Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
ne értsd félre én is nagyon várom a játékot, csak örültem volna egy single verziónak is. De ha jól megcsinálják az MMO-t, akkor egy szavam sem lesz 😄

gibson9
2007 februárjában adták ki az elsõ részt magyarországon. Meg is vettem eddig az összes részt 😄 Nekem nagyon tetszik! <#eljen> Bár én is örülnék ha feltûnne benne valaki a játékból. Vandar mester viszont már szerepelt benne 😄
Van egy másik történet aminek Hagyaték a címe és Skywalker leszármazottjai szerepelnek benne. Na abban meg feltûnt egyszer Darth Nihilus 😄

BlackShadow
már egy-két éve 😊 de nincs köze a játékhoz, csak a cím ua és az old republic idején játszódik.
ill az olvasói levelek 35%-ban kérik, h vezessék be revan-t malak-ot meg ilyenek 😊
link

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Enosh Chan
Uristen le vagyok maradva?! Van kotor kepregeny?!

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

BlackShadow
reméljük, h jó lesz! én még mindig bízok a srácokban, amiért oly lelkesek 😄

btw.. ha belecsempésznek valamit a kotor képregénybõl akkor már meg is vettek 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gibson9
"megtudtuk a játék vezetõ írójától, Daniel Ericson-tól, hogy nem terveznek "sima" harmadik részt kreálni, ugyanis annyi tartalmat pakolnak a készülõ MMO-ba, ami körülbelül felöleli a KOTOR 3,4...12."

ez azért kicsit elszomorít <#szomoru1>

Kreeder44
sziasztok!
remélem h nem ilyen vastag szerencsétlen fénykardmarkolatok lesznek benne mert ez enyhén szólva ormótlan..... bár a sith lovagok agressziv életformálya tetszik 😄

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Enosh Chan
Nincs e-book-ban? <#idiota>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

wedge31
Nekem nagyon tetszik Lucas is elismerte mint egy lehetséges folytatást söt asszem ez az egyetlen hivatalos folytatás , Mara Jade meg az egyik legjobb SW karakter lett szerintem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gibson9
ez nekem is kimaradt valahogy az életembõl, de már rá is találtam az alexandrián. Izgalmasan hangzik az ismertetõ, szóval esélyes, hogy bekerül a gyûjteménybe, annak ellenére, hogy én a Jediket jobban szeretem 😛 Csak sajnos az elsõ rész nem kapható már :S Legalábbis most nincs raktáron.

N1ggA
A havidíjat támogatom, mert az minõséget jelent(het)

Spread De Love!

wedge31
Én tavaly nyáron olvastam ujra mindhárom részt.

Legend Killer
nem olvastam, de majd utána nézek és köszi infot.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Enosh Chan
Az elnne jo ha ugy csinalnak meg, mint az EVE online-ba, hogy a jatekbeli penzeddel is tudod fizetni a havidijat, vagy legalabbis csokkenteni az osszeget 😊

te..erre én se emlékeztem,hogy van benne ilyen "Heroes-Haiti" figura,pedig olvastam õket vagy 15 éve😊
wedge31
Vazze nem olvastad a Thrawn triologiát ? ezt azonnal potolnod kell ha igazán tökös sith akarsz lenni.
Az ysalamiri egy olyan lény amelynek közelében nem használható az erö képességek.

Legend Killer
az nem tudom micsoda :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

wedge31
Egy ysalamiri fog a hátamon csücsülni ugyhogy nem lesz semmi villám csak a csontok roppogása<#eplus2>

Toydarian seftelõ leszek,a havidíjamért cserébe ülök majd a poros Mos Espa-ban és nem moccannok semerre,mert a bolt az elsõ..csak egyszer kell betöltenie a gépnek a pályát,még forgolódni se fogok<#hehe>
gibson9
sebaj.. ha a pénzemtõl lesz boldogabb 😄 Mondtam, hogy ezért a játékért (ha nem cseszik el), akkor hajlandó leszek fizetni.

BlackShadow
az én véleményem a havidíjról, h egy alap összeget megér.. ugye sokan dolgoznak alatta.. fejlesztenek, segítenek stb.. azokat az embereket fizetni kell vhogy! az én szememben a játékot magát kéne ingyen adni, és akinek tetszik az áldoz rá havi pár ezret (egy szombat este többet költök 😊)

Legend Killer
oké.

wedge... mielõtt egyet bömbölhetnél a vúkiddal, meg fojtalak és villámokkal hátra repítelek, majd beléd vágom a kardom 😄.

wedge31
Lucastól ? igen sokat elöbb szurná magát tökön minthogy valamit is ingyen adjon.

gibson9
23:40 - A fejlesztõk azt szeretnék, ha minél szélesebb réteget érne el játékuk, így nem terveznek brutális gépigényt. - idézet a cikkbõl

De mondjuk ezt mégjobban el lehetne érni, ha mondjuk ingyenes lenne a játék.. Sokat akarok? 😄

BlackShadow
jah, mert sok embernek elérhetõvé akarják tenni.. elnézve az eddigi képeket, tartják is hozzá magukat rendesen 😊

wedge31
Én meg wookie bounty hunter aki sith nagyurakra vadászik és a börüket ágyelöként hasznositja.

Enosh Chan
Aztmondjak pedig, hogy nem lesz egetrengeto hardverigenye

Legend Killer
én meg mint mondtam, Sith. Sith Nagyúr 😄. addig remélem összedobok1ütõs gépet is hozzá.

gibson9
na az nagyon jó lenne 😄 És még kiegészíteném: Bioware, SW, Kotor, SG Guild együtt csak jó lehet XD

BlackShadow
én egy rakghoul leszek akko má 😄😄😄

N1ggA
zabrak doktor, healer. ez az én célom 😛 Majd majd ha megjelenik tolhatnánk együtt valami jó kis sg-s guilddel. Jó lesz ez! Bioware, sw, kotor. Ez a 3 együtt csak jó lehet

Spread De Love!

Legend Killer
😄D... vagy mint kotor2ben a twilek ikrek 😛P.

gibson9
én egy tisztességes Twillek csaj kereskedõ lennék.. 😄

Legend Killer
és, ha twilek csaj kereskedõ lennél? és beletennének szex jeleneteket is 😄.

gibson9
Hát ha így lesz, akkor csak úgy lesz értelme másik kasztot választani, ha csapatban akarunk játszani, mert egyedül leabálnának nagyon :/
De remélem is, hogy több kaszt lesz, mert nekem még mindig furcsa, hogy belépek a játékba és több millió erõérzékeny ember ugrál majd körülöttem.
Ami bizakodásra ad nekem okot: 1. Bioware
2. Kotor

wedge31
Állitolag több kaszt lesz a gond csak az hogy a userek kb80% jedi vagy sith akar majd lenni és ez egyoldaluvá teheti a játékot lásd SWG.

N1ggA
Amúgy szerintem úgy lesz hogy mindenki force sensitive lesz az elején, és mellé lehet választani rengeteg kaszt közül. Végülis ha jól megcsinálják, akkor nincs baj.

Spread De Love!

gibson9
Ha csapatban játszanék, akkor én egy orvgyilkos droid szeretnék lenni 😄 Egy HK tipusú! De szívesen lennék egy Twillek kereskedõ is 😄
Jó lenne ha nem csak Jedi vagy Sith-ként lehetne kezdeni a játékot.

Drephis
<#wilting><#wilting>

help

Legend Killer
dáj dzsedáj 😄.

Enosh Chan

Remelem nem igy fog kinezni a kard markolata mert ez rohejes

Rohadjanak meg az mmo-jukkal együtt.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

[HUN]Crassus
http://pc.ign.com/articles/922/922115p1.html

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

N1ggA
Nagyon félek ettõl a kezdetektõl is lehetek Jedi dologtól, és remélem nem lesz kötelezõ. Ha lehet mást választani valószínûleg doktor leszek, a jó oldalon 😄 De már megdumáltam pár sráccal hogy játszunk együtt, majd mindenkinek meg lesz a maga kasztja. Remélem nem egy wow lesz vagy egy NGE SWG...

Spread De Love!

BlackShadow
vhol azt írták, h elejétõl lehet használni az erõt

Azért ne felejtsd el, hogy abban a korban amikor a játék játszódik, tényleg ezrével rohangáltak a Sithek és a Jedik. De még egyáltalán nem biztos, hogy a játék kezdetén lehet majd választani Jedit. Lehetséges hogy ugyanúgy meg kell érte "dolgozni", mint SWG-ben PreCU elött.
Legend Killer
Én nekem is velük kéne dolgozni, lenne asszem pár ötletem és akkor kapnék sok zsét és nem lenne gondom új gépre 😄D.

Legend Killer
Igen, én tuti Sith leszek, beeee 😛 😄.

gibson9
Hát én meg akkor inkább úgy mondanám, hogy elsõ megvásárolt MMO 😄 Porosodik egy warez Wow, mert gondolkoztam erõsen rajta, hogy bevásárolok egy WoW-ot pár havi elõfizetéssel, de szerencsére letettem róla. Annyira nem kötött le, hogy ennyit fizessek érte havonta. VISZONT a Star Wars (ráadásul Kotor alapú) megéri már most látom 😄 SW Galaxies-t is csak azért nem szereztem meg mert akkoriban még nem volt netem, mire pedig lett már elb*szták a játékot :/