Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
De sztem akkor is kéne egy United Hungarian guild 😊 Én szívesen lennék a tagja.
(Tudom, tudom ez az SWTOR topik, de ha belegondolsz a legtöbb MMO-ban mûködött: EVE Online, Shaiya, WoW, Lineage II)
carpe diem
De annyit mondok, h az angol, francia, német, ausztrál és török (amik most ott vannak) guild-eken kívül meg kéne csinálni a két nagy magyar Guildet a két frakcióra 😊
Miért ne indulhatna innen? Sztem az SG az egyik legnagyobb magyar Game fórum, tehát sztem klassz lenne ha megalapítanánk. Ki tart velem? <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#vigyor3>#vigyor3>
(sry h kissé elragadtattam magam 😄)
carpe diem
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amik biztosak:
- Ember (ezt tovább nem ragoznám)
- Kel Dor (Annyi képet mutattak róla, h szinte 100%)
Amikben nem vok biztos:
- Chagrian (csak 2 képen láttam, ahol egy jedivel harcol)
- Ithorian (errõl viszont nemláttam gameplay képet)
Valószínûsíthetõ kísérõ karakter fajok:
- Dashad (ez szinte biztos, rengeteg képen szerepelt, de mindig player mögött)
- Droid (ezek szinte biztosak h lesznek companionként, bár a képekbõl nem tudtam leszûrni, még azis elõfordulhat hogy játszható lesz)
Valamint még egy érdekességet szeretnék mutatni:
Elkezdtek gyûlni a Guild-ek 😊
carpe diem
Kb 15 euró lesz, szinte mindenhol ennyi a tarifa 😊
Végignéztem már minden interjút, és videót, de nem találtam rá sehol se utalást. Ezért gondoltam h megkérdem, szerintetek hogysmint lesz a díj?
carpe diem
Ez utóbbit el tudom képzelni olyan formában, hogy a szerepjáték fanok szemében igazi kincs lesz, de pénzügyileg pontosan ezért inkább bukás... hiszen a sok-sok egyéb játékos lusta lesz szöszölgetni vele, ha nem érhet el azonnal látványos eredményt, mint pl egy halom grindelõs quest megoldása... Remélem ebben nem lesz igazam!
Csak láttam, hogy írogat már ide Wildo meg sonic is 😊
Azt megkérdezhetném tõled hogy honnan tudod hogy péntekre várható új info? csak azért kérdem mert minden pénteken új nfo vannak?
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Off: amíg kulturált formában megy a beszélgetés/vita addig nem fogok 1hsz-t sem törölni persze azért próbáljunk meg ontopic maradni.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Valamilyen szinten nem egy kategoria a két játék.
Szeritnem nem lett agyon flamelve a topic szal nem tudom mi a probléma. Ha meg annyira offtopic a házigazda ki söpri, de nehogy már ne lehessen említeni itt semmit se csak SW TORT 😊 Az hogy esetlegesen te utálod a *O*-ot (😛) és minden 4. Hsz-ben kommentelni fogsz, ha esetlegesen nem ontopic hszt ír valaki azzal ugyanúgy offolsz.
"!ON!"
*=W
Písz
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Kérlek ne itt beszéljétek meg a Wow-al meg a Warhammeral kapcsolatos játékélményeiteket ez SWTOR topic és nem ocska Wow topic!
KÖSZÖNÖM!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
én olyan #200 óta olvasom a fórumot, azt még okés volt visszaolvasni, de lehet ha most kapcsolódnék be, rajtam is gyõzne a lustaság
(sry az off-ért)
carpe diem
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
carpe diem
saccperkb. mit lehet eddig róla tudni, dióhéjban összefoglalná valaki?
Másrészt nemtudom mit lehet a wowal annyit játszani..én meguntam 1hét alatt azt ment az egész a lomtárba...+ kit érdekell a wow ez itt SWTOR topic...nem béna WOW..
písz
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Továbbá ugyebár elhangzott az is hogy, Jedi is lehet Sith és gondolom ez fordítva is igaz. Ergo miért elképzelhetetlen a dinamikus frakcióváltás? Szerintem nem feltétlenül kellene egymásnak szegezni a két oldalt pont ezért mert mindegyik oldal játékosa alakíthatja úgy a dolgokat hogy, egyszercsak letér az addigi pályáról és szépen más irányba halad mint az életben is.
Abban meg teljes mértékben egyetértek, hogy amit a Blizz letett az asztalra annak 50%-át sem nagyon ütötte meg eddig egy versenytársa sem. A mai napig wowozok de igencsak jól esne egy kis versenyhelyzet és egy minõségi ellenfél a piacnak.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
És egy picit off megjegyzés, mert sok helyen dobálózunk itt a wow klónokkal. Nem lenne baj a wow klónokkal, ha csak az 50%-át is megütnék annak, amit a Blizzard az asztalra tett.
Szeretném ha igazam lenne majd ki derül. 😊
- foglalkozz a készülõ játékkal
- "kiderüljön", hogy mekkora community barát a bioware
- hype
http://sw-tor.hu