60331
  • j0nNyKa
    Nem igazán érintkezem wow játékosokkal. Hálisten ahogy észrevettem, nincs sok belőlük. Alapvetően mindenkinek nagyon bejön. Az általános hisztis dolgok, mint az UI, meg ilyesmik persze muszáj, hogy átalakuljanak. A hardcore mmo játékosok is, meg a többiek is élvezik. Mindig van persze mondjuk... 100-ból 1, aki lefikázza, de ők nagyon kevesen vannak.

Az én véleményem pedig: Nem ez fogja megváltani a világot, nem fogja forradalmasítani a játékipart, de nagyon sokan fognak nagyon sok kellemes órát eltölteni a játékkal. Nekem ennél több nem is kell.
  • N1ggA
    Amúgy neked mennyire tetszik? Más MMO-hoz képest és amúgy? A játékon belül mi a tapasztalat, mennyire tetszik az embereknek, mondjuk ős-wowosoknak?
  • j0nNyKa
    Ö, akkor minden ok. Btw ha neadjisten érdekel a véleményem, sima az idei megjelenés. Ha nekem nem hiszel, majd neki fogsz (supercute):
  • Pluskast
    Ugye figyelmesen elolvastad amit írtam? NEKI. Nem pedig nekem. Én még nem próbáltam ki így nem tudok véleményt mondani.
  • Pluskast
    Az ég világon semmi.
  • darth devil
    Nem is kell érteni. Egyesek szerint, ez egy csalódást keltő játék, ami sose fog megjelenni. Ezt persze jó hangosan elsírják a fórumokon.
  • j0nNyKa
    Komolyan mondom, hogy no offense, valszeg a késői óra miatt nem értem, de:
    Mi köze van annak a ténynek, hogy egy "haverodnak" nem tetszett a játék ahhoz, hogy mikor jelenik meg?
  • Pluskast
    Ebből sem látunk már idén semmit. Egy haverom kint volt Gamescon-on és azt mondta neki nagy csalódás volt a game.
  • TDC Geronimo
    Na jólvan. Örülük, hogy mára is jutott egy "bíztató" hír nekünk, EU játékosoknak.
  • N1ggA
    Hát én biztos nem.
  • Tatyla
    elég gáz ha még most keresik a munkaerőt...
  • Braikingboss
    Érdekel valakit egy kis meló? Fórumon linkelték :D
    Star Wars Social & Community Executive
    Van még egy rakás BioWare Ireland állás hirdetés EA jobs-on.
  • [HUN]Crassus
    pedig elfogja.....
  • Braikingboss
    Az azért tényleg vicces lenne ha a játékosok nagy része elpörgeti a picsába a párbeszédeket :D Beleöltek rengeteget a szinkronba azt erre meg elpörgeti a nép :D
  • [HUN]Crassus
    ennél nagyobb seggfejt ritkán hall az ember....
  • Aszuka
    Swtor Beta – 1 hour Raw Stream
  • Braikingboss
    ChrisCollins

Given that today is Labo(u)r Day in the US, it's probably safe to say we should have more information on the status of the invites tomorrow. I wouldn't hold your breath for anything going out today.
  • j0nNyKa
    en meg csak olyan helyeken vettem fel questet, ahol legrosszabb esetben is megolik az örök az enemy playert

boarding party bent van, igen, foundryval (ravenes insta) egyutt
  • eurom
    jaja PQ már elfelejtettem hogy hivták ,de sztem nem volt unalmas mert nem maradtál ugyanott hanem haladtál tovább és uj terulet uj pq-k
  • Nephin
    Egyenlő public quest: egyszer-kétszer jó, de utána csak grind.
  • Tababo
    miért nem mentél pve szerverre??

nyilván pvp szerveren megy ezerrel a gank. én soha nem idegeskedtem emiatt. tudtam mit vállalok. szerettem is hogy küldi közben megy a para.:D

• eurom
    ópció még hogy fel se veszel quesztet hanem belecsöppensz egy eseménybe aminek a végén kimérik a tp v xp mennyiséget neked annak függvényében mennyire voltál aktiv lásd lejjebb emlitett gw2, vagy hasonló van még a war ban is
  • Nephin
    Ma ünnep van, nem dolgoznak, ne számíts semmire.
  • Jabar
    Szerintem a legértelmesebb megoldás ha a quest adók olyan területen vannak ahol nincs pvp (bázisokon, helyőrségeken).
    Persze ha kifejezetten pvp bolygó ott még 1-2 esetben rendben van.
  • TDC Geronimo
    EU test invite meg very soon! :D

Ma is hallgatnak róla
  • jazzy
    Egyikben megtámadhatnak, a másikban nem. Mi opció még? Félig megtámadhatnak?
  • Aszuka
    Boarding Party Flashpoints benne van a mostani bétában?
  • Bhalage
    mind2 (conan, meg ez) megoldas szar
  • j0nNyKa
    ennek a leulos dolognak a topicjaban epp tegnap jott egy ilyen valasz hogy "working on it"

en mar ezeknek mondjuk nem hiszek, de ki tudja..

emlekeztek meg, hogy kb. 2 hete kellett volna kapni 40es karaktereket? az is working on it... :)
  • Agamemnon
    A megjelenésig ezek a funkciók már nem kerülnek bele. Talán az első nagyobb patch-el megoldják...
  • Braikingboss

Kíváncsi leszek megjelenésre le lehet e ülni pl ilyen helyeken vagy még mindig nem lehet használni semmi tárgyat.
  • gseldon
    Megmondanád kérlek, hogy ez miért rossz? Én imádnám, ha az előzőleg említett Conan-ban is így lenne. Komolyan mondom néha abban a játékban úgy kell odalopóznom a küldetésadóhoz elrejztőzve, hogy aztán felkészüljek rá, hogy töredékmásodperc alatt elnyomogatva a párbeszédet fel tudjam venni/le tudjam adni a küldit, mert megölnek.
    Kis idióta óvodás faszkalapok akiknek se életük se semmi, de legalább még 1 az 1-ben "normális" pvp-t sem tudják megnyerni azoknak kell csak a lehetőség hogy kiverhesség az e-faszukat azzal, hogy leöljenek másokat, amíg azok bele vannak ragadva a párbeszédanimációba...
  • Chris
    Épp ez a kérdés, ha három nap alatt részletekbe menően, olvasgatva játszott mondjuk összesen 20 órát, akkor a "magasabb szinteken tovább tart" elvvel kijön a 200 óra, ha kevesebbet, akkor nem. Magamból indulok ki, nekem nem menne ennyi.
  • Bhalage
    dzsizusz krájszt mecsoda furfangos megoldas

bukóág concept
  • BoneDragon
    Ha párbeszéd ablakba vagy nem támadhatnak meg.
  • eurom
    remélem olyan nem lesz mint a conanban hogy bent vagyok a párbeszéd képernyön és mire végig nyomkodom a párbeszédet akár olvasgatás nélkül is addig levágnak
  • Sir Quno Jedi
    Én biztos nem fogok sietni. Szinte minden dialógus érdekel és kikutatom a mellékdolgokat (ami izgalmasabb). Leszarom mások hogyan fejlődnek, én szórakozni akarok (a pízemért mindenképpen :D).
  • j0nNyKa
    most sem a "szinkronnal baszakodtak eveket"...
    ugyanugy fejleszteni fognak a sajat tempojukban, mint eddig, legyen az lassu, vagy gyors
  • j0nNyKa
    maraudert egy nap alatt 17re huztam a parbeszedek atugralasaval

egyebkent a fejlides sebessege pont jo, nyilvan egyre lassabb, most mar 1-2 szint / bolygo

mondjuk en ezt az egeszet inkabb a bolygok nagysagaban / questek mennyisegeben mernem, az pedig nagyon rendben van
  • picket
    A gond a következő: az átlag játékos mindig le van maradva a nolifertől. Ha a guild mozgató része kocka (általában az), vagy a haverok kockák, akkor tőluk van Átlagos János lemaradva. Ha egy mmo-ban nem tud együtt játszani a haverokkal, vagy úgy érzi kimarad a guild életéből, akkor rosszul rézi magát. Mi a megoldás? Gyorsabb fejlődés. Első és legegyszerűbb lehetőség erre a küldetések felgyorsítása (nem olvassa, nem hallgatja végig, map koordináták segédoldalról, stb.)