Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
#744: Ez arra értendõ, hogy a program "instancol" mikor a küldetést felveszed, illetve valamilyen tárgyalást folytatsz egy NPC-vel... így nem fogja a hangulatot megtörni egy másik játékos karakterének idétlen viselkedése... ezt az interjúkban bõvebben kifejtették már.
Bocsánat az okoskodásért!
"Localised instancing - When getting/handing in a quest you are the only one at NPC"
[merlinw.org]
nem gáz ez egy több ezres populációval bíró szerveren???
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
*Csak PC-re, konzolra nem lesz kiadva
*PvE és PvP módok
*UI Bar
*A játék fõ történetvonala egyedül, mindennemû segítség nélkül is végigjátszható
*Ûrutazás/harcok is lesznek a játékban, de ezen még dolgoznak
*Idegen fajok beszélgetéseinek feliratozása
*A játék figyeli és megjegyzi/értékeli hogy elolvasod-e a párbeszédeket, vagy átugrod-e õket
*A kezelõfelület teljes testreszabása
*Név szûrõ nem engedi hogy a karakterek neveiben számok, speciális karakterek, hivatalos SW karakterek nevei szerepelhessenek.
*Az összes játékban szereplõ karakternek saját szinkronhangja lesz.
*Néhány hangot a Battlestar Galatica szereplõi adnak.
*Nem lesz grindelés (szükség vay lehetõség?) (tapasztalati pontért való unalmas hentelés)
*Eddig 8 osztály van megerõsítve
*Elképzelhetõ, hogy lesznek külön PVP és RP szerverek
*PvP, aukciós házak, razziázó(?), és gazdaság megerõsítve
*A játék teljesen operatív lesz
*Egy területre korlátozott feladatok -, egy NPC-tõl egyszerre csak egy játékos veheti fel az adott küldetést az adott területen.
Karakterek:
*A játék elején a szereplõknek bolygóhoz kötött élete van, (Fejvadásznak pl egy Hutt segítségére van szüksége, hogy elhagyja a bolygót, csempésznek nincs hajója (ellopták)
*Még nincs információ a nem emberi fajok játszhatóságáról
*A fejvadászok története Hutta-nál kezdõdnek
*A fejvadászok képességei többek között a pusztakezes, távolsági harc, valamint a piszkos trükkök.
*A csempész története Ord Mantell-el indul
*A játékos ugorhat
*Több hangnem beszélgetés közben
*Teljes test és arckifejezések beszéd közben
*Tájékoztatás a fajokról
*Jellembeli szolgáltatás testreszabása
*Bizonyos osztályok kapnak rejtõzködõ képességet.
*Speciális mozdulatok, mint pl Csempész, (letérdelteti az NPC-t majd fejbe lövi)
*Mixed Party Quest - különbözõ osztályok támogatják egymást a küldetésben.
*Mass Effect szerû párbeszédválasztó panel
*Minden osztály történetének egy fõszála van, amit kiegészíthet minden egyes mellékszállal.
*Világos/sötét oldal pontokat szerezve dõl el hovatartozásod
Harc:
*Nem lesz automatikus támadás
*Gyors léptû harc(Majdnem konzol sebességû(?))
*Ha ez ellenségek gyorsan jönnek, támadnak, azonnali döntésre lesz szükségünk.
*A pihenés nagyon rövid lesz, és a tulajdonságok feltöltõdése azonnali lesz
*A TOR nem a megszokott MMO harcmódot alkalmazza (lásd videó 2:43) Gamespot június 17.
*Speciális mozgásokhoz pontokra lesz szükség (mint a Rogue-nál a WoW-ban).
*Fénykard párbajok
*A harc gördülékenyebb nem olyan mint KOTOR-ban
Loot:
*A tárgyak világos sötét/oldal függõk lesznek
*Loot olyan mint a többi MMO-ban
*Osztályokhoz kötött felszerelések (lásd videó)
[merlinw.org]
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
* No Auto Attack - Mentioned in Multiple Reviews
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
* Only being released for PC, no consoles
A halál csupán a kezdet...
Isten áldjon meg kurva jó ez a video kösz a linket!<#worship>#worship>
2:47-3:05 az a favorit zeném nekem nagyon tetszik!😄 (amugy az nem SWClone Wars zenéje?:d)
Link
Az itt megtalálható írás szerint, a prezentáción volt egy kisebb game play is, amin a karakter választásának következményeként bemutatták, hogyan ágazik el a sztori és vezet két teljesen különbözõ eredményre.
NEM LESZ konzolos verziója a játéknak. NEM IS TERVEZIK! Ezért kérnék mindenkit, hogy a jövõben felejtse el az erre vonatkozó kérdéseit."
Õszínte gratulációm<#eljen>#eljen>
-fav
Turn Me On Dead Man
"Konzol
NEM LESZ konzolos verziója a játéknak. NEM IS TERVEZIK! Ezért kérnék mindenkit, hogy a jövõben felejtse el az erre vonatkozó kérdéseit.
Klánok
Lesznek a játékban. Maximális létszám egyelõre nincs meghatározva.
Raidek
Szintén tervezik, hogy magasabb/legmagasabb szinten raid-szerû megmozdulások is legyenek. Számomra meglepõ, de abszolút pozitív fejlemény. Arról, hogy ez pvp-re, vagy pve-re, esetleg mindkettõre vonatkozik-e, egyelõre nincs infó.
Béta tesztelés
Gordon Walton megerõsíti, hogy nem kezdték még el a béta tesztelést, de már közel járnak hozzá (!): " We are close to beta though" . Persze jó kérdés, hogy ez a "close" pontosan mit jelent. Én tippre legkésõbb augusztust-szeptembert mondanék, és akkor akár még idén kijöhet a játék. "
Na most aztán lesz miröl beszélni (jó ez a magyar oldal érdemes olvasni!)
"A párbeszédek rendszere
A multiplayer típusú párbeszédekrõl már volt szó, azonban további részletek is kiderültek az interjúból. Így például az egész, körülötted lévõ világ "megszûnik" egy dialógus alatt. Nem kell tehát attól félni, hogy megzavar egy hülyegyerek a /dance makrójával, amikor épp megtudod a legnagyobb sith lovagról, hogy az apád 😉 Ez vezette fel a következõ kérdést:
"Nyitott" világ
Tehát a játék mekkora részében lesznek közös területek, ahol minden játékos látható, és mekkora részében fogsz csak egymagad (vagy a haverjaiddal) játszani. A készítõk szerint nagy rész lesz nyitott, a párbeszédek ellenére is. Lesznek ugyan flashpoint-ok (insták helyi elnevezése), de még ezen belül is találhatunk majd mindenki számára közös részeket.
Egyedi küldetések
Az lassan mindenki számára világos, hogy kaszt specifikus történetek lesznek, közös küldetések nélkül. Hogy bírjuk rá akkor legjobb jedi haverunkat, hogy segítsen nekünk a smuggler quest-ekben. A fejlesztõk szerint fognak találni õk is elfoglaltságot, meg fogja érni egymást segíteni.
Endgame
Errõl már volt szó korábbi hírekben, de itt beszéltek a koncepcióról elõször. Alapvetõen kétféle játékosbázist céloz meg a SWTOR. Az egyik, akik imádták a Bioware játékokat, a sztorit stb. Nekik lehetõségük lesz egy teljesen más történetet végigjátszani, amennyiben egy kasztot kimaxoltak. Csak kezdeniük kell egy új karaktert. A másikféle játékos, akinek a szórakozás a maximális szint elérése után kezdõdik. Számukra is lesz tartalom. Sokat nem tudunk még errõl, de az biztos, hogy raideket terveznek a játékba. "
"Since E3, there has been a lot of talk in the community about the public viewing of The Old Republic gameplay demo. We understand that everyone is anxious to see it and we are working on a plan to share the demo with you. However, it will be several weeks before we can give out specific details on when and where it will be available for the community.
Thank you for your patience and understanding and stay tuned for more information!"
még jópár hét mire megmondják mikor láthatjuk a játékot "mozgásban"
Olyan hihetetlennek tûnõ dolgokat említett a kedves felhasználó, hogy full voice over, companion karakterek, smuggler-BH kasztok, mûködõ darkside-lighside pontok is lesznek a készülõ játékban. A címe pedig Star Wars: The Old Republic.
Aztán szépen lassan bejött minden, amit elõre jósolt. Ami azért is érdekes, mert olyan dolgokat is írt, amiket eddig nem jelentettek még be hivatalosan. Egész pontosan a következõket:
"Legacy system. When you reach top level, apparently you have the option of producing an offspring with special bonus traits and starting over...or something to that effect."
Legacy system: lényege, hogy amikor eléred a maximális szintet lehetõséged van új karaktert indítani, ami már kezdeti bónuszértékekkel, képességekkel rendelkezik.
"Fully customizable ship. Can be bought or stolen!!"
Teljesen átalakíthaó hajó. Lehet venni, de el is lophatják(!). A smuggler története ugye úgy kezdõdik, hoy ellopják a hajóját...
Persze ezeket az infókat mindig fenntartásokkal kell kezelni, de több mint gyanus, hogy mindent eltalált, pedig a hozzászólás 2007-ben született."
Sw-tor.hu oldalról való ez a szösszenet
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
lineage2 openbetaban pl nagyon bejott 😊
Swedish people are albino monkeys
Am. most épp nézegetem a fajokat Wookieepedián,
kihagytam a biztosan játszható Togruta-t, ja és nem Dashad, hanem Dashade.
Én személy szerint szívesen játszanék mondjuk Twi'lek-ként, vagy Nautolan-ként.
Am. sztem ha majd döntenek a fajok közül, ezek közül fognak kikerülni:
- Aqualish
- Bith
- Duros
- Gran
- Iktotchi Wookieepedia
- Mon Calamari
- Quarren
- Rodian
- Wookie
- Zabrak
carpe diem
evvan.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De sztem akkor is kéne egy United Hungarian guild 😊 Én szívesen lennék a tagja.
(Tudom, tudom ez az SWTOR topik, de ha belegondolsz a legtöbb MMO-ban mûködött: EVE Online, Shaiya, WoW, Lineage II)
carpe diem
De annyit mondok, h az angol, francia, német, ausztrál és török (amik most ott vannak) guild-eken kívül meg kéne csinálni a két nagy magyar Guildet a két frakcióra 😊
Miért ne indulhatna innen? Sztem az SG az egyik legnagyobb magyar Game fórum, tehát sztem klassz lenne ha megalapítanánk. Ki tart velem? <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#vigyor3>#vigyor3>
(sry h kissé elragadtattam magam 😄)
carpe diem
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amik biztosak:
- Ember (ezt tovább nem ragoznám)
- Kel Dor (Annyi képet mutattak róla, h szinte 100%)
Amikben nem vok biztos:
- Chagrian (csak 2 képen láttam, ahol egy jedivel harcol)
- Ithorian (errõl viszont nemláttam gameplay képet)
Valószínûsíthetõ kísérõ karakter fajok:
- Dashad (ez szinte biztos, rengeteg képen szerepelt, de mindig player mögött)
- Droid (ezek szinte biztosak h lesznek companionként, bár a képekbõl nem tudtam leszûrni, még azis elõfordulhat hogy játszható lesz)
Valamint még egy érdekességet szeretnék mutatni:
Elkezdtek gyûlni a Guild-ek 😊
carpe diem
Kb 15 euró lesz, szinte mindenhol ennyi a tarifa 😊
Végignéztem már minden interjút, és videót, de nem találtam rá sehol se utalást. Ezért gondoltam h megkérdem, szerintetek hogysmint lesz a díj?
carpe diem
Ez utóbbit el tudom képzelni olyan formában, hogy a szerepjáték fanok szemében igazi kincs lesz, de pénzügyileg pontosan ezért inkább bukás... hiszen a sok-sok egyéb játékos lusta lesz szöszölgetni vele, ha nem érhet el azonnal látványos eredményt, mint pl egy halom grindelõs quest megoldása... Remélem ebben nem lesz igazam!
Csak láttam, hogy írogat már ide Wildo meg sonic is 😊