Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó volt azért mozgásban is látni a dolgot.. twilekeket megint jó nagy csöcsökkel látták el 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Lera,Dynn,Zulgron
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Üdv kedves SW fanok!
Kiadták az elsõ SW:The Old Republic behind the scenes videót amiben a szokásos rizsa mellet van pár ingame jelenet is.
Meglesni mindenképpen érdemes még ha sok újdonságot nem is tudhatunk meg belõle. Mindenesetre az állam nem esett le tõle..."
video
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
szerk: najó azért nem ásom el egybõl a játékot.. de az ilyen fizetési módu játékok nekem nagyon nem fekszenek.. de kitudja.. bioware-ben eddig nem csalódtam 😊
REAL MADRID
én személy szerint a grafikát Star Wars játék szempontjából lesz*rom (azért, nem azt mondom, h igénytelen legyen 😄) .. a lényeg a világ kidolgozottsága, játék összetettsége ! 😊
Motir ca'tra nau tracinya!
Lera,Dynn,Zulgron
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Lera,Dynn,Zulgron
úgy értettem hogy elsõnek a grafikát modnom, nem azt hogy a grafika alegfontosabb
Neked bizony a qrva anyad!
Elsõ a grafika. A játék szerintem 2011-ben fog megjelenni leghamarabb. Még ha egy MMO akkor is legyen meg az alap grafika. Az tetszene a legjobban, ha a minimum beállításokkal CoD4: MW grafikája lenne, és a legjobb beállításokkal mondjuk egy Mass Effect.
Azt mondták, hogy ne várjuk eget rengetõ harcrendszert (<#shakehead>#shakehead>), de remélem elég pörgõs lesz 😛
Az nagyon tetszik, hogy az egész játék fel fog érni jó pár KotOR résszel, de az nem hogy azonnal jedik vagyunk.. Hogy ha már vagy 8-10 résszel felér, akkor jó sokáig kéne gamelni, hogy erõ érzékenyek legyünk. Az ilyen küldik során gyûjtenénk XP-t meg persze pvp-vel, és akkor tudnánk fejleszteni a karakterünket. A karakterünk kinézetét remélem, nagyon részletesen mi tudnánk beállítani, mondjuk úgy, mint a FIFA-ban. Abban is reménykedem, hogy még a ruháját és a fénykardot is mi "készíthetnénk" el. (most nem kell arra gondolni a ruhánál, hogy divattervezõ cég, csak hogy sok ruha közül választhatnánk 😛 ) A harcrendszerhez annyit tennék, hogyha nem is lesz óriási megoldásokkal tele, de a vívóstílust hagy válasszuk ki mi, és ha már mesterek leszünk, vagyis elértük a legmagasabb szintet akkor már majdnem minden stílust megtanultunk (persze jó sok idõn át kellene játszani érte).
Hát most ennyi lenne 😛 Na szerintetek mi lesz, hogy lesz? xD
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Jó próbálkozás ez a TOR, de KOTOR3at a népnek!!! 😄
gizka-project
btw a kotor1-hez kiadták már az "uncut" verziót? még régen olvastam, h vki(k) készítik, és a kimaradt jeleneteket/küldetéseket beleteszik