Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
ah igen arra gondoltam, akkor kevertem a legacy-val 😄 tudtam, h vmelyik skywalker volt "csapdában" 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Jeffjohnson
Mivel ebben a játékban nem a fejlesztõk találják ki a kasztokat hanem létezõ kasztok közül választanak ezért szerintem a kõ-papír-ólló helyett inkább az lesz ,hogy bárki le tud gyõzni bárkit azt igérik ,hogy nagyon pörgõs gyors pvp lesz nem véletlenül nem lesz autóattack a játékban. Remélem az end game contentek,insták is olyanok lesznek ,hogy hatalmas túlerõ ellen lesz nagyon pörgös küzdelem mint a kotor 1 ben.

Hát igen,ezzel és a mandalorian páncéllal,amit nem visz a lézer-kard, mehetnek a jedik zabot hegyezni😊 Meg kell hogy találják a kõ-papir-olló egyensúlyt,hogy mindenki számára izgalmas legyen a pvp-pve rész is.

Triathlon for life

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fenrir
Én is úgy emlékszem, hogy az ysalamiri-ket csak az Endor-csata után használták, mégpedig Talon Karrde Luke Skywalker ellen amikor fogva tartotta a bolygóján.

A halál csupán a kezdet...

BlackShadow
kotor világban (képregények alapján) csak a fénykard kivédésére szolgáló kézpáncélzatot láttam 😊 ysalamiriket csak legacy-ban (jóval vader után)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

wedge31
Ne viccelj létezik golyóálló mellény is mégse abba jársz.

Valószinüleg jedivel is a galaxis 1% találkozott még a fénykorukba is és azok közt lehet hogy ismert volt az ysalamiri.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

QuentinT
Hmmm... Te tényleg el is hiszed amiket írsz? Mellesleg az ysalamirik nagyon-nagyon sokáig ismeretlenek voltak a galaxis népei elõtt.. ellenkezõ esetben hogyan lehettek volna a jedi-k a köztársaság legelitebb rendfentartói?

minden profi fejvadásznál van yashamiri, és akkor a force push nem ér semmit 😄
#819 egy jedi aki már meghalt nem tud táncolni és röhögni 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Émis tudok ilyen szamárságokat irni:

-Akkora bashot adok a BH-ed képére hogy a sisakja belemegy az agyába...és közben beirom a /dance és röhögök nagyokat rajtad😊

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

QuentinT
Már bocsánat de ilyen okosságot én is tudok írni... kapsz a hõdetonátoroddal együtt egy force push-t és szép tüzijátékot nézhetnek a szemlélõdõk, amit csak Te nem fogsz élvezni:-)

Jeffjohnson
Bekerült a bannerba egy Dev tracker "opció" a lényege az ,hogy a fejlesztõk hivatalos fórumon írt hozzászólásait gyüjti össze.

Omlás
A fene a formájukat 😊 tudják húzni az ember agyát rendessen.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jeffjohnson
Havonta 1x van nagy bejelentés

a jedi lába elé dobsz egy hõ detonátort, és nem lesz vele több baj. És még pénz is kaphatsz érte ^^

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Omlás
Jól látom, hogy a Timeline infók nemigen akarnak bõvülni vaj miért ? 😞 a 19 megjelölt idõpontból eddig 2 unlock. Igazán dobhatnának már valamit a népnek mert ha ilyen tempóban unlockolják akkor még tényleg valahol a messzi messzi galaxisban van a megjelenési dátum .<#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jeffjohnson
Kicsit törölgettem ha lehet ne itt vezesd le a feszültséget Sasvader! Meg lehet ezt kulturáltan is beszélni ha meg bajod van mással akkor azt legközelebb privátban oldjátok meg.

DK bika fémkardal, és piros mágiával, szal pirosan világit.. 😄

WoW-ban melyik oldal is a sith ? <#buck>

Lera,Dynn,Zulgron

MerlinW
"Shitnek" 😄

[merlinw.org]

Shitnek jobb lenni. Azt csinálasz amit akarsz nem tartanak a jedi szabályok. Ha valakinek nem tetszik a pofája megölöd<#ravasz1> Az egyedüli cél a végtelen hatalom és korlátlan erõ elérése. Azért ki fogom próbálni a jó oldalt is. Az azért zavar hogy nem lehet oldalt választani játék közben. Ha jedi vagyok csak sötét jedi lehetek és nem válhatok sithé. Egyébként szerintetek a partyban csak a companionok árulhatnak el vagy a normális playerek is? Mert wowban csak duelezni lehet de mókás lenne sithként egy másik sithet megölni mert tiszteletlen volt.<#nevetes1>
Jol van kicsit ideges lettem...szar volt a napomXD

MerlinW
Várj csak 5-10 évet és ez lesz a legkisebb problémád az életben😊

[merlinw.org]

Az a felháborodásom hogy utálom az olyan dolgokat hogy várok...várok azt mindig eltolják a megjelenési idõt..sztem nem lesz ez kész 2012-se és még kiderül az is a végén hogy kivesznek belöle minden jot azt az egész egy rakás sza* lesz...

<#pardon1>

V43 1105
Ackademy?XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

XenHai
Akkor üdv a klubban<#vigyor1>
Jedi Ackademy-s klánom óta Sith vagyok minden SW játékba, még wowba is xD

Az eddig felfedett kasztok közül,kinek melyik tetszik? Arra is kiváncsi vagyok,hogyan oldják meg,hogy az erõhasználók ne legyenek túl erõsek.

Triathlon for life

MerlinW
Õk is emberek... õk 8 órát dolgoznak naponta. A tényleges fejlesztés elvileg 2008-ban indult. Egyébként nem értem a felháborodásodat...

[merlinw.org]

Torzonborz
szép lassan csöpögtetik az infókat ezzel is fenntartva az állandó érdeklõdést és hype-ot. jó taktika.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

XenHai
Én azt mondom inkább csinálják 2014 de akkor 1 jól össze tett bug-ban alacsony jó történetû élvezhetõ játékot kapjunk a kezünk közé.
QuentinT
A jelenlegi infók szerint elképzelhetõ, hogy közel sem fog hasonlítani két kaszt quest egymásra... hacsak nem tökéletesen ugyanolyan döntéseket hoztok mindketten.

QuentinT
Az hogy 4 éve elkezdték, nem azt jelenti, hogy akkor azonnal összecsoportosítottak minden fejlesztõt és erõforrást, aztán bezárták õket egy stúdióba, azzal a felkiáltással, hogy elõ ne merjenek jönni, amíg nincs kész:-)

V43 1105
Nyugodjál már le .............. Tudod , jó munkához idõ kell ! :-)

De gratulálok... 4 éve készitik ezt a játékot és még eddig csak 4 bolygó és 3 kaszt van bejelentve..jolvan..akkor ez majd 2012 decemberére lesz kész! ha meg nem mernek kiadni infokat akkor meg nagyon okosak...

"Gordon Walton, co-studio director, BioWare Austin: We announced the game around March, but we'd really started on it in the beginning of December 2005. "

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3155486

http://sw-tor.hu

Jeffjohnson
a történet alakulása a te tetteidtõl függ tehát nem biztos ,hogy tudni fogod mi történik majd a haverodnál

XenHai
Valahol van valami infó arrol , hogy mikor "kezdték el" a fejlesztést?
Mert az elég zavaró lehet ha a haver 3 questel elõrébb jár és segítek neki én tudni fogom milyen az a quest és a történetben mi fog történni(így nem lesz meglepetés<#buck>)Egyébként mesze a megjelenés szal van idejük elintézni és kitalálni a dolgokat.
QuentinT
Az miért lenne kizáró ok?

Oks eddig értem na és ha én meg a barátom is egy kasztba toljuk akkor mi nem segithetünk egymás quest-jében?

QuentinT
"És akkor a velem partyban lévõ havernak mi beleszólása és mi haszna van ebbõl?" Mert ha most megkéred egy haverodat IRL, hogy segítsen, neki mi haszna van abból? Amúgy meg beleszólása lesz... még nem teljesen világos, de az eddigi cikkek emlegetnek valamilyen vélemény nyilvánítási lehetõséget. A perezentáción bemutatott gameplay során elvileg volt ilyen, mikor azt kellett eldönteni, hogy a Sith+BH páros megöli-e a hajó kapitányát, vagy nem. Jelenleg nagyon úgy fest, hogy a BioWare az mmorpg-bõl inkább az ORPG-re helyezi a hangsúlyt, mint az MM-re.

valszeg lesznek klassz specifikus küldik és olyanok is amiket csapatban lehet/kell megcsinálni.

Gondolom majd a történet végkimenetele függ attól is, hogy milyen döntéseket hozunk a questek során.
Õszintén szólva questekre én is kíváncsi leszek. Az hogy szinkronos lesz minden az alapból elég arra hogy meghallgassam hogy mirõl van szó (wowban unalmas volt olvasni) és azt ígérik hogy nem lesz grindelés. Egyébként azt nem értem hogy most akkor ha indítok egy fejvadászt akkor csak fejvadász questjeim lesznek? És akkor a velem partyban lévõ havernak mi beleszólása és mi haszna van ebbõl?
s0n1c
You are not alone!
100óra ha pontosan tudod mit kell csinálni, hova kell menni, és semmi mást nem csinálsz 😄D

ha lenne egy jó kis "fénykard építõ-testreszabó" rész, már ott ellennék órákat 😊)
(pl. olyan kristály amivel erõsebb lesz, hosszabb penge, stb, mint kotor2-ben is, csak azért lehetne több "tuning" hozzá 😄D)

Torzonborz
ízlések és pofonok. nekem jobban bejönne egy jól kidolgozott pvp központú sw mint egy menjünkleazx+nedikinstábakifarmolniahupililafasztuggyamit pve fos.
tudom megint egyedül leszek a véleményemmel. na meg kapitalista világban élünk , a játéknak pénzt kell termelnie , sokat és az csak akkor megy igazán ha rengeteg casual játékost vonz.

de azért remélem lesz vmi értelme a pvpnek és nem csak annyi hogy levágod a másikat kapsz vmi pontot amit kb a hajadra kenhetsz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kevés? 100x 8 óra,azért az nem kevés szerintem😊 De mindenképpen a pve end game-en fog múlni a sikere. A pvp nagyon jó,de a többséget nem érdekli.

Triathlon for life

N1ggA
100 óra? az kevés. honnan van ez a szám?

Spread De Love!