60331
-
#11997 Nem igazán érintkezem wow játékosokkal. Hálisten ahogy észrevettem, nincs sok belőlük. Alapvetően mindenkinek nagyon bejön. Az általános hisztis dolgok, mint az UI, meg ilyesmik persze muszáj, hogy átalakuljanak. A hardcore mmo játékosok is, meg a többiek is élvezik. Mindig van persze mondjuk... 100-ból 1, aki lefikázza, de ők nagyon kevesen vannak.
Az én véleményem pedig: Nem ez fogja megváltani a világot, nem fogja forradalmasítani a játékipart, de nagyon sokan fognak nagyon sok kellemes órát eltölteni a játékkal. Nekem ennél több nem is kell. -
#11996 Amúgy neked mennyire tetszik? Más MMO-hoz képest és amúgy? A játékon belül mi a tapasztalat, mennyire tetszik az embereknek, mondjuk ős-wowosoknak? -
#11995 Ö, akkor minden ok. Btw ha neadjisten érdekel a véleményem, sima az idei megjelenés. Ha nekem nem hiszel, majd neki fogsz (supercute):
-
#11994 Ugye figyelmesen elolvastad amit írtam? NEKI. Nem pedig nekem. Én még nem próbáltam ki így nem tudok véleményt mondani. -
#11993 Az ég világon semmi. -
#11992 Nem is kell érteni. Egyesek szerint, ez egy csalódást keltő játék, ami sose fog megjelenni. Ezt persze jó hangosan elsírják a fórumokon. -
#11991 Komolyan mondom, hogy no offense, valszeg a késői óra miatt nem értem, de:
Mi köze van annak a ténynek, hogy egy "haverodnak" nem tetszett a játék ahhoz, hogy mikor jelenik meg? -
#11990 Ebből sem látunk már idén semmit. Egy haverom kint volt Gamescon-on és azt mondta neki nagy csalódás volt a game. -
#11989 Na jólvan. Örülük, hogy mára is jutott egy "bíztató" hír nekünk, EU játékosoknak. -
#11988 Hát én biztos nem. -
#11987 elég gáz ha még most keresik a munkaerőt... -
#11986 Érdekel valakit egy kis meló? Fórumon linkelték :D
Star Wars Social & Community Executive
Van még egy rakás BioWare Ireland állás hirdetés EA jobs-on. -
#11985 pedig elfogja..... -
#11984 Az azért tényleg vicces lenne ha a játékosok nagy része elpörgeti a picsába a párbeszédeket :D Beleöltek rengeteget a szinkronba azt erre meg elpörgeti a nép :D -
#11983 ennél nagyobb seggfejt ritkán hall az ember.... -
Aszuka #11982 Swtor Beta – 1 hour Raw Stream -
#11981 ChrisCollins
Given that today is Labo(u)r Day in the US, it's probably safe to say we should have more information on the status of the invites tomorrow. I wouldn't hold your breath for anything going out today.
-
#11980 en meg csak olyan helyeken vettem fel questet, ahol legrosszabb esetben is megolik az örök az enemy playert
boarding party bent van, igen, foundryval (ravenes insta) egyutt -
eurom #11979 jaja PQ már elfelejtettem hogy hivták ,de sztem nem volt unalmas mert nem maradtál ugyanott hanem haladtál tovább és uj terulet uj pq-k -
Nephin #11978 Egyenlő public quest: egyszer-kétszer jó, de utána csak grind. -
Tababo #11977 miért nem mentél pve szerverre??
nyilván pvp szerveren megy ezerrel a gank. én soha nem idegeskedtem emiatt. tudtam mit vállalok. szerettem is hogy küldi közben megy a para.:D
-
eurom #11976 ópció még hogy fel se veszel quesztet hanem belecsöppensz egy eseménybe aminek a végén kimérik a tp v xp mennyiséget neked annak függvényében mennyire voltál aktiv lásd lejjebb emlitett gw2, vagy hasonló van még a war ban is
-
Nephin #11975 Ma ünnep van, nem dolgoznak, ne számíts semmire. -
#11974 Szerintem a legértelmesebb megoldás ha a quest adók olyan területen vannak ahol nincs pvp (bázisokon, helyőrségeken).
Persze ha kifejezetten pvp bolygó ott még 1-2 esetben rendben van. -
#11973 EU test invite meg very soon! :D
Ma is hallgatnak róla -
#11972 Egyikben megtámadhatnak, a másikban nem. Mi opció még? Félig megtámadhatnak? -
Aszuka #11971 Boarding Party Flashpoints benne van a mostani bétában? -
Bhalage #11970 mind2 (conan, meg ez) megoldas szar -
#11969 ennek a leulos dolognak a topicjaban epp tegnap jott egy ilyen valasz hogy "working on it"
en mar ezeknek mondjuk nem hiszek, de ki tudja..
emlekeztek meg, hogy kb. 2 hete kellett volna kapni 40es karaktereket? az is working on it... :) -
#11968 A megjelenésig ezek a funkciók már nem kerülnek bele. Talán az első nagyobb patch-el megoldják... -
Kíváncsi leszek megjelenésre le lehet e ülni pl ilyen helyeken vagy még mindig nem lehet használni semmi tárgyat. -
gseldon #11966 Megmondanád kérlek, hogy ez miért rossz? Én imádnám, ha az előzőleg említett Conan-ban is így lenne. Komolyan mondom néha abban a játékban úgy kell odalopóznom a küldetésadóhoz elrejztőzve, hogy aztán felkészüljek rá, hogy töredékmásodperc alatt elnyomogatva a párbeszédet fel tudjam venni/le tudjam adni a küldit, mert megölnek.
Kis idióta óvodás faszkalapok akiknek se életük se semmi, de legalább még 1 az 1-ben "normális" pvp-t sem tudják megnyerni azoknak kell csak a lehetőség hogy kiverhesség az e-faszukat azzal, hogy leöljenek másokat, amíg azok bele vannak ragadva a párbeszédanimációba... -
Chris #11965 Épp ez a kérdés, ha három nap alatt részletekbe menően, olvasgatva játszott mondjuk összesen 20 órát, akkor a "magasabb szinteken tovább tart" elvvel kijön a 200 óra, ha kevesebbet, akkor nem. Magamból indulok ki, nekem nem menne ennyi.
-
Bhalage #11964 dzsizusz krájszt mecsoda furfangos megoldas
bukóág concept -
#11963 Ha párbeszéd ablakba vagy nem támadhatnak meg. -
eurom #11962 remélem olyan nem lesz mint a conanban hogy bent vagyok a párbeszéd képernyön és mire végig nyomkodom a párbeszédet akár olvasgatás nélkül is addig levágnak
-
#11961 Én biztos nem fogok sietni. Szinte minden dialógus érdekel és kikutatom a mellékdolgokat (ami izgalmasabb). Leszarom mások hogyan fejlődnek, én szórakozni akarok (a pízemért mindenképpen :D). -
#11960 most sem a "szinkronnal baszakodtak eveket"...
ugyanugy fejleszteni fognak a sajat tempojukban, mint eddig, legyen az lassu, vagy gyors -
#11959 maraudert egy nap alatt 17re huztam a parbeszedek atugralasaval
egyebkent a fejlides sebessege pont jo, nyilvan egyre lassabb, most mar 1-2 szint / bolygo
mondjuk en ezt az egeszet inkabb a bolygok nagysagaban / questek mennyisegeben mernem, az pedig nagyon rendben van -
#11958 A gond a következő: az átlag játékos mindig le van maradva a nolifertől. Ha a guild mozgató része kocka (általában az), vagy a haverok kockák, akkor tőluk van Átlagos János lemaradva. Ha egy mmo-ban nem tud együtt játszani a haverokkal, vagy úgy érzi kimarad a guild életéből, akkor rosszul rézi magát. Mi a megoldás? Gyorsabb fejlődés. Első és legegyszerűbb lehetőség erre a küldetések felgyorsítása (nem olvassa, nem hallgatja végig, map koordináták segédoldalról, stb.)