Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Nagyon szép trailer lett ebbõl, ki fogom próbálni a játékot.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Legend Killer
filmes játék 😄, vagy játék film :S 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

grebber
Profi az nem kétség de mire jó? Ez játék lesz nem filmeket kell csinálni hanem játékot!

Next PC upgrade: 2022

Legend Killer
igazad van, de azért valld be, hogy profi a trailer.

nekem legalábbis tetszik nagyon.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

grebber
Sosem értettem mire jók ezek a trailerek legalább ingame-et mutogatnának ilyenek helyett.Ilyen CGI animáció anno a Crysisnál is volt azt mi lett belõle 😞

Next PC upgrade: 2022

A trailer eszméletlen jó, muszáj lesz beszerezni a játékot!
Viszont félek kicsit ettõl a sotryra fókuszálás dologtól. Remélem, emellett koncentrálnak majd a jó PvP-re, mert mobokat ölni hosszú távon nem lenne túl izgalmas. Ha sikerül hasonlóan jóra megcsinálni a PvP-t, mint a WARban, akkor tuti jó ideig ezt fogom tolni 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Pluskast
[HUN]Crassus
?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MerlinW

[merlinw.org]

Jeffjohnson
Jó lesz ez a game nagyon! Nem kispályáznak motion capture-rel csinálják az animációkat. Trooperhez már megjött a kedvem 😊 de messze van még 2010 <#idiota>

Kreeder44
igen már az elejétõl tudjuk h a nagyfater elõtti idõkben játszódik ez nem újdonság... az meg ,h a healert hogy oldják meg..? nem úgy van, h a a jediknek lesz olyan kasztja h gyógyító?

http://sw-tor.hu

BlackShadow
fasza.. ha foglalkoznak a mandokkal akkor tuti játszhatóak lesznek \o/

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

V43 1105
Köszi ·.·

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jeffjohnson
új video ami egy sztorit mesél el Link

XenHai
Ezen vitatkozhatunk még 1 db-ig de totál értelmetlen.Arra leszek még kíváncsi, hogy mount gyanánt lehet e valami szaftos jármûvet használni.
Torzonborz
höhö perszeee 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

😊

Lera,Dynn,Zulgron

Sõt szerintem a smugglert is biztosra lehet venni. Azzal együtt már 5. Mivel mindnek lesz egy ellenpárja én a pirate-ra tippelek. Persze lehet, hogy a bounty hunter az, akkor viszont a trooper-nek nem ismerjük a sith párját. Mondjuk a mandalorian illene oda, úgyis visszahozták õket a történetbe.

Droidok biztos lesznek a játékban, ha más nem companion karakterként.

V43 1105
Mivel ez egy Star Warsos játék lesz, véleményem szerint minden faj szerepet fog kapni a történetben. A droidok kimaradhatatlan elemei a játéknak. Ûrhajózás szerintem biztosan lesz, mondjuk pl a Guild vesz egy ûrhajót hogy ide-oda cikázhasson a Galaxisban, vagy pl csak maga a sima player vesz magának egy egyszemélyes gépet... Biztos vagyok benne, hogy lesznek még kasztok, bár pl nem tudom hogy a "medic"-et hogyan fogják megoldani .. Egyébként, ha megnéztétek a legutóbbi filmet, akkor ott az egyik készitõ mondja el, hogy maga a történet még a Darth Vader elõtti idõkben játszódik.. Egyébként érdekes lesz, ha pl egy Trooperekbõl álló kis társaságot megtámad egy Sith vagy Jedi társaság, vajon hogyan fognak védekezni?:| Mindenesetre én már nagyon várom ^.^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

wedge31
Engem csak az érdekel hogy a vukik legyenek azt megyek irtani a kis BH-mal a millió jedit ,mert látatlanba lefogadom hogy a gamerek 2/3 az lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jeffjohnson
ha lenne benne akkor akár még +1 évet is várnék rá <#vigyor3> bár így is lehet az lesz belöle <#idiota> de addig is lesz SW játék a Republic Heroes

N1ggA
még nem lehet tudni

Spread De Love!

[HUN]Crassus
atomnoob kérdés,de "ûrhajózás"😛 lesz benne?

N1ggA
úgy tudom a bh csak sötét oldalon lesz játszható, amúgy meg simán lehetnek droidok, ennek a világnak a technikai fejlettségi körülbelül a filmek szintjén van már

Spread De Love!

Jeffjohnson
Jedi meg a Sith 100 hogy lesz de még nincs bejelentve ,hogy konkrétan milyen képességeik lesznek mi lesz a feladatuk pl: a Trooper lesz a ranged dps. Én sem döntöttem még el ,hogy mi leszek valszeg sötét oldalon de pl a BH is érdekesnek tünik csak ne legyenek OP-ek a fénykardot használók. Vajon droidok lesznek a játszható classok között? Vagy nagy baromságot mondtam és ebben az idõben még nem léteztek?

N1ggA
4 class! Jedi, Sith, Bounty Hunter, Trooper
Hát nemtom, eddig a Bounty Hunter a legszimpatikusabb, de lehet hogy végül beadom a derekam és Jedi leszek...

Spread De Love!

Jeffjohnson
csak találgatás van valahol az egyik készítõ lenyilatkozta ,hogy ebben az évben ki fog jönni de hozzátette ,hogy persze ez még változhat.
Én jövö év elsö ill második negyedévét tippelném. Még csak 2 class van bejelentve a terület nagy része még nincs kész tehát van még mit dolgozni rajta. Remélem nem a ma oly divatos félkész bugos formában fog megjelenni pl: Aoc, Warhammer ha elég idõt szánnak rá és egy bugmentes játékot adnak ki jó sztorival élvezhetö pvp,pve tartalommal akkor nagyot fog ütni. Lehet még a wowot is utoléri mert a rajongói tábor adott de ahhoz le is kell tenni valamit az asztalra.

V43 1105
Egyébként lehet már tudni valamit megjelenésrõl .. ^^ ?

Legend Killer
LOL.

házigazda az valóban elfog kelleni.

V43 1105
Szerintem még most legyen valaki házigazda és az ilyen kis taknyokat innen pateroljuk kifelé .. ^.^"

Torzonborz
szarkazmus bazz .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[HUN]Crassus
nemkéne lemenni óvoda szintre😛

Lehet több mmo-val játszott mint te <#kacsint>
Jeffjohnson
csak viccelt nem kell mindent komolyan venni PotBS fórumokon gyakori vendég tehát valszeg tudja mi az MMO <#vigyor2>

Jeffjohnson
Fórumban azt olvastam róla ,hogy a Trooper Ranged DPS kari lesz. Nem gondoltam ,hogy belerakják de kiváncsian várom mit hoznak ki belöle.

Jeffjohnson
Nem még eggyel sem. Az minek a roviditese amugy? MMagyarOrszag?

Lera,Dynn,Zulgron

XenHai
Gratulálok látszik te sem játszottál még mmoval....
Fujj mmo fujj fujj

Lera,Dynn,Zulgron

Mayday
Miért nyomi? Játszottál vele, és nem tetszett?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Legend Killer
unatkoztak biztos

Bakker, hogy tudtak ebbõl a kiválló és igényes játéksorozatból nyomi MMO-t csinálni...

2. bejelentett kaszt. Sokak meglepetésére nem a smuggler.

MerlinW

[merlinw.org]

Jeffjohnson
Filmszerü nem lesz az biztos már eleve az is érdekes lesz ,hogy a szörnyek meg úgy általában minden karakter túléli ha hasonvágják egy lézerkarddal és lentébb megy a hp-ja mondjuk 100al dehát ilyen egy mmo <#idiota>

XenHai
tényleg szebb lett.Tudjátok mire vagyok most kíváncsi hogy ha netán tank karid lesz már ha lesz benne és paryra rá gyúrsz vajon lehet majd film szerû jó hosszú és látványos lézerkard párbajt csinálni?vagy úgy alapból?
[HUN]Crassus
bakki ez egyre jobban és jobban néz ki!

Új videó a hivatalos honlapon, itt.