Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igaz, hogy kellett grindolni elég sokat, de én speciel élveztem a solo groupokat is...kurva jókat dumáltunk a többiekkel grind közben..aztán ha meguntuk elmentünk valamit csinálni...a story teller cucc is jó ötlet, azon is kéne még egy picit dolgozni és abból is elég nagy dolgokat ki lehetne hozni.
SWG óta játszottam már rengeteg mmoval, de azt a szabadságot, sokszínûséget egyik játék sem tudta visszaadni.
A biowareben bízom, a KOTOR részek is elég jól sikerültek, amit eddig láttam a játékból az is tetszik, szal valszeg nem rontják el a dolgot.
swg meg sandbox ( volt ) . az meg nem a quest alapú fejlõdésrõl szól.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mivel szinte egyáltalán nem voltak küldetések a játékban (én a klasszikus küldetésekre gondolok amik benne vannak a többi mmo-ban, nem arra mit swg-ben ennek csúfoltak) nem is láttam esélyét, hogy máshogyan csinálhasd.
A mindenféle theme park-ok a vicckategóriába voltak sorolhatóak.
A halál csupán a kezdet...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Végül is a végén már nem is kellettél a gép elé, a karakter el volt maga egyedül is.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Eddig az volt a legfaszább, legtöbb lehetõséget engedõ rendszer. Sosem tudhattad, hogy éppen kibe futsz bele... csak amikor harcoltatok akkor derült ki, hogy végül is mennyire komoly az ellenfél...ez volt a legjobb.
Szintek meg amúgy is mennek ki a divatból...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"The design team believes that one of the hallmarks of both great Bioware products and of the strongest MMOs is a solid character progression system. By this, we think characters should get stronger, they should gain more flexibility (i.e. more abilities or other choices to make in combat), and they should be presented with different avenues for character development within their class.
There are multiple ways to build an advancement system in an MMO. We did indeed choose to go with a level-based system for SW:TOR. It seemed to be the best system to align with our other goals for the game, including the story progression elements. Our version of advancement gives greater returns for questing and story than simply killing critters.
Regarding the grind: level systems aren't inherently bad, and in fact are a lot of fun in a lot of games, both MMOs and not. A leveling system (and indeed, any advancement system) becomes a grind when it is poorly tuned - when it's too slowly paced, when its uneven (i.e. 'hell levels'), when the rewards are poorly paced (i.e. no rewards between levels 35-39 but several at level 40), or when the advancement system acts as a barrier between you and what you really want to do. When this happens, people stop just enjoying the game and start looking for ways to maximize their advancement efficiency. This is when people start talking about there being a 'grind'. Put another way, the 'grind' is a symptom of a bigger problem, that being the act of progressing your character isn't inherently fun on its own.
Again, this is no way limited to level-based systems - I've certainly played MMOs without levels where players 'grinded' up their skills, their abilities, or their faction reputations, among other things. Still, we're pretty sure we have a handle on how to keep the advancement path smooth but interesting, and advancement rate is one of the things that we've been asking our players about in all of our internal playtesting."
[merlinw.org]
sry ha nagy bûnt követtem el <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Csapegtettek pár új dolgot. Az ember agyát húzni azt tudják 😄.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Illetve kifelejtetem még, hogy ha mindent feltérképeztek volna, akkor hogyan indulhatott el Revan az ismeretlenbe? :-)
Amúgy meg eddig arról volt szó a játék kapcsán, hogy mindenkinek lesz esélye (több-kevesebb)a másik kasztok ellen és sehol nem emlegették az erõ alkalmazását gátló tényezõket.
Egy ilyen konstans világban mint a SW nehéz elképzelni hogy ne ismerték volna gyakorlatilag több ezer éve minimális fejlödés van és mindent feltérképeztek a galaxisban.
De inkább arra hajlok amit Jeffjohnson írt ysalamiri nélkül is kell hogy legyen minden kasztnak nyerési esélye az eröhasználok ellen egyébként megette a fene az egészet.
Pont azért logikus hogy nem használták jedi vs sith háboruban mert egyik félnek se adott volna semmi elönyt mert ha mindketönél lenne akkor mehetne a lightsaber kick-box...<#nevetes1>#nevetes1>
Szerény véleményem szerint, ha ismert lett volna egy ilyen erõ semlegesítõ alkalmazás, akkor az igenis komoly szerepet kapott volna a Köztársaság kontra Sith Birodalom háborúskodásai során.
A golyóállómellényes hasonlatra pedig: Ha olyan helyre megyek ahol nagy eséllyel lõni fognak rám, akkor igenis viselem.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Triathlon for life
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valószinüleg jedivel is a galaxis 1% találkozott még a fénykorukba is és azok közt lehet hogy ismert volt az ysalamiri.
#819 egy jedi aki már meghalt nem tud táncolni és röhögni 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
-Akkora bashot adok a BH-ed képére hogy a sisakja belemegy az agyába...és közben beirom a /dance és röhögök nagyokat rajtad😊
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.