60331
  • BoneDragon
    Akkor ez mi ha a végén anyázásba mentek át? És még azt mondják a játékok nem szülnek agressziót. Ha szidják a wowot, bejön ide egy wowal játszó emberke és mindenkit leszól, de ez fordítva is igaz ám.
  • Svenhassel
    Ha "neked nyóc", akkor miért akarod folyton megváltani a világot szinte minden hozzászólásoddal? No offense, de kicsit uncsi, annak ellenére, hogy többnyire igazat írsz...
  • picket
    Tévedsz, sosem volt a vita wow vs tor. Teljesen félreértette az, aki így értelmezte a hozzászólásomat. Eszem ágában nincs védeni a wowot, nem játszottam 3 éve, messziről követem a változásokat, és nem viszket a tenyerem, hogy újra elő kéne fizetni. A #12010 hsz a sokadik (erősebb vagy enyhébb) "szar wow-osok" megnyilvánulásra volt reakció, ami eleve személyeskedés. Felnyitni próbálom azoknak a szemét, akik így állnak hozzá, hogy kicsit olyan ez, mint a windows... a megfelelő körökben be lehet vágódni azzal, hogy szidod, de elég gyorsan pofára esel, ha nagyobb közönség elé kiállsz nevetgélve, hogy minden windows felhasználó hülye... lévén valószínűleg elsöprő többségben vannak. De egyébként nekem nyóc, mindenki úgy égeti magát, ahogy akarja.
  • Chris
    Bazsi, ne nekem... nem voltál te ilyen korábban.
  • picket
    Te miért kukkantasz be időnként flémelni a wow topikba? Ja, neked szabad máshova menni beszólni, de a többiek húzzanak melegebb éghajlatra?

• Aszuka
    ja, és a videó HD minőségü
  • Aszuka
    Assassin Huttball végre 1 játékos, aki a kamerával nem bújik a karaktere hátába, aki losba menekül ha szarul áll az élete, aki ha teheti nem ugrik neki 4 ellenfélnek (sajnos a videót le kell tölteni)
  • BoneDragon
    Azért vicces, hogy wow vs tor veszekedésből áttérünk a személyeskedésre. Ez csak egy játék emberek...
  • Pluskast
    Nem tudom, hogy ki kinek nyalja a popsiját de mondjuk én azért többet hiszek el annak az embernek aki kipróbált egy játékot és játszik vele mint annak aki nem.
  • Agamemnon
    Nem járok a wow topicba, és különösebben nem is érdekel ez a téma, csak leírtam a véleményem jonnyka hsz-ével kapcsolatban :)

De ha van rá igény, akkor wow vs swtor flame ON :D
  • jazzy
    Olvass vissza a wow topicban, vicces azért néha miket műveltek ott is a máskor jólmegmondósokanemvérpistikemitszólszbe emberek :)

( AKINEK NEM INGE, NEM VESZI MAGÁRA, UGYE? )
  • Bhalage
    en azt nem ertem hogy a sok wowfanboi miert nem huz vissza a totyikjaba meg el a faszba innen

ha nem erdekel a tortenet, szoveg, szinkron, akkor ez nem a te jatekod
    menj codozni vagy wowozni
    ennyire egyszeru
  • Agamemnon
    Azért jonny nem hiszem hogy emelte volna magát, mindössze rengeteg információt köszönhetünk neki, és nélküle eléggé kihalt lenne ez a topic is, hiszen nem lenne miről beszélni.

Az, hogy leszólja valaki a wow-osokat nem korrekt dolog, hiszen nem mondható el általánosságban a wowosokról, hogy nolife vérpistike mind, mert valószínűleg az átlag játékos ott sem olyan.
  • Tatyla
    jonnyka mint fo betazo mar atyauristeni szintre emelte magat,ezaltal szive joga minden ex es aktiv wow-ost lekopni es becsmerelni,ez mar szanalmas sokan meg nyaljak minden egyes kommentjet....
  • QuippeR
    nem ez a lényeg, hanem hogy az itteni rendszeres hozzászólók legalább 30-40%-a valamikor aktív volt a WoW topikban is, és ez nyugodtan extrapolálható a ToR iránt érdeklődők teljes táborára.

így aztán enyhén érdekes bedobni azokat a WoW-játékosokról szóló félmondatokat (ti. hogy minden WoW-os hülye, és jobb ha messziről elkerülik a játékot), amikkel a topik ügyeletes seriffje rendre megörvendezteti az úri közönséget.
  • Aszuka
    Én már 6 éve aktívan wow-ozok és nagyon tetszik a játék, de ha megjelenik a SWTOR, akkor inkább azzal fogok játszani még ha fele annyira lesz csak jó. Az ok egyszerü, a Star Wars világa közelebb áll hozzám. (számomra az eddig látott videók alapján egyenrangú a wow-val)
  • eurom
    a tatooine meg a hoth nyilván egy nagyobb átmérőjü cső
  • j0nNyKa
    Amúgy ezt a csőrendszer dolgot kezdem egyre inkább nem érteni. Én miért nem találkozom semmi ilyesmivel játék közben? Próbálom keresni a "csöveket" pl. Tatooine óriási sivatagjaiban, vagy Hoth havas síkságain, de valahogy csak nem találom őket. Arra / oda mész, amerre / ahova jónak látod, nem vagy behatárolva.
  • darth devil
    A játékosok nagyrésze nyilván a 2,3. kategóriába tartozik. Így én is, én egy mmorpgt nem a történetéért, vagy a küldikért játszom, hanem a pvpért. Lowlvl, highlvl, endgame pvp, mind1 csak élvezhető pvp legyen. :D
  • Pluskast
    Én nem játszottam a wow-al nem tudom, hogy mennyire hasonló a KOTOR 1-2. része hozzá (játékstílusát tekintve) de én a videok alapján azt látom, hogy totál ugyan az a felépítés és stílus. Amúgy meg úgy tudom, hogy a wow világa egy igen csak szabad bejárású valami itt meg úgymond "csőrendszerben" mászkálsz a küldiknél.
  • Agamemnon
    Felesleges itt belekeverni a wow-ot, biztos, hogy nagyon sok volt wow-os is ki fogja próbálni az swtor-t, különben esélye sem lenne, hogy népszerű legyen, és sokáig fennmaradjon.

Az eddigi leírások alapján már kiderült, hogy megváltani a világot nem fogja, a wow babérjaira nem tör, de egy erős 2. még lehet :)
  • Chris
    Erre visszatérnék picit, mert érdekes dolog. Három lehetőséget tudok elképzelni az egyszeri játékos szemszögéből, ami a párbeszédeket illeti:

1. Végighallgatja, mert... tetszik a szinkronszínész orgánuma, rettenetesen beleéli magát a dologba, stb.

2. Elnyomkodja az egyes mondatokat, mivel ugye egyértelműen gyorsabban olvas, mint ahogy az npc beszél, a szinkronszínész "játszik". Ez nem meglepő az angolajkú vagy az azt jól beszélők köreiben, akik a játékostábor túlynomó részét adják, ilyenkor is végigköveti a sztorit, de a szinkron egyenesen zavaró tud lenni, mikor az még csak a mondat harmadánál jár, a játékos meg már rég elolvasta. Jómagam is így vagyok vele, nem hinném, hogy másodperceket fogok várakozni csak azért, hogy kiderüljön, a szinkronszínész megnyomja-e a mondat végét.

3. Az egész párbeszédet átlépi, hiszen a quest ojbectivek úgyis jól látszanak utána is, vagy az odaúton úgyis el tudja olvasni, meg különben is, az akció miatt játszik, vagy a multiplayer élményért, ha történetet akarna, akkor olvasna inkább vmi ponyvát, nem mmo-t játszana.

Mindenki döntse el maga, hogy szerinte melyik kategóriába mennyien fognak tartozni. Nekem már régóta van egy tippem, ezért is hangoztattam eddig is, hogy nem erre kellett volna annyi pénzt és erőforrást elpazarolni...
  • picket
    Természetesen a jedimnek Forthehorde lesz a neve!!!1
  • BoneDragon
    Ez jó téma lesz!
  • Omlás
    /me pattogtat egy kis popcornt

indul a műsor
  • Chris
    Az, amire reagáltál, tipikusan olyan hsz, ami már az azt olvasónak is kellemetlen. Hozzácsapnám ehhez még a "A hardcore mmo játékosok is, meg a többiek is élvezik." című mondatot. Gondolom a bétában minden karakter feje felett van egy kis ikon, ami mutatja, hogy wowozott-e és hardcore játékos-e...
  • [HUN]Crassus
    korrekt!
  • picket
    "Nem igazán érintkezem wow játékosokkal. Hálisten ahogy észrevettem, nincs sok belőlük." - Azt azért ugye tudod, hogy ez nettó hülyeség. Egyrészt valószínűleg így hívták be az embereket betara.
    Másrészt: azzal a széljegyzettel mondanám, hogy a star wars setting valószínűleg alapból sok játékost hoz, hogy az mmo fogyasztok jelentős része (nem mind, de majdnem) wow-ozott, vagy wow-ozik. A műfaj a wow-val lett híres, elfogadott, és keresett.
    Azzal, hogy azt kívánod bárcsak kevés wow-os lenne gyakorlatilag azt kívánod, hogy az átlagos, nagy számban jelenlévő mmo-játékos maradjon ki az swtor vásárlói / előfizetői közül. Másik mmo-kból szívna el annyi játékost, vagy annyi új, eddig mmorpg-t nem játszó emberek milliói veszik majd meg?
    Februári számadatok. Ezeket úgy kezeld, hogy legtöbb ismerősöm már évek óta abbahagyta a wow-ot, tehát a jelenlegi előfizetők táborát nem bővíti. Erre az adatra nem kerestem rá, csak régi eladási listákra emlékszem, de úgy saccolom legalább 30 millió ember van, aki valaha is játszott a wow-val (pesszimista becslés, goldsellereket próbáltam lefaragni belőle).
    Szerintem ha hosszabb ideig akarsz játszani a játékkal, akkor inkább azért adj hálát, hogy ezek az emberek is meg fogják venni, előfizetik, és ezzel biztosítják, hogy lesz infrastruktúra és további fejlesztés. Nem mintha tudnád befolyásolni, mert ez lesz és kész. Ha kicsit körülnéznél, akkor látnád, hogy ennek a topiknak a rendszeres látogatóinak kb a fele korábban a wow topikban volt aktív. Csak így első pillantásra is sorolni tudnám a neveket.
    Azzal meg ne égesd magad, hogy még hozzáteszed, hogy minden wowos 12 éves vérpistike, mert az indulásnál az átlag előfizető 25-30 év közötti, felsőfokú végzettséggel rendelkező férfi volt. Ez persze statisztikai adat, ami vagy ér valamit, vagy nem, nem magyarországi, és a 12 éves Vér István mindig hangosabb, és feltűnőbb.
  • j0nNyKa
    Bonyolult a család, tudod. Most tervezzük örökbefogadni Kennyt a southparkból, csak barna kabátban ^^
  • Braikingboss
    Az a mellvért nem gyenge :D Mint az anyukákon a kenguru Biztos ott tartod a kis ratta gyereket, néha kilő ő is 1-2 gránátot :D A jobb oldali csaj meg a gyermekvédelmisektől van!!
  • Aszuka
    Swtor Beta – 2 hour Raw stream
  • Aszuka
    Exclusive - First Beta Weekned Tester Reviews SWTOR
  • [HUN]Crassus
    haverodat megkérhetnéd,hogy egy kis szösszenetet rántson ide össze nekünk,hogy miért is nem tetszett neki a játék.....a mezei"nem tetszett-->mert csak vagy mert nem tudom miért nem" az olyan semmitmondó:P
  • j0nNyKa
    Kíváncsi voltam, hogy észreveszed-e, miattad force-oltam rá :)
    Aztán ki is kapcsoltam, mert még mindig durva input lagot csinál :/
  • TDC Geronimo
    Máris csinosabb AAval a játék :p
  • Jabar
    !
  • j0nNyKa
    bocsánatot kívánok
    tessék, engesztelésképp egy kis eyecandy:
  • Jabar
    Mi az hogy hál isten...
    A lelkembe tiportál :p
  • j0nNyKa
    Ámen. Nem azt mondom, hogy a programozóik idén sokat fognak aludni, de bőven vállalható egy november-december.
  • Pluskast
    Persze, hogy érdekel. Remélem, hogy igazad van.