60331
-
#11877 HM ez volt ám a durca update
Se baj aki nem bír várni annak ajánlom ezt a jó online gamet:
Jó kis game!! -
#11876 Így van, BF3-al kibírjuk azért ;) -
#11875 ez már nem is fáj,inkább komikus..... -
wendi1106 #11874 amúgy nem kell ezen lovagolni már, így le vagyunk sz@rva meg úgy, csak ezt olvasom zavaró már az az igazság, kicsit jobban körülnéztek EU mindig és minden téren (konzol,pc) mindig csak 1 jó nagy tockost kapott a fejére. - el kell fogadni majd jön amikor jön ezt mondom én is pedig igen vetnék rá már 1-2 pillantást a saját gépemen.
-
#11873 Itt nem csak a betaval van a gond, hanem az egész EUs community kezelésével. Láttunk már sajnos az MMOk terén erre példát és sose végződött jól a mi részünkről... -
Kazagor #11872 Nem tudom, engem valahogy rohadtul nem izgat a beta. Nem akarom előre lejátszani a sztorit, aztán meg törlik a karakteremet. Szép nyugisan kivárom a megjelenést, addig meg van bőven offline játék amivel elvagyok.:)
-
celgene32 #11871 Milyen szepen fogalmazta meg, hogy mi EU-sok, megint beszoptuk a gigabrokit.
Koszonjuk szepen.
Mondana azt, hogy gyerekek majd lesz holnap, vagy azutan, de ez hogy 2-3 orankant kapunk egy "hopp megint lukra futottatok sracok" twitter bejegyzest... -
#11870 Rockjaw Stephen Reid
If you're in the EU, I'm afraid you'll have to wait a little longer for a Testing invite -
wendi1106 #11869 halljátok emberkék lehet hülye kérdés lesz de hát ez van XD
szóval
előrendeltem a TOR-t de suli miatt és mellékes meló miatt időm nem lesz játszogatni + a laptopom nem fogja bírni futtatni (induljunk ki ebből mert elképzelhető hogy very very low grafon elvinné) a PC-m pedig nem viszem fel albiba.
Az ingyenes 30 napom meddig marad meg ha nem aktiválom ? - ez érdekelne engem (nem tudom hogy működnek az ilyen dolgok :/) -
Bhalage #11868 bf3 durva lesz, caspian border traileren befostam konkretan.
like -
#11867 remegjünk inkább a bf3ra, mert ezt úgyse toljuk egy hamar -
Bhalage #11866 ez a jatek vagy kurva nagy bukoág lesz vagy kurva nagy wowkúró game lesz
ha ennyire kussolnak -
Kazagor #11865 Egy újabb rakás sz... Ehelyett berakhattak volna legalább egy character progression videót. Ismét hozták a szánalmas formájukat. -
#11864 Na tessék. Hát erre kár volt várni :D És még csak nem is PAX, hanem GC :D Leggyengébb update. Ma indult a beta hétvége és egy szót se írnak róla? -
#11863 ááá mi van, ha ez alatt lesz az update? -
Nephin #11862 Fuss két kört. :D -
#11861 Mire várnak ennyit az updatevel :y -
#11860 igaz, na akkor csak 9 óra lesz abból a szerverből / update-ből, az a lényeg
mondjuk mind1 is, rég volt már dev blog, hiányzik a népnek, nem ?! -
#11859 1 óra 8 perc van most ott. -
#11858 Most gondolkozok, hogy a CDT meg köztünk nem 7 óra van, csak 6. Akkor elvileg.. 4 perce van szerver (ofkorsz nincs). -
#11857 Gondolom lesz. Utána meg beengedik a beta hétvégés embereket. -
#11856 "Hello everyone. The server will be down soon and will remain unavailable until 2:00PM CDT. Thank you for your patience and watch this thread for updates."
Szerver mindenesetre 9 körül lesz (+ a szokásos késés), így lehet, hogy update is. -
#11855 gondolom "anyáztak" rendesen:P -
#11854 nem tünt fel, hogy alterswtorra pont azok a talenfák kerülnek fel, amely karaktereim elérik a 10et? :) -
Hey folks!
We have this thread currently closed for cleaning. We'll have it re-opened as soon as possible.
Thanks for understanding!
EU testes topikot most zárták be emiatt :D Már kb 3* újraindították mert elérte az 1000+ postot. -
#11852 na hol van már az az update -
csabesz1987 #11851 és 1 kéréds megvettem a pre-order-t beirom a kódot és mi lesz ha megjelenik a játék ez csak bonuszokat ad a gamet ugyanugy boltba kell megvennem? -
csabesz1987 #11850 na sikerült
-
csabesz1987 #11849 sziasztok most regeltem most az swtor.comon minden ok volt vele erre nemtok belogolni -
#11848 :D:D -
Aszuka #11847 Chiss Creation -
celgene32 #11846 Magyar forditas:
Mar megint rabasztunk. -
Aszuka #11845 Unofficial Imperial Agent Trailer -
Some of you may have seen Stephen's update on Twitter with regards to the EU invites. Further to this, due to a number of issues with key systems, it may be early next week before we send the next batch out.
The systems in question are necessary to get players in-game once you've received the invites, so we need to make sure these issues are resolved before inviting more testers.
Again, as Stephen mentioned - there is still a chance the invites could go out today, but as it stands, early next week is looking more and more likely.
Apologies for any inconvenience this may cause, including any broken F5 keys, or Birthdays that we may miss.
Tolják csak tovább -
#11843 -
#11842 -
mgerihun #11841 Miért, szerinted találomra beírnak valamit és kész? Könyörgöm, már marhaságokba kötsz bele. Attól, hogy béta, még pontos adatokra kell, hogy épüljön, nem? Majd sírj emiatt, ha változtatnak rajta, de addig ne. Ennyi erővel ne kezd el a játékot se amíg ki nem jön az utolsó patch 10év múlva, mert változni fognak addig az adatok, tehát ami addig lesz az nem pontos......Könyörgöm óvodás szint. -
#11840 "pontos" adatokat.....hát persze.....azt találok, pontos adatokat a bétában..... -
mgerihun #11839 Először is nem hozzád szólt, hanem az utolsó 5-10hsz-hez, nem tudom feltűnt-e, hogy nem lettél idézve, de ezek szerint nem. Másodszor, se a corruption-t, se a madness-t nem hoztam fel példának. A Lightningot emeltem ki, mert azt indítok és ahhoz kerestem skilleket, idézet : "Amúgy Inkvizítor/Sorcerer/Lightning elég egyértelműen kirakható, minden talenten lévő skilljéről van már leak ". Biztosra veszem ha nekifekszel kicsit, akkor találsz a Static Barrierről és a Crushing Draknessről is pontos adatokat amivel máris értelmet nyer a talent kalkulátor. -
#11838 Csak a skillek, és adott ideig tart, max talentel növelheted...