Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lera,Dynn,Zulgron
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Lera,Dynn,Zulgron
úgy értettem hogy elsõnek a grafikát modnom, nem azt hogy a grafika alegfontosabb
Neked bizony a qrva anyad!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Elsõ a grafika. A játék szerintem 2011-ben fog megjelenni leghamarabb. Még ha egy MMO akkor is legyen meg az alap grafika. Az tetszene a legjobban, ha a minimum beállításokkal CoD4: MW grafikája lenne, és a legjobb beállításokkal mondjuk egy Mass Effect.
Azt mondták, hogy ne várjuk eget rengetõ harcrendszert (<#shakehead>#shakehead>), de remélem elég pörgõs lesz 😛
Az nagyon tetszik, hogy az egész játék fel fog érni jó pár KotOR résszel, de az nem hogy azonnal jedik vagyunk.. Hogy ha már vagy 8-10 résszel felér, akkor jó sokáig kéne gamelni, hogy erõ érzékenyek legyünk. Az ilyen küldik során gyûjtenénk XP-t meg persze pvp-vel, és akkor tudnánk fejleszteni a karakterünket. A karakterünk kinézetét remélem, nagyon részletesen mi tudnánk beállítani, mondjuk úgy, mint a FIFA-ban. Abban is reménykedem, hogy még a ruháját és a fénykardot is mi "készíthetnénk" el. (most nem kell arra gondolni a ruhánál, hogy divattervezõ cég, csak hogy sok ruha közül választhatnánk 😛 ) A harcrendszerhez annyit tennék, hogyha nem is lesz óriási megoldásokkal tele, de a vívóstílust hagy válasszuk ki mi, és ha már mesterek leszünk, vagyis elértük a legmagasabb szintet akkor már majdnem minden stílust megtanultunk (persze jó sok idõn át kellene játszani érte).
Hát most ennyi lenne 😛 Na szerintetek mi lesz, hogy lesz? xD
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jó próbálkozás ez a TOR, de KOTOR3at a népnek!!! 😄
gizka-project
btw a kotor1-hez kiadták már az "uncut" verziót? még régen olvastam, h vki(k) készítik, és a kimaradt jeleneteket/küldetéseket beleteszik
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Áhhh. Csalódás.
Akit vonz, annak jó szórakozást kívánok hozzá, de én kihagyom.
Amúgy meg társakkal sokkal viccesebb questelgetni, pvpzni stb.
A havidíjról meg annyit, hogy az ingyenes mmok full gázak. Havonta kb 3-4k forint meg nem hiszem, hogy annyira sok lenne.
Persze most már ez is a lehúzásról szól...
Lera,Dynn,Zulgron
ha meg már elkanyarodtunk a képregényekhez.. all-time favorit: Crimson Empire I + II !! (Elõtörténete a Dark Empire I+II+III, de sztem nem kötelezõ, csak ajánlott 😄)
Nagyon jó story, persze csak ha Birodalom fan az ember 😄 Kb ezért is hagyták abba, mert ugye a birodalom csak rossz és gonosz, itt meg az emberek egy birodalmi szereplõt imádtak meg ! Pontosabban Palpatine egyik személyi testõrét. Palpatine bukása után van a story
Spoiler (katt a megjelenítéshez)