Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S ezzel is többet tudtam meg a játékrol...ha ez szánalmas számodra akkor bocs.😊

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

XenHai
KB 😄
MerlinW
S ezzel is teljesebb lesz szánalmas életünk😊

[merlinw.org]

-Szerintem tök jó ötlet volt õ tölük,legalább most jobban megtudja érteni az ember hogy milyen lesz chat,level,képességek,térkép...stb

XenHai
Tényleg beteg.
<#eljen>

Jeffjohnson
Kockák kielemezték a videót szó szerint kockáról kockára
LINK

N1ggA
"Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz..."
Ez így teljesen igaz, de ha befejezed a történeted utána lesznek ilyen endgame contentek. Raid, ilyesmi
Nameg pvp
Craft
stb

Spread De Love!

-Mellesleg valaki nem tudja,hogy mért nem jön be a magyar oldal?(www.sw-tor.hu)
-Megszünt?,Valami hiba van honlapon?, Esetleg karbantartás van?
-Csak azért kérdezem mert én gyakran szoktam látogatni a honlapot,és sokat szoktam ott is forumon beszélgetni az SWTOR-al kapcsolatban,és most meg nem jön be az oldal már vagy 7 kerek órája...

Off:
-Jövöhéten pénteken július.24-én a Comic Com-on szerintem,valami új ütös informáciot fognak mondani.
-Talán egy új kaszt,vagy bolygó, esetleg szoba jöhet amit nagyon sokan várunk egy 10 perces gameplay video!
-Minden esetre sok informáciot fognak ki kotyogni számunkra remélem!

On:
-A video alapján eddig jónak tünik ez a játék,bár felmerül bennem az a kérdés hogy ez mért is MMORPG?
-Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz...
-Na mind1 nem sokat láttam még a játékbol majd akkor beszélek/beszéljünk a játékrol hogy milyen ha már láttunk legalább egy 10 perces gameplay-t.

Személy szerint egy gameplay demonak jobban örültem volna de azért ez is jó. Kár hogy csak jövõre fog megjelenni de a jó munkához idõ kell.
köszi a választ..pffuu most már nyugodt vagyok...

QuentinT
Nekem sem jön be... szóval a hiba nem kizárólagosan nálad van.

Nektek bejön a magyar oldal?
Nekem valamiért nem... és nagyon idegesit hogy csak nálam nem jó,vagy senkinek se jön be!?

erre gondolok: www.sw-tor.hu

XenHai
Akkor jó mert ez így eléggé mûanyag szerû.
Jeffjohnson
Alpha fázisban van ilyenkor még nem a grafika a lényeg azt mindíg a végére hagyják

XenHai
Szerintem meg a graf 1 kicsit furcsa remélem ,hogy jobb lesz vagy fel lehet húzni majd .
Nektek bejön a magyar oldal?
Nekem valamiért nem...

Legend Killer
régen meg hogy aggódtatok.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

[HUN]Crassus
NEEEEEEEEEEED!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

wedge31
Valoban nyálcsorgató ,ha ez nem fog nagyot kaszálni akkor semmi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fenrir
Csak el ne szúrják a játékmenetet, ez most nagyon ígéretesen néz ki.

A halál csupán a kezdet...

MerlinW
<#finom>

[merlinw.org]

XenHai
Szép bár a hud bárra rá férne 1 kis igazítás vagy új textura.De még odébb van a megjelenés<#taps>
aztán a kari neve DARTHEVIL.. még hogy nem lehet Darth-os nevünk.. 😄

Endaer
ez egy teljesen uj szintje lesz a jatekoknak, nagyon jol hangzik, kivancsi vagyok mi lesz a vege, mert ez iszonyat mennyisegu melo 😮

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Jeffjohnson
ok tévedtem <#idiota>
kis mocskok méghogy nem lesz gameplay 😊 fincsi cucc lesz ebböl

N1ggA
Video Documentary #3!!!!!!!!
Alapból a játékosok és NPCk hangjairól beszélnek, de egy csomó gameplay jelenet is van benne. Érdemes gyorsan megnézni!

Spread De Love!

Omlás
Mivel nem demo nem új kaszt nem teszt infó ... Cakis megjelenési dátum lehet <#idiota><#circling><#zavart2>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ez lol ezen nagyot nevettem XD Tegnap azt igérték hogy valami jó hír lesz,erre a 3 legfontosabb dolog ami mindenkit érdekell arrol nem mondanak semmiXD hátt akkor kiváncsian várom mi lesz az a nagy meglepi hir...

XenHai
Csak húzák az emberek agyát.
Jeffjohnson
Sajna elég valószínü ,hogy a comic con-ig semmilyen nagy bejelentés nem lesz ,hogy ott tudjanak villantani legalábbis szerintem. Jul24. asszem a comic con idõpontja.

Omlás
Ehh 😊 Elõször csúsztatják most meg közlik a 3 leglényegesebb dologról semmi új infót nem fognak közölni. nájsz <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jeffjohnson
mai updateröl szól az idézet

Jeffjohnson
"
* The update tomorrow is not an announcement about the gameplay demo
* The update tomorrow is not an announcement about testing
* The update tomorrow is not a class or planet reveal"

de azt igérik mindenkinek tetszeni fog háááát legyen igazuk de kb a fent felsoroltakon kívül nem hinném ,hogy sokmindennel lázba tudnák hozni a népet de ne legyen igazam

Jeffjohnson
"Meant to post an update today but got caught up in a few things. I'll be posting the "Friday" thread early tomorrow and in it, I'll talk a little bit about what the update is but also introduce everyone to two new faces they'll be seeing around here that joined our team recently. I'd post it tonight but they are off for the rest of the day already.

I will say this, tomorrow's update won't be about the demo (or external testing) but it will be something a lot of you will enjoy. More tomorrow!"

Fenrir
Helyes, talán most elõször végig is fogom olvasni a küldetéseket 😄

Buci
Szvsz egy MMO-t se lehet nyelvtudás nélkül. Próbálj meg játszani egy eredeti kóreai MMO-val, ha elég sokáig probálkozol talán rájössz mire valók a gombok 😄
Am. meg baromi unalmas tud lenni egy MMO ahol csak quest, quest, quest, de természetesen el se olvassa az ember, csak gyüjtsd be ezt, gyüjtsd be azt, meg level up, level up, level up...

Sztem nagyon jól teszik, h szövegorientált lesz a játék. <#circling>Egyébként egy korábbi hírben olvastam, h elvileg a játék megjegyzi h a questet tényleg elolvastad, vagy csak katt-katt-katt menjünk má hackelni módban toltad. Bár azt nem tom, h ennek mi jelentõsége, vagy máshogy jutalmazza-e.

carpe diem

Mire megjelenik addigra aki nem tud angolul az megtanul 😊

REAL MADRID

wedge31
" A Star Wars rajongók és sok más MMO játékosai is már epekedve várják a The Old Republic megjelenését, amely az egyik legígéretesebb online játéknak tûnik. A minap azt is megtudhattuk, hogy bizony szövegben sem lesz majd hiány, ugyanis véget értek a felvételezési munkák, s összesen több, mint ezer órányi beszéd lesz majd megtalálható a játékban, amelyeket 100 színésszel vettek fel. Úgy tûnik, hogy szövegben nem lesz hiány. " - gamekapocs.

Valszeg ez lesz az elsö MMO amelyiket nyelvtudás nélkül nem lesz érdemes tolni.

N1ggA
swg-be az LA-nek is nagy beleszólása volt, és a CU-ból és az NGE-bõl is tanult szerintem mind a SOE mind az LA, úgyhogy nem kell itt aggódni.

Spread De Love!

Fenrir
Corporate Thief 😊

😊<#violent>
V43 1105
Csak neked <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

John Smedley....eszembe jutott a neve a köcsögnek...ha a neve felmerül vmilyen mmoban...legjobb ha mindenki menekül...
Jeffjohnson
Ez itt a lényeg:"James (Ohlen) has some considerable experience; he was the lead designer on Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2, Neverwinter Nights and KotOR" Tapasztalt emberek dolgoznak a játékban.

A SOE-töl pedig gyanítom a tehetséges programozókat stb. vették át amire meg ti haragszotok az pedig a SOE azon döntéshozó vezetõi akik azt tették amit a kettõt sohasem kell összekeverni. Egy játék sikertelenné válásában sohasem a "tápláléklánc" legalján lévõ egyébként (tegyük fel)baromi tehetséges programozó közkatona a felelõs mert azt ,hogy merre fejlesztenek nem õ szabja meg csak sokan egy kalap alá veszik az egészet.

igen, én is így értelmeztem ezt a mondatot...páran a soe-tõl átmentek hozzájuk dolgozni...soenál nem a programozókkal meg fejlesztõk többségével volt a gond hanem egy bizonyos köcsöggel...aki jól tönkretette azt amihez nyúlt...olvastam, hogy vmi más soes játékba is átdobták az arcot...azt is jól lezüllesztette...csoda, hogy él....a neve már nem jut eszembe..hál' istennek...
wedge31

De a soe itt nem mint kiado/fejleszto van jelen hanem par arc onnan benne van a fejlesztesbe. Remelhetoen pont azok akik jova tettek eleinte SWG-t. Szoval kar veszmadarkodni amig nem lattunk belole jatszhato verziot 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
Fenrir leírta a lényeget. nem a játék miatt írtam azt amit hanem soe név felbukkanása miatt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/