Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a játék tök jó de mikor jelenik meg és csak konzolra fog készülni?
egyébként a játék neve The force Unleashed:)

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

A video állati!!

Ilyesmit. :)
És elvileg errõl is fog szólni. Megkeresik Raven-t.

Ha a video alapján kéne megcsinálni a hármas részt akkor valószínüleg ez lenne a sztoria:(az alapján hogy a kotor 2-ben meddig jutottam)
Meg említették hogy le van zárva a navi computer a ében hélyán és azt HK-47 segítségével feltörjük, végig járjuk a bojgókat ahol Revan járt nyomokért és a végére megtaláljuk.(azt most hirtelen nem tom hogy Kreia mit jósolt a 2 végén de mindegy)<#eplus2>
OK. Kösz.
Teljesen más játék lesz és valóban konzolra készül. SW Force Unleashed a címe.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

N1ggA
ez valami konzolos cucc szerintem

Spread De Love!

Vélemény kéne. Szerintetek ez kapcsolódhat a gamához vagy ez valami tejjesen más:
http://www.youtube.com/watch?v=TPBPYexEEoA
Fogalmam sincs hogy ez mi lehet.
Egyetértek, a motor biztos más lesz, de valszeg még így is komoly. Viszont még 2005-ben ígérték, hogy közel 1 millió(!)szövegbejegyzés lesz benne. Nem tom, hogy ez áll-e még, de ha igen akkor játékosként óriási lehetõség. Viszont én részt vettem a fordításokban (a 2-é még mindig készül..:D), szóval így meg rémisztõ.

Azért a FU egy más kategória. Szinte bizonyos, hogy nem azon a motoron fog döcögni a játék. Netán ha mégis, akkor addigra már kinn leszne ka Dx10-es kártyák, a mostani csúcsok meg már elérhetõ árkategóriában lesznek. Nem aggódom emiatt, de úgy vélem teljesen felesleges a KotOR alá olyan motor, mint ami a FU elõzetesében volt.

Legyen igazad!! Mindenesetre még így is úgy is kb egy év.
Az viszont tuti, hogy komoly grafikai motor lesz mögötte, aki látta a Force Unleashe elõzetesét, valszeg ugyanúgy kiesett a bugyijából, mint én. Tartok tõle, hogy ilyen grafikát, csak a jelenlegi felsõkatos videókártyák birnak majd. Dehát egy év múlva még sok minden változhat.

Na persze. Ez mindig felröppenõ hír. De gyakorlatialg idõvel majd minden játék átíródik PC-re is. Ha már nem tudják vele elpasszolni a konzolokat, akkor jön PC-re, bõvített változatban (mint a HALO1, aztán lassan a HALO 2, a KOTOR 1-is eredetileg csak konzolra íródott, de a Lucasarts hülye lenne kihagyni a Pc-s bevételeket, de említhetõ lenne még a Jade Empire is).

Én nem aggódnék emiatt.

Plusz abban igazuk van a népeknek, hogy konzolra könyebb optimalizálni, mert ott nincsenek fenn felesleges, mindenbe belezavaró programocskák, mindegyik adott típusú konzol ugyanazt tudja, nincs fennakadás, így kisebb melóval lehet megoldani a fejlesztést és garantált lesz a teljesítmény is.

roblee
Ugye ez nem komoly!!!<#ijedt>
Csak konzolra lesz? Ezt nem akarom elhinni. Ez nagy ki***!!!
Lassan a PC-sekkel nem is törõdnek!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Jah, annyit már lassan biztosra lehet venni, hogy lesz, de hogy mikor még nagy kérdés. A nagyobbik baj az, hogy minden forrás szerint csak nextgen konzolokra jön majd. Szóval PC-vel szívás. Naggyából ugyan úgy, mint az új Jedi Knight-tal.

Mellesleg ... valóban a Sith lortds ban a címé vel ellentétben nekem nagyon kevés volt asötét oldal feelingje .... és Raven egyik legmisztikusabb és megkapóbb szereplõ a játékban ...

Nem hivatalos, de attól még jó

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Kotor 3 videó

több szerepe a fénykardnak? A központi karakter fénykarddal fog borotválkozni, meg uborkátszeletelni <#vigyor4>

nem hallottam ilyesmirõl

Mit írnak a pc guruban róla vagy csak azt mondták hogy meg fog jelenni? Jesszus milyen messze van mire ki jön. A neve alapján jó lesz. Egyépként szerintetek igaz az a hír hogy új harci rendszere lesz és több szerepe lesz a fénykardoknak?
elõzetes videó?

N1ggA
Az elõzetes videó alapján nagyon jó lesz a next generációs grafika. Nem hiszem, hogy PC-re is lesz, vagy ilyen jó lesz.

Spread De Love!

Az elsõ rész yó volt, a másodikkal most játszom, sajnos kb. 3 percenként kell menteni, mer' néha eccerûen kilép..

11. o. lap teteje

A 2007/1 es Pcguruban írták, h. már készül (a Force Unleasheddel+a Battlefront 3mal)

zorrobomber
en az 1et 533celeronon 512rammal geforce2mx400al toltam vegig, a kettonel mar nem volt turelmem, vettem egy jobb gepet :)

Alig várom hogy legyen már valami kép videó vagy a gamáról valami infó.
N1ggA

Spread De Love!

hûû :o link??..

N1ggA
namá bevan

Spread De Love!

N1ggA
Még else kezdték?!

Spread De Love!

Muki100
Még be sincs jelentve.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Fresh Duke
mikorra várható a megjelenés?

A heavy cost. I pay it gladly.

N1ggA
kotor2 topicban van valami, Magyar írta, de nekem nem volt erõm elolvasni. Pláne, hogy angol.

Spread De Love!

nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Muki100
Tuti menni fog szerintem, de dantooinenál NAGYON vigyázz merre nézel :)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

N1ggA
szerintem elindul, de élvezhetetlen lesz, ha van egy nagyobb épület, fák, vagy sok ember, akkor körülbelül 5 alá fog menni az fps-ed, talán 640x480-as felbontásban 10 körül lesz, de úgy meg élvezhetetlen

Spread De Love!

Ha az elsõ ment, a második is fog. Ha akadozásokkal vagy grafikai bugokkal találkozol, az nem a gyenge géped miatt van, hanem a Kotor2 optimalizálatlansága miatt. Több helyen még a legjobb gépeken is szaggat, hibásak a szereplõk animációi (pl:Telos Citadel).

Kotor 2 vel az a baj, hogy a tartalmának kábé 30 százalékát durván kivágták belõle a határidõk miatt, emiatt az egész sztori félkész és több ponton bugos maradt. Mint egy félkarú óriás. Íly módon alapból nem versenyezhet az elsõ résszel, ami teljes és gyakorlatilag bugmentes volt már megjelenése pillanatában is.

dinomano
sziasztok! 1 technikai jellegü kérdés, irtam mar a KOTOR 2 topicjaba is, de ottt senki sem valaszolt...1 633mhz-s celeronom van, 256 mega RAM+geforce 2...az elsö rész megy a gépemen; az a kérdésem; h. a 2 is elmegy vhogy ezen a configon; vagy ne almodozzak? :-O A graf engine ugyanaz, ha jol tudom... A min. configom nicns meg papirforma szerint; de tenylegesen, lebutitva menne nalam a 2?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sztem mindkettõ isten volt, a második meg fõleg. Ha az elsõ 95%, akkor a második 97=)

ja az 1 rész nagyon állat volt foleg mikor kiderült hogy en vagyok revan az lett volna jo ha revan néven kezdem el a gamet az a baj hogy a kotor 2 höz még nincs magyarositas :( pedig ha lenne azt is végég nyomnam:)az esö az igen fasta game volt en 97% adnák neki:)
Nagyon várom már a gámát, remélem, olyan lesz mint az elsõ rész. Az nagyszerû játék volt. A második részrõl inkább nem nyilatkoznék...

tigeroo
lehet a fejlesztõk az egyik hajnalon arra eszméltek, hogy "hoppá, valamit elfelejtettünk.."<#gonosz1>
N1ggA
Elsõ hozzászólás: E3 idején kapunk hivatalos bejelentést és videót. Kaptunk?

Spread De Love!

tigeroo
csöndet!! még meghallanak minket!! inkább lapulj tovább a bokorban! pssszt!! az ág megreccsent..
franco
hát ja :D de még várhatunk

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

N1ggA
jöhetne már a gamma:DDD

Spread De Love!

N1ggA
hát ja :D de még várhatunk

Spread De Love!