Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
nem szeretem ha olyas vmit próbálnak beskatulyázni egy játékban ami nem illik oda. fõleg sw univerzumban ahol a nyilvánvaló 2 oldal mellett azért volt egy igen jelentõs harmadik is. és nem nekik nem kell sehová sem csatlakozniuk hiszen megvan a saját életük a saját világukban.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spread De Love!
Egyébként ahogy írtam is, ez csak egy "nagyjából elfogadható" magyarázat:-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Spread De Love!
1.mindenki tudja hogy lesz jedi és sith kaszt
2.a vidoeokbol látni lehet hogy már kész vanna kasztok
3.rohadtul várom jedi kasztotXD Hajrá jedik!😄
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
XD ez értelmes egy hozzászolás volt.."Én meg szerintem meg várom a többi clast bár elég erõteljesen a sit felé hajlok."
1.az nem sit és nem is shit hanem sith!<#vigyor>#vigyor>
2.erõteljesen a sith felé hajlok de még csak 1 sith kaszt vanXD ilyen hamar döntést hozni egy kaszt alapján...
hátt nem is tudom....eddig ha választanom kellene a 3 kaszt közül...eddig nekem a Trooper jön be!
+ most jutott eszembe.. kotor-okban ugye nagy szerepe volt a nem harci képességeknek, mint a sárm, megfélemlítés stb .. ezt egy mmo-ba, h építik vajh bele? lebeszélem a másik játékost a lábáról chaten? 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Lera,Dynn,Zulgron
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Kicsi,Fegyvertelen,Cantinban részegre itta magát,barna a páncélja?
-Egy jedi által lefegyverzett fejvadász,aki a szégyentõl elment Cantinba inni, és félelemtöl becsinált a páncéjába!<#vigyor>#vigyor>
-Fegyver, középen fehér, oldalt lehet sok szinû, (gonoszaknak vörös ) könnyen lehet vele végtagokat levágni.
Halott jedi fegyvere egy fejvadásznál. 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lera,Dynn,Zulgron