60330
-
#10915 Én is így gondolom. Azt sem értem miért ilyen nagy szám a release bejelentés. Tudjuk, hogy november december környékén fog megjelenni. Az, hogy pontosan mikor, számomra nem olyan fontos. Ha 1-2 héttel előbb vagy később semmit sem jelent. :) -
Nephin #10914 Kezdődik a szokásos fesztivál előtti találgatás... :D
Gondoljatok bele, GC után PAX, ami sokkal nagyobb és sokkal nagyobb hírverésű, mint a GC, ráadásul az amcsiknál van. Komolyan elhiszitek, hogy európai bejelentést tennének a megjelenésről? :D Ráadásul sokszor elmondták, hogy tudni fogjuk, ha jön a bejelentés, ennek semmi nyoma, plusz az sem biztos, hogy fesztiválon jelentik be (amint ezt szintén számtalanszor elmondták).
Egyébként az idézet csupán annyit tartalmaz, hogy ez akár jó időpont is lehetne, mármint az újság szerint. :) -
#10913 Esélyesnek tartom,de már párszor ittam, aug bejelentés, szept stress test, okt megjelenés ha nem akarnak sokat várni bejelentés és megjelenés között, pedig ők azt mondták nem akarnak :D -
mgerihun #10912 Lehetséges Gamescon Release Bejelentés -
#10911 20 perces a full videó a srácnak, de a pvp részét kipostolta hamarabb, úgyhogy majd még jön a többi. -
#10910 lvl 12es volt. Mondjuk én ennek csak örülök, hogy a harcok hosszúak. Legalább lesz értelme a csapatmunkának és nem a lolburst fog menni mindenfelé. Bár még ez is változhat max szintre uber cuccokkal. -
#10909 egyedül meg se tudja karcolni az enemyt mehh -
#10908 Nem, nincs. Csak úgy simán egy szinten van hpban meg sebzésben a nála 20-22 szinttel nagyobbakkal.
:) -
#10907 Egyik sith inquisitornak ott nagyon baba armorja van. Nem tudom hányas szintű lehet. De most itt hogy van a pvp bracket? Minden szintűt bedob egy helyre és bolsterolja őket egy magasabb szintre? -
#10906 Ja nekem se tetszik a 2 fénykardos felállás. -
#10905 Végre pörgősebb pvp. Viszont számomra emészthetetlen ahogy a karakter ugrál azzal a 2 fénykardal, eszméletlen idiótán néz ki. -
#10904 Látom jól el lehet már távolodni a kamerával a karaktertől. Régebben nem lehetett ennyire nem? Örülök a sith warriornak, bár 1h-s juggert szívesebben néznék :) Ami viszont nem tetszik az a scrolling combat text. Eléggé átláthatatlan ebben a formában. Bár gondolom ez még változik. -
#10903 Mondjuk jó hülyén vannak kitakarva a dolgok. Na mindegy örüljünk, hogy van :) -
#10902 wow 9 perces PvP videó
Nézem is! :D -
Kazagor #10901 Ja bocsi, akkor félreértettem amit írtál. -
#10900 Hely az van. Net a szar :D -
Kazagor #10899 Vagy esetleg vegyél egy vinyót. 10k-ért 1 TB-nyi helyet kapsz. -
#10898 ja lol. Hát akkor meg tömörítsék be jobban.
Lehet a dobozosat kellett volna megvennem :D -
#10897 Csak az angol nyelvi file-ok vannak lent. -
#10896 Hát remélem azért a végleges kliensre összetömörítik valamennyire... Esetleg nem köteleznek arra, hogy leszedjem az angolon kívül az összes többi nyelvi filet is, mert ez így marha sok lesz :( -
#10895 Mai frissítéssel együtt:
45,2 GB (48 609 633 291 bájt)
... -
#10894 I having something really nice coming up guys.... The editing of it is really painful but its progressing
Getting there sooner or later though. Stay tuned
/Alterswtor -
#10893 Lesz még idén GamesCon-on kívül 3 európai gamer event, ahol ott lesznek. -
#10892 Nem csak swtor miatt mentünk volna :p
Lehetőség meg szerintem nekünk nem lesz. Elnézve a trendet náluk, a beta hétvégék is messze elkerülnek majd minket :p -
#10891 Na azér hisztizni nem kell, lesz ott még lehetőség.
Meg nem hiszem, hogy (max) 1 óra játék megéri az utazást + jegyet + egyéb költségeket. -
#10890 Minden lehetőséget meg kell ragadni... :D -
#10889 Most már bánom, hogy nem mentünk ki haverokkal idén gamescomra. Más kipróbálási lehetőségünk úgyse nagyon lesz. -
#10888 Így van, kár rágerjedni a hírre. :) -
#10887 Úgyis megint a szokásos országokból válogatnak úgyhogy, tök mindegy... -
#10886 doctordake David Bass
by Rockjaw
Yes, #swtor Guild Testing has started. We'll make a post soon with all the details. Please do not contact any of us with invite requests :)
Twitterről -
#10885 eredeti, hanganyaggal
Egyébként hozzátennék egy apró adatot: swtor.com -on perpill 56175 guild van beregelve. -
#10884 Link formájában is: Indul a guild testing program -
#10883 Érdekes hír látott napvilágot:
http://swtorhun.blogspot.com/2011/08/kozeleg-guild-testing-program.html -
Nephin #10882 Vasárnapi mese - A Mandalóriai Háborúk 3. rész -
#10881 STAR WARS™: The Old Republic™ : Powertech Bounty Hunter Feedback - 07/30/2011 -
#10880 Van zene már régen. -
#10879 van zene is,de jó egy semmitmondó videó kábé mint a karakter amit a nyomi gyerek csinált biztos irl is így néz ki :D -
Evoluti0N #10878 Nincs zene a játékban? Csak a háttérhangok hallatszanak, meg persze a beszélgetés :) -
Nephin #10877 Hát, hívjatok fangirlnek, de ez a három fickó elég inkompetensnek tűnik... -
#10876 Egy valami tetszik ebben a trooperben, az az armor set, baromi jól van megcsinálva