60330
  • Susarc77
    nyugi európában is vannak hülyék bőven nem csak az amcsik debilek:P:)
  • Susarc77
    valószínű egy régi analóg monitorja van ami ráadásul szar is:P haver tolta így még 15 évvel ezelőtt mikor kezdett beszarni a monitorja és csak akkor látott valamit ha maxra húzta a gammát:P:)
  • BoneDragon
    Engem nem érdekel mi volt/lesz a wow-al, ez induljon el normálisan és boldogabb ember leszek.
  • Probatbicol
    Miért, lehet ebből még problémamentes év végi launch - amcsiban. Euban meg majd valamikor tavasszal, mint anno a wownál :D.
  • TDC Geronimo
    Huh? És így akarnak problémamentes launchot? Sok sikert hozzá.
  • Anthrax
    Eddig még eu serókat nem is testeltek ,egyáltalán volt euból tester ?:P
  • t0Mi
    Jól sejtettem én.. azért nincsenek normális leakek, normális teszterek és játékosok, mert Európában még el sem indult a béta.. Az a baj, hogy erre meg januárban is azt mondták, hogy a közeljövőben indul, erre most meg augusztus közepe van..
  • LaCz
    Are European guilds eligible for Guild Testing?

European Guild Testing will begin at the same time the European Testing Program begins in the near future.

wat
  • LaCz
    guild testing details
  • t0Mi
    Én észrevettem, tök jó! Hajnak is ilyet! :)
  • mgerihun
    Remélem lekuk esetében nem az a megoldás marad, hogy átlóg a csuklyán, mert az elég hülyén fest :)
  • j0nNyKa
  • mgerihun
    Nem tudom észrevettétek-e a szexi cipőn kívül a lekukat?:) Mármint korábbi videókban nem volt fizikája, mereven lógott, bármit is csináltál, most pedig lereagál mindent mint a clothok Tudom apróság, de nagyon tetszik, hogy a karaktered nem statikus, egyik videón már a haj is mozgott női karin
  • j0nNyKa
    inkább az ilyen ne is
  • BoneDragon
    Hát ez se fog már holnaptól bétázni.
  • j0nNyKa
    + nem takarta ki a nevét
    + beszél a videó alatt, nem tudom, észrevetted-e (_picit_ halk :D)
  • TDC Geronimo
    Jedi Sage videó

De basszus hogy lehet ilyen gamma beállítással felvenni valamit :/
  • j0nNyKa
    köszi!
  • Braikingboss
    DevTracker - Augusztus 15.
    Béta morzsák (Q&A14)
  • Braikingboss
    A Smuggler lesz az egyik legfokoldalúbb class. Lesz egy Smuggle nevű képessége, amely az egész group-ot láthatatlanná teszi, egy olyan stealth generator segítségével, amely egy birodalmi hajó rakteréből eshetett ki. Persze az Imperial Agent-ek is kifejlesztik ezt a technológiát maguk és csapatuk számára. Jóféle:D
  • Braikingboss
    EA Gamescom 2011 LiveCam aki gondolja holnap nézheti élőben 4 vagy 5től jönnek a játék bemutatók.
    LIVE 2011 8/16 @ 4pm CET
  • Kazagor
    És ennek az emulátoros dolognak mi is az értelme? Miért is van erre szüksége bárkinek is? Miért érdemes ebbe ennyi munkát beleölni? Mert számomra nem egészen világos.
  • j0nNyKa
    Hááát.. szeretnék nyilván játszani, hidd el, minden nap eszembejut, hogy szarok az egész emulálósdira, ledúrok mindent, és nyomom a béta accon. Aztán úgy vagyok vele, hogy ha én ennyire szeretném, akkor mások is, nem? Akkor meg inkább kibírom ~novemberig, és megpróbálok elindítani valamit, amiből esetleg a távoli jövőben emulátor lesz. Mert lesz.. csodálkoznék, ha nem lenne.
  • TDC Geronimo
    Akkor rendes leakeket origi kliensből nem is várhatunk tőled?
  • j0nNyKa
    a "miről beszélgessenek" részt... :)
    Debuggerrel cincáljuk az swtor.exe -t, és azt nézzük, hogy mikor milyen csomagot küld a HeroEngine-nek, és mikor milyen csomagot (választ) vár. Ez lesz a hosszú, bonyolult, és szar része a dolgoknak... (hetek? hónapok?)
  • drop
    hát ez jó hír, mit tervezel következő lépésnek?
  • j0nNyKa
    Fckyea!
    [email protected]: just logged on!
    Ezt a HeroEngine mondta, miután bemutattam az swtor kliensnek.
    Egyszerűbben fogalmazva: ismét előrelépés történt! :)
    Lényegében a saját HeroEngine szerver tud kommunikálni a haxolt swtor klienssel. Persze az, hogy miről beszélgessenek.. na az egy másik történet.. :)
  • j0nNyKa
    merd azt mondani, hogy nem szexi.. :D
  • BoneDragon
    Micsoda divatos cipőben táncol...
  • Anthrax
    Elég lesz ha a max szintűeket egybe sorsolja a többinél meg így felerősíti a kicsiket
  • j0nNyKa
    Ah, látom nem megy. Na. A rendszer kész, igyekszik felerősíteni a kicsiket a nagyokhoz. Ez így is marad [merthogy kész van].
    Igen, a videóban volt akár 40 szint különbség is 2 karakter között. A rendszer nyilván nem fogja 100%-osan kiegyenlíteni köztük a különbséget, de nem is kell neki, mert:
    NYILVÁN most a 3-4000 emberből kénytelen beválogatni 1-1 bgbe a mindenféle szintűeket. Vegyél 1 millió embert, és máris másképp néz ki a dolog.
  • j0nNyKa
    Swtor Beta – Crew Skills (new client)

STAR WARS™: The Old Republic™ : Original Dance Video
  • Susarc77
    no gear,no skill a hp önmagában semmit nem jelent majd...
  • TDC Geronimo
    Ne mondd, hogy ez így marad. 3as mellé bedod 49es embereket. Hiába van hp meg dmg feltolva, attól még lófasz skillje se lesz a 49eshez képest.
  • j0nNyKa
    ooo, de, kesz van.
    miert ne lenne kesz? mert mukodik rendesen a szintkiegyenlites? :)
  • TDC Geronimo
    Ja kicsit érdekes. Gondolom még nincs kész a matchmaking rendszer rendesen.
  • BoneDragon
    Most kicsit jobban "átnéztem" a pvp videót. Azért befigyel lvl49-es meg egy lvl3-as karakter is.
  • mgerihun
    Ezért az az első szó, hogy lehetséges Az, hogy előre tudjuk meg annyi, hogy 3 napos rendezvények első napján beharangozzák, utolsón leleplezik, nem kel ehhez többet gondolni, amit devek írnak azok 60-70%-a más irányt vesz 2-3 havonta úgyis az lesz amit EA mond.

Azok a sárga postok a legnagyobb parasztterelések amit mindenki komolyan vesz, pedig ha megfigyeltétek csak az a biztos ami kikerül az oldalra vagy rendezvényen jelentik be tömeg előtt. Írhatnám a companion -1 szint a játékoshoz képest, vihetjük, majd mégse majd megint flashpontokba.....Találják ki mit akarnak, utána adjanak ki róla nyilatkozatot :) Ezért is hihetünk jobban bétásoknak, ott ott van az a bizonyos "még képlékeny és változhat" rész a cikkekben, leakekben, míg deveknél meggyőződéssel állítanak olyat amire 2 hét múlva rácáfolnak :P
  • drop
    ennél még jobb bejelentik a megjelenést sajna 2012 re csuszik
  • j0nNyKa
    eszervekkel semmire nem mesz sajnos

ha valahova oda akarjak haluzni az emberek a bejelentest, ugyis megteszik (az tokmind1, hogy semmi alapja, es semmi ertelme)

ennel csak az lesz rosszabb, amikor jon gc utan a hiszti, hogy "mi az hogy nem kaptunk release datet, pedig MEGIGERTEK" :D