60330
  • Jabar
    :D
  • Boncmester
    Már 3-4 alkalommal volt ez téma ezen a fórumon. A WAR-ban ez volt a nevünk, így ismertek minket, és megtartottuk a nevet. A külföldieknek fogalmuk sincs, mit jelent, viszont így tudni fogják, hogy megint velünk állnak szemben vagy éppen mellettünk.
  • t0xikus
    a WAR-os guildet visszük itt tovább.
  • [HUN]Crassus
    "SCI-FI-sebb" guildnevet nem akartatok? no offense ,de SW világába valahogy idegenül hangzik a guild neve...
  • Boncmester
    Empire, lásd az aláírásom.
  • Lonni
    A sárkány lovagrend republic vagy empire oldalra megy?
  • Boncmester
    Ezért lehetek Sárkány Lovagrend guildleader, és ezért lehetsz te is officer :) Minden új belépőnek guildtalin kell bizonyítania rátermettségét :)
  • t0xikus
    mert alkesz vagy:)
  • Boncmester
    Én simán iszom havi 100 órát haverokkal, csak akkor nevezzük nevén a gyereket :D
  • t0xikus
    értsd jól:) aki összes szabadidejét számítógép mellett tölti, az keresse fel orvosát:)
  • Boncmester
    Szórakozás, kikapcsolódás nem tartalmazza az swtort? Az munka? :D
  • t0xikus
    szórakozás, kikapcsolódás bőven kell 100óra/hó:) bár megakockáknak lehet nincs szükségük társaságra:)
  • Bhalage
    jah, tobbszor elhangzott mar, de valahogy sokan keptelenek megerteni ezt
    amugy kivancsi leszek milyen lesz!
  • 1Darton1
    Azért ne keverjük, ZG majdnem egy évvel MC után volt.
    Egyébként a kezdeti tartalom inkább a bossok mennyiségétől és nehézségétől függ, semmint az operation-ök számától. (Például a Riftben jóval kevesebb endgame tartalom volt, mint a 6 évvel korábbi WoW-ban. Meg is unták hamar, bár egyéb problémák is voltak.)

De azt ne felejtsük el, hogy ez inkább sztorialapú, szóló vagy kooperatív típus felé hajló játék lesz jelenlegi állás szerint. Nem kell azt keresni benne, amit a masszív raid alapú pve játékokban.
  • Boncmester
    Azt számolgattam, hogy egy hőnapban hétköznaponként 8 óra munkával, és minden napra 8 óra alvással számolva marad kb 300 óra minden másra. Na most itt kajálás, munkábajárás, fürdés, stb-nek még benne kell lennie, tehát aki 200 órát rá tud szánni emellett az swtorra, annak gz :D
  • [HUN]Crassus
    :D:D
  • TDC Geronimo
    Hát aki meg ilyen az ne játsszon ezzel :D
  • TDC Geronimo
    Itt marhára nem kell majd sietni a szintezéssel. Itt nem az endgamenél kezdődik a játék, hanem már lvl 1től. Max szinten ott lesz pár flashpoint, 1 operation, 3 warzone meg open world pvp. Ez nekem jó ideig elég lesz. Úgyis megjelenés után nem sokkal szerintem már jön is az új tartalom. PAXon is mondták, hogy már dolgoznak a megjelenés utáni contenten.
  • Boncmester
    Én pénzt teszek rá, hogy én nem fogom kitakarítani 2 hét alatt, és le fogom szarni, ha megteszi a játékosállomány 0,01%-a ezt, hogy utána sírhasson, hogy unatkozik.
  • Torzonborz
    a 200 órában gondolom benne vannak az átvezető múvik is, na most aki ezeket skippeli meg rohan mint állat az biztos hogy fele ennyi idő alatt is megcsinálhatja.
  • Bhalage
    kinemszarja le hogy par munkanelkuli arc mit csinal
    ez a jatek nem nekik keszul :d
  • jazzy
    Heroic módja? Fogadnék veled, de úriember biztosra nem fogad :)
  • eurom
    pénzt tennék rá hogy 2 hét után ki lesz takaritva az elsö és egyetlen raid vagy operation vagy hogy fogják itt hivni.
  • [HUN]Crassus
    200 óra az legalább 1 hónap egy normál emberkének:P
  • Boncmester
    Noormális?
  • Braikingboss
  • Areyn
    Sziasztok :) ha nem gond megnéznétek ezt a linket? csak engedélyezni kéne. sokat segitenétek vele : link
  • [HUN]Crassus
    jaja jól beszélsz!
  • Boncmester
    Ha az embernek nincs melója, vagy kivesz szabit, és vágja az MMO-kat, akkor reális a 2 hét kb, viszont guild szinten nem sok ilyen lesz szvsz. De persze amíg a társak fölhúzzák a karaktereiket, addig lehet húzni az altot a story miatt. Ezért írtam, hogy a legtöbb guildnél 2-3 hónap, mire tudják csinálni a hard raidet.
  • mgerihun
    Azért mondtam 2 hét reális annak aki nekifekszik kicsit. Részemről amíg van mit maxolni karin, addig el leszek. Társaknál felhúzni reput, összes questet megcsinálni, elérni max Dark pontot, PvP rangot szerezni, szakmákat felhúzni, Holocronokat begyűjteni.....szóval akinek ennyi tartalom nem elég Operation és Flashpontok mellett azt csak sajnálni tudom :) Ha ezek elfogytak és nincs mit csinálni+codexet is elolvasta az joggal nyavajoghat, hogy nincs tartalom. Az aki a gamenek csak 1 részét látja endgamen-nek és sír, hogy nem tud mit csinálni az így járt, van lehetőség, max nem látja vagy nem akarja. Nem csak az Epik jelenti az endgame tartalmat....
  • Boncmester
    Azért ez nem teljesen igaz. Az kell, hogy az alapok jók legyenek, megfelelő színvonalúak.
    Ok, hogy a WOW-ban van nemtom, 50 insta (most csak mondtam egy számot, nem tudom, mennyi van), viszont ez max azoknak nagy szó, akik most kezdik a wow-ot. Akik régóta játszanak vele, azoknak gondolom 1-2 insta van, amit nem csináltak még meg, és akkor már ugyanott vagy, mint az SWTOR esetében, de nincs meg az újdonság varázsa, stb.
  • Boncmester
    Itt egy kari fölhúzás maxra asszem 200 óra körül lesz. Szóval lehet, hogy pár HC nolifer guild 2 hét alatt fölhúz 16 karaktert 50-re, és utána 1 hét alatt letolják az instát, majd anyáznak, de valszeg a legtöbbeknek kell kb 2-3 hónap, mire hard instát tudnak majd csinálni, és mire végeznek, biztos lesz új tartalom.
  • Chris
    Éppen ez az, hogy szerintem ennyi, mások szerint meg tele még a tarsoly.
    Ne felejtsük, bármilyen új játék manapság nem a 6 évvel ezelőtti wow-val versenyzik, hanem a mai kiforrottal...
  • mgerihun
    WoW-ban is csak ZG volt kezdésnél, mire népek kipucolták, jött MC és így tovább. Felesleges bepakolni 2-3 Operationt, ha megjelenés után 2-3hét mire felhuzzák karikat és nekiállnak raidelni. Az is idő amíg elsőt kivégzik, majd kezdődhet a gearelődés köv contentre, szóval bőven elég az az 1 Operation megjelenésnél.
  • Boncmester
    Eternity Vault, pár insta/flashpont, Open World PvP, Warzone-ok. Később jön majd még több ezekből kiadás után.
    Szerinted mi fog még kiderülni? Ezekkel, és a szintezéssel szerintem jópár hónapot lazán el lehet tölteni unatkozás nélkül, mire meg megunod, addigra jön új content.
  • Jabar
    Szerintem a nagy end-game tesztelés itt max EV további boss-ai lesznek :p
    Én nagyon-nagyon várom a játékot (hozzáteszem én a wow-ot is szeretem, igen, Catát is)de nagyon gyanúsan szarul állnak a srácok end-game tartalommal.
    Remélem indulás után hegesztenek szélsebesen továbbiakat ahogy látják mi tetszik, nem tetszik a játékosoknak.
  • Caliph
    "Úgy tervezzük, hogy a Star Wars: The Old Republic lesz az egyik legnagyobb játékkiadás 2011 karácsonyi szezonjában" - nyilatkozta Ray Muzyka a Biowaretől. "
  • Chris
    Ja, a lényeg lemaradt itt a nagy rohanásban.
    Szóval ha most hétvégén úgyis elkezdik az end-game tesztelését, ami azon nyomban ki is fog szivárogni és mindenki tudni fog róla, akkor ezerszer ésszerűbb lett volna ezeket az esetleges "nagy ötleteket" nekik maguknak eldurrantani ezen az akármilyen vásáron vagy kiállításon pár nappal korábban.
  • Chris
    Lehet akár ez is a helyzet, csak azért nem gondolnám, hogy valószínű, mert ahogy többen is írták, állítólag most hétvégén elkezdik az end-game tesztelését. Na most ha vmit tesztelnek, akkor az azt jelenti, hogy van már vmi tartalom. Ezek után nem tűnik túl életszerűnek, hogy a teszterek visszacsatolása alapján bármi alapvetőt is lecserélnének, megváltoztatnának hosszú, esetlegesen hónapokig tartó munka árán, amit majd újabb teszt követne, és így tovább.
    Sokkal valószínűbb, hogy ami van, az marad apróbb módosításokkal. Hogy ez mi, az rövidesen kiderül.
  • Anthrax
    Persze, még több angolt franciát és németet :P