Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
A halál csupán a kezdet...
Ez nálam azt jelenti, hogy inkább havidíjas lesz. Hiszen az inkább "standard", mint a micropayment.
forrás
http://sw-tor.hu
Igazad van az idõpontot tekintve kicsit csúsztattam... valamivel több 3500 évvel Darth Vader "születése" elõtt játszódik a történet...
A hivatalos oldal legalábbis ezt adta meg... a wikipédia timeline-on meg nem volt kedvem évre pontosan kiszámolni:-)
Spread De Love!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Az EA - akinek annyira nem sikerült jól az idei éve - adja ki, és a BioWare készíti a legújabb Star Wars MMO játékot. Egy kis elõzetesben már beszámoltunk róla, körülbelül mire is számíthatunk majd egyszer a távoli jövõben. A cikk idején még nem lehetett semmit tudni a fizetési modellrõl, de lévén AAA kategóriás MMO, mindenki borítékolta a fix havidíjas megoldást. Nos, úgy néz ki tévedett mindenki. A jó hír, hogy egyelõre úgy tûnik nem lesz havidíj, a nem annyira jó, hogy talán a játék sem lesz annyira AAA kategóriás mint hittük. Egy mostanában zajlott telefonos interjú során kiderült, hogy az EA a játékot az úgynevezett "mid-session" kategóriában tervezi piacra dobni, és alapvetõen mikrontranzakciókkal kíván bevételhez jutni. Ez a módszer ugyan már elég régóta jelen van az MMO piacon, de eddig elsõsorban az alapvetõen ingyenesen játszható MMO-k pénzszerzési módja volt. Igaz, nem az Old Republic lenne az elsõ AAA kategóriás játék ami ezirányba halad, hiszen a Petroglyph is hasonlóan képzeli el legújabb MMO játékának jövõjét. Az EA szándéka szerint a The Old Republic tehát teljesen ingyenesen játszható lesz, és a FIFA online-hoz és a Battlefield játékokhoz hasonlóan mûködne. Azért reméljük a nagy ingyenesség nem megy a minõség rovására, hiszen a KOTOR sorozatot eltolni pusztán gazdasági megfontolásokból...hát nem lenne õszinte a mosolyom.
--
játék lehúzva a wc-n 😞
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
mialényeg, mi volt?
napszemüveges faszi pofázott 😄.1másik meg pofázott és kérdezett 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
[merlinw.org]
Elnézést, ha esetleg okoskodásnak tûnne, de úgy vélem vannak itt néhányan, akiknek nem fog ártani némi infó:-) Szóval, ha az angol nyelv nem ismerete miatt van gondja egyeseknek a játék hivatalos honlapján szereplõ írások értelmezésével, akkor talán tudok segíteni egy kicsit:-)
A játék kb 300 évvel a KOTOR2 útán és nagyjából 3000 évvel Darth Vader "születése" elõtti idõszakban játszódik. A hivatalos honlapon megtalálható egy képregény a Dark Horse jóvoltából, ami egyfajta elõtörténetet mesél el a játékhoz. A sztori, nagyjából a következõ (az esetleges pontatlanságokért elnézést kérek): A KOTOR1 végén Revan legyõzte Malakot és a sith-eket, majd elhajózott az ismeretlenbe. Egykori tábornoka - a KOTOR2 fõhõse - a számûzött jedi, újra egyesülve az Erõvel, legyõzi a jedikre vadászó Darth Nihilus-t, Darth Sion-t és Darth Traya-t, véget vetve ezzel a Jedik Elsõ Kiirtásának, valamint az elsõ Sith polgárháborúnak. Ezt követõen Revan után indul. A sitheknek közel 300 évükbe kerül, hogy ismét jelentõsen megerõsödjenek és a sith birodalom, illetve a galaktikus köztársaság közötti határvillongások lezárását igérõ tárgyalás ürügyén elcsalják a Coruscantról a szenátus és a jedi tanács vezetõit. S amíg a hiábavaló tárgyalások folynak, a sithek flottája - Lord Angar vezetésével - megtámadja a Coruscantot. A védelem felszámolása után pedig a bolygó lakosságának életével zsarolják ki a szenátusból az úgynevezett coruscanti egyezmény aláírását. A trailer ezt a támadást mutatja be.
További szépe estét!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
noob kérdés: az a csuklyás muki Darth Vader?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mondjuk egy Warcraft animációs filmet (már a többmilliós WoW elõfizetõi táborra gondolva), sokkal nagyobb közönség fogadna 😊 De gondolom egy ilyen animációt, ami a Blizzardra jellemzõ, nem pár perc összedobni, másnak gondolom nem adnák csak oda, hogy szart csináljanak, õk meg inkább a játékkészítésre koncentrálnak 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
megcsináljuk?<#idiota>#idiota>😄
amúgy fantasy. Final Fantasy filmek és géjmek. simán csináltak belõle, ilyenekbõl is lehetne, nem értem miért nem jutott eszükbe. vagy, ha gondoltak rá, miért nem csinálják meg? nem csak Lucas bá történetét kell tovább fûzni, ami le van zárva, hanem lehet nyitni nyugodtan más idõ síkon is sztorit, kreatívnak kell lenni és kész. de történettõl független is lehet óriási csata sithek vs jedik között, mint itt és az is jól nézne ki.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Részemröl én jobban örültem volna ha maradnak az eredeti koncepcionál és a jedik a kardon kivül nem használnának más technologiát és ruhának megmaradt volna a fürdököpeny.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És meg kell, hogy mondjam, nagyon tetszetõs kis trailer, a csata pedig valami elképesztõen jól koreografált.
Várós 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Egyébként én is szeretem az ilyen "gesztusokat", nincs ezzel semmi baj.
Amúgy meg én nem aggódom egy cseppet sem a játék miatt. Ezek a srácok csinálták a KOTOR 1-2 részeit is és mind a 2 rész kifogástalan volt., szóval értik a dolgukat.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Next PC upgrade: 2022
nekem legalábbis tetszik nagyon.
Next PC upgrade: 2022
Viszont félek kicsit ettõl a sotryra fókuszálás dologtól. Remélem, emellett koncentrálnak majd a jó PvP-re, mert mobokat ölni hosszú távon nem lenne túl izgalmas. Ha sikerül hasonlóan jóra megcsinálni a PvP-t, mint a WARban, akkor tuti jó ideig ezt fogom tolni 😊
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h