60331
-
#11917 :) nekem a marketinges fenyegetes tetszik (limitalt cd kulcs...) -
Nephin #11916 Azért túlzásokba nem kell esni, kezdjünk mi is egyidőben, alap... :D -
Aszuka #11915 SWTOR Bounty Hunter Gameplay dps guide -
Aszuka #11914 SWTOR Smuggler LVL 1-4 -
EnxTheOne #11913 Kép cime:
Jedi halála elött. -
#11912 azért azt nemszabad elfelejteni,hogy már egy éve késik nem pár hétről vagy hónapról beszélnk....és ezek a sorozatos baklövések nem teszik szebbé az ezért kialakult negatív képet.... -
#11911 random szexi vibroblade kép:
-
#11910 Egy ideje olvasom a fórumot, de nem volt túl sok ingerem ide írni. Viszont ami az utolsó egy hónapban folyt az katasztrófa. Nem dől össze a világ, ha mi egy-két hónappal a US start után kezdünk csak játszani. Sőt, inkább előnyünkre válik, mivel ki tudnak javítani pár dolgot. -
#11909 Ma is kaptál egy képcsokrot + egy insta videót, szóval .. :P -
#11908 Ez igaz, de sajnos amúgy sincs semmi érdemleges hír. :/ -
#11907 Hát jó, csak tudod jól, hogy ebből az lesz, hogy előkerül a flameszagra az a 2-3 ember, aki elő szokott, és megint 1-2 napig használhatatlan lesz a topic.. :) -
Pares #11906 Kettő az egy ellen. Vesztettél. Viszlát. -
#11905 Úgy tudom mindenkinek lehet saját véleménye. Lehet eddig figyelemmel kísérte az egészet, csak nem írt ide. Az az x ember meg is érdemelte. :D -
#11904 Én egy szóval nem mondtam hogy nincs igaza, én vele értek egyet. Csak így előbújni a semmiből és leosztani X embert az picit balfasz dolog. -
#11903 Szerintem igaza van. -
celgene32 #11902 Nem a csuszassal van a baj, hanem azzal hogy milyen nagy ivben szarnak az EU-s jatekosokra, es ez mar regota igy megy. -
Nephin #11901 Azért van némi igazság a szavaiban... ;) -
#11900 EZAZ, csináld a szájkaratét, EMELNED KELL a színvonalon! :D
MÉG MÉG MÉG! -
#11899 Már elnézést, de mennyi is itt az átlag életkor, 10-12 év? Mást se csináltok, csak hisztiztek, hogy ez de szar, az de szar. Mit is vártok ha bejuttok a beta tesztre? Magömlésetek lesz? Emberek ez egy rohadt játék, előbb utóbb megjelenik, inkább csússzanak vele pár hónapot, minthogy kiadjak egy bughalmazt.
Uff. -
Kazagor #11898 Huuu de szar géped van. Szinte nekem is pont ugyanez van. Ezen szaggatni fog a TOR az tuti.:) -
#11897 Visszamondtam a megrendelést.. ez nekem nagyon nagyon bizonytalan .. -
Kazagor #11896 Én már a videókat sem. -
#11895 -
RaSzTaH #11894 nem is gondoltam volna;D -
#11893 Hát szó se róla én is inkább játszanék már -
#11892 képeket meg se nyitom:P -
radical #11891 Valahogy ezek a képek egyre kevésbé hoznak lázba. -
#11890 Nem dev írta hanem egy sima fórumozó azoknak akik háborognak. Azok meg jól leoltották :D -
#11889 Szépek -
Aszuka #11888 Swtor Beta – More Screenshots -
Nephin #11887 Szerintem ezt nem egy dev írta... -
#11886 Kb...Itt szerencsétlenkednek aztán még nekiáll poénkodni. -
wendi1106 #11885 thx csak biztosra akarok menni :) -
#11884 szia, elvileg ha megveszed de nem aktiválod a játékot nem veszik el az ingyen 30 napod majd csak akkor lép élesbe, ha aktiváltad. Ha belegondolsz a boltban is ott állhat hónapokig és nem jár le a szavatossága, szval ne aggódj megvár téged. :) -
#11883 "So calm down, have a cookie and simply go out and have some fun with your friends, family or whatever... "
Hét meg a te kurva anyád:P már elnézést....,de majd ha havidíjat kell becsengetni írok egy levelet amiben kiküldöm őket grillezni a családdal fizetés helyett!:P:) -
#11882 Guys its Beta Testing....
Lets figure sth out: There were Weekend-Beta Invites and there should have been EU Beta Invites.
Weekend invites were sent out and there were Problems with the ppl that wanted to accept their invitation. So BW decided to wait with sending out more invites until the issue is handled.
Lets see: We had an issue, ppl reported it, and when its fixed there will be more invites. Thats noting else but a bug that has been reported and its now beeing worked on it.
As simple as could be. I cant understand why there is so much anger and harrasment in those forums for not getting invites for TESTING...
There is no right for anybody to get into those test, its simple Beta and its up to BW who is beeing invited or not, or even if there is anybody invited at a certain time.
You can start beeing angry if there are issues with the Headstartprogram but until then all this is simply childish..
So calm down, have a cookie and simply go out and have some fun with your friends, family or whatever...
Mondjuk ez is jogos. Várjuk ki a végét addig no rinya:D -
#11881 :) -
Lonni #11880 Attól tartok, hogy nagy pofára esés lesz a játék. :( -
#11879 Már, ha egyáltalán elkészült az épület :) -
#11878 Kíváncsi lennék hogy áll már a EU szerverpark felállítása! Azt a képet látom magam előtt ahogy van egy üres épület, azt őrzi 2 biztonsági őr a [nagy semmit] miközben kávét szürcsölnek és nézik a tv-t! Nem lepődnék meg ha így állna a helyzet