60331
-
Nephin #11797 Nem, amelyik ország nincs azon a listán, onnan nem megy az origines rendelés sem. Nekik marad az Amazon, már ha az szállít az illető országba. -
Lonni #11796 Nem láttam rajta RO és SK-t a preorder listán. -
Aszuka #11795 Lófasz a te seggedbe is mehet -
#11794 Nem akarok belemenni a politikába, de azok nem is országok. Lófasz jár oda, nem pre-order. :D -
#11793 Most néztem jobban át EU-s pre-order ország listát. Pl Románia meg Szlovákia rajta sincs, de Originröl ezekből az országokból is elő lehet rendelni nem? -
#11792 Kíváncsi leszek holnap lesz e valami EU-val kapcsolatos infó. Vagy megint soon :D -
#11791 US only azt megint elfelejtették megemlíteni. FU -
#11790 AllisonBerryman:
Hello everyone! We know you're all very eager to test the game, and want you to know that this round of invitations is just the beginning. We'll continue to invite more and more testers, and the chances of getting into a Testing Weekend will keep on rising as we roll out invitations. If you didn't get an invite this week, it may be disappointing, but do keep in mind that there are MANY people signed up to test. We'll definitely be inviting more of you, so keep checking your inbox (and spam folder!).
-
#11789 minor OFF
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/09/01/lucas_hulye/ -
#11788 áh, mostmár úgyis napok kérdése, és mindenki bent lesz a bétában !!!4négy
:) -
#11787 Hát csak ne találjanak rád :) Az nagyon-nagyon rossz lenne mindenkinek :P -
#11786 Mostmár nem. Ha meg ennyiből lekövetnek, le a kalappal előttük... :) -
#11785 Nem mutat ez a kép túl sokat az UI-ból ahhoz, hogy lekövessenek? -
#11784 Na jó, még1 (Tatooine worldboss):
-
#11783 Hja igen, ez így White Nova bejáratnál (a cicis az egy level 31 BH, a kukkoló egy lvl 31 Jugger):
-
#11782 (Portable) cover:
Kap egyrészt alapvetően ranged def bonust. Másrészt ha épp nem támad, hanem el van bújva a cover mögé, akkor 100%-ban dodge-olja a ranged támadásokat abból az irányból, amerre a cover néz. Ez portable cover esetén egy viszonylag szűkebb alakzat (egy eléggé összezárt V betű), normál cover esetén szinte 180 fok. A cover nem lőhető szét, az addig bírja, amíg ki nem mászol mögüle (vagy valami állat ki nem üt mögüle).
Rakéta ellen nem vagyok benne biztos, hogy véd, ki kellene próbálnom. Normal ranged damaget nyeli el, a rakéta meg inkább Tech támadásnak tünik. Így hirtelen azt mondanám, hogy szerintem nem védi ki. -
#11781 Én független BH leszek, és minden jedit lemészárolok, aki elém kerül. Ez alap. Pusztuljanak az erőthasználók!:) -
#11780 Helyes! Csak a sötét oldalt válaszd!:P -
#11779 Nem kérek a gyengékből... :P -
Boncmester #11778 Ezt nem hagyhattam, már nyugodt szívvel meghalhatsz, feltéve, hogy köztársasági leszel :D -
#11777 Ezt nem mondod? .... Végén hülyén haltam volna meg. :) -
Nephin #11776 A hétvégi tesztre küldték ki és mivel nem vagy amerikai, ebbe nem is kerülhettél bele alapból. -
Boncmester #11775 EU szerverek külön lesznek. -
#11774 azt olvastam,hogy már kiküldték az ivite-okat...suóval mivel eddig nem jött így FAILED lettem:P -
#11773 Hát, ha abból indulok ki, hogy a mostani kis lófasz wave alkalmából behalt a login az oldalon fél napra stb, akkor ezzel idén nem játszunk :D
Amúgy meg elkerülhetetlenek a problémák, főleg ilyen testelés mellett. Rift mondjuk jó példa volt arra, hogy lehet egy MMOt rendesen is elrajtoltatni. Bár ott aztán volt is normális testelés... -
#11772 Szóval a zavartalan kezdés érdekében kiszorítják az EU játékosokat, ahogy eddig tették...
Már megőrülök ettől a sok süket dumától komolyan mondom. -
#11771 Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok erre a kezdésre. Illetve, hogy milyen árat kell érte fizetnünk (gondolok itt a későbbi bekerülésre, mindenféle korlátozásra, stb...). -
#11770 "We don't want to happen to us what happened to WoW and a couple of other services where in the first week there were queues trying to get on to the servers, the entire service crashed - we don't want that to happen. So we need to nail and make sure that it's up 24/7 and it's high quality.
"We're totally focused on quality, so whatever the beta test tells us is what will be the determining variable on when we will hit."
-
Chris #11769 Nyugi már, mindig ez a hülye remegés... :D
Bár nem emlékszem, hogy végül regeltem-e bétára, de ha igen és kapok invet, akkor odaadom.
-
#11768 Ez jó: "October 1997 -> August 28, 1998 "
Végül is itt sem rosszabb az arány :D 2010 tavasza -> 2011. november?
Mindegy, a lényeg, hogy előbb-utóbb megjelenik, most már annyi pénzt öltek bele, hogy nem hagyhatják félbe. Az egyetlen kérdés, hogy sikerül-e idén kiadniuk, vagy csak jövőre. -
#11767 Csak ne olyan legyen mint a Valve időszámítása. -
Nephin #11766 Aztán majd meglátjuk, hány nap. :D -
Nephin #11765 ChrisCollins General Discussion -> EU Testing - we need info!
Many of the questions that are being asked here have already been answered by Stephen, so there's not much more I can really provide.
One thing I will say is that there is a little confusion here that I want to get clarified. First off the invites going out to European players that Stephen mentioned are happening very soon (WE'RE TALKING DAYS HERE) and will be to our Game Testing program. This means that those invited will have continued access to the Test servers throughout the Game Testing stage of development. Those invited will play on test environments out in the US, so may experience some latency related issues from time to time. As long as those testers are aware of that and can work around it when needs be, we're excited to get feedback from a larger EU crowd.
In the future we’ll also be holding EU Testing where players will access our European Test servers specifically, this is what we refer to when we talk about EU Testing.
The Game Testing Weekends that have been mentioned are just that; they are weekends where invited players will only have access for a weekend.
I know it’s a little confusing, but I wanted to make sure that we’re all talking about the same things here. -
#11764 Ha nem lő éppen, hanem lebújik mögé, akkor nem kap védelmet tőle? Ha kap védelmet, az hogyan működik? Fixen elnyel valamennyi sebzést, nem is kap be sebzödést vagy bizonyos mennyiségű felfogott dmg után eltűnik a portbale cover?
Mert lehet pl. az első bossnál a rakétázást kivédheti vele és nem kell futkosnia oszlop mögé? -
#11763 15sec cooldown van a portable coveren, el lehet vele lenni. De az tuti, hogy nem egyszerű. -
#11762 Rockjaw Stephen Reid
As mentioned previously, we're inviting a large wave of EU folk to testing shortly, but the weekend invites that went today were not for EU.
A "soon"-t már nem merik használni :D -
#11761 Arra azért kíváncsi lennék így első boss EV-ben video után,hogy fog működni a cover system ilyen mozgolódó fightnál ? -
#11760 Én se tudtam belépni, de most már sikerült.
Más: Quote a dev trackerből:
[...]Any delay will be down to the usual ship days of games to retail, so if the game launches on Tuesday in the US, it will launch on Friday in Europe.
Azaz 3 nappal később indul az EU-ban a játék. -
Aszuka #11759 Snipers take cover mechanic video -
Aszuka #11758 Kaas City , Alderaan Screenshots