60331
-
#11957 A legviccesebb az egészben, ha majd jön ki kiegészítő, akkor ott is éveket fognak baszakodni a szinkronokkal? Jó lesz... -
#11956 Szerintem sokakat érdekel a sztori és nem nyomkodják el :D Azért elnyomkodni hogy haladjon a fejlődés pff... Remélem nem az az MMO lesz ahol ez a lényeg:D -
#11955 Kb 200óra játék időről volt szó eddig. Na most szept1 33-as szept 5 38-as. Akkor kb 1nap/szint. Ez olyan kurva gyors neked?:D Napi hány órát játszott? Szerintem ez alapján meg lesz a 200óra játék idő ha nem több azoknak akik több időt szeretnének szakmázni...
ÉS lehet nem arányos az 1nap/szint mert 1-10-ig biztos gyorsan fel lehet húzni. -
#11954 én nagyon azt érzem h ennek a gamenek a párbeszédrendszer lesz a vége...sok időt pénzt öltek bele amit simán lehetett vna másra fordítani,és annyira nem tűnik érdekesnek videók alapján... 3-4 karinál csak elnyomkodni fogjuk hogy haladjon a fejlődés...De ne legyen igazam. -
Chris #11953 Nem arról volt szó, hogy "rettentő" hosszú lesz a fejlődés?
Most direkt visszakerestem, mert végigfutva a fórumot pont láttam: szept. 1-én este 10-kor voltál 33-as, most szept. 5-én délelőtt 38-as.
Ha végig is játszottad a hétvégét, a maxra fejlődés akkor sem tűnik így olyan egetrengetően hosszúnak, mint ahogy azt promótálták. Ezért feccöltek annyi erőforrást a fejlődési szakaszba?
-
#11952 oooooooo milyen szaftos temat mondjak hirtelen
kb. 30as szint ota (38 vagyok) nem talalkoztam sem operative-val, sem sniperrel
szerintem az emberek megunjak a coverrel valo hulyeskedest, miutan latjak a tobbi kasztot akcio kozben
pedig az ia-nak van kiemelkedoen a legjobb storyja, ez altalanos velemeny
errol pl. meghallgatnam arcos velemenyet (aki mellesleg megint eltunt...) -
#11951 Jonny, mivel a múlt heti update említésre sem méltó, nem tudnál megosztani velünk valami olyan infót a bétából, amin péntekig el tudnánk rágódni? -
#11950 jaja mivel nem havidíjas lesz egy sanszot én is adok neki...rengeteg hasznos pontja van -
#11949 Hát lehet én is kipróbálom :D Nincs havi díj el lesz ez TOR mellett XD Megyek benne a medve disznó emberekkel XD -
Tababo #11948 a 37es pont az nagyon jóóó lesz. -
#11947 hmm, igen nekem is ez az érzésem van benne rossz is meg jó is, de feltétlenül ki fogom próbálni:) -
#11946 Igen, első rész számomra eléggé kuka volt. Viszont ez érdekesnek hangzik. -
Boncmester #11945 Nekem ebben nem feltétlen mind pozitívum, de van, ami érdekesnek tűnik. -
#11944 A Guildwars sokkal jobban elüt az átlag mmo-któl, mint a tor, úgymond forradalmibb, de ez nem jelenti azt, hogy jó is. Nekem pl. az 1 nem jött be. -
#11943 Van ott még jóval több érdekes:
Víz alá lehet menni, minden mobból kapsz xp-t, loot-ot amibe belenyúlsz, akár csata közben is mindenki tud éleszteni, lehet minden proff-od, stb... -
24. Nappalok és éjszakák váltakozása hatással lehetnek a fegyvereid statjára.
Azért ez érdekes. Tor-ba még napszak változás sincs...:/ -
#11941 Ejj ha, ez nem semmi lista. Kíváncsi lennék egy SWTOR-os ra is ehhez képest :) -
#11940 a beépített kommenter 3 perc után annoying:P:) viszont a BH kütyüi nagyon klafák! -
Aszuka #11939 Remélem ez érdekel valakit Bounty Hunter SWTOR Huttball Game -
#11938 kis off....azért ez nem lesz szar:
mire számíthatsz GW2ben magyarul -
#11937 +fav -
#11936 Ne haragudj, de ezek a videók már senkit se érdekelnek. :) -
Aszuka #11935 STARWARS Twi`lek Jedi + Sith Pureblood Creation -
Aszuka #11934 Swtor Beta – Some sith titles + Inquisitor short video -
#11933 ne nagyon olvassátok el, a fele hülyeség, a másik fele meg "nem tudom" -
Aszuka #11932 [URL=http://www.betacake.net/2011/09/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html]Exclusive Tester Q&A #16[/URL] -
#11931 Hát az egy dolog, hogy tartalmilag elkészült és megkapta a besorolást, de a bug javítás/polírozás hónapokig is eltarthat. Én örülnék a legjobban, ha már novemberben kijönne, de igazatok van kár ezen elmélkedni. Majd jön, ha jön. -
Nephin #11930 Pénteki videó eleje. -
#11929 Szerintem azt a hülyeséget nyugodtan abba lehet hagyni, hogy az EA-nak szüksége volt az előrendelői pénzekre és majd jól befekteti meg kamatoztatja. Ez olyan magyaros hozzáállás.
Az EA a világ legnagyobb játékkiadó cége és egy kiszivárgott infó szerint 300 millió dollárt pumpáltak a játékfejlesztésbe. Ez ha még nem is igaz, de minimum 150-200 millió körül kell járnia. Usa-ban van 380k előrendelő, hozzácsapva Európát meg a digitálist, kb. 1 millió körül járhatnak. Számoljunk már mielőtt hülyeségeket beszélünk !
Az EA biztos megkockáztatja a játék sikerét - és a beleölt 150-300 milliót - egy blamáért ...
Leszarom a pénteki update-eket és a béta se izgat már. Remélem, még idén kijön a játék nekünk Európában is. Az se izgat, ha Usa-ban előbb fog megjelenni, ha az európai megjelenésre mi már egy kész játékot kapunk és a kezdeti bugok nagyrészét addigra kijavítják és nem fogja semmi se elrontani a játékélményemet. A WoW-ban is igen jót tett, hogy Európa később kezdett ...
Szóval abba lehetne hagyni ezt az óvodás siránkozást. Az európai szerverpark készül/elkészült, szóval türelem.
"Visszamondtam a megrendelést.. ez nekem nagyon nagyon bizonytalan .. " neked meg külön gratulálok.
5 eurót fizettem ki az előrendelésért. Ha valami okból hatalmas bukta lenne a játék és ez kiderülne a megjelenésig, na bumm. Buktam 1400 ft-ot. A fizetésemből ennél több pénzt költök hülyeségekre vagy csak simán 3 korsó sörrel kevesebbet iszok a kedvenc szórakozóhelyemen.
-
#11928 holmerre? -
Nephin #11927 Kedves QQ-bajnokok, a játék megkapta az ESRB-ratinget, vagyis kb. készen van, remekül fogunk játszani nemsokára, amíg ti várjátok 2012-t. :D :P -
LaCz #11926 Ez aztán kemény guide. :D -
Aszuka #11925 Swtor Beta – Can you have enough Screenshots? -
#11924 Azzal egyetértek, hogy esély az idei megjelenésre nem sok, de azzal nem, hogy azért csinálták volna, mert elfogyott a pénz. EA ki van bélelve rendesen. -
#11923 Idén? Nincs is ilyen játék! Jól át lettünk verve! Az egész egy átverés! :p -
#11922 ott a pont,nem lesz ebből az idén már semmi -
#11921 egyertelmu marketing fogas hogy a sok kocka nyalcsorgatva elorendeljen hogy jojjon be kis zseton egy nem kesz termekert :)
-
#11920 az akkora kamu mint ide a déli sark -
Warden #11919 Egyetlen egyszer valaki linkelhetne egy olyan videót is amiben az arc nem a nyilakkal forog és nem klikkel, nem az egérrel akar targetelni. -
#11918 Nem ilyen okokból ... :D