60330
-
#11516 Érdekes kommentek vannak.
"people in EU are in the beta. I was playing yesterday and met a guy from France" -
#11515 régi érted...
ha ez a graf nem fut el mediumon egy 2,5ghz-es 2 magos procin gt9600-al 50 fps-el akkor leszophatnak... :p -
#11514 Ne emeld már ki ennek a szerencsétlennek az egy rossz példáját :D
Nekem nem ment 40 fps alá ott se, máshol se, semmilyen körülmények között.
Gépem meg a régi, i5 2500k, 4Ghz-ra húzva, radeon 6970, 8 giga ram. -
#11513 "Get around 10-15 FPS @1920x1080 in the main hub of Coruscant " :/ -
#11512 béta fórum review, jóféle nagyon -
#11511 Néhány béta user fps tesztje:
FPS Avg - 40-60 fps
resolution - 1920x1080
Graphics settings- Max minus shadows (shadow drop me ~10 fps)
Set up
Cpu - Phen. II x4 B55 3.6ghz
Ram - 8 gigs 1600 ddr3
Video card - 5750 Overclocked
hard drive - stnd 7200 rpm 500gig
Ati catalyst 11.7
FPS Avg - ~50fps
resolution - 1600x900
Graphics settings- Max
Set up
Cpu - A8-3850
Ram - 8 gigs 1600 ddr3
Video card - 6670 overclocked in crossfire with APU
hard drive - stnd 7200 rpm 500gig
Ati catalyst 11.7
AMD Phenom II X4 965 Processor 3.41GHz
Corsair 4GB Ram DDR3
ATI Radeon HD 4870 1GB GDDR5
Windows 7 32-bit
WD 500GB HD
average 40-60 fps
Intel i5 2500k
8GB RAM
ATI Radeon HD 5770
70-80 fps
i7 920 @ 3.6
12gigs of ram @~1400
5870(1gig)
Get around 10-15 FPS @1920x1080 in the main hub of Coruscant and about 70-80 everywhere else
2600k
16 GB DDR3
GTX 260 SLI
Drivers 280.28
With one GPU I get from 30fps-60fps.
With SLi I get from 50-60fps. -
#11510 Érzem én, nyugi :)
De nem baj, akkoris te leszel :P -
Boncmester #11509 Érezd az iróniát :P -
#11508 Te leszel az első áldozatom, muhahawhwaha :) -
#11507 Úgysem lesz semmi. Amúgy meg már abban sem vagyok biztos, hogy tényleg idén fog megjelenni. -
Boncmester #11506 Biztos release date of the release date bejelentés lesz :D -
#11505 Amennyiben paxon nem lesz release date, engedélyt kérek mindenkit egyessével, személyre szólóan kiröhögni, aki rá van izgulva, hogy márpedig lesz.
Csak mert egyrészt a folyamatos teórigyártás már gáz, másrészt amikor érthetően elmondják, hogy előre tudni fogod, hogy mikor, hogyan, milyen formában kapsz release datet... azt valahogy illik felfogni. -
#11504 pontosan ugyanígy gondoltam én is dolgokat, aztán... maradjunk annyiban, hogy bounty hunter leszel :) -
#11503 és igen mint minden MMO-ban a végkifejlet "imbaság" terén csak akkor megalkotható ha max. szintű fullos geares karikat tudsz már összehasonlítani:P -
#11502 Meglátjuk lvl 50-en addig úgysem lehet normális buildet összerakni... Ma release date-et pls.... -
#11501 hehe én pont fordítva vagyok....én most ranged leszek melee helyett:P
messzemenő következtetéseket nem vonok le ezekből a videókból ,hogy melyik kaszt mennyire erős avagy gyengusz majd saját magam kitapasztalom... -
Zeboo77 #11500 Ezen a mostani Huttball-os PvP videón maraudert csúnyán osztják a rangedek. Pedig nagyon azt akarok indítani :)Eddigi összes mmo-nál ranged kaszttal voltam, szeretnék melee dps-t kipróbálni.. -
#11499 a srácnak jó az elmélete!:
"Ami a Vasárnapi Release dátum mellet szól.
- A Pax az év utolsó jelentős eseménye Amerikában( Comic Con New York de az Októberi ott már túl késő lenne )
- Ha jól néztem a Paxon berendezett helyszín nagyon a ME3-ra koncentrál. Gondolom szándékosan mivel az SW-nek külön helyszíne van a színház.
- A béta időpontját közölték már, Szeptember hétvégék.
- Azt mondták egy régebbi riportban, hogy Open Béta nem lesz, viszont lesz még egy nagy beta behívás hullám és utána közvetlenül indul a játék. ( Szerintem ez ha jól megy a béta akkor Október)
-ha még az éven szeretnék kihozni akkor kéne egy reális megjelenési dátum.
- pre order hype leült, további eladásokat a megjelenési dátummal tudnak produkálni.
- Az SWTor honlapján külön felhívjál a figyelmet:
Don’t forget about the Star Wars: The Old Republic panel, which is being held inside the Paramount Theatre on Sunday, August 28th starting at 2:00PM PDT!
-A színház: http://en.wikipedia.org/wiki/Paramount_Theatre_(Seattle,_Washington)
A helyszín szerintem elég különleges és díszes, gondolom szépen berendezik, mindezt a kíváncsi nagyközönségtől elzártan.
- A Paxon kívül béreltek egy helyet, ami szerintem nagy szó, ha itt a bétát vagy bármi más gagyi hírt fognak közölni, akkor a Release Date-re gondolom a fehér házat bérlik ki?:)
" -
#11498 Gondolom van egy normális MMO háttere így az ilyen klikkelős majmokat kerülgetve akik kurzoral próbálják kitargetelni míg ő 3x körbeszaladja őket nem lesz nehéz:D
Az is lehet ,hogy valóban a klassz OP-abb mint a többi ,de a videótermések láttán ezt inkább nem hiszem:P
Volt az a Twilek/csempész? csajjal játszó gyerek na ő is atomjaira szivatta az ellenfeleket a jól időzített és profi CC-k kivitelezésével...akkor a csempész is OP? vagy csak EZ MODE "agyaggalamb lövészet"(mi így hívjuk ha nagyon bénák az ellenfelek amit személy szerint nem szeretek ,mert kurvára nem kihívás
) volt a pvp zónában?:)
-
#11497 lehet :))
mindenestere ha valamilyen uton modon lattam volna sith asssat ugyanilyen szituban, az joval gyengebben teljesitett volna... :) -
#11496 Szerintem a bh op! hihi -
#11495 bh op pvpben, vagy csak a... kep ownere durva, mert 3 warzonebol 3x volt damage elso (ugy hogy 50es is volt a warzoneban) -
#11494 Álmaimban :) -
mgerihun #11493 ezen volt http://betafootage.com/swtor-pvp-warzone-gameplay -
mgerihun #11492 Mai/Tegnapi pvp videó leaken volt gyors halál. 4en lőttek valakit kb 2 sec alatt elfogyott. Bioweres videókon azért nem haltak gyorsan mert mindenki 10-13as szinten volt, de ebben azért rohangáltak 30+-osak is. Hiába emeli őket azonos szintre, azért low lvl skill nem fog annyit sebezni, nem beszélve gear különbségről. -
#11491 hehe másnak is feltűnnek a noobok:P
"clicking and keyboard turning much? ffs.. :(" -
eurom #11490 Én ilyen kiszivárgott videokban nem láttam oneshotolos karit,szerintem ez itt nem lesz jellemző elég kicsik a sebzések és viszonylag hosszú harcok vannak és ezért én inkább attól félek hogy akik tudják magukat hilelni azok elönyben lesznek.
-
#11489 Huttball eredmény tábla screenshot:
-
mgerihun #11488 Simán megy, akkor nálad a hiba, töltsd le. -
#11487 Korai volt az öröm. Élvezhetetlenül akad. -
#11486 -
mgerihun #11485 BH-k elcsöppenhetnek 5 órás videóanyag swtorhun.blogspot.com -
#11484 Én miért nem kaptam levelet? :D -
#11483 egy ilyen balfax még ki sem fog tudni targetelni:P:D
viccet félretéve remélem az ész,logika,reflex valamint a taktika fog dominálni és nem lesznek ilyen "egygombos" classok vagy "űberképességek"
semmi sem idegesítőbb mint melee classként egy lefonásban az első sorból nézned ,hogy egy ranged class szétlő 50 méterről,mert esélyed nincs közel érni ,de persze ez fordítva is igaz,hogy egy melee ne 1 ütéssel baxxon szét egy rangedet....
minden reakcióra a másiknak lehessen egy ugyanolyan értékű ellenreakciója ennyi a balance! és nemlesz sírás!
-
Boncmester #11482 Dettó :(
Pedig 2 napja azt álmodtam, hogy a haverom kapott tesztmeghívást, és kipróbálhattam nála, és hogy nagyon nagy királyság volt a játék :) -
eurom #11481 aztán meg ha egy ilyen mr. billentyüvel forgo összecsuk akkor meg nézel ki a fejedböl mint egy ponty és cry -
#11480 Ma reggel megnéztem leveleimet és láttam, hogy jött új swtoros. Már majdnem örültem, mikor észrevettem, hogy csak a hírlevél -
#11479 A normál és a hard mód külön lockon van - ez számomra az utóbbi hetek bombahíre a játékkal kapcsolatban.
-
#11478 jaaaa nem resetelődik az insta? akkor nemszámít:P -
#11477 már megint egy újabb Mr.Totyorgó vs Mr.billenytyűvelforgó pvp action.....facepalm und cry