60330
-
Chris #11596 Te jó ég... Megpróbálom még egyszer. Pontosan ilyen a fanboi reakció, mint ez is, sértve érzed magad egy teljesen tényszerű kritika alapján, mivel szerinted minden pont úgy jó, ahogy van, ahogy eléd rakják. Tipikusan ezért használsz ilyen "sírsz, hisztizel" típusú mostanában divatos gyerekes ostobaságokat. Nincs okom ezekre, hiszen én direkt a lentiek miatt nem rendeltem elő, ergo tökéletesen irreleváns egyelőre a játék, viszont még akár lehet is belőle vmi.
De pont az ilyenektől, mint te, van a topik színvonala a béka segge alatt.
-
#11595 Igazad van. Természetesen ennek is része van egy bemutatón. Ezért helyeztem kilátásba, hogy illő lenne mindkét fél felé megfelelő módon kommunikálni.
No de mindegy, lesz ahogy lesz. Azt a pár hónapot már fél lábon is.
offtopic:
@Chris: GW2-be nem RvRvR lesz hanem WvWvW. Szerverek fognak egymás ellen csatázni. -
Boncmester #11594 Ha olyan rendszert csinálnak, mint a WAR-ban az elején, ahol mindenki el tudja magát foglalni és egy közös célért együtt kell harcolni, az jó (sok ember kell egy kapu betöréshez, sok ember kell ahhoz, hogy elfoglaljanak és megvédjenek egy zászlót, stb), és nem unják meg az emberek egyhamar.
Ha olyan rendszert csinálnak, mint a WAR-ban a legújabb, ahol kb 4 ember értelmesen elvan a térképen, a maradék 200 meg áll és veri a brét, akkor mindenki meg fogja unni. Én remélem, hogy tanultak a WAR-ból, és jóra csinálják. -
Boncmester #11593 Pl ha nézzük mondjuk a Riftet, az egy nulla háttérvilágra épülő iparos MMO, amit felteszem, csakis azok kezdtek el, akik játszottak már MMO-val, és éppen megunták az összes többit.
Itt viszont egy nagy rakás olyan ember is játszani fog (legalább pár hónapot), akik életben nem játszottak még MMO-val, max kb Half Life-al, viszont szeretik a Star Warsot, és az is újdonság lesz nekik, hogy a karaktered nem mindig ugyanúgy néz ki. Nekik, ha azt mondod, hogy Open World PvP objective, azt se tudják, azt eszik-e vagy isszák, viszont ha azt mondod, "Igen, lesz lila LÉZERKARD", akkor helyből leszopják magukat. -
Chris #11592 Na ilyen egy normális reakció és diskurzus.
Pont ez a lényeg, eddigi tapasztalatok alapján nyivánvaló, hogy nem jelent hosszútávú garanciát, annyi infó, hogy csak "lesz". Az ösztönzés a lényeg, miért érdemes csinálni, miért lesz élvezetesebb, mint mondjuk a War-ban a rendszer, amire mindenki ráunt 2 hét után, miért lesz érdemes csinálni (ha megszerzed a bolygót alapanyag lelőhely lesz, esetleg a teljes frakciónak buffot ad), stb. Ezt hiányolom. Ellenpéldának ott van pl. a GW2, ami kicsit sem érdekelt, kicsit sem olvastam utána, de már most tudom, hogy baromi vonzó, hogy lesz benne RvRvR, 3 frakció egymás ellen...
A baj, hogy az ilyen tényszerű, hasznos diskurzust mindig a beszólogató fanboiok akadályozzák, akik bármit megesznek és maguknak kérik ki ha vki érdemi észrevételeket közöl.
-
Aszuka #11591 Balmorra bolygó 2. videó -
wendi1106 #11590 like ^^
XD -
#11589 Nem vagy szkeptikus érdeklődő akármennyire is adod a felsőbbrendű, nagyon okos, a másik egyszerű buta ember énedet, csak hisztizel, sírsz, ez lesz szar, az lesz szar, ez hiányzik, az hiányzik. Nem hiányzik. A készítők jobban értenek hozzá, mint te. Ezért ők a készítők, te pedig a fórumon síró. -
#11588 Valahogy sejtettem. End Game tervezet kipipálva. Chris megfelel?
Az meg, hogy ebből mi valósul meg úgyis én magam tervezem eldönteni - gondolom te is - nem hagyatkozom egyetlen John Doe véleményére sem. -
#11587 Te is ezt tartod logikusnak én is és még sokan mások, de ... nem hangzott el.
Igazából ezek az apró hibák dühítőek. Nem értem miért nincs ott valaki aki megkérdezné, ahelyett, hogy rákérdeznek lehet-e a Jedi knightnak piros zoknija? :(
Avagy nem is kellene kérdezni, írna egy listát aki épp odaül mikrofonok elé, és elmondja a mondókáját és utána lehet kérdezgetni "okosakat". -
Boncmester #11586 Szerintem eléggé egyszerű. Ha jó és izgalmas lesz az open world PvP, akkor hosszú életű lesz, ha meg unalmas, akkor nem. Legalábbis engem nem vennének meg, ha izgalmas PvP helyett unalmasat raknának be, amiben viszont "szuper imba loot-ot" lehet nyerni. -
Chris #11585 Szövegértés ismét egyes, megint alátámasztottad az alábbi hsz-emet.
-
Chris #11584 Fanboiként mondod nekem a hsz-eim alapján is teljesen egyértelműen szkeptikus érdeklődőnek, hogy hisztizem? Egek... Szörnyű mennyire egyszerű vagy, fejleszd kicsit a szókincsedet meg az értelmezési képességeidet.
-
#11583 De ne magyarázzon hülyeséget, hogy nincs end game. Egyébként igen, pontosan azt értjük end game alatt, amit leírtál, és pontosan ezen aspektusok tesztje folyik most. -
Boncmester #11582 Szerintem hasonlítani fog a WAR-ra ez alapján. Lesznek PvP területek, ahol megadott célért kell küzdeni, ez tuti lesz PvE szerveren is, amúgy meg PvP szerveren mindenhol máshol is egymásnak eshettek questelés közben, mindenféle céltól függetlenül. -
Chris #11581 Crassusra inkább illik a "mindenen kiakadó, mindent felnagyító örjöngő őrült", mint a "hisztiző fanboi" dolog. :D Különösen vicces, mikor a játék fogadatlan prókátora mondja ezt vki másra. :D
Amúgy hülyeség ami miatt agonizálsz Crassus. Tisztában voltál vele, hogy mit tudsz vagyis hogy mit nem tudsz a játékról, hogy nincs infó az end-gameről, hogy nem tudhatod mikor játszhatsz vele, ennek ellenére elfogadtad ezt és előre hitelezted a zsákbamacskát. Tökmindegy mit kezdenek a pénzzel, lehet, hogy finanszírozzák vele a 950. szinkronszínész fizetését vagy megy a kiadó cégnek az esetleges csúszásért járó bánatpénzként.
-
Boncmester #11580 Lesznek PvP objective-ok, azt mondták. Felteszem, a PvE szerverekről nem fognak hiányozni azok a bolygók, vagy nem csak az lesz, hogy ott vannak az objective-ok, de semmit nem tudsz vele kezdeni... -
#11579 De hisztizzen csak! Saját szuverén joga. :)
De akkor járjuk körbe mit is értünk END GAME alatt.
Instance, Raid, PvP battleground/senario/warfront(mindegy, hogy hívjuk), Open World PvP, új content (területek, insták,radek), esetleg még több történet sokkal több szerelmi szállal? -
Boncmester #11578 Gondolom mind PvP, mint PvE szerveren elérhető lesz. És a videóban mutattak sivatagos bolygóról is képet, ami biztos nem az Ilum, kérdés, hogy megjelenéskor mi lesz benne. -
#11577 Épp ezért kérdeztem. Nekem is alap esetben azt dobta a gép, hogy PvE szerveren lesznek ezek a területek, mert PvP szerveren "WAR is everywhere!"
Már csak abból kiindulva, hogy egy régebbi hírfoszlány mintha azt helyezte volna kilátásba, hogy a pvp rendszer hasonlítani fog a WARban tapasztaltakra.
Persze ez egy újabb HA.
-
#11576 Minden játékos kap(ott) 2 darab 40-es karaktert, és folyamatos az end-game testing, ne hisztizzél. -
Chris #11575 Tévúton vagytok, a semmitmondó videó alapján nem korlátozzák le szerverfajtára, mindenhol ugyanaz lesz. A nevetséges a dologban, hogy ezekszerint a kész koncepció kimerül abban, hogy: a; lesz, b; területfoglalás/objectivek, c; pvp setek. Tökéletesen hiányzik belőle, hogy milyen ösztönzéssel akarják elérni azt, hogy hosszúlétű legyen a pvp. Még mindig pont a lényeg, az end-game hiányzik a játékból?
-
Boncmester #11574 Nekem nem kéne többi boss bemutató EV-ből, én azt várom, hogy ott sétálhassak, és rácsodálkozzak, hogy jééé, de király! Ne spoilerezzék le előre az egész storyt, meg az összes instát, legyen meglepetés is majd a megjelenésre.
Amúgy az Eternity Vailt dev walkthrough egészen jó lett pénteken, olyan embereket is meggyőzött a játékról, akik eddig nem nagyon akartak játszani. -
#11573 Hát, annyit meg tudok tenni, hogy kiírom a hajó térképről az összes bolygót, meg hogy semleges, repblic, vagy imperial terület. Úgy már talán jobban tudunk okoskodni. Mindjár neki is esek. -
Nephin #11572 Örültem, hogy semleges bolygóKról beszéltek többes számban, de itt volt egy nagy hiányosság tegnap: nem mondták, hogy melyik szerverfajtán lesz így. Legjobb lenne, ha ezek a semleges bolygók PvE-n is open world PvP-területek lennének, hiszen aki ide megy, az tudja, hogy mire számíthat és ha nem tetszik, elkerüli. Nagyonnagyonnagyon rossz dolog lenne, ha a PvE-n csak a warzone-ok jelentenék a PvP-t, egy PvP-terület+ flagrendszer kombóval simán berakhatják PvE-re is, a PvP-n pedig flag nélkül, mindenhol érvényes PvP-vel (kivéve persze kezdőbolygók és fővárosok).
Reményre ad okot, hogy ha a PvP szerveren mindenhol van PvP, akkor nincs sok értelme kiemelni a PvP-bolygókat... Sok a ha. :( -
#11571 Nem csak ott, azt csak példának hozták. Minden semleges bolygón lesz open world pvp. Pl. imperial oldalon végigtolod Huttát/Korribant, majd Dromund Kaast, Balmorrat, és Nar Shadaan már mehet az open world pvp. Meg onnantól kezdve kb. mindenhol.
Open world pvp szerintem csak PvP szerveren lesz. Warzone-k lesznek mind2 fajtán. -
#11570 A PR csapatuk nem ér egy kalap ... szilvát sem. De mint minden ócska celebnél, itt is igaz: a rossz reklám, is reklám. Ugyan-annyit, ha nem többet beszélnek sz SWToR-ról a játékosok, mintha kielégítettek volna minden kíváncsiságot.
Hamarosan indul a CBT és özönleni fognak az infók. De nem tisztem védeni a játékot és elfogult sem vagyok, hogy mennyire nem azt Nephin tudja ;) .
De, hogy beszéljünk a panelről is. Elég visszhangos volt, és hazudnék ha azt mondanám minden egyes szavát tisztán értettem.
Lesz open world pvp, de ha jól értem egyelőre, össz-vissz 1 db bolygón, ami egy csatérré változott kietlen fagyott világ: Ilum. Ráadásként – ha jól értettem - ez high level area ?
Valamint amit nem szűrtem le a videóból, hogy mind a PvE mind a PvP szerveren elérhető-e?
-
Nephin #11569 Ezek jó ötletek.
@Crassus: szerintem is nagyon vacak a marketingrészleg (csaknem a CM/Turbine néhány évvel ezelőtti mélységeiben járnak már), de a PAX esetében előre tudtuk, miről fognak beszélni. Kompenzációt sajnos épp azért nem fognak adni, amit írtál: milliók várják a megjelenést, ha esetleg néhányan feladják és dobják az egészet a kukába, észre sem veszik, mert ötezer másik van helyette. -
#11568 Hm, ezek tényleg olyan infók, amiket jó lenne tudni. Nem is gondoltam bele, hogy mennyi mindenről nem tudunk még... -
#11567 jól beszélsz! -
#11566 ofc nem vagy hülye senki sem mondta egy szóval sem!
nem tőzsdéznek? nos azt azért,hogy akkor naív vagy azt mondanám ha nem haragszol..szerinted annyi pénzzel mit csinálnak 4 hónapig? kifizetik az elcsúszott gázszámlát vagy kifizetik a takarító céget? esetleg beteszik egy bazinagy lezárt borítékba amit nem nyithatnak fel csak ha elindul a játék? ugyanmár....
igen nem a bétáért preordereltünk,DE értékelendő gesztus lett volna ha ezt megteszik egy ilyen nívós eseményen ráadásul egy pöpec helyszínt is kibéreltek én idióta/már mondtam korábban is:D) azthittem ,hogy kapunk valami igazán faszentost az arcunkba ha már ennyit csúsztak egy év alatt! hetente belehetett volna hívni x tízezer preorderest mondjuk egy hétre aztán csere....
igen nem köteleztek,de tartottam tőle/mint ahogy az be is jött/ ha nem előrendelsz bukhatod a vásárlást a megjelenéskor,mert 3-4 fullos generáció az egész földön "remeg" bármyilen STAR WARS cumóért:P
jaja adják ki később adják ki lehetőség szerint hiba mentesen,de például ha hozzánk jönnek a szállodába és nemtudom odaadni a szobát ,mert mondjuk csúsztak a takkerek az átadásával akkor én ,mert jófej vagyok meghívom egy italra az embert a bárban ingyen kapja a garázst vagy egy napig a reggelit stb. tudod ez így működik az üzleti életben normális keretek közt....ELVÁRTAM volna egyfajta gesztust az EA,BIOWARE felől cserébe.... -
Kazagor #11565 Én például sokkal jobban várom a release date-nél azt az infót, hogy milyen előfizetési konstrukciók lesznek. Mennyibe fog kerülni a 1,3,6,12 hónapos előfizetés, lesz-e lifetime fizetési lehetőség stb.
De mondok egy másikat. Sokan megrendeltük a CE verziót horribilis áron. Leirták, hogy mit kapunk ezért, és kaptunk egy képet a dobozról és tartalmáról. Én rohadtul hiányolom, hogy nem volt egy kreativ emberük sem, akinek eszébe jutott volna pl. egy kamerával körbejárni a Malgus szobrot, belelapozni a naplóba, kinyitni a tokot, megmutatni közelről a lemezeket, a térképet, az autentikációs kulcsot stb.
Sőt, a játékbeli bónusz tartalomnál is hiányolom ugyanezt. A játékból is ki lehetett volna szedni felvételeket a speederről, a petről stb, hogy lássuk, mégis hogy néz ki mozgásban több aspektusban, mint amit egy rajzolt kép mutat.
Hasonlóra gondolok mint ami SWG-ben van.
Ezt az egészet egy 3 perces friday update videóba is bele lehetett volna gyúrni.
-
#11564 Vagy az eddig nem látott fp közül valamelyiket -
#11563 ja egy talent calculator is jó lett volna :D -
#11562 EV többi boss bemutató, vagy legalább még 1, pl puzzle-t megnéztem volna mert az érdekesen hangzik, vagy egy jó kis pvp meccset az új bejelentett warzoneban. -
#11561 Azt hiszem, ez az a pont, ahol elkezdhetem körberöhögni az embereket, ugye? Egyébként a felvetés, miszerint kaptunk 90% lóf*szt, meg 1-2 nagyon halvány új infót (pl. a szept 2), totál igaz. Más kérdés, hogy ezt így ilyen formában lehetett sajnos sejteni.
Kérdés: Aki többet várt PAX-tól, az konkrétan mit várt? Mire lennétek kíváncsiak (a release daten kívül)? -
Nephin #11560 Nem vagyok elfogult, rengeteg hibája van a játéknak, amit már számtalan helyen elmondtam, ha gondolod, nyugodtan beszélgethetünk róluk.
DE
- nem hisztizek, ha olyan hülye vagyok, hogy nem fogom fel, amit írnak és mást kapok, mint amit reméltem
- tőzsdéznek, ROFL...gratulálok, no comment, mert az messze vezetne
- a preorderesek nem a bétáért preordereltek, hanem az early access-ért, megintcsak azt kapod, amit odaírtak (ugyebár ott szó sem volt bétameghívásról)
- senki nem kötelezett arra, hogy preorderelj
- megjelenés csúszása: valóban, csúszott a játék, de szerintem inkább adják ki később, mint hogy AOC vagy WAR 2 legyen (hozzáteszem, tűkön ülve várom és már tegnap is késő lenne)
Tudod, óriási a különbség a kritika és a ragehiszti között... -
#11559 az azért a készítők "hibája",hogy 3-4 hónapig tőzsdéznek a rengeteg beszedett lóvéval!!!! igazán bejelenthették volna,hogy az összes preorderes kap mondjuk lehetőséget /nem egyszerre!/ mondjuk 1 hétig kipróbálni a bétát és egy külön fórumtopikban megoszthatták volna a tapasztalatukat a játékkal kapcsolatban ha már 2010 ősze! óta húzzák a megjelenést legalább minimális "alázatot" kellene gyakorolniuk a rengeteg potenciális előfizető felé....
és tényleg ne sértődj meg Nephin,de te tul elfogult vagy lehetetlen veled érdemi vitát folytatni,persze meghallgatlak meg minden,de zsákutca -
#11558 én csak egy kékpólós selypítős kopasz homárt látok ha erikfia felmegy a színpadra... -
Nephin #11557 És ez miért is a fejlesztők hibája, hmm? Nekik a 42-es IQ is vásárló, ha őt az érdekli, hogy lesz-e sztori, akkor ezredszerre is elmondják, hogy lesz. (Egyébként a "lesz sztori!" volt Erickson első mondata, ahogy felment a színpadra, mintegy megelőzve a kérdést... ha itt nem látsz iróniát, akkor én kérek elnézést :P).
@Kazagor: BWTV: egyetértek, nevetséges, ahogy lógnak a Mass Effecten
Viszont a stream hiánya a PAX sara, ők nem engednek élő közvetítést egy eseményről sem.
A rancorra meg ugyanaz vonatkozik, mint a sztorira... mezei emberke nem nézi naponta a fórumokat, neki minden infó új és lehet, hogy épp az érdekli, lesz-e rancor. Az, hogy van, aki a falat kaparja ettől, más dolog.