60330
-
t0xikus #11716 fenéket:) jó kis abszintos guildvedelés:) -
#11715 Igen lehet, menj fel az swtor.com -ra, és ott beregisztrálhatod :) -
#11714 Akkor egyre benevezek, ha már felvettetek a guild-be ;)De szigorúan unikum sör kombó... ;) -
#11713 Uhhh, nem ártana tovább olvasni azt ami a papírra van írva... -
#11712 ajaj..... -
Betonfal83 #11711 Hali! Megrendeltem a Pre-Ordert van benne 1kód és most? Lehet már regisztrálni ezt a kódot? Thx előre is a segitséget! -
Jimbo #11710 Hagyjátok már a francba FS-t, csk pár hatalommániás hülye, akik rögtön vöröslő fejjel üvöltenek, ha vki nem isteníti úgy a wow-ot, mint ők... -
Nephin #11709 Mi elvileg csak azt látjuk majd, "hogy XY's companion". -
#11708 "Some info that might mean something or nothing
Its been days since my videos havent been removed from megavideo due to copyright and i see some youtube channels with leaked material still working.
Does anyone else see the drop of the NDA incoming in the first beta weekend? Just sayin"
Mondjuk sok esélyt nem látok rá. Túl korai szerintem. -
Lonni #11707 Miért kell a comapionoknak előre megadni a nevüket? Lesz 1000 Tanno Vik és ruiningolni fogja az immersönömet. Jobb lenne, ha mi adhatnánk nekik neveket, amik egyediek, mint az ember nickje. -
#11706 STAR WARS™: The Old Republic™ : Companions List -
Nephin #11705 Nagyon vicces helyzet volt, bár akkor inkább sírtunk. :D -
#11704 Erről az egész EU US szituációról ez jut eszembe. Aki tolta WARt az érti :D
-
#11703 Szerintem már beszéltek róla, hogy EU-ban kicsit később fog kijönni. Talán most paxon. -
Nephin #11702 Hmm... ez Fpocok #11700-as mondataira ment volna. -
Boncmester #11701 Olyanokat amúgy sem veszünk föl, akik a Sith Marauder aláírás után megkérdezik, melyik oldalon játszom :D -
#11700 hát nem tudom... szerintem pont az a lényeg, hogy TESZT alatt menjen jól, mert nem arról szól, hogy csak játszol. Bug keresés stb... Persze ez csak azoknak fontos, akiket tényleg érdekli a játék, és nem csak játszani akarnak. -
Lonni #11699 Csak hogy tudjam melyik oldalra ne menjek :p -
#11698 már az élesről elmélkedek:P -
Nephin #11697 Ha nagyon sarkítani akarnék, akkor azt mondanám, egy bugreport megírásában vajmi keveset segít, ha jó a pingem és azt is észreveszem 168-as pingnél, ha textúrahiba miatt leesek a semmibe... de nyilván engem nem érdekel eléggé a játék. :D -
#11696 Hát remélem megjelenésre lesznek már. Ne hogy bejelentsék hogy EU-ban később jelenik meg a game mert akkor sokan agyfaszt kapnak:D -
#11695 a kérdés az hogy az EU serverek mikor lesznek normálisan tesztelve ? bétára jó a US is... -
#11694 nos egy olyan PVP arénában ahol nem kezdőkkel akadsz össze 100-as ping alatt úgy kell elképzelned egy 300+ al szemben,hogy kb esélytelen szakítani a varázslatod és mire te kigondolod mit kéne reagálnod ő már megtette előtted.....kuuuuuuuurvasokat számít!
Sose felejtem ,hogy anno még americas army-ban mindig usa szerveren toltuk...egy év alatt megtanultunk rendesen játszani,de egy jobb képességü amcsival szemben szinte esélyünk nem volt...aztán lettek EU szerverek SŐT magyar szerver is és 20-30 as! ping-el mintha megtáltosodtunk volna vagy mintha aim-bottal toltuk volna...hírtelen a lövés ott és akkor ment oda ahova céloztunk amikor kellett!
sokat számít -
#11693 Csak pozitívan:D Régen a megjelenésre 2012 március volt a tippem de most azért bizakodok az ideiben:D Szeptember után okosabbak leszünk. -
#11692 lesz itt nagy pofára esés ezzel az idei megjelenéssel szerintem :D -
#11691 Amúgy meg fórumon olyanokat írtak hogy legjobb esetben is szeptember 23-án kezdik beüzemelni az EU szervereket. Hogy ebből mi igaz. Szerintem semmi. -
#11690 jaj dehogy anno WoW-ban is volt rá példa nem egyszer és semmi gáz nem volt még bossoknál se... -
Nephin #11689 Egyetértek. Tesztelni lehet így is, egyébként nem hiszem, hogy ez az érték akkora gáz lenne...
-
#11688 Hát a 200-300-as pinget megérzett boss fight alatt néha pont az számít :D -
#11687 mmoknál nem olyan lényeg a ping inkább fps-eknél hátrány -
#11686 rgr -
#11685 teszt alatt lényegtelen lesz az a pingkülönbség...éles játékban én is anyáznék érte:P:) -
#11684 Ezt mindjárt gondoltam :D -
#11683 Játszottál már amcsi szerveren? Igen? Nem? Persze el lehet lenni ott is, de így elég nehéz lesz TESZTELNI. -
Nephin #11682 Eddig azért ment a sírás, hogy nincsenek európai teszterek, most lesz sok, erre te azért nyavalyogsz, hogy amcsi szerveren... röhejes vagy.
Szerintem töröld is a tesztjelentkezést az accodról, legalább több esélyünk lesz nekünk, akiknek tökmindegy, hol van a szerver. -
#11681 Hát szívesen játszanék már a betaval végre "szar" US szervereken is. -
#11680 Most ne hogy azt mondd, hogy nem jogos a kritikám ez esetben... -
Nephin #11679 Van kalapja, nincs kalapja, tökmindegy, ugye? :D
/facepalm -
#11678 Na. Kapott még egy pofont a szar. EUsoknak US szerveren kell játszani? Szánalmas... 200-300as pinggel kurva jó lesz a játék. -
#11677 Originally Posted by Chris Collins
Many of the questions that are being asked here have already been answered by Stephen, so there's not much more I can really provide.
One thing I will say is that there is a little confusion here that I want to get clarified. First off the invites going out to European players that Stephen mentioned are happening very soon (we're talking days here) and will be to our Game Testing program. This means that those invited will have continued access to the Test servers throughout the Game Testing stage of development. Those invited will play on test environments out in the US, so may experience some latency related issues from time to time. As long as those testers are aware of that and can work around it when needs be, we're excited to get feedback from a larger EU crowd.
In the future we’ll also be holding EU Testing where players will access our European Test servers specifically, this is what we refer to when we talk about EU Testing.
The Game Testing Weekends that have been mentioned are just that; they are weekends where invited players will only have access for a weekend.
I know it’s a little confusing, but I wanted to make sure that we’re all talking about the same things here.
Sok újat nem mondtak most se.