60330
  • Kazagor
    Hát lehet rám is köpködni és idiótának hívni, de nekem is az a véleményem, hogy ez egy nagy rakás szar volt amit kaptunk PAX-on. Szánalmas és felháboritó, hogy 3 napig csak a szaros ME3 ment a Bio TV-n, ami ráadásul csak jövő tavasszal jön ki. És amikor végre van egy pici TOR, azt sem képesek normálisan leközvetíteni. Az elhangzott infók nagyrésze már ismert volt (legalábbis azoknak, akik olvasnak leak infókat) a maradék meg érdektelen baromság (Ahogy Crassus is írta "Belsavison lesz rancor" remek...)
    Szerintem ezek az infók csak a csőlátású fanatikusokat rázták fel (itt
    is van pár).
    Teljesen olyan érzésem van, hogy kifogytak az érdemleges infókból a GamesCom után.
  • [HUN]Crassus
    az a baj kedvesem,hoyg az NEM irónia......a hamburgerzabáló zsíragyú ovodás IQ-val rendelkező átlagamerikai játékvásárlók 90%-a még ezután is megfogja majd kérdezni mi az a story,lesz-e story, lesz-e pvp,mi az a pvp ésatöbi ésatöbbi!
    én 15 éve dolgozom nap mint nap túristákkal a világ minden tájékáról/köztük rengetedg amcsival/ és hidd el, hiszen tudom ,hogy ha 42x nem mondassz el valamit azt nem értik meg....és a többség még 43.ra is bekérdezi ugyanazt...
  • Nephin
    Akkor már ketten szaladgáltatok a réten a pónik között... :P :D

Sosem értettem, az emberek miért várnak nagy dolgokat, mikor konkrétan megmondják nekik, mi lesz. Az sem ad rá magyarázatot, hogy ilyen vicces kedvűek lennének, hiszen a "van sztori a játékban" kezdetű ironikus gondolatsort sem értik... :D
  • Boncmester
    Én az ingyen sörben reménykedtem, de Crassus arról nem beszélt :)
  • [HUN]Crassus
    nem veszem bántásnak csak másképp gondolkozunk
  • [HUN]Crassus

találtam egy hasonló gondolkodásu kommentelőt tőle idéznék:

"Had legyek őszinte. Ez egy nagy semmi volt megint. Ezeknek az infóknak a 90%-ra magadtól is rájössz játék közben addig meg tök lényegtelenek (Belsavison lesz rancor –> ezt pl ki nem szarja le?, má bocs; lesznek armorsetek –> logikusnak tűnt a raidek bejelentése után)
    Azon kívül, hogy szeptember 2. án indul a behívás, (amit eddig is tudtunk, hogy szeptemberben kezdődik) kár volt az egész. Komolyan inkább dolgozzanak és ne adjanak ki “új” információkat inkább.
    “Daniel Erickson a színpadon: megerősítve, hogy a játékban lesz sztori!” –> Ez meg már nevetséges. Én még elmondtam volna a helyükben, hogy sztori is lesz benne."

SERIOUSLY! this was Bullshit
  • Agamemnon
    Naa, ennyire ne bántsátok már Crassust! Ő csak kimondta azt amiben titkon reménykedtünk mi is :)

Visszatérve a szinkronszínészekre, azért ennek hátránya is van, márpedig a megjelenés utáni tartalmakat illetően. Amennyiben akkor is tartani akarják ezt a színvonalat, akkor kicsit lassabban jönnek majd a kiegészítők, nagyobb patch-ek, mint a wownál - szvsz.
  • Anthrax
    És én se vártam már megjelenési dátumot, gamescomon még hittem,hogy lesz,de erre nem vártam semmivel többet se megjelenésről se bejelentés,hogy mikor lesz megjelenés, csak amit itt adtak paxon az nem sok, ha már amcsiknál egyik legnagyobb game expo
  • Boncmester
    Tényleg idióta vagy, igazat kell adnom neked :)

Viszont open world PvP objective-ek lesznek, meg terület foglalás, örülj már egy kicsit! Ez sokkal jobb, mint hogy tudnánk, hogy mittomén, december 5-én jön ki...
  • Anthrax
    béta hétvége info ami jött plus ,hogy 2án kezdődik, tudtuk eddig is,hogy késöbb jön euba,hogy elején csaak embereket és guildeket csak késöbb hivnak be, endgame info, új,hogy külön reseten lesz 8as és 16os, többi mind volt gamescomon, pvp info ami újdonság,hogy gearhez 2 féle badge kell és új pvp zóna, ez egy fan friday info
  • Nephin
    Kb. 800x mondtuk el/írtuk le, hogy lesz open world PvP (check), lesz endgame infó (check), lesz bétahétvége-infó (check), nem lesz release date (check)... csak magadat okolhatod, ha ezt nem hitted el és mindenféle pillangós-kismadaras vágyálmokat dédelgettél.
  • Agamemnon
    Ha én mondom, az nem elég ehhez? :D

több, mint 900 szinkronszínész, 10000 beszélő, nevesített NPC, több százezer sornyi szöveg

• [HUN]Crassus
    "több, mint 900 szinkronszínész, 10000 beszélő, nevesített NPC, több százezer sornyi szöveg" ha ezt még 1x elmondják törlöm az account-om:P:D
  • Anthrax
    Majd szeptember végén, béták után remélem jön info
  • Agamemnon
    Kellett nekik, hogy Európába is tudjanak szervert venni...
  • [HUN]Crassus
    azért a pénzt behúzták tőlünk jó előre biztos ami biztos! UNDORÍTÓ! mi meg idióták vagyunk ,hogy benyeltük....
  • [HUN]Crassus
    Fantasztikus,hogy az év legangyobb gamer expo-ján ennyire futja egy ekkora cégnek! menjenek a picsbe!:S
  • Aszuka
    Open World PvP at Pax
  • Anthrax
    Csak szerintem sikerült PAX-t lehozni úgy,hogy kb semmi érdemi infot nem kaptunk ?
  • TDC Geronimo
    Kenje a hajára a soonját. Ezt szajkózzák fél éve.
  • LaCz
    Rockjaw Stephen Reid
    Last but not least. We will be adding a large wave of European Game Testers very soon, with Testing Weekends starting later.
  • Fpocok
    Majd proxyzol :D
  • t0Mi
    Vajon tartható majd az NDA a hétvégéken? :D
  • TDC Geronimo
    Beta hétvégék szept 2-tól hurrá... EUról meg egy kurva szó se volt megint :/

open world pvpnek meg örülök.
  • Agamemnon
    :D
  • Nephin
    Folyamatosan rakom majd ki a befutó infókat, kellemes F5-nyomogatást! :D

Panel
  • [HUN]Crassus
    nézők 77% a!! SWTOR-t várja
  • Nephin
    Vagy mégsem? Azt mondogatják, hogy itt is csak átirat lesz...
  • [HUN]Crassus
    FS-ről lopva kis infó healereknek!

SWTOR HEALING

Egy biztos: egyik class se egy rendelkezik végtelen manával. Nincs olyan kiskapu, fortély (pl.: downranking) amivel nem mész 90% mana/resouce/energy/stb alá.

Overall:

- A 6 főstat közül a healereké a Presence lesz. Ez növeli a Healing Done-t és a kísérőtársunk (companion) hp-ját illetve sebzését, hogy healerként is könnyű legyen fejlődni.
    - 20 fölött már elengedhetetlen lesz a healerek használata Flashpointokban (insta) és heroic questekhez.
    - Healer talenten 8 percenként lehet combat res.
    - Mint már említettem a downranking ki lesz zárva.

Sith Sorcerer

- 500-as fix Force poolból kell gazdálkodni, ami statokkal nem fog nőni. Egyedül Lightning tree-ből van egy 2 pontos talent, amivel fel lehet felhúzni 600-ra.
    - Minden healing képesség force-t használ. A Presence stat növelni fogja az ERŐ regenerációját is
    - Képességek terén legjobban egy priestre hasonlít a WoW-ból. Lesz egy dmg absorb pajzsa, amit valószínűleg érdemes lesz pakolni. Lesz egy force takarékosabb nagy healje (Dark Infusion) nagy cast time-mal, lesz egy kisebb healje (Dark Heal) kb. ugyanannyi force-ért kis cast time-mal. Lesz aoe healje (Revivification), ami nagy mennyiségű force-ot használ. Emellett lesz egy hotja (Resurgence) 6 sec cd-vel, ami talentelve 10% armort ad a duration idejére annak, aki megkapja. Mindezek mellett lesz egy 3 sec-es channelelt healje (Innervate) 9 sec-es cd-vel. Ez az ability kulcsszerepet játszik majd, mert ennek a critjeinél használhatjuk a Consumption-t (Life Tap-szerű ability) health és force degeneration restriction nélkül.

Imperial Operative

- 100-as energy poolból gazdálkodik, ami gyorsan regenerálódik (rugó-healer).
    - WoW-ból legjobban a resto druidhoz hasonlít, erős HoT-jai lesznek és emellett nagy direkt healjei magas crit chance-al. Valószínűleg raid healben fog jeleskedni.
    - Legvonzóbb ebben a classban, hogy lesz egy 3 sec-es channeled HoT-ja, amin nincs cd és teljesen ingyen van, így regen közben is lehet healelni. Emellett van egy healje kis cast time-mal (Kolto Infusion) 15 sec-es cd-vel és 20 energy cost-tal. Lesz nagy healje (Kolto Injection) 25 energyért 2 sec-es cast time-mal talentelve. Lesz 3 perces cd-vel egy cost nélküli instant nagy healje (Surgical Probe) is. Talentből lesz egy 25 energy cost-tal rendelkező instant 15 sec-es HoT-ja. Illetve a tree tetején található egy OP, minden társat healelő 30 energybe kerülő, 12 sec cd-vel rendelkező HoT-ja ( Recuperative Nano Tech).
    - Úgy tűnik, hogy a cover nem befolyásolja a healeket.

Bounty Hunter Mercenary

- Sajnos erről még nagyon kevés információt lehet találni, de állítólag a mechanizmus elsajátítása után vele is csinos healinget lehet produkálni.
    - A fent említett mechanizmus a heat, ami egy fordított energy-hez hasonlít. Abilityk használatával a heat egyre jobban közelít a 100-hoz és ha eléri azt, akkor nem tudsz abilityt használni. A heat idővel disszipálódik, de még van egy Vent Heat nevű abilityje is, amivel 0-ra lehet hűteni.
    - Néhány healje azonban ismert. Ilyen pl. a Kolto Shell, ami a shamanok Earth Shield-jéhez hasonlít. Lesz egy AoE heal-je (Kolto Missile) és több, mint valószínű, hogy lesz egy, a Commando Trauma Probe ability-jével ekvivalens képessége is.
  • Nephin
    Rácuppantak a Mass Effect 3-ra. http://www.gamebreaker.tv/live/ itt elvileg lesz stream.
  • BoneDragon
    Bejelenés? Én max béta hétvégi bejelentésre számítok, de náluk már az is nagy bejelentésnek számít, ha nyilvánosságra hozzák az előrendelt példányszámot.
  • [HUN]Crassus
    a bioware TV nem közvetíti a SWTOR cuccost? az igen szép!:S:(
  • j0nNyKa
    Na akkor így a nagy várakozás mellé egy kép:
  • [HUN]Crassus
  • t0Mi
    Este SWtor panel!
  • j0nNyKa
    NÁJSZ! :)
  • BoneDragon
    Ez még rímelt is. Költő veszett el bennem.
  • TDC Geronimo
    Nem kezdődött el, de attól függetlenül behívtak párat az említett nagyobb országokból. Szerverekből meg csak US van.
  • BoneDragon
    Én meg úgy emlékszem, hogy múltkor pont erről volt téma, ami szerint még el sem kezdődött az EU béta.
  • TDC Geronimo
    Német, Francia, Angol. Ezekből eddig is voltak bent páran. Ezek a "nagyok". Többi ország valahogy el van felejtve.