60330
-
#11636 Most Szeptember 2. indul a béta hétvége Amerikában. Elméletileg nem sokkal utána EU-ban is ? :D Na de ha egyszer elindulnak az EU szerverek akkor a béta hétvégeken kívül hívnak be állandó tesztelőket is akkor már EU-ban? -
#11635 -
Wlanseraf #11634 Aki magyar gyűjtő szerverre megy az meg is érdemli:D -
Boncmester #11633 Elárulom, hogy itt is lesz egy hatalmas adag idióta, és közülük lesznek olyanok, akik wowoztak, és olyanok, akil nem. Ahogy a normálisak közt is. -
#11632 Szélmalomharcot csak akkor vívj, ha szórakoztat. Azért, hogy megtérítsd az embereket nem érdemes. Megérdemli-e a vak, aki fogja a szemét, és sír mert meg akarják gyógyítani, hogy lásson? -
#11631 Nem csak értelme nincs, de nem is igaz. -
#11630 Azért szerintem közel se. Nem tudom mennyit játszottál "magyar" szerveren a WoW-ban (pl. BS) de ami ott megy minősíthetetlen... Nagyon remélem, hogy nem lesz hasonló community az SWTOR-ban... -
Boncmester #11629 "Kifejezetten örülök hogy WoW-osknak nem tetszik játék."
Ennek kb ennyi értelme van:
Én meg kifejezetten örülök, hogy szőke hajúaknak és Mustang farmert hordó embereknek nem tetszik a játék. -
#11628 Néha szükség van a szélmalomharcra. Azért irogatunk oda, linkelünk videókat, hogy ne csak egy elfogult irányból - negatívan - kapjanak infókat az ottani olvasók.. -
#11627 Én nem várom a játékot. Tuti nem fogok vele játszani.
DE.
Én nem látok semmi olyat a videóban, ami nagyon nem tetszene... Bár nem értek hozzá, mmokból csak a PvE-t szeretem.
Amúgy vicces, mert hancu simán kimoderálja, ha valami csúnyát merészelünk írni a kedvenc játékáról. A tények azok durva dolgok pedig... -
#11626 FS!-en megy az SW fika PvP videó miatt...
5 évet nyomtam a WoW-al de az Cata irgalmatlan rosszra sikerült.
WoW PvP része pedig rettenetes rossz szvsz...
Csak azt nem értem SWTOR fan-ok minek írogatnak oda, úgysem lehet meggyőzni az ottaniakat. Kifejezetten örülök hogy WoW-osknak nem tetszik játék. Mondom úgy, hogy nagyon szerettem a WoW-ot a Catáig... Na mind1 sorry az OFF-ért. -
LaCz #11625 Szerintem a 20as szintekre beraknak még egyet és elég is lenne, csak aztán endgame OP-kat szórják. -
Aszuka #11624 Assassin PvP -
#11623 Hát én is remélem hogy több lesz, mondjuk úgy 10. :) -
Kazagor #11622 Úgy legyen... -
#11621 Hát tegnapi QnAban azt mondták, hogy végig lesznek flashpointok. Nem hiszem, hogy ez a végleges lista. -
Kazagor #11620 Ez sajnos elég kevéske. 10 szintenként kellene 1-2, plusz 50-en 3-4. -
#11619 Hja, és flashpoint lista:
Esseles/Black Talon - lvl 10 or so
Taral V / White Nova (2 parts to each) - lvl 32
Directive lvl 47
False Emp - lvl 50
+ operation(s) -
#11618 Bolygók listája (a vastagon szedetteket úgy kell elképzelni, hogy mind2 frakció odamehet, de más területeken vannak, nem találkoznak):
Republic:
- Tython
- Ord Mantell
- Coruscant
- Taris
- Balmorra
Imperial:
- Korriban
- Hutta
- Dromund Kaas
- Taris
- Balmorra
Semleges (szerintem itt lesz open world PvP, hisz itt van értelme):
- Nar Shaddaa
- Tatooine
- Alderaan
- Quesh
- Hoth
- Belsavis
- Voss
- Corellia
- Ilum -
#11617 Jajj a jövőbe látók tévedtek és nem lett bejelentés? Milyen meglepő... Mondom, hogy idén nem lesz ebből semmi se. -
#11616 Nálad a pont, tényleg itt tart a dolog. -
1Darton1 #11615 Az endgame-mel kapcsolatban valószínűleg az a helyzet, hogy van már egy jókora ötletlistájuk, tele már korábban bevált és egyedi megoldásokkal is. Viszont a játék kiadása annyira messze van még, hogy nem is tudják, hogy mivel fogják az outdoor pvp-t ösztönözni, milyen lesz pontosan a hard mode/normal mode, lockout-, lootrendszer, stb. Ha már körvonalazódik is bennük, nem akarják nyilvánosságra hozni ilyen korán. Részben azért, mert kiforratlan, részben a versenyhelyzet miatt.
Hogy végül mit is fognak kifőzni belőle, azt nehéz lenne megjósolni, mert ennyi idő alatt a feje tetejére is lehet állítani a jelenlegi elképzeléseiket. Konkrétumokat szerintem csak 1-2 hónappal a release előtt fognak közölni, mert akkor már nem tudnak reagálni a versenytársak.
Amit picit elrontottak, hogy túl hamar kezdték el hype-olni a játékukat, és nincs hozzá elég üzemanyag. Az átlag vásárló pedig már akkor is képes csalódni egy játékban, amikor még ki sem próbálta. -
Tababo #11614 ezek a szövegek már nagyon unalmasak -
Boncmester #11613 -
#11612 Mindenki úgy ítél meg, hogy neki tetszik, tudnék írni érdemi hsz-t, de arra a hszre nem érdemes. Egy arra érdemes hszre írtam volna. -
#11611 Rockjaw Stephen Reid
Next wave of EU invites will be to 'full' Game Testing, btw. Also FYI Testing Weekends are just that, weekends, with time for download
Tehát SOON elkezdenek involni végre EUból is embereket, de nem a beta hétvégékre, hanem teljes game testre. 2án elkezdődnek ugye a beta hétvégék, persze US only. EUba gondolom majd 1-2 hónap múlva ideér talán... Preordereseknek lehet lesz bonus bár kétlem. Állítólag pár napon belül válaszolnak a kérdésekre. Remélem az EU support nem olyan minőségű lesz, mint ahogy ezt az egész EUs dolgot kezelik jelenleg. -
Chris #11610 Akkor előbb meg kéne próbálni és nem csodálkozni, ha a személyeskedő hsz-eid alapján ítélnek meg, lásd #11589. Tessék, írj új, érdemi hsz-t helyette.
-
#11609 Ha ezeket a fellengzős "lejáratós" dumákat kihagynád, akkor lehetne veled érdemben vitatkozni. -
Chris #11608 Látod, érdemben már nem is kell hozzászólnom, belövöd te magadnak az öngólokat meg lejáratod magad. :D
-
Boncmester #11607 Ez nem feltétlen így van. Ha tudni fogja kb, mint a WAR, akkor az emberek, akik PvP-t akarnak, örülni fognak. Hogy mellé lesz sokkal több PvE content is, az szerintem nem elvesz, hanem hozzáad a játék értékéhez. A történet orientáltság szerintem főként a questelés során jön ki, nem az endgame-ben, ott csak részben.
GW2-t meglátjuk. Én nem nagyon néztem utána, de az eddigiek alapján (top 10 indok miért várjuk a GW2-t videó, stb) semmi különösebb extra nem lesz benne, szokásos fantasy cucc, idióta lényekkel, és idegesítő koreai skillekkel/effektekkel/hangokkal. Ez pedig különben sem annak a játéknak a topicja. -
Bhalage #11606 alapvetoen egy tortenet orientalt pve jatekban nagyot fog csalodni a sok pvp huszar, azoknak tenyleg jon a gw2 es az tenyleg valoszinuleg tobbet fog nyujtani, mint ez a pvpbol wow (war, randomszar stb)klon game -
#11605 " Tipikusan ezért használsz ilyen "sírsz, hisztizel" típusú mostanában divatos gyerekes ostobaságokat. "
Erre leírod, hogy "fanboi", értelek, logikus!
Nem vagyok sajnos "fanboi", nem rendeltem elő, nem ülök itt 2005 óta, egyszerűen nem bírom az ilyen pöffeszkedő szókincsbajnok majmokat, mint amit itt előadsz, azt hiszed te vagy a valaki, mert kritizálsz mindent, utána kijön a játék nyáladzva rohansz megvenni és jössz vissza a fórumra leírni miért szar. -
#11604 ezt adom én is!írtam én is korábban videóra,hogy ez nagyon bejövős( a twilek smugler csaj a bestof) ,de sajnos a többségben nagyon csóringerek a playerek....és itt nem a skillek nem megfelelő használata a lényeg hanem az Alap mozgásokkal sincsenek tisztában....van egy videó ahol a trooper a kurzorrar (LOL) próbál ráklikkelni egy sith-re aki eközben 3x!!! körbeszaladja és szétkaszabolja....joke -
Boncmester #11603 Én láttam nagyon jó PvP videót hozzáértő embertől, és igencsak tetszett :) -
Boncmester #11602 Tekintve, hogy minden héten megjelenik itt egy-két "ezért havonta fizetni kell?" emberke, plusz gondolom kb 3-4x-es azok száma, akik megtalálták a játékot, de még arra se képesek, hogy keressenek egy fórumot az interneten, plusz lesznek olyanok is, akik csak meglátják az Auchanban, hogy jééé, Star Wars, megveszem, ezért szerintem sok olyan is lesz, aki játszani fog, és még az életben nem játszott MMO-val.
Nekem is van olyan haverom, akivel pl Battlefieldezni szoktunk, és a videók alapján bejön neki a játék, mert imádja az SW-t, és valszeg legalább ki fogja próbálni, na most neki ha azt mondom, hogy PvP, nem érti, mit jelent a rövidítés, viszont megkérdezte, hogy "ha a villámszórós sith-el leszek, annak ugye lesz fénykardja?".
Tehát szerintem nem csak a WoW és egyéb MMO játékosok a célközönség, hanem ők csak része a célközönségnek. -
#11601 én azért megvettem,mert a sok hiányosság ellenére /amit tapasztalok a videókból/ nekem megér egy próbát,hogy saját magam is megtapasztaljam tényleg úgy van-e mint ahogy azt láttam...mondjuk a pvp résszel kapcsolatban 1000% ,hogy jobban fog tetszeni ha magam próbálom ki ,mert ezek a totyorgó agyhalottak nem játsszák ki a lehetőségeket az hótziher:P! -
Chris #11600 Amúgy ennek a második fele szerintem egy érdekes kérdés, ezen el lehet polemizálni. Én úgy gondolnám, hogy egy ilyen WOW 12 milliója és a megannyi ingyenes mmo után nagyon csekély azok száma, akik még nem találkoztak ezzel a játékstílussal és ennek ellenére el is jut mondjuk a TOR híre hozzájuk, ráadásul még fel is kelti az érdeklődésüket. Legalábbis nem ők az igazi piac, hanem pont azok, akiknek már van összehasonlítási alapjuk, az ilyeneket meg elősször lehet, hogy a "lila fénykard meg a lesz sztori", de rögtön utána az érdemi infók érdekelhetik.
-
#11599 lol nemcsak én szúrtam ki a kiscsávót:D -
#11598 Like! -
Chris #11597 Így is van.
Ja, lehet, hogy ez a pontosabb rövidítés rá, de ezt a példát úgyis csak a kommunikációban szereplő (vagyis szerepeltetni szükséges) lényeges dolgok súlyozása miatt hoztam.