul a guild testing program
  • t0Mi
    Érdekes hír látott napvilágot:
    http://swtorhun.blogspot.com/2011/08/kozeleg-guild-testing-program.html
  • Nephin
    Vasárnapi mese - A Mandalóriai Háborúk 3. rész
  • j0nNyKa
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Powertech Bounty Hunter Feedback - 07/30/2011
  • j0nNyKa
    Van zene már régen.
  • Tatyla
    van zene is,de jó egy semmitmondó videó kábé mint a karakter amit a nyomi gyerek csinált biztos irl is így néz ki :D
  • Evoluti0N
    Nincs zene a játékban? Csak a háttérhangok hallatszanak, meg persze a beszélgetés :)
  • Nephin
    Hát, hívjatok fangirlnek, de ez a három fickó elég inkompetensnek tűnik...
  • Anthrax
    Egy valami tetszik ebben a trooperben, az az armor set, baromi jól van megcsinálva