Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

Lera,Dynn,Zulgron

Sõt szerintem a smugglert is biztosra lehet venni. Azzal együtt már 5. Mivel mindnek lesz egy ellenpárja én a pirate-ra tippelek. Persze lehet, hogy a bounty hunter az, akkor viszont a trooper-nek nem ismerjük a sith párját. Mondjuk a mandalorian illene oda, úgyis visszahozták õket a történetbe.

Droidok biztos lesznek a játékban, ha más nem companion karakterként.

http://sw-tor.hu

V43 1105
Mivel ez egy Star Warsos játék lesz, véleményem szerint minden faj szerepet fog kapni a történetben. A droidok kimaradhatatlan elemei a játéknak. Ûrhajózás szerintem biztosan lesz, mondjuk pl a Guild vesz egy ûrhajót hogy ide-oda cikázhasson a Galaxisban, vagy pl csak maga a sima player vesz magának egy egyszemélyes gépet... Biztos vagyok benne, hogy lesznek még kasztok, bár pl nem tudom hogy a "medic"-et hogyan fogják megoldani .. Egyébként, ha megnéztétek a legutóbbi filmet, akkor ott az egyik készitõ mondja el, hogy maga a történet még a Darth Vader elõtti idõkben játszódik.. Egyébként érdekes lesz, ha pl egy Trooperekbõl álló kis társaságot megtámad egy Sith vagy Jedi társaság, vajon hogyan fognak védekezni?:| Mindenesetre én már nagyon várom ^.^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

wedge31
Engem csak az érdekel hogy a vukik legyenek azt megyek irtani a kis BH-mal a millió jedit ,mert látatlanba lefogadom hogy a gamerek 2/3 az lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jeffjohnson
ha lenne benne akkor akár még +1 évet is várnék rá <#vigyor3> bár így is lehet az lesz belöle <#idiota> de addig is lesz SW játék a Republic Heroes

N1ggA
még nem lehet tudni

Spread De Love!

[HUN]Crassus
atomnoob kérdés,de "ûrhajózás"😛 lesz benne?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

N1ggA
úgy tudom a bh csak sötét oldalon lesz játszható, amúgy meg simán lehetnek droidok, ennek a világnak a technikai fejlettségi körülbelül a filmek szintjén van már

Spread De Love!

Jeffjohnson
Jedi meg a Sith 100 hogy lesz de még nincs bejelentve ,hogy konkrétan milyen képességeik lesznek mi lesz a feladatuk pl: a Trooper lesz a ranged dps. Én sem döntöttem még el ,hogy mi leszek valszeg sötét oldalon de pl a BH is érdekesnek tünik csak ne legyenek OP-ek a fénykardot használók. Vajon droidok lesznek a játszható classok között? Vagy nagy baromságot mondtam és ebben az idõben még nem léteztek?

N1ggA
4 class! Jedi, Sith, Bounty Hunter, Trooper
Hát nemtom, eddig a Bounty Hunter a legszimpatikusabb, de lehet hogy végül beadom a derekam és Jedi leszek...

Spread De Love!

Jeffjohnson
csak találgatás van valahol az egyik készítõ lenyilatkozta ,hogy ebben az évben ki fog jönni de hozzátette ,hogy persze ez még változhat.
Én jövö év elsö ill második negyedévét tippelném. Még csak 2 class van bejelentve a terület nagy része még nincs kész tehát van még mit dolgozni rajta. Remélem nem a ma oly divatos félkész bugos formában fog megjelenni pl: Aoc, Warhammer ha elég idõt szánnak rá és egy bugmentes játékot adnak ki jó sztorival élvezhetö pvp,pve tartalommal akkor nagyot fog ütni. Lehet még a wowot is utoléri mert a rajongói tábor adott de ahhoz le is kell tenni valamit az asztalra.

V43 1105
Egyébként lehet már tudni valamit megjelenésrõl .. ^^ ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Legend Killer
LOL.

házigazda az valóban elfog kelleni.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

V43 1105
Szerintem még most legyen valaki házigazda és az ilyen kis taknyokat innen pateroljuk kifelé .. ^.^"

Torzonborz
szarkazmus bazz .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[HUN]Crassus
nemkéne lemenni óvoda szintre😛

Lehet több mmo-val játszott mint te <#kacsint>
Jeffjohnson
csak viccelt nem kell mindent komolyan venni PotBS fórumokon gyakori vendég tehát valszeg tudja mi az MMO <#vigyor2>

Jeffjohnson
Fórumban azt olvastam róla ,hogy a Trooper Ranged DPS kari lesz. Nem gondoltam ,hogy belerakják de kiváncsian várom mit hoznak ki belöle.

Jeffjohnson
Nem még eggyel sem. Az minek a roviditese amugy? MMagyarOrszag?

Lera,Dynn,Zulgron

XenHai
Gratulálok látszik te sem játszottál még mmoval....
Fujj mmo fujj fujj

Lera,Dynn,Zulgron

Mayday
Miért nyomi? Játszottál vele, és nem tetszett?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Legend Killer
unatkoztak biztos

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Bakker, hogy tudtak ebbõl a kiválló és igényes játéksorozatból nyomi MMO-t csinálni...

2. bejelentett kaszt. Sokak meglepetésére nem a smuggler.

MerlinW

[merlinw.org]

Jeffjohnson
Filmszerü nem lesz az biztos már eleve az is érdekes lesz ,hogy a szörnyek meg úgy általában minden karakter túléli ha hasonvágják egy lézerkarddal és lentébb megy a hp-ja mondjuk 100al dehát ilyen egy mmo <#idiota>

XenHai
tényleg szebb lett.Tudjátok mire vagyok most kíváncsi hogy ha netán tank karid lesz már ha lesz benne és paryra rá gyúrsz vajon lehet majd film szerû jó hosszú és látványos lézerkard párbajt csinálni?vagy úgy alapból?
[HUN]Crassus
bakki ez egyre jobban és jobban néz ki!

Új videó a hivatalos honlapon, itt.

BlackShadow
lehet egyszerûen az lesz, h, ha már anynira story alapú akar lenni a dolog, h lesz X választás, elõre generált háttérral és onnantól veszed át az irányítást a karakter felett.. pl a bounty hunter class egy sith "hívõ" józsibácsi volt 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Fenrir
Ez így van, miért kéne egy BH-nak gonosz oldalon lennie ha csak a pénz az ami motiválja?

A halál csupán a kezdet...

Jeffjohnson
ahogy olvastam azért rakták a BH-t az egyik oldalra mert nem lesz egyetlen olyan class sem ami mind2 oldalon indítható lesz.... mondjuk ez szinte kötelezö.

Torzonborz
BHnak nem kéne sehová sem tartoznia. Nem elvekért mívelik azt amit hanem kemény suskáért.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én ebbõl úgy vettem ki, hogy maradsz az egyik oldalon, csak lesznek pl kevésbé gonosz sith-ek. Kérdés, hogy mennyire éri meg jólelkûnek lenni a birodalom oldalán.

Bounty huntert csak az egyik oldalnak adni én is elég nagy baromságnak tartom, de egyelõre ez van. Úgy tudom minden kasztnak egyedi sztorit akarnak írni, ezért született ez a döntés. Hátha változtatnak még rajta.

Uh... 2005-ben indult a topic, mint knights of the old republic III, és mára már a The Old Republic-ról van szó, és így is csak jövõre dobják ki...(ha nem tévedek)
Jeffjohnson
"Yes, during character selection you will align with the Republic or the Sith Empire. In addition, throughout the game you will also be faced with many decisions which can change your path down the Light or Dark side of the Force."

Hivatalos oldalra ez van írva. Ebböl gondoltam ,hogy átjárható lesz a két oldal végül is Vader sem fõgonoszként kezdte, kár pedig legalább ebben valami újdonságot hozott volna meghogy a Bounty huntert besorolták sith oldalra ... vannak itt érdekes dolgok úgy látszik lucasék elég szabadkezet adtak nekik csak aztán nehogy csak a nevében hasonlítson Star Warsra

Jo lenne te donthetned el melyik oldalra allsz 😛

Lera,Dynn,Zulgron

BlackShadow
igazából az lenne a legegyszerûbb h 3 "frakció" lenne..
jedi - sith - nem erõ használók
így nem lenne senkinek semmi baja szvsz 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Attól, hogy Jedi-ként gonoszkodsz nem fogsz átkerülni a birodalom oldalára, csak másképpen alakul számodra a sztori. Például nem kapsz meg küldetéseket, vagy extra küldetéseket kapsz olyanoktól, akik egyébként szóba sem állnának veled.
Bounty huntert pedig besorolták, mégpedig csak a sith-ek oldalán lehet indítani. Sõt minden kaszt csak az egyik fél számára lesz elérhetõ (legalábbis egyelõre).

Pluskast
Éljen a sötét oldal pampampampaampapam.... <#eplus2>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jeffjohnson
hááát ahogy igérik a tetteid foglyák befolyásolni melyik oldalon leszel kezdesz mondjuk Jedi ként és "gonoszkodsz" ahogyan lentébb is írták pampampaaamp..... és a végén a másik oldalon kötsz ki. Bounty Hunter az elsõ hivatalos class amit igazán egyik oldalra se lehet besorolni.

Látom az már kezd kialakulni melyik oldalon kell lenni ahhoz hogy mindig legyen ellenfeled 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Legend Killer
" for the emperor! "... pampampaaaampapaaaaaam.... 😄. birodalmi felvonulós zene 😄D.

amúgy én is sith leszek 😛.

Megharagudtam Adventurinera! 😊

Lera,Dynn,Zulgron

XenHai
Támogatom sith powa.Egyébként a kard típusokról, testreszabásáról van valami info?
Torzonborz
akkor mé' nem jössz DF-be ? ott nincsenek idióta classok 😛

En nem csipem az elore beallitott frakciokat. Eloszor is ugye pop imbalance miatt es erre meg jon a classok kozotti balance ami mivel sok kulonbozo class van tuti jo rossz lesz... De hat majd meglatjuk...

Lera,Dynn,Zulgron